Recenzie hotelov - Nesebar (28)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Festa Panorama recenzie

Festa Panorama

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Nesebar

93% Lucka

12.09.2014

Transfer z letiska po hodinovom čakaní - chyba delegáta - nemal zoznam klientov. Hotel pre všetky vekové kategórie. Cesta trvala cca 30 minút. Ubytovanie bolo recepciou vybavené v krátkom čase - všetko mali pripravené. Izby sú so základným vybavením - udržiavané denne. Personál bol všade veľmi ochotný. Do Starého Nessebaru príjemná prechádzka popri mori alebo cez mesto. Bazén udržiavaný, kontrolované hodnoty a čistota. Areál horela príjemný, dosť zelene. Hotel je v blízkosti fantastického a teplého mora - pláže - príjemná prechádzka. Pravidelné animácie, zábavní animátori. Jediné, čo bolo až neznesiteľné, bola permanentne hlasné bicie nástroje - bubny. Na požiadanie stíšili hlučnosť, avšak nie nadlho. To isté v jedálni.

prečítať si celú recenziu
Hotel Festa Panorama recenzie

Festa Panorama

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Nesebar

50% Jarmila

06.09.2014

Hotel vhodný pre seniorov, určite má od štyroch hviezdičiek ďaleko. Vzdialenosť od letiska fajn, asi 35 minút. 6 hodín sme čakali na ubytovanie. Bazén len pre otužilcov, more síce 100 metrov, ale nie pláž. Personál, možno s výnimkou 2 ľudí neochotní, mali sme pocit, že ich otravujeme.

prečítať si celú recenziu
Hotel Festa Panorama recenzie

Festa Panorama

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Nesebar

90% Juraj

06.08.2014

Hotel super, posobi trosku starsie, ale super, poloha v Nesebare, asi 20min peso od stareho Nesebaru priamo pri mori. 3 bary z toho jeden pri bazene+nocny klub dole pod hotelom s barom, velka jedalen, wellness, vnutorny bazen, jakuzzi, vonkajsi bazen s castou pre deti. Transfer z letiska 35min zhruba. Personal super, a ked ste im nieco strcili do vrecka, este lepsi :), cisto, izby riadili denno-denne, plaz zhruba 200m, ludi ako na kazdej plazi, ked ale pojdete trosku dalej, dalo sa super miesta vychytat. Jedine, co je ale v celom Bulharsku platene - lezadla a dazdniky na plazi, ale su free zony, kde sa ulozite bez problemov, bary na plazi na kazdom kroku, pivo od 1-1, 5 eura. Na Sunny beach priamo do centra je to 6 zastavok priamo od hotela, vrelo odporucame, animacne programy doobeda aj poobede. Co som bol veľmi milo prekvapeny, za celych 11dni som videl 3 muchy a jednu osu, po komaroch ani slichu, fakt parada.

prečítať si celú recenziu
Hotel Arsena recenzie

MPM Hotel Arsena

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Nesebar

+
38% ivana

06.08.2014

Hotel má vynikajúcu polohu. Je priamo na pláži - Nový Nesebar. Do starého historického mesta Nesebar je cca 10 min. príjemnou prechádzkou popri pobreží.

prečítať si celú recenziu
Hotel Festa Panorama recenzie

Festa Panorama

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Nesebar

90% Roman Nitra

23.07.2014

Fantastický hotel, kde by sme sa ešte raz vrátili. Cesta z letiska bola krátka a super. Tento hotel je asi 35 km od letiska v Burgase, takže sme boli hneď na hoteli. Ihneď po príchode na hotel vo večerných hodinách sme boli ubytovaní v krásnej a veľkej izbe s priamym výhľadom na more a bazén. Strava bola fantastická, pravidelne doplňovaná, teplá a personál ochotní a na vysokej reštauračnej úrovni. Bez problémov sme sa dohovorili po anglicky a aj slovensky. Personál ovládal asi všetky jazyky sveta. Pravidelne boli pri bazéne animátori každý deň pri bazéne, rôzne hry pre deti, dospelých a aj starších. Hotel na vysokej úrovni, denno denne upratovanie izieb, ešte dokonca aj okná umývali. Areál hotela krásny, veľký a čistý. Jeden bazénový bar, dva vnútorné bary v hoteli a jeden bar v nočnom klube. Nikdy nebol problém s alko alebo nealko nápojmi. Super dovolenka pre rodiny s deťmi a aj mladých. Kúsok od hotela bola pláž asi 200 metrov, ktorá bola preplnená ľuďmi, ale to je v takýchto destináciách normálne a kto nechcel pláž, mohol byť priamo pri hoteli v špičkovom bazéne, kde boli zdarma ležadlá aj slnečníky. Bol to hotel s vysokou úrovňou a so skvelou kuchyňou.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sol Nessebar Palace recenzie

Sol Nessebar Palace

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Nesebar

+
70% Bronislava

09.03.2014

Dovolenka prebehla úspešne. Oddýchli sme si. Okolie je veľmi pekné. Hotel sme si vybrali vďaka veľmi dobrej lokalite. Ľahko sme sa dostali do Nesebaru i do mesta Ravda. Je tu stále čo robiť a kam ísť. Pravidelne tu premáva aj miestna autobusová doprava, ale my sme si radi robili vychádzky. Národnostne aj vekovo to tu bolo pestré. Je to vhodné miesto pre rodiny s deťmi . Mali tu bohatý program. Hotel zabezpečoval celodenné animácie a pre deti tu bol detský program. Areál bol čistý a pekne vyriešený. Bazén bol veľký s čistou vodou. Okolo tohto pozdĺžneho bazéna sa rozkladali ležadlá a slnečníky. Pri bazéne bol príjemný bar. Dalo sa tu dať nejaký ten chutný nápoj či niečo malé na zahryznutie. Hotel má aj svoje parkovisko, čo bolo veľkou výhodou. Stále sa tu dalo zaparkovať. Hotel poskytuje aj pripojenie wifi. K hotelu patril aj piesočnatá pláž. Vstup do mora chválime, bol mierny a dalo sa tu hrať aj s malými deťmi. Bola čistá a more pekné. Voda bola príjemne teplá. Izba bola ok. Trochu sa nám zdala byť malá, ale neprišli sme sem spať, tak sme väčšinu času trávili vonku. Upratovačky upratovali, ale my by sme si tieto služby vedeli predstaviť aj pedantnejšie odvedené.

prečítať si celú recenziu
Hotel Marieta Palace recenzie

Marieta Palace

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Nesebar

66% Samanta

21.02.2014

Ak by sme mali v jednoduchosti ohodnotiť pobyt v tomto hoteli, povedali by sme, že sa príjemnú cenu sme strávili krásny čas v Bulharsku. Išli sme sem trochu nesvoji, prečítali sme si strašidelné recenzie. Veľa ľudí strašilo najmä s katastrofálnou hygienou, s ktorou je v Bulharsku večne problém. Boli sme milo prekvapení. Dovolenka prebehla úspešne. Kvalita služieb odrážala cenu pobytu. Nemôžete čakať 5 – hviezdičkový luxus za takú cenu. Nemajte prehnané nároky a všetko bude super. V areáli bol bazén s príjemnou vodou, udržiavaný. Mal vyčlenenú časť, ktorá bola určená špeciálne len pre deti. V hoteli sa dalo pripojiť na wifi. Nie je tu problém s parkovaním, hotel má svoje súkromné parkovisko. Počet parkovacích miest je obmedzený, ale nie je spoplatnené. Ponuka vodných atrakcií a športov je pestrá. Na pláži sme si mohli zaplatiť, čo sme len chceli. Je to tu pestré – vodné bicykle, windsurfing... Tieto športy sú už spoplatnené. Páčila sa nám poloha hotela. Oblasť dýcha históriou, do historického centra to nie je ďaleko. Dá sa tu pri tom aj hodnotne tráviť relaxačnú dovolenku. Pláž je kvalitná, veľká a krásna. Areál je tiež fajn, vhodný na oddych. Pri bazéne boli ležadlá. My sme tu netrávili veľa času, nám sa páčila pláž.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sol Nessebar Mare / Bay recenzie

Sol Nessebar Bay

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Nesebar

66% Martinka

13.02.2014

Tento hotel by sme označili ako rodinný. Neviem, či by si ho vybrala partia mladých ľudí, ale pre rodiny s deťmi je to správna voľba. Deti tu mali zabezpečený program na celý deň. Hotel bol príjemný, zapáčil sa nám hneď ako sme dorazili na miesto dovolenky. Od letiska to bola cca pol hodinka. Lokalita hotela je výborná. Výhodou tohto hotela je, že do Nesebaru to nie je ďaleko, je to taká fajn prechádzka, my sme neriešili ani dopravu, radi sme sa prešli. Okolie je krásne a je škoda tráviť čas v autobuse či taxíku. Ponuka výletov bola pestrá. Odporúčame sa hneď na recepcii opýtať na možnosti fakultatívnych výletov. Je ich tu hodne, stačí si len vybrať. Recepčný bol milý a ochotný. Všeobecne sme s prístupom personálu boli spokojní. Urobili sme si výlet aj do Ravdy. Tu sme navštívili miestny aquapark. Bol veľmi pekný. Pláž bola pekne čistá, ale trochu malá. Tvoril ju piesok. Vstup do mora bol celkom mierny, preto sa tu mohli čľapkať aj malé deti. Jazykové znalosti by mohli byť aj lepšie, ale našťastie, boli veľmi ochotní komunikovať. Jedlo bolo chutné. Areál aj samotná budova boli čisté. Okolo bazéna bolo dosť miesta. Dali sme si k bazénu slnečník a ležadlo a príjemne sme tu trávili dovolenku. Našli sa chybičky, ale to nám nepokazilo celkový dojem z pobytu.

prečítať si celú recenziu