Recenzie hotelov - Petrčane (17)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Pinija recenzie

Hotel Pinija

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Petrčane

93% Tereza

21.07.2014

Hotel Pinija vyzerá byť starší, no stále je doň investované, o čom sme sa sami presvedčili, mali sme novo zrekonštruovanú modernú izbu. 4 hviezdičky má právom, čo sa týka čistoty, stravovania, výbavy, služieb aj personálu. Pláž a more sú jedny z najčistejších, aké sme zažili. Vrelo odporúčame!

prečítať si celú recenziu
Falkensteiner Apartmani Petrcane recenzie

Sunnyside Apartments Petrcane

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Petrčane

66% Daniel

20.12.2013

Hotel sa nachádza v skalnatej oblasti. Do mesta Zadar sa dá urobiť výlet, ale je to dobrých pár kilometrov, takže nehrozila žiadna prechádza, Radi sme sa ale prešli do centra mesta Petrčale. Apartmán bol pekný, pomerne nový s novým nábytkom a štandardným vybavením, akým bol televízor, sušič na vlasy, telefón, prípojka na internet, trezor, pekná kúpeľňa, mali sme aj kuchynský kút. Internetová prípojka bola ale za poplatok. Pláž a okolie sú veľmi pekné, nákupné možnosti sú ľahko dostupné. Pláž je veľká, rozprestiera sa pod celým komplexom a tiahne sa niekoľko metrov. Je tu výhodný vstup do mora, vhodný je aj pre tie najmenšie deti. Pláž je štrková. Voda v mori bola pekná a čistá. S bazénmi v komplexe to bolo už trochu horšie. Myslíme si, že by sa hotel mal viac zameriavať na čistenie týchto bazénov. Hotel je dosť veľký a plný hostí, preto základná hygiena a úprava, ktorú zamestnanci vykonávali proste nestačila. Areál je oplotený a strážený. Mali sme pocit bezpečia. Každý apartmán má k dispozícii jedno parkovacie miesto. Takže s parkovaním nebol problém. Je ideálne mať tu auto, aby ste sa mohli vydať na výlety, možno aj práve do spomínaného Zadaru. Určite sa to vyplatí.

prečítať si celú recenziu
Hotel Falkenst Fam H Diadora recenzie

TUI KIDS CLUB Falkensteiner Diadora

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Petrčane

+
70% Žaneta

09.11.2013

Hotel sa nachádza v meste Petrčale, do centra mesta sú to cca 3 kilometre. My sme sa radi prešli. Bolo to veľmi príjemné a okolie si treba poriadne prejsť. My sme si mesto popozerali, navštívili nejaké tie obchodíky a vyskúšali sme miestne reštaurácie. Hotel by sme rozhodne odporučili aj rodinám s deťmi, je tu pre ne zabezpečené množstvo zábavy - minidisco, animácie, ihrisko... Animátori pristupovali k deťom so záujmom a starostlivo im spríjemňovali celý pobyt. Parkovať sa tu dá jedine v garáži a je spoplatnené. My sme aj napriek tomu boli radi, že máme k dispozícii svoje auto, pretože sme si mohli prejsť celé okolie, čo vám rozhodne odporúčame. Všade bola pekná zeleň a príjemná atmosféra. Pláž sa tiahla po celej dĺžke spomínanej zelene. Na pláži sme mali ležadlá zdarma a čo sa nám veľmi páčilo, bolo to, že sa tu dalo zadarmo požičať aj závesné siete. Vychutnávali sme si absolútny relax. Personál bol milý, snažili sa plniť si svoje povinnosti. Jedlo bolo chutné, mali sme all inclusive. Aj pre milovníkov športových aktivít sa tu niečo nájde. Aj na pláži sa dá vyskúšať nejaký ten vodný šport - za poplatok.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pinija recenzie

Hotel Pinija

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Petrčane

70% Marta Galbáčová

21.07.2013

Hotel má výbornú polohu v blízkosti čistej pláže s množstvom borovicového porastu. Izby majú štandardné vybavenie, denne sa upratuje. Personál je ochotný a výber jedál až na menšie nedostatky tiež celkom vyhovujúci. Za väčší nedostatok považujem cenu aj nealkoholických nápojov (voda), ktoré súčasťou polpenzie nie sú. Veľmi pozitívne hodnotím animačný program, najmä pre deti.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pinija recenzie

Hotel Pinija

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Petrčane

90% Viktor

17.07.2013

Izby sú krásne a čisté, celkovo hotel je v dobrej lokalite, autobusom ste za 15 min. v Zadare. Personál je veľmi milý. Varia tu úžasne. Dokonalé by to bolo, keby sme si nemuseli ne večere dokupovať 0, 2l nápoje za 18 kn, keď v miestnom obchode je 1, 5 l za 12 kn. More je plytké, ale občas tu fúka. Bazén je ale veľmi malý , čo pokladám za mínus.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pinija recenzie

Hotel Pinija

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Petrčane

80% Daniela Kocvárová

04.07.2013

Hotel krásny, izby pekné, čisté, s klimatizáciou, chladničkou, balkónom, stále upratané. V kúpeľni fén. Okolie krásne, veľké pínie, detské ihriská, bazény vonkajší aj vnútorný, super. Petrčane trošku malé stredisko, ale krásny západ slnka. Spokojnosť

prečítať si celú recenziu
Hotel Pinija recenzie

Hotel Pinija

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Petrčane

70% lula

25.06.2013

Hotel bol pekny a verim, ze niektori Slovaci mali stastie na izbu, my nie. Mali sme malicku izbu bez balkona, rovno nad terasou, kde bola kazdy vecer disco pre deti a od 21.00 tam hrala ziva hudba. Bol to taky neskutocny hluk, ze som po prvej noci myslela, ze sa zbalime a pojdeme domov. (kvoli 1,5roc. synovi, kt. v tom hluku nemohol spat). Vymenit izbu nam nechceli ani za svet.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Pinija

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Petrčane

87% Ľubica P., Osikov

01.11.2011

Petrčane je skôr dedinka ako mestečko, večer sa dá poprechádzať a zájsť do niektorej z reštaurácii, ktoré sú dosť predražené. Napriek tomu je to skvelé východiskové miesto pre výlety do Zadaru, na ostrov Vir, Nin...Túto dovolenku sme vyhodnotili ako skvelú. Boli sme spolu 2 manželské páry 40 a 60 r.

prečítať si celú recenziu