Recenzie hotelov - Becici (18)

Najnovšie recenzie hotelov

Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

100% Martin

02.08.2019

Na dovolenke v Čiernej Hore, hotel Tara, boli sme s priateľkou na prelome júla a augusta 2019. Bola to naša prvá dovolenka autobusom. Cesta sa dala zvládnuť asi za 19 hodín, cestovalo sa plynulo a po diaľniciach. Cesta busom mala dve výhody - oproti leteckej doprave sme prišli o deň skôr a odchod sme mali večer, zatiaľ čo lietadlom už na obed - takže sme mali o deň a pol dlhšiu dovolenku. Za druhé sme si mohli nakúpiť kopec suvenírov - najmä albánsky koňak, miestne vína a rakyu, bez problémov s hmotnostným limitom batožiny. Ubytovanie v prekrásnom a tichom hoteli Tara asi 80 metrov od pláže - hotel s ich plážou spájala alej s palmami. Pri hoteli bazén, bar a ležadlá - uprostred sezóny nebol problém s kapacitou. Pri bazéne všetko grátis, na pláži 2 ležadlá a slnečník na izbu, uterák 0,50 centov na deň, bar platený. V hoteli ďalší bar all inclusive, wifi, na izbách klíma, krásna kúpeľňa so sprchovým kútom, balkón. Hotel ultra moderný, stále upratovali, k dispozícii aj také maličkosti ako úschovňa batožiny, kúpeľňa, ak ešte nie ste ubytovaní a potrebujete sa umyť. Veľmi milý personál. Jedáleň veľká, nikdy sme nemali problém nájsť miesto. Výber z jedál menší ako v tureckých rezortoch, ale veľmi chutný. Snacky asi zatiaľ tie najväčšie, aké sme jedli - kuracie prsty s kopec hranolkami, burger do dvoch rúk tiež s hranolkami alebo dva veľké sendviče. Pláž - piesok so štrkom a krásnymi kamienkami, voda krásne čistá a more veľmi kľudné. Malé vlny, trochu strmejší zostup do mora. Odporúčam ísť pozrieť po pláži staré mesto Budva, Kotor, ostrov Svati Stefan a ísť na výlet do Albánska. Delegátka Barbora vynikajúca a na výletoch Jovan (miestny čiernohorský sprievodca hovoriaci po slovensky) bol super a povedal mnoho zaujímavostí. Celkovo kľudná dovolenka v krásnom rezorte, s krásnymi plážami a je kde chodiť (človek sa nenudí ), odporúčame. :)

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

86% Marcela

14.07.2019

Hotel v nádhernom prostredí, čistota, príjemný personál, vynikajúca kuchyňa, izby upratané denne, maximálna spokojnosť. Najlepšie stredisko s vynikajúcou polohou, aké sme si mohli vybrať. Budva je dosť rušná, ale na večerné prechádzky ideálna a tu bol relatívne kľud, je tu možnosť výletov s CK alebo aj samostatne, krásna pláž, bola to naša najlepšia dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

80% Iveta

09.10.2018

Dovolenka bola výborná, výborne sme si zaplávali, chodili sme stále na prechádzky popri pláži alebo do mesta Budva. Výlet si treba spraviť na ostrov Sv. Štefan autobusom a potom ísť peši smerom k hotelu. Je to dlhšia prechádzka, ale okolie stálo zato.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

73% Monika

04.09.2018

Veľmi príjemná dovolenka, ktorú dotvoril určite aj veľmi milý, empatický, úctivý personál hotela. Izby aj hotel sú veľmi, veľmi čisté, upratovanie je denné, naozaj, na čistote si dajú záležať. Izby vo vilkách sú podľa mňa veľmi malinké, ale tiché, menili sme potom za hotelovú izbu, nemusíte sa obávať, hotel je veľmi tichý. Slnečníky a ležadlá boli postačujúce, pláž udržiavaná /od hotela pešou chôdzou cca 4 min./, taktiež ju ráno čistili od odpadkov, zaskočilo nás wc tureckého typu. My sme osobne so stravou neboli veľmi spokojní, zelenina slabší výber - 2 šaláty, paradajky a uhorky, zopárkrát sa stalo, že servírovali jedlo na cigánsky spôsob - spálené, čierne ryby a mäso, ráno na omeletu je rada nekonečná, pán si dáva načas, robí omeletky na jednej panvičke "pianko". Prežiť sa však dá a určite hladní nebudete. Zmrzlina sa podáva večer, koláčiky na obed a večeru. Počas dňa si môžete objednať sendvič, hamburger, kuracie nugety. Balenú vodu či jogurty nečakajte, kávičku robia vynikajúcu. Priamo v hoteli je lekáreň na veľmi vysokej úrovni, otvorená je do 22:00, ak cestujete s malými deťmi, kúpite tam aj stravu a výživky, vedľa lekárne mini obchodík rozličný tovar. V hoteli nájdete aj krásny detský kútik, hotel nemá žiadne detské ihrisko či preliezačky. Doba transferu cca 1 hod a 15 min, 80% serpentíny.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

90% Iveta

15.08.2018

Hotel je vhodný pre všetkých ľudí, ktorí si chcú oddýchnuť v pokojnom a príjemnom prostredí. Transfer z letiska trval hodinu a asi 10 - 15 min. Po príchode do hotela sme boli hneď ubytovaní a na naše prekvapenie nás v izbe čakala večera. Izba bola zriadená pekne a účelne, s dostatočnými úložnými priestormi. V izbe je minichladnička a trezor, ktorého používanie už je v cene pobytu. Kúpelňa je pekná, čistá a dobre vybavená. Upratovali nám každý deň. Uteráky a osušky boli menené denne, obliečky nám boli vymieňané ešte dvakrát (boli sme tam 7 nocí). Čo sa týka stravovania, tak môžem povedať, že ponuka bola bohatá. Na jedlo neboli vôbec rady, každý si bral, čo chcel. Niekedy bolo treba čakať na omeletu, pretože kuchár ju robil pred Vami čerstvú na základe toho, aké ingrediencie si do nej vyberiete. Niekedy bolo treba počkať aj na pizzu, keď bolo viac záujemcov a pizza sa dopekala, ale vždy max 5 min. Inak v ponuke boli vždy ryby, rôzne mäsá - dusené, pečené, grilované (bravčové, hovädzie, teľacie, kuracie, baranie,...), z príloh mi najviac chutili zemiaky (úžasné), rôzne ovocie, zákusky, koláčiky, večer + zmrzlina. Naozaj si myslím, že si tu každý vyberie. Ponuka nápojov: voda, džús čerešňový, pomarančový, víno červené, biele. Vedľa jedálne sa dá hrať ping - pong, rôzne spoločenské hry. Pri bazéne je bar, kde je možné v určitom čase dať si hamburger, hranolky, sendviče, ale my sme toto občerstvenie nevyužívali, lebo sme neboli vôbec hladní. Je možné dať si tam rôzne drinky a kokteily - alko aj nealko. V hotelovom bare je tá istá možnosť. V oboch baroch robia úžasnú kávu s našľahaným mliekom. Obsluha je milá a ochotná. Pláž je široká, čistá a k dispozícii sú na každú izbu dve ležadlá a slnečník. Nie je pravda, ako som čítala v jednej recenzii, že si treba ísť obsadiť ležadlá, lebo si to tam obsadia Rusi. Nikto nezaberal viac ležadiel. Osušku môžete mať svoju, ale na pláži je možnosť požičať si osušku za 50 centov na deň. More je čisté s pozvoľným vstupom, ale odporúčam brať si obuv do mora, alebo si ju viete kúpiť aj v stánkoch pri pláži (9€), alebo hoteli (10€), pretože pred obedom je piesok horúci a nedá sa prejsť naboso a tiež pri vychádzaní z mora je príjemnejšie vyjsť v obuvi ako bosou nohou, pretože miestami sú malé okrúhle kamienky a možno to niekto berie ako masáž, ale mňa boleli nohy, takže som kúpila obuv a bolo po probléme. Príroda je tu nádherná. Do Budvy sa dá prejsť tunelom peši, ale do starej Budvy je to dosť dlhá prechádzka. Manžel má problém s kolenom, preto sme jednu cestu išli do starej Budvy autobusom Mediteran Expres (1€). Sú tam nádherné staré uličky, obchodíky,... úžasné. Autobusom Mediteran Expres sa dostanete aj na ostrov Sveti Stefan (2€). Oplatí sa ísť si to tam pozrieť - nádherné. Výlet do Boky Kotorskej je tiež úžasný. Mesto Kotor - nádhera a plavba po zálive - úžas. Výlet bol spojený aj s možnosťou kúpania, čo sa mi veľmi nepáčilo, lebo hoci sa mohol človek osviežiť vo vode, pripadala som si tam ako chudera, lebo tam nie je pláž, len vybetónované miesta, kde boli rozložené a obsadené ležadlá a pri vode bolo miesto pre pár ľudí, ale nie na ležanie, iba na zloženie si vecí a možno aj na sedenie pre nejakých max 5 ľudí. Hoci som najprv neuvažovala o dovolenke v Čiernej Hore, prispôsobila som sa manželovi, ktorý tam chcel ísť a ja som vybrala hotel. A vybrala som veľmi dobre. Bola to nádherná dovolenka a určite sa tam chcem ešte vrátiť.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

80% Peter Horsky

25.07.2018

Vyborna dovolenka, boli sme trochu nervozni z par recenzii, ale uprimne, hotel je kvalitny, cisty, skvela strava, taka domaca, naozaj kvalitna, lezadla na plazi su v cene a to more je tu neskutocne nadherne, krasne ako v Chorvatsku, promenada, cele letovisko zije, prejdete pesi aj do Budvi, naozaj je tu co robit a poznavat, nie ste zavreti v rezorte ako v inych destinaciach, priroda okolo je prenadherna, urcite doporucujem kazdemu i ked to nie je najlacnejsia dovolenka, ale stoji za to, urcite sa sem vratime.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

60% Veronika Križalkovičová

10.09.2017

Transfer z letiska trval niečo vyše hodinky. Príjemným prekvapením bolo, že nás po príchode do hotela čakal personál s vlhčenými uteráčikmi, to bolo veľmi milé. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Čo sa týka okolia hotela, mysleli sme si, že to bude pokojné miesto, ale opak bol pravdou - všade to bola hlava na hlave, pretože hotel sa nachádza v stredisku Bečići, teoreticky je to pokračovanie Budvy, čiže všade bolo veľa ľudí (a to sme šli na konci augusta). Zároveň areál hotela bol menší, ako sme si mysleli, len jeden malý bazén, záhradka a nič viac (hotel je obklopený ďalšími troma hotelmi).

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

40% anika555

22.08.2017

Transfer z letiska do hotela cca 1 hod - 2 hod podla zapchy... hotel je pomerne cisty az na mravceky v izbe... hodnotenie personalu - nic horsie som nezazila na ziadnej dovolenke... arogancia a nevsimavost ... uplne zle... animatora najdete akurat s cigaretkou v ustach... program pre deti a pre dospelych uplne nic... bezne cvicenie v bazenoch... ziadne... to neprehanam, boli sme tam 15 dni... neodporucam tento hotel naozaj nikomu... ani starsim ludom... lebo aj im vadilo, ze ani hudba nikdy nehra...

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Becici

Tara Hotel recenzie 75%

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

Kvalita izieb94%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál84%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Šumadija recenzie 50%

Šumadija

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie