83%
Hodnotenie

TUI KIDS CLUB Grecotel Royal Park recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Kos
  • Marmari
16 °C
teplota vzduchu
18 °C
teplota vody
2:10 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 88 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 100 %
Izby 75 %
Strava 87 %
Personál 92 %
83%
Celkové hodnotenie
180 recenzií
Miriama
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 14.08.2019 Prečítané 0-krát
65 %
Izby sú síce trošku staršie, ale personál vám to vynahradí na všetkých službách. Izby aj napriek tomu, že sú trošku staršie, sú čisté. Strava je neopísateľná. Každý večer iná kuchyňa. Veľký výber jedál a obsluha je super. Všetko je formou bufetu, stále je k dispozícii výčap piva, limonád či vody. Rôzne snacky, pri vedľajšom bazéne palacinky. Animátori sa vám postarajú o zábavu detí. Možnosť výletov, no ak by som mohla odporučiť, neorganizovať si výlety cez cestovku ani požičiavanie áut. Je to lacnejšie mimo hotela. Za mňa super dovolenka, ale nie cez CK. čítať celú recenziu
Milan
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 07.08.2019 Prečítané 160-krát
80 %
Pekný čistý hotel s príjemným personálom, skvelou kuchyňou a peknou plážou. Je v sieti GRECOTEL, čo je záruka kvality, čo naznačuje bohatá nemecká klientela. Hotel vhodný najmä pre rodiny s deťmi. Pozor na odletové časy, sú hlavne v noci a checkaut je do 12:00 obeda. Boli sme 13 hodín bez izby do transferu, ale služby sme mohli využívať. Takže so zakúpených 7 nocí bolo iba 6. Ale to je chyba cestovky H........, nie hotela. Pri kúpe zájazdu si to žiadajte vedieť dopredu a riadne počítajte, koľko vlastne budete v hoteli. Ináč hotel je super. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 16.09.2018 Prečítané 1794-krát
53 %
Tato dovolenka bola jedna z tych horsich. Plus davam kratkemu transferu z letiska. Velke minus davam delegatke Ade, ktora je tam asi na dovolenke, nie pracovne... nebola schopna vybavit nam zmenu izby, okrem ponuknutia vyletov po prichode nezabezpecila nic, dokonca sa jej nedalo dovolat v pripade potreby zavolat lekara. Zavolala nam az po prichode z pohotovosti. Plaz celkom ujde, ale co je velmi zle, je daleko z plaze na toalety a k baru. Velke plus davam samoobsluhe k nealko, kave a pivu, kde sme nemuseli cakat v rade. Zamestnanci zamraceni, co nepridavalo na dobrom pocite. Ubytovanie sice starsie, ale pekne, ciste. Zarazilo ma aj, ze v 21. storoci je na izbe trezor, ale na kluc, ktory sme museli nosit so sebou. Strava priemerna, viac studena ako tepla. Ovocie nestihali dokladat. Pri vstupe do jedalne sme stali v rade, aby nas uviedli k stolu, aj ked stolov bolo volnych dostatok. Dlho trva obsluhe, pokial vam odnesu taniere po dojedeni. Pri vylete sme nedostali balicek, mali sme si ho vypytat... a este obrovsky vietor a vela surferov. Na zaver, do tohto hotela by som sa uz nevratila a ani neodporucila ludom, ktori chcu ist k moru a nie k bazenom. Po prichode sme si na izbe nasli jednu flasu vody, ktoru sme si mali za cely pobyt doplnat, co mi prislo komicke. čítať celú recenziu
Damian
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 01.09.2018 Prečítané 922-krát
77 %
Krátky transfer. Ubytovanie ihneď. Ďaleko od centra. Areál pekný a čistý. Pláž udržovaná. Výborná delegátka Aďa, ochotná a milá. Večerný program. Je tam dobre, len na prechádzky to nie je. Strava dobrá, vždy sa dalo vybrať. Nápoje samoobsluhou, bolo to výhodné. Celkový dojem príjemný. čítať celú recenziu
Gabriela K.
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 13.08.2018 Prečítané 1201-krát
90 %
Hotel má veľmi dobrú polohu asi 20 minút od letiska, 30 minút od mesta Kos, nachádza sa v tichšej časti Marmari s krásnou plážou s bielym pieskom, pláž je veľmi pekne udržiavaná a čistá s dostatočným počtom ležadiel. Nachádzajú sa tu dva veľké a dva detské bazény a dva tobogany. čítať celú recenziu
Peter Boleček
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 12.08.2018 Prečítané 852-krát
80 %
Hotel zodpovedá úrovni hviezdičiek. Cesta z letiska trvá štvrť hodinku. Na letisku už čakala delegátka s animátorkami, ktoré turistov rozdelili do autobusov a poskytli základné informácie. Na recepcii sme sa po príchode zdržali minimálne, prijímacie formuláre boli nachystané, vyplnili sme už len detaily a hneď sme sa ubytovali. Ubytovanie možné v hoteli alebo v bungalovoch. My sme bývali v rodinnom bungalove a nemôžeme sa na nič sťažovať. Izby boli priestranné, každý deň dôkladne upratané, uteráky menené rovnako každý deň. Kto má pripomienky k strave, tak potom netuším, ako sa stravuje doma. Jedlo bolo vynikajúce, pravidelne dopĺňané, výber z hydiny, bravčoviny, vždy k dispozícii ryba, sladkosti, syry, niekoľko druhov vína. Večer pri návale ľudí sa chvíľku čaká, no vždy je k dispozícii miestny drink na skrátenie času (snažia sa, aby ten čas bol fakt minimálny). K moru asi tak päť minút, k dispozícii dva bazény a bazén so šmykľavkami. Okolie bazénov pravidelne upratané, voda v nich rovnako každodenne čistená. Usmievavý personál sa snaží vyhovieť vo všetkom. čítať celú recenziu
viera gruzova
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 25.07.2018 Prečítané 1037-krát
83 %
Hotel vhodny pre rodiny, ale aj pre pary, z letiska asi 20 minut, my sme pricestovali poobede, tak izby boli pripravene. Super hotel, nic nam nechybalo, vsade velmi cisto, strava vyborna aj personal. Bazeny dva, ale my sme boli pri mori, kde bolo dost lezadiel, plaz cista - hotelova, bolo vidiet ze sa staraju. čítať celú recenziu
Alexandra
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 23.08.2017 Prečítané 1035-krát
80 %
Starší hotel s príjemným personálom. Veľmi veterno, mimo rezortu strašný neporiadok, keď náhodou nefúkalo, tak obrovské nájazdy komárov (nič nepomáhalo). Strava bola vynikajúca a veľmi pestrá. Všetko funguje na samoobsluhu (čapovanie čohokoľvek - každý sám). Za rovnaké peniaze som zažila viac muziky, ale zaujímavá skúsenosť. čítať celú recenziu
Jana Duffková
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 17.08.2017 Prečítané 997-krát
97 %
Rodinný hotel, vhodný pre rodiny s deťmi, transfer z letiska trval cca 20 minút. Strava rozmanitá, chutná, grécka i medzinárodná kuchyňa. Čistota na izbách, animácie pre deti, možnosť výletov. More krásne, piesčitá pláž, treba rátať s pofukovaním a tým pádom vlnami. čítať celú recenziu
Oľga
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 14.09.2016 Prečítané 574-krát
100 %
Ďakujema za príjemnú dovolenku! čítať celú recenziu
Katkal.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 26.08.2016 Prečítané 821-krát
90 %
Dovolenka v tomto hoteli bola dobrou volbou. Trochu sme sa obavali, kedze sme boli nastavani na turecke resorty, ktore su pre nas TOPkou. Kos bol vdaka bezp. situacii nahradnou volbou. Takze treba tam ist tak nastaveni. Hotel bol starsi, ale utulny a cisty. Velkym prekvapenim pre nas bol personal a sluzby. Skvela uroven. More blizko, aj ked trosku veterne. Detske smykacky, tepla voda, dobre animacie. čítať celú recenziu
Dávid
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 04.08.2016 Prečítané 342-krát
93 %
Bol to super hotel, strava super, milý personál o animátoroch ani nehovorím, bola to asi moja najlepšia dovolenka. Animátorov bolo 6- zamestanci hotela. 1 bol Ben z Madarska, potom dalši 2 Ján a Ludmila boli zo slovenska. Mali sme aj 2 animátorky z cestovky a boli veľmi milé. Prakticky títo 5 boli najlepší animátori. Potom bolo ešte ale 8 animátorov z TUI- ky :) čítať celú recenziu
Ladislav
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 21.09.2015 Prečítané 574-krát
83 %
Veľmi príjemný hotel s ešte príjemnejším personálom. Vhodný pre mladé páry a rodiny s deťmi. Výborné večerné programy ako aj animačné programy pre najmenších. Všade upratané, v izbách čisto, bazény čistené denne. Po príchode sme sa naobedovali a ihneď na to sme obdržali kľúče od izby. Transfer z letiska v trvaní 20 min. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 806-krát
40 %
Neodporúčam. Tu stále fúka silný vietor stále rozbúrené a znečistené more, nedostatok ležadiel pri bazénoch. Izby a balkón také maličké, že môj muž, ktorý meria 196cm si na balkóne nemohol ani sadnúť , jednoducho sa tam nezmestil. Jediné pozitívum bola delegátka pani Eva Bútorová. Neskutočne milá a ochotná. čítať celú recenziu
piotr
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 472-krát
83 %
Odporúčam pre rodiny s deťmi animátori sa išli potrhať, aby pre deti každý deň urobili program. Skvelí mladí ľudia, Zo Slovenska dve animátorky - sestry, správne "bláznivé" baby. Pri hoteli dva bazény detsky a plavecký. Pred plážou ďalšie dva časť využívaná na vodné pólo a cvičenie vo vode s animátormi. V hoteli bar otvorený asi po večeri (aspoň ja som tam hodil po večeri) nealko, alko, pivo, miešané nápoje. Alkohol nepijem, tak neviem, aký tam bol, čo som videl fľašky, tak značkový. Mal som all inclusive. čítať celú recenziu
martina
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 23.07.2015 Prečítané 960-krát
87 %
Hotel si zasluzi 4hviezdy, izby na Grecko super, priestranne, vzdy ciste, vyhlad z izby bocny na more, bez priplatku, strava ma milo prekvapila, bola pestra, plaz krasna, lezadla dostupne. Trezor, uteraky, lezadla aj pri plazi v cene. Velka spokojnost a to sme kupovali last minute. čítať celú recenziu
Evča
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 16.07.2015 Prečítané 826-krát
93 %
Krásna pláž, vhodná aj pre malé deti. Každý deň čistená a udržiavaná. Výborné jedlo, ľahké. Medzi hlavnými jedlami každý deň na pláži podávali palacinky sladké alebo slané, zmrzlinu. Ochotný personál. Úžasné slovenské animátorky Katka a Lenka, ktoré sa ukážkovo venovali deťom. Izby každý deň upratané. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 30.06.2015 Prečítané 887-krát
87 %
Hotel je vhodny (nielen) pre rodiny s detmi. Transfer z letiska rychly (25 minut), ubytovani sme boli ihned po prichode. Batozina bola odnesena na izbu zamestnancom. Izby pekne, ciste, dobre vybavene. My sme mali rodinnu izbu pozostavajucu z dvoch miestnosti, v "detskej" spalni bola poschodova postel. Izby boli upratovane denne, plazove osusky sa dali, menit kazdy druhy den. Na plaz sa z hlavnej hotelovej budovy slo chodnikom pomedzi bungalovy osadene v krasnej, udrziavanej zahrade. Treba pocitat, ze k plazi je to celkom prechadzka, nam to vsak neprekazalo. Bazeny boli pekne, ciste, v detskych bazenoch bol smyklavy okraj. 4-rocnej dcere v nich bola voda asi po pas. Animacny program sme nevyuzivali, takze nevieme posudit. Rozhodne ODPORUCAM vziat si REPELENTY a odpudzovace komarov!!! Taky, co sa dava do zasuvky sme na izbe mali, neviem vsak, ci to bol standard. Odubytovanie bolo do dvanastej hodiny, autobus prisiel o jednej a este sme stihli obed, co sme velmi ocenili vhladom na dve deti, jedno z nich este doobeda pospalo na izbe, v klude. Na zaver uz len pre vsetkych, ktori vahaju kvoli spravam o mnoztsve utecencov na Kose - nestretli sme ani jedneho!!! čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 30.06.2015 Prečítané 716-krát
83 %
Veľmi príjemný menší hotel zameraný hlavne na rodiny. Komplex tvorí hlavná dvojposchodová budova s prístavbou a poschodové bungalovy s niekoľkými izbami. Orientácia areálu je kolmo na pláž, takže v podstate existujú iba bočné výhľady na more. Areál je udržiavaný s naozaj veľa zelene. 1 plavecký a 1 detský bazén sú pri hlavnej budove, 1 plavecký, 1 detský a 2 tobogany sú pri bare tesne pred plážou. Pláž čistá, piesková s pozvoľným vstupom do mora. Detské ihrisko, 2x mini pódium pre vystúpenia, tenisové kurty. Veľa animácii najmä pre deti (nemeckí animátori). Transfer z letiska veľmi krátky 25min. Vzdialenosť od najbližšieho centra pešo asi 30min. Službami hotela a stravou sme boli veľmi spokojní. Večernú pohodu trošku znepríjemňovali komáre, ktoré útočili hneď po západe slnka, čo však nemôžeme dávať za vinu hotelu. Na izbách neboli sieťky proti hmyzu, ale potešili odpudzovače do zásuvky aj s náplňami ako súčasť vybavenia izby. Doobeda takmer vždy silno fúkalo smerom od mora, čo bolo trošku nepríjemné, ale zase pocitovo nebolo aspoň tak horúco. Vietor väčšinou ustal na prijateľnú úroveň až poobede. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 26.06.2015 Prečítané 829-krát
80 %
Hotel splnil naše očakávania - izby síce už nie sú najmodernejšie, ale vždy čisté, dostatočne veľké. Transfer z letiska rýchly, 20 max. 30 min. Ubytovaní sme boli okamžite, batožinu nám vyniesli na izbu. Je to naozaj rodinný hotel, veľa rodín s deťmi, ale nijako nám to neprekážalo. Ubytovaní tu boli v drvivej väčšine Nemci, ale aj Rusi. Personál bol veľmi milý a ochotný, na recepcii skôr zdržanlivý, ale obsluha pri stravovaní veľmi príjemná. Pán manažér hotela nás vždy pri večeri uviedol k stolu. Areál hotela je pekný, recepcia a reštaurácia na úrovni, veľa zelene, palmy a pekná záhradka. Niekomu by mohlo prekážať, že okolo hotela boli polia, ale z jednej strany sú ďalšie hotely. Nám sa to páčilo, bolo to také nekomerčné. Večer býval pred hlavnou budovou program, tenoristi a iní speváci, animačný program pre deti sme postrehli večer 2krát hneď pri lobby bare, ale keďže deti ešte nemáme, nesledovali sme to a nemôžem podať objektívnu recenziu v tomto smere. Ale hotel je umiestnený na konci letoviska, viac to "žije" v 2km vzdialenom mestečku Marmari, kam sa dá dostať aj za cca 20min pešo. Royal Park je pokojné a veľmi príjemné miesto nielen pre rodiny s deťmi a starších, ale aj pre mladé zamilované páry. Strava v hoteli je ozaj vynikajúca a je si z čoho vyberať aj na raňajky aj na obed aj na večeru ale snacky slabšie. Wifi zdarma v lobby bare s občas na recepcii, ale tak prišli sme sem dovolenkovať, nie sedieť za počítačom. Celkovo keď sme to zhodnotili bola to asi najlepšia dovolenka a radi by sme sa sem vrátili, odporúčam. :-) čítať celú recenziu