83%
Hodnotenie

best FAMILY Grecotel Royal Park recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Kos
  • Marmari
31 °C
teplota vzduchu
25 °C
teplota vody
2:10 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 88 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 100 %
Izby 75 %
Strava 87 %
Personál 92 %
83%
Celkové hodnotenie
179 recenzií
Miriama
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 14.08.2019 Prečítané 0-krát
65 %
Izby sú síce trošku staršie, ale personál vám to vynahradí na všetkých službách. Izby aj napriek tomu, že sú trošku staršie, sú čisté. Strava je neopísateľná. Každý večer iná kuchyňa. Veľký výber jedál a obsluha je super. Všetko je formou bufetu, stále je k dispozícii výčap piva, limonád či vody. Rôzne snacky, pri vedľajšom bazéne palacinky. Animátori sa vám postarajú o zábavu detí. Možnosť výletov, no ak by som mohla odporučiť, neorganizovať si výlety cez cestovku ani požičiavanie áut. Je to lacnejšie mimo hotela. Za mňa super dovolenka, ale nie cez CK. čítať celú recenziu
Alexandra
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 23.08.2017 Prečítané 1035-krát
80 %
Starší hotel s príjemným personálom. Veľmi veterno, mimo rezortu strašný neporiadok, keď náhodou nefúkalo, tak obrovské nájazdy komárov (nič nepomáhalo). Strava bola vynikajúca a veľmi pestrá. Všetko funguje na samoobsluhu (čapovanie čohokoľvek - každý sám). Za rovnaké peniaze som zažila viac muziky, ale zaujímavá skúsenosť. čítať celú recenziu
Jana Duffková
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 17.08.2017 Prečítané 997-krát
97 %
Rodinný hotel, vhodný pre rodiny s deťmi, transfer z letiska trval cca 20 minút. Strava rozmanitá, chutná, grécka i medzinárodná kuchyňa. Čistota na izbách, animácie pre deti, možnosť výletov. More krásne, piesčitá pláž, treba rátať s pofukovaním a tým pádom vlnami. čítať celú recenziu
Oľga
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 14.09.2016 Prečítané 574-krát
100 %
Ďakujema za príjemnú dovolenku! čítať celú recenziu
Katkal.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 26.08.2016 Prečítané 821-krát
90 %
Dovolenka v tomto hoteli bola dobrou volbou. Trochu sme sa obavali, kedze sme boli nastavani na turecke resorty, ktore su pre nas TOPkou. Kos bol vdaka bezp. situacii nahradnou volbou. Takze treba tam ist tak nastaveni. Hotel bol starsi, ale utulny a cisty. Velkym prekvapenim pre nas bol personal a sluzby. Skvela uroven. More blizko, aj ked trosku veterne. Detske smykacky, tepla voda, dobre animacie. čítať celú recenziu
Dávid
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 04.08.2016 Prečítané 342-krát
93 %
Bol to super hotel, strava super, milý personál o animátoroch ani nehovorím, bola to asi moja najlepšia dovolenka. Animátorov bolo 6- zamestanci hotela. 1 bol Ben z Madarska, potom dalši 2 Ján a Ludmila boli zo slovenska. Mali sme aj 2 animátorky z cestovky a boli veľmi milé. Prakticky títo 5 boli najlepší animátori. Potom bolo ešte ale 8 animátorov z TUI- ky :) čítať celú recenziu
Ladislav
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 21.09.2015 Prečítané 574-krát
83 %
Veľmi príjemný hotel s ešte príjemnejším personálom. Vhodný pre mladé páry a rodiny s deťmi. Výborné večerné programy ako aj animačné programy pre najmenších. Všade upratané, v izbách čisto, bazény čistené denne. Po príchode sme sa naobedovali a ihneď na to sme obdržali kľúče od izby. Transfer z letiska v trvaní 20 min. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 806-krát
40 %
Neodporúčam. Tu stále fúka silný vietor stále rozbúrené a znečistené more, nedostatok ležadiel pri bazénoch. Izby a balkón také maličké, že môj muž, ktorý meria 196cm si na balkóne nemohol ani sadnúť , jednoducho sa tam nezmestil. Jediné pozitívum bola delegátka pani Eva Bútorová. Neskutočne milá a ochotná. čítať celú recenziu
piotr
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 472-krát
83 %
Odporúčam pre rodiny s deťmi animátori sa išli potrhať, aby pre deti každý deň urobili program. Skvelí mladí ľudia, Zo Slovenska dve animátorky - sestry, správne "bláznivé" baby. Pri hoteli dva bazény detsky a plavecký. Pred plážou ďalšie dva časť využívaná na vodné pólo a cvičenie vo vode s animátormi. V hoteli bar otvorený asi po večeri (aspoň ja som tam hodil po večeri) nealko, alko, pivo, miešané nápoje. Alkohol nepijem, tak neviem, aký tam bol, čo som videl fľašky, tak značkový. Mal som all inclusive. čítať celú recenziu
martina
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 23.07.2015 Prečítané 960-krát
87 %
Hotel si zasluzi 4hviezdy, izby na Grecko super, priestranne, vzdy ciste, vyhlad z izby bocny na more, bez priplatku, strava ma milo prekvapila, bola pestra, plaz krasna, lezadla dostupne. Trezor, uteraky, lezadla aj pri plazi v cene. Velka spokojnost a to sme kupovali last minute. čítať celú recenziu
Evča
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 16.07.2015 Prečítané 826-krát
93 %
Krásna pláž, vhodná aj pre malé deti. Každý deň čistená a udržiavaná. Výborné jedlo, ľahké. Medzi hlavnými jedlami každý deň na pláži podávali palacinky sladké alebo slané, zmrzlinu. Ochotný personál. Úžasné slovenské animátorky Katka a Lenka, ktoré sa ukážkovo venovali deťom. Izby každý deň upratané. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 30.06.2015 Prečítané 887-krát
87 %
Hotel je vhodny (nielen) pre rodiny s detmi. Transfer z letiska rychly (25 minut), ubytovani sme boli ihned po prichode. Batozina bola odnesena na izbu zamestnancom. Izby pekne, ciste, dobre vybavene. My sme mali rodinnu izbu pozostavajucu z dvoch miestnosti, v "detskej" spalni bola poschodova postel. Izby boli upratovane denne, plazove osusky sa dali, menit kazdy druhy den. Na plaz sa z hlavnej hotelovej budovy slo chodnikom pomedzi bungalovy osadene v krasnej, udrziavanej zahrade. Treba pocitat, ze k plazi je to celkom prechadzka, nam to vsak neprekazalo. Bazeny boli pekne, ciste, v detskych bazenoch bol smyklavy okraj. 4-rocnej dcere v nich bola voda asi po pas. Animacny program sme nevyuzivali, takze nevieme posudit. Rozhodne ODPORUCAM vziat si REPELENTY a odpudzovace komarov!!! Taky, co sa dava do zasuvky sme na izbe mali, neviem vsak, ci to bol standard. Odubytovanie bolo do dvanastej hodiny, autobus prisiel o jednej a este sme stihli obed, co sme velmi ocenili vhladom na dve deti, jedno z nich este doobeda pospalo na izbe, v klude. Na zaver uz len pre vsetkych, ktori vahaju kvoli spravam o mnoztsve utecencov na Kose - nestretli sme ani jedneho!!! čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 30.06.2015 Prečítané 716-krát
83 %
Veľmi príjemný menší hotel zameraný hlavne na rodiny. Komplex tvorí hlavná dvojposchodová budova s prístavbou a poschodové bungalovy s niekoľkými izbami. Orientácia areálu je kolmo na pláž, takže v podstate existujú iba bočné výhľady na more. Areál je udržiavaný s naozaj veľa zelene. 1 plavecký a 1 detský bazén sú pri hlavnej budove, 1 plavecký, 1 detský a 2 tobogany sú pri bare tesne pred plážou. Pláž čistá, piesková s pozvoľným vstupom do mora. Detské ihrisko, 2x mini pódium pre vystúpenia, tenisové kurty. Veľa animácii najmä pre deti (nemeckí animátori). Transfer z letiska veľmi krátky 25min. Vzdialenosť od najbližšieho centra pešo asi 30min. Službami hotela a stravou sme boli veľmi spokojní. Večernú pohodu trošku znepríjemňovali komáre, ktoré útočili hneď po západe slnka, čo však nemôžeme dávať za vinu hotelu. Na izbách neboli sieťky proti hmyzu, ale potešili odpudzovače do zásuvky aj s náplňami ako súčasť vybavenia izby. Doobeda takmer vždy silno fúkalo smerom od mora, čo bolo trošku nepríjemné, ale zase pocitovo nebolo aspoň tak horúco. Vietor väčšinou ustal na prijateľnú úroveň až poobede. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 26.06.2015 Prečítané 829-krát
80 %
Hotel splnil naše očakávania - izby síce už nie sú najmodernejšie, ale vždy čisté, dostatočne veľké. Transfer z letiska rýchly, 20 max. 30 min. Ubytovaní sme boli okamžite, batožinu nám vyniesli na izbu. Je to naozaj rodinný hotel, veľa rodín s deťmi, ale nijako nám to neprekážalo. Ubytovaní tu boli v drvivej väčšine Nemci, ale aj Rusi. Personál bol veľmi milý a ochotný, na recepcii skôr zdržanlivý, ale obsluha pri stravovaní veľmi príjemná. Pán manažér hotela nás vždy pri večeri uviedol k stolu. Areál hotela je pekný, recepcia a reštaurácia na úrovni, veľa zelene, palmy a pekná záhradka. Niekomu by mohlo prekážať, že okolo hotela boli polia, ale z jednej strany sú ďalšie hotely. Nám sa to páčilo, bolo to také nekomerčné. Večer býval pred hlavnou budovou program, tenoristi a iní speváci, animačný program pre deti sme postrehli večer 2krát hneď pri lobby bare, ale keďže deti ešte nemáme, nesledovali sme to a nemôžem podať objektívnu recenziu v tomto smere. Ale hotel je umiestnený na konci letoviska, viac to "žije" v 2km vzdialenom mestečku Marmari, kam sa dá dostať aj za cca 20min pešo. Royal Park je pokojné a veľmi príjemné miesto nielen pre rodiny s deťmi a starších, ale aj pre mladé zamilované páry. Strava v hoteli je ozaj vynikajúca a je si z čoho vyberať aj na raňajky aj na obed aj na večeru ale snacky slabšie. Wifi zdarma v lobby bare s občas na recepcii, ale tak prišli sme sem dovolenkovať, nie sedieť za počítačom. Celkovo keď sme to zhodnotili bola to asi najlepšia dovolenka a radi by sme sa sem vrátili, odporúčam. :-) čítať celú recenziu
Kristína
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 15.09.2014 Prečítané 1594-krát
87 %
Pretože som na Kose už bola (Tigaki), vedela som, aký charakter krajiny ma očakáva a odhadla som, že v Marmari bude tak, ako sa uvádza v katalógu. Hotelového rezortu mimo mesta som sa trochu obávala, ale Royal Park je rozsiahla prázdninová dedina, ktorá ponúka množstvo aktivít pre deti i pre dospelých (hotel má napr. malý amfiteáter citlivo umiestnený pred samotnou hlavnou budovou, takže čokoľvek sa tam odohrávalo, nerušilo klientov). Pre deti je tam veľa priestoru, zodpovedajúceho ich nárokom a veru v hoteli bolo veľa detí najmä v predškolskom veku. Nuda tam teda nehrozí, more je nádherné, pláž udržiavaná, služby veľmi dobré, personál samý úsmev a "ďakujem". Zvlášť oceňujem ekologickú orientáciu hotela (separovaný odpad) - veľmi konkrétne prezentovanú citlivosť voči okolitému životnému prostrediu. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 12.09.2014 Prečítané 1049-krát
77 %
Transfer z letiska velmi rychly, preto je hotel vhodny aj pre male deti. Ubytovanie na recepcii velmi rychle a jasne, my sme byvali v bungalove v krasnej zahrade. Avsak sme byvali na 1. posch., co sme teda nechceli, kedze na SK sme si kupovali bungalov na prizemi, aby sme mali travu a lezadla, takze to je potrebne si ujasnit. Izby na prizemi su rodinne izby, nie tie s 1 pristelkou. Okolie hotela je velmi pekne a ciste. Taktiez hotel a jeho sluzby boli na vybornej urovni. Vsetko ciste, udrziavane. Strava vyborna, siroky vyber jedal, dokonca samostatny bufet pre deti. Personal slusny a ustretovy, skvely napad s vlastnou obsluhou, co sa tyka aj napojov. Bazeny ciste, udrziavane. Plaz vyborna, biely piesok, lezadiel dostatok. Co sa tyka mora, my sme mali 6 dni vietor, co na lezadle nevadilo, ale boli vlny, pre deti - babatka uplne nevhodne. Par dni kludne more, kedy sa dalo aj zaplavat. čítať celú recenziu
jarmilab
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 29.08.2014 Prečítané 1165-krát
93 %
Je to klubový hotel, pre rodiny s deťmi a strednú generáciu, krátky transfer z letiska, pekné čisté izby, denne sa upratovalo a vymieňali prádlo, krásna exotická záhrada s typickými gréckymi domčekmi, strava výborná, nápoje od šampanského na raňajky, drinky, fľaškové vína, zmrzlina celý deň, slušný, usmievavý personál, more čisté a piesková pláž bez chyby, krásna čistá, upravená, dosť lehátok. Bola to naša najkrajšia a najlepšia dovolenka, jednoznačne odporúčam všetkým, ktorí si chcú odpočinúť a stráviť krásnu dovolenku. čítať celú recenziu
Michal
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 28.08.2014 Prečítané 965-krát
80 %
Pláž nádherná piesková, ležadiel bolo dosť, strava super, bolo z čoho vyberať, more krásne, teplé a aj čisté, personál príjemný, jediné, čo nám vadilo, boli vŕzgajúce postele a povinnosť mať dlhé nohavice na večere pre pánov, ale izby každý deň upratané a čisté. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 19.07.2014 Prečítané 1863-krát
67 %
Hotel sa nachádza 8 km od letiska, transfer bol naozaj rýchli, na recepcii nás už čakali kľúče od izieb, boli sme ubytovaní v hotelovej časti, nie v bungalovoch. Pre rodiny s deťmi odporúčam bungalov, pred každým je trávička s ležadlami a slnečníkom. Vybavenie izieb je trošku skromnejšie, ale nám to nevadilo, ved sme tam len prespávali. Izby boli čisté, upratovačky sa naozaj snažili. Strava bola pestrá, páčil sa nám spôsob all inclusive, kde sa každý obslúži sám (nealko, vodu si čapujete sami), alko nápoje vám naleje personál, all inclusive trvá do druhej v noci, cez deň si môžete dať zmrzlinu od rana do večera, doobeda a poobede robili pri bazéne výborne palacinky, ovocie. Strava bola výborná naozaj sa snažili, každý deň nás niečim prekvapili, bol grécky deň (celý deň podávali grécke jedlá a pri obede hral Grék a tancoval súbor, čo vytvorilo naozaj dovolenkovú atmosféru), bola aj talianska večera. Výber bol síce obmedzený, no vždy sme si našli, čo nám chutilo. Pozor, muži musia mať pri večeri dlhé nohavice, čo nás prekvapilo, lebo boli sme aj v luxusnejších hoteloch a tam to nevyžadovali. Celkovo sme strávili peknú dovolenku, hotel odporúčam, ostrov Kos je nádherný. čítať celú recenziu
olga
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 08.07.2014 Prečítané 2179-krát
70 %
Ubytovanie v bungalove pre rodinu s dvomi deťmi nezodpovedalo cene zájazdu. Fotografie vo fotogalérii sú veľmi zavádzajúce. Sociálne zariadenie neprimerané. Strava výborná. Pláž a more nádherné. Prístup personálu hotela príjemný v čase určených hodín, po ich uplynutí nezáujem. Veľmi rýchly transfer z letiska, organizácia príchodov a odchodov dobrá, ubytovanie okamžité. Nekompromisne musíte opustiť izbu o 12:00 aj napriek tomu, že máte malé dieťa, vonku je 36 stupňov a odchod na letisko máte o 5 hodín. K Nemcom a Rusom si to nedovolili, opúšťali izby a sadali rovno do autobusov. čítať celú recenziu