78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Kumkoy  Turecko, Side, Kumkoy

Narcia Resort recenzie 

Narcia Resort recenzie 

1:50 h
31 °C
31 °C
26 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
507 €
507 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 68 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 70 %
Izby 75 %
Strava 83 %
Personál 80 %
78%
Celkové hodnotenie
158 recenzií
Aluška Balazikova
Termín pobytu: Júl 2021 Recenzia pridaná 16.07.2021 Prečítané 0-krát
100 %
Veľmi dobrý hotel strava super personál milý ochotný všetko bolo super čítať celú recenziu
rastislav
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 26.08.2019 Prečítané 41-krát
60 %
V hoteli je dobrá strava, ale pripravte sa na neupratané stoly, kopec detí, ďalekú cestu k moru, čo CK vôbec neinformuje, neochotný personál, pri bare Vám vymýšľajú, že sa všetko minulo a pozor na ubytovanie! Slovákom ponúknu najhoršie izby, ktoré musia meniť. čítať celú recenziu
Dmča
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 03.09.2014 Prečítané 979-krát
97 %
Krásna dovolenka, výborne stredisko, krásna izba bez príplatku na recepcii, jedlo bolo výborne, pláž pekná len trochu úzka, na pláži bol snack bar, nebolo treba sa vracať na obedy - veľká výhoda. Na 4 hviezdičkový hotel veľmi kvalitné služby za výbornú cenu. čítať celú recenziu
Vanda
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 30.01.2014 Prečítané 1492-krát
73 %
Miesto v Side, teda hotel Narcia odporúčame, i keď nejaké tie problémiky sme mali aj tu. Dajte si pozor na prideľovanie izieb, nie sme jediní, ktorým sa s nažili dať horšiu izbu mimo hlavnú budovu, stačí sa nedať oblafnúť. Nebrali sme to osobne, jednoducho to tak robia, ale nenechali sme sa tým vytočiť a pokaziť si dovolenku. Dovolenku v tomto hoteli odporúčame. Hotel je moderný a pekný. Najviac ubytovaných tu bolo rodín s deťmi a mladí ľudia. Všade bol pomerne kľud, hotel je dobre odhlučnený, tak sme sa mohli aj dobre vyspať. Personál pracoval na 100 percent. Ak im dáte malí bakšiš, tak vás budú nosiť na rukách. My sme boli s ich ochoty nadšení, usmievali sa a obletovali nás. Aspoň sme nemuseli pozerať na odutých zamestnancov, ktorých obťažuje ich práca. Pláž nie je príliš veľká. Mali sme problém s ležadlami. Je tu veľa hostí a ležadiel nebolo dosť. Museli sme prísť pred deviatou, inak bolo už všetko obsadené. Jedáleň bola primalá na počet ľudí. Jedlo bolo celkom v pohode. Krajina stojí za videnie, okolie je super. Z izby sme mali super výhľad na more. Hotel je plný Nemcov a Rusov. Výlety po okolí a po Side odporúčame, no je lepšie isť vlastným autom, prenajatým alebo pešo. Výlet, ktorý sme absolvovali cez cestovku, nebol podľa našich predstáv, úroveň služieb bola nízka. V hoteli je vysoká úroveň služieb, ale na výletoch to je bieda. čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 27.08.2012 Prečítané 1126-krát
96 %
poskytované služby na vysokej úrovni, prevažná klientela Nemecká - takže veľmi slušné správanie...personál úžasný ! Nádherná dovolenka čítať celú recenziu
Katarina, Košice
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 10.06.2012 Prečítané 2121-krát
96 %
Keby sa dalo, každý rok chodím iba tam. V takomto krásnom hotely som bola prvykrát, nádherný, personál príjemný, skvelé jedlo, krásna pláž, nádherné more, animačný tím, program každý večer, možnosť jesť a piť kedykoľvek, dokonca aj polievka o polnoci pre nočných hladošov :) človek výjde z hotela a má hneď obchody a nakupuje čo sa len dá, zjednáva ceny tak ako všade v Turecku. Historické Side 10 minút autobusom. Proste chválim. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia