Recenzie hotelov - Medulin (0)

Najnovšie recenzie hotelov

Holiday recenzie

Arena Hotel Holiday

Chorvátsko - Istria - Medulin

90% Miriam

25.07.2017

Hotel je znovu zrekonštruovaný, vynovený, izby tiež, čistý, jedlo výborné, upratovanie kúpeľne a izby denne, výmena postel. bielizne každý druhý deň, proste kvalita na úrovni, nič nám nechýbalo, pláž aj kamienková, piesková, čistá, príroda a výlety úžasné. Odporúčam, boli sme tu už 4krát!!!

prečítať si celú recenziu
Hotel Holiday recenzie

Arena Hotel Holiday

Chorvátsko - Istria - Medulin

73% Juraj

18.07.2016

Pekny hotel starsieho charakteru v pokojnej casti. Vhodny hlavne pre rodiny s detmi. Ak by ste nieco potrebovali, hned oproti cez cestu najdete podomove obchodiky. Asi 5min. prechadzkou sa dostanete k peknej promenade plnej obchodikov so suvenirmi a barov a restauracii s peknymi terasami a samozrejme hudbou atd. Asi 10 min od hotela je mensi zabavny park, ktory je zamerany hlavne pre deti.

prečítať si celú recenziu
Arcus Residence recenzie

Arcus Residence

Chorvátsko - Istria - Medulin

66% ifkoo

02.09.2015

Hotel bol v pohode, jedine mi liezlo na nervy, ze wifi na izbach nefungovala vobec alebo neskutocne pomaly, v TV ziadny decky kanal, samotna TV predpotopna, takze bol problem s detskymi rozpravkami, napriek tomu, ze sme mali tablet - Medulin je skor provincnejsie mestecko, ale ma nieco do seba.

prečítať si celú recenziu
Hotel Holiday recenzie

Arena Hotel Holiday

Chorvátsko - Istria - Medulin

80% Karin

23.08.2014

Pekný hotel v kľudnej časti neďaleko mora (cca 5 minút chôdze). Izby síce menšie ale pravidelne upratané, aj prístelka bola riešená dobre (nie nejaké rozkladacie kreslo), personál milý, ústretový a hlavne usmievavý. Nebol vôbec problém sa dohovoriť. Hotel disponuje bazénom s morskou vodou, teplota celkom príjemná, ležadlá, je však potrebné hneď ráno obsadiť (my sme to však nevyužívali). V areáli pinpongové stoly, tenisové kurty, preliezačky pre deti. Strava bola vynikajúca, pestrá, mali sme all incl. Hneď ako sa niečo minulo bolo v zapätí doložené. Večer animácie pre deti aj pre dospelých, vždy však skončili včas, takže nočný kľud bol zabezpečený (ak nemáte hlučných susedov ). Centrum Medulina bolo neďaleko, obchodíky, zmrzlina (vynikajúca), hudba, lunapark. Pláž pri hoteli bola okruhliaková, smerom k susednému hotelu kamenistá a na druhý smer sa menila na tzv. pieskovú- Bijeca (dosť preplnenú)- pláže sa nám páčili najmenej, takže sme si hľadali v inej lokalite.

prečítať si celú recenziu
Park Plaza Belvedere recenzie

Park Plaza Belvedere Medulin

Chorvátsko - Istria - Medulin

30% Macka

18.09.2013

V tomto hoteli sme boli prvy a posledny krat v auguste r.2012 za 986 Euro. Za balkon vyhlad more sme zaplatili 150 Euro, len za to aby sme mali balkon, to bolo 90 Eur a za vyhlad na more 60 Eur na 3 osoby, dvaja dospeli a jedno 5-rocne dieta. A more sme vobec nevideli. Hotel spinavy, hlucny, recepcne bud nevedeli po anglicky, ani nemecky...proste nechceli komunikovat v cudzej reci. Izba nezodpovedala popisu, ani nekorenspondovala s fotkou v katalogu ani najmenej. Malinka izba...Balkon spinavy, manzel tam ani raz nevysiel, aby si este viac nepokazil dojem. Balkon sme museli neustale uzamykat, nakolko sa tam velmi kradlo a dalo sa prejst z balkona na balkon...bez najmensich problemov :-( Naviac si tam slovakov nevazia, ani najmenej, len nemcov, rusov, talianov. Preto tam skoro zadni slovaci neboli, asi vedeli, ze maju ist do susedneho Holiday-u. Jedlo bolo celkom fajn, nic prevratne, ale zistila som, ze riedili mlieko s vodou vo velmi zlom pomere, viac vody ako mlieka... totalne a menili olivovy olej za hnusny stolovy, vyliali obsah kvalitneho a naliali stolovy, proste to sa mi este nikdy v ziadnom hoteli nestalo...To si budem dobre pamatat.Animacie boli fajn, to bolo asi jedine pozitívum, nakolko mame male dieta, inak vsetko zle. Posledny den sa nemate kde osprchovat, kde bezpecne odlozit batozinu. More bieda, riasy a plaz betonova a mala modru vlajku, co som sa cudovala. Proste Belvedere uz ani zadarmo. Tento hotel bol v Chorvatsku najhorsie co sme zazili.

prečítať si celú recenziu
Park Plaza Belvedere recenzie

Park Plaza Belvedere Medulin

Chorvátsko - Istria - Medulin

16% Lucinka

14.08.2013

Hotel spinavy, smrad, izby polorozpadnute, prostredie odstrasujuce, jedine pozitivum bol bazen, no ten bol na pocet hosti maly. Co sa tyka hygieny, na jednej strane hotela v izbach smrad z kuchyne, na druhej strane po zemi cigaretove spaky, flaky po kobercoch, zaclonach, zavesoch alebo co to malo byt, uteraky biele so zltymi flakmi. Vyslovene odporne. Neochotna recepcia. Plaz mala, pristup k moru o nicom - panelove pobrezie. Vydrzali sme v tom hoteli pol hodinu, co nas vodili od jednej izby do druhej, v jednej pokazena klima, v druhej popraskane okna, v tretej sa nedali dvere dobre zatvorit, postele vyzerali, ako keby v nich boli vsi a dalsie hygienu milujuce tvory. Odisli sme a behom hodinky sme malli nove ubytovanie o 300 eur lacnejsie. Moje hodnotenie - zbytocne drahy, spinavy, smradlavy motel (hostel), ktory by mali zatvorit a podpalit, obrazky k tomuto cudu su retusovane a vyfotene tak, aby neukazovali, co nemali.

prečítať si celú recenziu
Park Plaza Belvedere recenzie

Park Plaza Belvedere Medulin

Chorvátsko - Istria - Medulin

90% Veronika

22.06.2013

Bola to uzasna dovolenka,pre rodiny s detmi vela dobreho jedla,programi pre deti,cvicenie v bazene,Wifi,dobra plaz dobre okolie len na parkovisko sa vyril prach a piesok ale inak je vsetko vyborne a ciste izby. Aj tento rok by som tam zasa isla.

prečítať si celú recenziu
Hotel Holiday recenzie

Arena Hotel Holiday

Chorvátsko - Istria - Medulin

75% Emilia

05.02.2013

Je to pekná 3*. V porovnaní s podobnými hotelmi pri Jadranskom mori je možno trochu drahší. My sme boli v tomto hoteli druhý krát. Predtým tam mali problém - chodili sa im tam "načierno" stravovať ľudia z okolitých kempov. Teraz to už majú pod kontrolou. Bolo to nutné vyriešiť. Hotel nie je úplne priamo na pláži, ale nie je ani ďaleko. Je to pekná prechádzka a tá nezaškodí.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Medulin

Arena Hotel Holiday recenzie 76%

Arena Hotel Holiday

Chorvátsko - Istria - Medulin

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Arcus Residence recenzie 66%

Arcus Residence

Chorvátsko - Istria - Medulin

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Park Plaza Belvedere Medulin recenzie 45%

Park Plaza Belvedere Medulin

Chorvátsko - Istria - Medulin

Kvalita izieb46%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál53%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie