Turecko Turecko
Turecko, Side, Colakli Turecko, Side, Colakli

Süral Resort recenzie 

Süral Resort recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Side, Colakli Turecko, Side, Colakli
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 2 km
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 1:00 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 78 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 72 %
Izby 78 %
Strava 78 %
Personál 83 %
Janka B. Slovakia Bratislava
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 08.08.2019 Prečítané 199-krát
83 %
Sural Rezort 5* Turecko. Bolo tu vsetko, co k dobrej dovolenke ma byt. Krasny velky rezort, nadherna zahrada, prijemna prechadzka na plaz. 2 bazeny + tobogany, vsade bar dobre zasobeny. Velka cista plaz, more vyborne. Plazovy bar velky, pekny, bolo vsetko. Vsade vela miesta, strava dobra, nechybala zmrzlina aj skvele grily. Vzdy cisto prestrete, personal rychlo a milo reagoval. Doporucujem tento rezort. Program dobry. Vela lezadiel, velky vyber jedla, pitia, nic nam tu nechybalo. Ubytovanie dobre, vsade cisto a prijemne. Dakujem za skvelu dovolenku. Janka z Bratislavy. Čítať celú recenziu
Andrea69
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 17.06.2018 Prečítané 2226-krát
70 %
Mali sme opakovane problém s elektrikou v izbe, s klimatizáciou, po nahlásení sa snažili problém hneď riešiť. Jedna karta na vstup do izby nefungovala. Trezor len za doplatok, ale vraj sa nekradne. No posledný deň sa neter nečakane vrátila do izby, pred ňou stála upratovačka a keď neter otvorila izbu, niečo 2x skríkla. Šok bol, že na nami zvnútra uzamknutom balkóne bola druhá upratovačka, ktorá búchala na balkón, po otvorení s hlavou sklopenou k zemi bežala von. Izba bola na 4. poschodí, balkón vikierový, susedný vzdialený cca 1,5 m - musela liezť po streche. Dôvod netuším, ale už som čítala recenziu turistky z Česka, že sestre zmizlo z kufra 600 Eur, ale keďže nemali sejf, hotel to neriešil, len konštatovali, že zlodej prišiel cez balkón. V chodbách sú kamery, tak asi aby nebola videná. Nám síce nezmizlo nič, ale chuť z dovolenky to parádne pokazilo. 95% hostí sú Rusi, personál hovorí prevažne rusky, animátori rusky. Jedlo bolo výborné, reštauračné služby tiež. Bazény veľké, ležadiel síce dosť, ale poobsadzované osuškami, bazény takmer prázdne. Transfer z letiska 50min. Čítať celú recenziu
Viola
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 03.08.2017 Prečítané 1031-krát
40 %
Hotel ma uz svojich 5 minut slavy za sebou. Klimatizacia v priestoroch hotela nefungovala. Kym ste dosli z izby do jedalni, bolo vam na odpadnutie. V izbe az na 3. raz po oprave isla. Slnecniky na plazi hrdzave a derave, pred slnkom vas vobec neskryli. Jedalen spinava, taniere a pohare mali stopy po predchadzajucom jedle. Ak ste mali stastie, tak ste nasli plastovu malu lyzicu, inac male lyzicky neboli vobec. Upratovacky menili len uteraky. Na izbe strasny smrad z kanalizacie. Mlieko na ranajkach skysnute, ovocie tiez. Hotel s 5 hviezdickami by mal mat stravu a stolovanie na vyssej urovni. Vsade muchy. Vacsina z nas mala aj zaludocne problemy. Najhorsie ale bolo, ked sestre ukradli z kufra 600 €. Vnikli pravdepodobne cez balkon, lebo zvonku kamery nie su. Personal sa ani neospravedlnil a bolo im to uplne jedno. Pri rozhovore s delegatkou sa tvarili, ze ich zatazuje. Policiu odmietli zavolat a ani nevystavili papier pre poistovnu. Jediny plus su ceske animatorky, ktore sa snazia ludom sprijemnit pobyt. Čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 02.08.2017 Prečítané 1039-krát
43 %
Do Turecka sme šli na odporúčanie. No hotel, ktorý sme si vybrali, bola jedna katastrofa. Zavádzanie začína hneď v prvý deň, ktorý vlastne letíte večer, ale deň už sa vám ráta. Prišli sme o jedenástej večer, dali nám kľúče a po piatich hodinách cestovania o hlade späť. Keďže sme nevedeli, že teba dať do ruky tringelt za dobrú izbu, šli sme 500 m po neklimatizovanej chodbe. Izba bola asi ďaleko aj pre upratovačku, lebo tri dni sa nedostavila vôbec, potom zabudla nám dať uteráky a 12 dní vôbec nevymenila prádlo. Bazény pekné, ale už o siedmej uteráky na ležadlách, hoci celý deň tam nik neležal. Strava to bol úplne horor. V jedálni sme si pripadali ako v tábore. Všade rady, špinavé pokrčené obrusy, špinavé taniere, šálky, príbory. Smradľavé špagety, skysnutá zelenina, cez obedy aj večere chodil zamestnanec so strojom po jedálni a čistil dlážku. Zmrzlina, na tú si bolo treba vystáť rady a rozdeľovanie podľa nálady. Pre tento hotel sme sa rozhodli, kvôli malej vzdialenosti od letiska, ale hlavne kvôli tomu, že údajne leží priamo na pláži. Tak bolo to najmenej 500 m, žiadna preprava, len šliapať každý deň 1 km tam aj späť + k tomu pripočítať ešte 1 km tam aj späť vzdialenosť izby od jedálne. Nikdy by sme sa tam nevrátili a je to hrozné, že človek zaplatil také peniaze za taký bordel. Čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 1033-krát
67 %
V tomto zariadení sme strávili 6 dní a v Turecku sme boli už 4x. Side je naozaj veľmi pekná oblasť, a tak si posledné roky vyberáme túto destináciu. More je to, kvôli čomu sa dá zabudnúť a prehliadnuť nedostatky. Doteraz sme boli v hoteloch so 4 hviezdičkami, ale môžeme s kľudným svedomím povedať, že to temer nebol rozdiel. Jediný rozdiel bol, že sme dostávali plážové osušky. Čo sa týka zariadenia izieb, stravy a služieb, to bolo úplne rovnaké. Dokonca by som mohla konštatovať, že prístup personálu bol horší a človek má pocit, že im doslova ide na nervy. Mali sme pocit, že nás kritizujú, komentujú a ohovárajú tak okato, že to človek pochopí, aj keď nerozumie. K domorodcom si to isté nedovolia. Hotel je stavaný na rozlohu, nie do výšky a samozrejme, ako správneho Slováka, Vás ubytujú, najďalej od všetkého. Komunikácia je konkrétne v tomto hoteli zlá, nakoľko nehovorí dobre anglicky ani personál na recepcii. Plážový bar, no dajme tomu, ale ako píšem vyššie, určite nie na 5 hviezdičiek. Dosť mi vadil zápach z toaliet v hoteli, pravdepodobne z kanalizácie a asi tam nemajú dobre odvetranie, tento sa tiahol chodbou, ktorou sme šli do jedálne, inak toalety čisté. Našťastie, nie sme veľkí jedáci a do Turecka chodíme kvôli moru, to je nádherné, čisté, teplé, proste senzačné. Do tohto hotela sa však určite nevrátime. Čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 31.07.2015 Prečítané 600-krát
63 %
Cakala som hotel na plazi, ako cestovka uvadza. Ked sme boli na plazi, nebolo ani strechu hotela vidiet! Do hlavnej restauracie sme z izby isli cca 7 min. na plaz asi 15 min. S dietatom nic moc a v tom horku ani nehovorim. V izbe osuchany nabytok, nefunkcny televizor, klima ako sa jej chcelo a kupelka katastrofa - nutna rekonstrukcia! Vsade wc smrdelo a bolo spinave, celkovo cistota velmi slaba vsade v rezorte. Jedlo bolo vyborne, ale chybali nam ryby. Personal bol celkom mily, ale v 5* som vsade cakala v rade pri baroch, nikto sa vas tu nespyta, co si date. Na recepcii bol velmi mily pan, tak po 3 nociach nas prestahovali blizsie k restauraciam a k bazenom, na kolko mame dieta, fakt nas nebavilo stale vsade chodit tak dlho. More bolo uplne pre deti, ale na plazi som nikoho za nas pobyt nevidela upratovat, takze aj tam poriadok nic moc. Co nam ale celkovy pobyt velmi sprijemnilo, boli animatori. Fantasticky kolektiv! Vzdy mali usmev na tvari. Detske denne a vecerne animacie, animacie pre dospelych, vecerne posedenie pri drinkoch mali na 1 s hviezdickou. Takze cely pobyt sme si vdaka nim uzili. Čítať celú recenziu
Agnesa Gáboríková
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 05.11.2014 Prečítané 1426-krát
80 %
Veľmi pekný veľký rezort, všade čisto upravené, super pláž piesočnatá pozvoľný vstup do mora, ležadlá s poduškami - vždy čisté a dostatok v blízkosti reštaurácia na občerstvenie a obed. Izby veľkosťou postačujúce, čisté, každý deň upratané iba balkón trocha malý, no tam sme moc času netrávili. V areáli niekoľko bazénov, tobogany, bary na občerstvenie. Nápoje a jedlá skvelé, stále všetkého dostatok a vo fajn kvalite. Boli sme veľmi spokojní a radi sa tam niekedy opäť vrátime, vrelo odporúčam akejkoľvek vekovej kategórii. Čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 21.05.2014 Prečítané 1649-krát
100 %
Hotel je priestranný, v túto dobu tu nie je veľa klientov, takže si človek odpočinie. Na pláž je to cca 500 metrov, ale prechádzka krásnou záhradou s palmami je super. Vonku sú dva bazény so šmykľavkami pre deti aj dospelých. Animačný program a večerné programy sme si veľmi užili. Čítať celú recenziu
olinkos
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 20.09.2013 Prečítané 1685-krát
87 %
Hotel sa nachádza v lokalite Side - Colakli. Tvorí ho komplex 8 budov, nachádzajúcich sa pri dvoch bazénoch. Pri jednom bazéne sa nachádzajú šmykľavky a tobogany pre deti i pre dospelých. Pri oboch bazénoch sú bary. Popoludní tam podávali aj zmrzlinu. Celý areál je veľmi pekne upravený. Čítať celú recenziu
Zuzana Kutišová
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 07.09.2013 Prečítané 1186-krát
87 %
Super dovolenka, odporúčam! Hotel bol pekný, bazény čisté, jedlo úžasné a pestré. Veľmi sa mi páčil celodenný program animátorov, ktorý ocenili nie len deti, ale aj dospelí. Jediná chybička bola asi recepcia, trošku zmätok, ale personál je inak veľmi ochotný. Čítať celú recenziu
Dagmara Drobná
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 06.09.2013 Prečítané 1165-krát
90 %
Hotel bol veľmi pekný, čistý, personál príjemný, aj keď niekedy bolo ťažké sa dohovoriť anglicky. Kto vie nemecky, prípadne rusky, nemal problém. Strava bola pestrá, more pekné, pláž každý deň uprataná. Izba akurát, tiež denne uprataná. Vlastné uteráky na pláž aj na izbe. Hotel vhodný aj pre rodiny s deťmi. Sú tam tobogany, českí animátori, ktorí deti zabávali. Pre starších bol tiež program, večerná živá hudba, disco. Určite sa tam ešte vrátim. Čítať celú recenziu
evelina
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 03.09.2013 Prečítané 1051-krát
77 %
Hotelový rezort je rozsiahly, má krásnu rozsiahlu záhradu, cestičku k moru lemovanú palmami, gran. jablkami, banánovníkmi. Na pláži dostačujúce množstvo lehátok, bar, sprchy. Pri hoteli bazény, tobogan, amfiteáter, bary. Jedáleň veľká, možnosť stolovania na terasách - pri záhrade. Strava pestrá - každý si niečo nájde, aj milovníci sladkostí. Izby prakticky zariadené. Čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 01.09.2013 Prečítané 2498-krát
37 %
Hotel má výbornú polohu a krásne more, bazény sú fajn, ale to je tak všetko. Personál je katastrofa, čistota to isté. Sú leniví a nevľúdni, za celý týždeň sa ani raz neusmiali. Všade neporiadok, raňajky a večera bol boj o jedlo a sedenie. Bolo vidieť, že zákazník pre nich nič neznamenal. Čítať celú recenziu
Dagmara D., Bratislava
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 28.08.2013 Prečítané 913-krát
91 %
čítala som tu recenziu o šváboch, špine, plesniach... neviem ale vôbec mi to s týmto hotelom nejde dokopy... ja som tam nič také nevidela, ani som nepočula niekoho sa sťažovať... možno to je len nejaký konkurenčný boj ;) ja som bola úplne spokojná, určite sa tam ešte vrátim. doporučujem tento hotel ak chcete ísť nakupovať, vôbec nemusíte chodiť do side... pri hlavnej ceste je dosť obchodíkov, kde sú aj príjemnejší predavači a dá sa tam aj krajšie znížiť cena. v Side boli predavači otravní a bolo tam toľko obchodov až ma prešla chuť na nákupy :) Čítať celú recenziu
Gabika
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 26.08.2013 Prečítané 1789-krát
27 %
Sklamanie, 5 hviezdový hotel, ktorý zodpovedá maximálne 3, špinavé izby, wc a kúpelňa s plesňami, špina, nedostatočná hygiena. Strava veľmi zlá, pokazené jedlo, nedostatok, nedokladalo sa, špinavé stoly, chýbali taniere, príbory, kapacita hotela nezodpovedala kapacite hostí. Čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 20.08.2013 Prečítané 1997-krát
50 %
Ubytovali sme sa a nepomohla ani výmena izby, skončili sme napokon v štvrtej izbe, ale ani to nebola žiadna výhra. Žiadna z už spomínaných izieb nebola bez závad, všade niečo nefungovalo. Z izby bolo všade veľmi ďaleko, vraj hotel na pláži, len zabudli napísať ako je ďaleko tá pláž, môj odhad do 700 metrov. Izby špinavé, vymenili nám akurát uteráky, ale neumyla upratovačka za celý pobyt ani raz. Keď ste prešli po izbe bosky, nohy boli úplne čierne. Najväčším prekvapením však bol návrat z pláže, keď sme zistili, že na toaletu padla zo steny kachlička a ak by tam niekto v danom momente sedel, asi ho aj prizabije. Samozrejme, že nik to neriešil, do konca pobytu to aj tak ostalo a kachlička nad ňou, držala iba silou vôle, takže sme čakali, kedy nás prizabije. Manažér hotela je jeden arogantný grázel, ktorý sa Vám, ak ste z niečim nespokojný, ešte smeje do tváre, vraj čo by ste chceli. Z izby bol "nádherný" výhľad z jednej strany na zásobník a z druhej strany na smetisko....čo k tomu dodať ? Nikdy viac..... Čítať celú recenziu
gabriela
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 13.08.2013 Prečítané 955-krát
83 %
V júli 2013 sme prežili super dovolenku cez CK, výborný hotel, poloha, strava vynikajúca, veľa ovocia, ubytovanie - služby všetko OK, pekný areál, čisto, nie je, čo vytknúť. Je to jeden z hotelov, kde by sme sa radi vrátili - odporúčame. Čítať celú recenziu
MB, PP
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 12.08.2013 Prečítané 749-krát
42 %
Nikdy viac. Jedným slovom katastrofa. Absolútna neochota personálu. Prvá noc strávená na recepcii pretože sme odmietli izbu plnú švábov a špinavú a neporiadenú izbu.... prístup ck riešiť náš problém absolútne hrozný. proste kašlali na nás a ešte nás chceli skúšať ďalej. SURAL RESORT nezodpovedá ani 2* hotelu a neodporúčam absolútne. Tešili sme sa aspoň na tie ospevované animácie ale to bola ďalšia katastrofa. Celodenný program animátorov sa bolo kúpať a voziť na tobogánoch nič viac. Cez deň urobili dva programi a to bolo všetko..... Jedným slovom hrôza neodporúčam absolútne tento hotel nikomu a ani tieto ich komplexi Čítať celú recenziu
Maro
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 07.08.2013 Prečítané 1531-krát
100 %
Super hotel, proste bomba so vsetkym, co k tomu patri :),Strava super, plaz pekna, super personal, urcite odporucam :) Ti, co tu pisu ze hotel by nikdy nikomu neodporucili, tak strasne klamu a vymyslaju si. Neviem v akom hotely vobec boli? Bol som na viacerych dovolenkach, ale tato bola proste uzastna. :) Čítať celú recenziu
Ikaši
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 06.08.2013 Prečítané 1196-krát
97 %
Presne ako z katalógu - ba v skutočnosti ešte krajšie. Príchod bol v popoludní, takže hneď sme boli ubytovaní. Stretli sme tam veľa Čechov i Slovákov. Na izbe čisto, denne menili uteráky, dopĺňali vodu do chladničky. Nikto nečakal žiadny peniaz, no boli sme spokojní, keď sme s manželom utratili pár dolárov pre čašníka, či upratovačku. Mali sme všetky drinky s donáškou k pohodlným sedačkám. Na recepcii odporúčam klasickú tureckú kávu. Počas hlavných jedál sa nazbieralo v jedálni veľa ľudí, no nebol problém, kto chce miesto si nájde, na výber všeličo a aj v rade nemusíte stáť, grilované mäsko vám dá kuchár aj priamo na tanier. Výborné je ich biele víno. Nechýbalo mi nič. Veľa ovocia, šalátov, jogurty sme si naberali do misiek. Deti si obľúbili pudingy. Najviac zábavy sme si užili večer nielen s českými animátormi - veľká chvála, sú veľmi tvoriví a super!!! Každý deň bolo niečo na večernú šou - tanečná skupina, brušná tanečnica, súťaže, brazílske tance, diskopríbeh. More bolo úplne úžasné. Piesok, lastúrky, a čo je hlavné vhodné pre deti, vstup naozaj pozvoľný a príjemný. Každému prajem zažiť taký oddych ako zažila naša rodinka. Čítať celú recenziu