83%
Hodnotenie
83%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Evrenseki  Turecko, Side, Evrenseki

Seamelia Beach Resort & Spa recenzie 

Seamelia Beach Resort & Spa recenzie 

1:50 h
31 °C
31 °C
26 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
326 €
326 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 77 %
Poloha 90 %
Šport a zábava 68 %
Izby 82 %
Strava 82 %
Personál 85 %
83%
Celkové hodnotenie
490 recenzií
Moroz
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 29.08.2019 Prečítané 34-krát
77 %
Zdravím. Hotel super, pekný, more a pláž tiež super. Po príchode do hotela a vybavení ubytovania som 2 x menil izby kvôli nespokojnosti. Čo sa týka jedla, každý deň rovnaké jedlo, žiadny extra výber. Izby: upratané, čisté, medzi mínusy platený trezor na izbe, wifi pripojenie len v lobby, v izbe platne. Šport a animácie úplne nudné. Zamestnanci celkom ústretoví. Hotel vôbec nespĺňa tých *****, minimálne ****. čítať celú recenziu
Benedikta
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 06.07.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Na dovolenku sme sa vybrali ako rodina s deťmi prvýkrát. Hľadali sme najmä pieskovú pláž, dobrý hotel a pozvoľný vstup do mora. Tento hotel nám požiadavky splnil do bodky. Pláž krásna, čistý piesok, pozvoľný vstup do mora. Strava vynikajúca, reštaurácia s barom na pláži, dva bary pri bazéne, tobogan, detský bazén. Všetko vždy čisté a krásne. Personál veľmi milý, vždy usmiaty. Izba čistá, krásna, s bočným výhľadom na more. Fungoval aj miniclub a večer mali program. Deti (4, 7) sa zabavili a nevadila ani rečová bariéra. Dohovoriť sa dalo prevažne nemecky. Každý večer program aj pre dospelých. Na nákupy stačilo prejsť kúsok od hotela, kde sa nachádzal bazár. Dovolenka naozaj krásna, určite by sme sa tam opäť vrátili. čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 07.06.2019 Prečítané 498-krát
100 %
Perfektne izby, boli sme dvaja, izba plus izba pre deti. Vsetko pre nas, vyhlad na more super z kazdej izby. Vlny zboznujem, tak som bola spokojna nad mieru. Vsetko bolo super a ta cista voda. K nezaplateniu dovolenka. Tento rok znovu tento hotel opakujeme. Boli sme v Turecku 6-krat, ale tento hotel je super. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 17.09.2018 Prečítané 1073-krát
60 %
Hotel pre starších a rodiny z deťmi. O 24 hod bary zatvorené, žiadne večery z hudbou, disco club vôbec nefungoval. Po opýtaní prečo, odpovedali, že nie sú mladí ľudia a tí, čo sú, tu chcú mať kľud a ticho. Strava celý týždeň rovnaká, žiadne morské plody, raz večer boli krevety, keď bol rybí večer, ale keď som prišla na večeru o ôsmej, už neboli a čašník mi povedal, že som mala prísť o siedmej. čítať celú recenziu
Bea
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 21.08.2017 Prečítané 1589-krát
93 %
Hotel je krásny, všade čisto, personál milý a ústretový, poradia, pomôžu, hoci menej anglicky hovoriaci, ale dá sa dohovoriť. Strava pestrá, chutná, izby čisté, pekné, s výhľadom na more, bazény, tobogany, každý si príde na svoje. Pláž a okolie krásne. Možnosť nákupov pri hoteli, ale aj ďalej od hotela. Super dovolenka. :) čítať celú recenziu
linda
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 26.07.2017 Prečítané 600-krát
100 %
Hotel veľký, moderne zariadený, všade čisto, personál veľmi ochotný. Hotel vhodný pre mladých, rodiny s deťmi a aj pre starších. Transfer z letiska cca 55 minút, ubytovali nás hneď do izby s krásnym výhľadom na more, keďže sme prišli hladní večer po 21, 00, ponúkli nám možnosť neskorej večere, kde nás čakal veľký výber veľmi chutných jedál. Jedlo bolo veľmi rozmanité a chutné, najmä syry, zákusky a ovocie. Areál hotela upravený, cesta na pláž cca 2 minúty, na pláži vždy dosť ležadiel, ležadlá čisté, upratané, more s pozvoľným vstupom, jemný piesok. V areáli hotela 1 veľký bazén a 1 malý pre deti a 1 s toboganmi, nekúpali sme sa v nich. Animačné programy boli okolo bazéna, na pláži bol kľud, iba volejbal sa hral blízko pláže, každý večer bolo mini disco a po 21:30 iný program napr. Turecký večer, fakír a pod. V okolí hotela množstvo bazárov vo všetkých smeroch, treba sa prejsť o 5 - 10 minút ďalej, sú tam oveľa nižšie ceny a lepší tovar. Ako jediné mínusy hodnotím, že wifi bolo len v lobby bare, na izbách za poplatok cca 15 eur na 8 dní, ďalej trezor bol za poplatok 2 eur na deň a celkovo personál hotela a programy boli po nemecky, anglicky vedel málokto, ale dorozumeli sme sa. Celkovo však hodnotím pobyt ako výborný, boli sme 3. krát v Turecku, ale sem sa ešte určite vrátime, more, jedlo a hotel ako celok nás o tom presvedčili. čítať celú recenziu
Aneta
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 22.09.2015 Prečítané 799-krát
100 %
Hotel jedným slovom super. Všade bolo čisto, upratovali od rána do neskorej noci. Personál bol ústretový, oprášili sme ruštinu, ktorú sme mysleli, že nám je nepotrebná. Turci sa veľmi dobre učia jazyky, naučili sme ich pár slov po slovensky, ktoré si bez problémov zapamätali. Ale je tam asi na 80% Nemcov. Jedla bolo veľa, rôzne druhy od výmyslu sveta. čítať celú recenziu
ann
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 12.09.2015 Prečítané 616-krát
87 %
Príjemný pobyt, super ubytovanie, rôznorodá strava, najmä veľký výber zeleniny a ovocia. Pláž piesková, veľmi čistá. Množstvo vodných športov, posilňovňa pre každého, bazény čistučké. Veľmi pekné izby, hygiena výborne udržiavaná, pohodový pobyt. Odporúčam pre všetky vekové kategórie. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 30.06.2015 Prečítané 1292-krát
100 %
Hotel je novy krasny, izby, strava, poloha, hotel je v centre za hotelom je velky shoping, na ulici je velky bazar, da sa super nakupit. :) Z letiska je to cca 45min. Boli sme so vsetkym spokojni, az na internet, je velmi slaby signal, stale vypadoval, ide iba na recepcii a v lobby bare. More je uzasne, pozvolny vstup do mora cisty piesok ako muka, aj pre neplavcov a uz v juni, bolo velmi teple. Najkrajsia plaz, aku sme po 4 roky mali. Proste super hotel ako ma byt, tych 5hviezdiciek si urcite zasluzi. Aj co sa tyka stravy, bola super. Takze na 100% odporucam. čítať celú recenziu
anna
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 23.07.2014 Prečítané 2300-krát
83 %
Hotel asi 45min od letiska. Hned po prichode sme boli ubytovani. Izby ciste moderne zariadene. Plaz blizko pri hoteli, krasna udrziavana, dostatok lezadiel, plazovy bar bez vyhrad, animatori vyslovne ospevuju Nemcov. Slabsi vecerny program, disco, ktora mala byt kazdy vecer, bola len pokial sa zabavali Nemci a kedze v tom case Nemecko zilo futbalom, bolo veselo, ked vyhrali, ale nemozem nic vytknut, my sme tam prezili krasnu kludnu dovolenku. čítať celú recenziu
Zelmira
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 16.07.2014 Prečítané 1826-krát
87 %
Tento hotel ma trocha vyssiu cenu, ale zodpoveda. Klientelu hotela tvoria prevazne nemecki turisti, potom ako sme ich my nazvali "feikovi Nemci", to su Rusi hovoriaci a zijuci v Nemecku. Boli tam aj Slovaci, Poliaci, Cechov velmi malo. Hotel je cisty, krasny. Asi 45 min. od letiska. Plaz krasna, piesocnata, udrziavana. čítať celú recenziu
Mojžišová
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 16.07.2014 Prečítané 1451-krát
93 %
Vynikajúci hotel, služby, strava, izba, všetko, cca hodinu od letiska, stále upratané, krásna piesková pláž, milí, príjemní ľudia, tu vám nič nemôže chýbať, čisté okolie, veľké uznanie vyslovujem delegátovi - neskutočne veľa vieme o krajine, dobrá organizácia. čítať celú recenziu
Branko
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 15.08.2013 Prečítané 2847-krát
97 %
Neskutočný hotel a služby, animácie, program, petang, šípky, volejbal, vodné pólo, aquagym, stolný tenis, tobogany, z izby č. 2108 k bazénu 30sek., na pláž minútu pešo, bar na pláži denne 13 teplých jedál, ovocie, drinky priamo na lehátku pri mori, čistá pláž, jemný piesok, uteráky slnečníky bez problémov, denne pri bazéne placky, vafle, sladké guľôčky pripravované priamo pred vami, miešané drinky - všetky bary, personál len nemecky a turecky, väčšina hostí Nemci, vhodné pre deti, o 24h všade kľud, ideálny hotel na relax, gastronomické zážitky, more. čítať celú recenziu
Štanclová Alexandra
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 08.08.2013 Prečítané 2311-krát
90 %
Strávili sme tu krásnu dovolenku. Tomuto hotelu fakt nie je čo vytknúť. Skvelý, ochotný a milý personál. Všade čisto. Strava rozmanitá, ktorá vynikajúco chutila. Pláž krásna, more čisté. Hotel skôr pokojnejší, žiadny hluk do neskorej noci. Môžeme len odporučiť. čítať celú recenziu
viera
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 27.07.2013 Prečítané 2347-krát
93 %
Tento hotel zodpoveda 5 hviezdickam. hoteli je prevazne 90% Nemcov, preto personal hovori nemecky. Izby su velke priestrane, kazdy den upratovane. Plaz je krasna pieskova, vzdy cista a upravena. Lehatok na plazi je dost. Personal vam prinesie matrac. Na plazi su k dispozicii rozne vodne a sportove atrakcie. Hotel doporucujem narocnejsim klientom. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia