92%
Hodnotenie
92%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Evrenseki  Turecko, Side, Evrenseki

Sunis Evren Beach Resort & Spa recenzie 

Sunis Evren Beach Resort & Spa recenzie 

1:50 h
21 °C
21 °C
17 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
489 €
489 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 93 %
Poloha 92 %
Šport a zábava 80 %
Izby 90 %
Strava 93 %
Personál 93 %
92%
Celkové hodnotenie
244 recenzií
Eva
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 02.09.2019 Prečítané 0-krát
85 %
Maly, velmi kludny hotel s velmi peknou plazou s cistuckym pieskom, peknymi izbami a vybornou hygienou, co sa tyka hlavne plazovych zariadeni. Nachadza sa na velmi peknej promenade a v blizkosti nakupnych centier. V Turecku sme boli uz po 4ty krat, takze pri porovnani ostatnych hotelov v rovnakej cenovej kategorii tento hotel ma velmi, ale naozaj velmi slaby animacny program aj vecer, aj pocas dna. Takisto najslabsi vyber stravy v porovnani s ostatnymi hotelmi. Najvhodnejsi je tento hotel pre starsich ludi alebo rodiny s uplne malinkymi detmi, ktore chcu mat klud. V jedalni sa na stravu necaka, aj stoly su hned volne, co povazujem ako vyhodu. Pocas dna bol k dispozicii len vodny aerobics na velmi slabej urovni a plazovy volejbal. Kto je zvyknuty na zumbu na plazi alebo aby sa nieco pri bazene "dialo", tak rozhodne nic necakajte. Kto je zvyknuty, ze bude turecky vecer s vyzdobou hlavnej restauracie s predstavenim celeho personalu a s luxusnymi kulinarskymi kuskami, tak mozete len snivat. Strava - kazdy den to iste, slabucka obmena a uz vobec nie tematicke vecere. Strava na plazi a v bazenovom bare v podobe wafli, zmrzliny, peceneho zemiaku (ktory som zatial videla len v Anglicku) je vyborna. čítať celú recenziu
Dušan
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 22.08.2019 Prečítané 70-krát
83 %
Na turecké pomery menší hotel s dobrou polohou priamo pri pláži. V hoteli aj v bazénoch je všade čisto, personál hotela profesionálny. Dobrý pomer kvality a ceny. V blízkosti hotela sú nákupné centrá a pobrežná promenáda. Hotel je vhodný pre ľudí, ktorí chcú mať všetko pri ruke. čítať celú recenziu
Jaroslava
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 04.08.2019 Prečítané 149-krát
97 %
Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi. Ubytovanie sme dostali hneď po príchode. Od letiska je vzdialený cca 1 hod. Areál hotela je veľmi čistý, strava perfektná, každý si príde na svoje. Či už grilované ryby, hovädzie, kuracie a jahňacie mäso na rôzne spôsoby. Kraby, krevety, tuniak, losos, sushi, zelenina čerstvá aj šaláty, ovocie ako napr. jablká, hrozno, slivky, čerešne, červený melón, žltý melón, kiwi, broskyne, banány. K nápojom len toľko: 5 druhov džúsov, kola, fanta, sprite, minerálka, mrkvová a čerstvá šťava z pomarančov atď. K dispozícii aj sušené mlieko pre najmenšie detičky. Izby stále upratané, všade čisto, more teplučké. Raz v týždni penová šou v bazéne. Večerné programy dobre. Akurát v detskom klube nie sú slovenskí animátori. Nakoľko je hotel najmä pre nemeckých turistov, dohovoríte sa hlavne nemecký. Ak nedáte bakšiš, počkáte si na obsluhu hlavne po večeri pri bazénoch. Inak všetko perfektné. V jedálni je nová podlaha aj sedenie oproti minulému roku. čítať celú recenziu
ALA
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 21.08.2018 Prečítané 1402-krát
73 %
Hotel pekný, menší, čo nám vyhovovalo, čistý, poloha dobrá. čítať celú recenziu
Tomáš Čavara
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 09.08.2018 Prečítané 1442-krát
83 %
Hotel je z tých väčších, s bočným výhľadom na more, pár izieb má doslova priamy výhľad na more. Bočné výhľady sú na rieku a iné hotely (zažil som aj horšie výhľady, tieto sú fajn). Bary vo vnútri hotela, reštaurácie sú pekné, veľké, dispozične fajn usporiadané, všetko je samozrejme vyklimatizované. V mesiacoch júl, august, veľa rodín s deťmi, nebolo to otravné, ale sem tam pri raňajkách a večeri plač detí vás neminie. Rezort hotel čistý, upratovanie na dennom poriadku či vonku, alebo v priestoroch hotela. Bazén dlhý a veľmi zaujímavo postavený, nájdete si tiché miesta, ale aj rušné, veľmi príjemná teplota, ktorá ochladí, ale vôbec nie studená. 1-2 minútky k pláži, večerné prechádzky na nezaplatenie, v hoteli sú 4 obchody, nafukovačky rôzny domáci aj zahraničný tovar, kabelky, tričká, kraťase, papuče, kaderník a manikúra, pedikúra, lekár. Sem tam je vidieť zub času na fasáde hotela. čítať celú recenziu
Peter B.
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 28.07.2017 Prečítané 722-krát
90 %
Odporúčam,hlavne pre rodiny z deťmi a staršie osoby. Výborná strava,krásna piesková pláž.. čítať celú recenziu
Dáška
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 14.07.2016 Prečítané 1158-krát
80 %
Nakoľko sme boli na dovolenke v Turecku už niekoľkokrát a v hoteli už päťkrát, bola to fantastická dovolenka. Nakoľko bol jún, bolo menej ľudí, neskutočný kľud. Počasie bolo nádherné, jedlo ako vždy výborné, veľmi slušný personál, čistota hotela na vysokej úrovni. Čo musím trošku vytknúť hotelu t. j. škaredé hrdzavé slnečníky na pláži (ako keby nemali majiteľa), čo v minulosti bolo všetko tip-top. Program sa snažili zabezpečiť na každý večer, ale vo vedľajších hoteloch to žilo oveľa viac. Výhodou tohto hotela je, že tu nevidieť ruskú klientelu. Väčšinou Nemci. My sme mali to šťastie, že hotel oslavoval 7 rokov od otvorenia, čiže usporiadali veľkú párty niečo nádherné! Trošku sme mali problém pri odchode s cestovnou kanceláriou, ktorá si, mám pocit, neváži stálych klientov, ale ináč, čo sa týka služieb v hoteli, na výbornú. Radi sa sem zase vrátime! čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 24.07.2015 Prečítané 877-krát
90 %
Hotel bol veľmi pekný, moderne zariadený. Mali sme síce objednané dve izby pre 3 osoby a nakoniec sme dostali jednu rodinnú izbu pre 4 a jednu dvojposteľovú izbu, ale izby boli na jednej chodbe, kúsok od seba. Hotel bol podla mňa veľmi čistý, precestoval som veľkú časť sveta a bol to asi najčistejší hotel, v akom som kedy bol. Izby veľké priestranné, čisté, obrovská výhoda bol denne dopĺňani mini bar na izbe. Dopĺňaní bol litrovými fľašami (cola, fanta, sprite, 2x voda, pivo). Strava veľmi dobrá. Bolo tam veľa slovenských turistov, my sme radšej využili rakúsku CK a s hotelom sme boli nadmieru spokojní. čítať celú recenziu
katka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 11.04.2015 Prečítané 1596-krát
77 %
Poloha hotela je fajn, blizko z letiska (cca 45min), blizko na plaz, areal je mensi, cisty, neltacili sme sa, ani v radoch sme nestali :-), vsetko je poruke. Lezadla na plazi sa mi zdali prilis blizko seba, ale dali sa presunut podla lubovole. Strava chutna, tazke plytvanie jedlom. Voda vo flasiach vramci AI neobmedzene aj na plazi (v niektorych hoteloch len capuju, co je menej prakticke). Negativne hodnotim pomerne hlucne vecerne programy vedlajsieho hotela (disco cca do polnoci), ked sa zavreli okna, bolo to ok, ale pri otvorenom okne veeeelmi rusivy element. Ocenujem miniklub, nasa mala tam chodila velmi rada, slovenska animatorka tam mala len par deticiek, ta nemecka si zamakala viac. :-D čítať celú recenziu
VT68
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 30.10.2014 Prečítané 1105-krát
80 %
Služby hotela na vysokej európskej úrovni. Samozrejme, vznikli problémy pri ubytovaní, nemali v prvý deň miesto v našom hoteli, dali nás na ten čas do lepšieho. Malý rodinný hotel vyššieho štandardu. Personál bol nemecky hovoriaci, angličtina len sporadicky. Rusov sa nemusíte báť, asi tam boli len z EU. čítať celú recenziu
lubos
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 13.09.2014 Prečítané 2251-krát
40 %
mensi hotel, izby celkom slusne, pocas 12dnoveho pobytu sme tri krat upozornovali, aby nam upratali izbu a raz neupratali vobec, minibar doplnany tiez po upozorneniach, strava velmi zla, animacny program velmi slaby, bazen dobry kde sa dalo bez problemu najst volne lehatko, plaz verejna čítať celú recenziu
Marcela
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 06.09.2014 Prečítané 1863-krát
67 %
Delegátka cestovnej kancelárie po prílete v autobuse tvrdila, že všetky izby sú pripravené. Na recepcii sme boli cca o 16:00 hod. 2 dospelí plus dieťa 9 rokov. Privítací drink sme nedostali, recepčná nás s úsmevom ubytovala. Po príchode na izbu sme zistili, že sa jedná o dvojposteľovú izbu, mali sme zaplatenú, samozrejme, 2 plus 1. Izbu som reklamoval, recepčná mi tvrdila, že hotel je plný, nemá viac izieb, musíme vydržať jednú noc a na druhý deň nám dajú novú izbu. Asi jednu hodinu som s ňou vyjednával izbu, odmietal som pridelenú izbu, zavolal som aj delegáta, ten mi povedal " že on je malý pán", ale celkovo musím povedať, že sa správal slušne. Cca o 18:30 hod. som súhlasil s ponukou recepčnej /som rád, že dobre ovládam nemčinu, dostali sme privítací drink/, pretože recepčná sa na začiatku tvárila, ako že je všetko v poriadku, pri príchode nás nikto neupozornil, že nemáme izbu. Naši známi dostali izbu a po príchode na izbu zistili, že na izbe sa hrajú nemecké deti, izbu museli 2 hodiny reklamovať. Na druhý deň po 2 dvoch hodinách vyjednávania sme dostali novú izbu. Teraz sme boli 6x za sebou v Turecku, ale je to najhorší hotel v ponuke ck. Strava sa zhoršila, väčšina personálu demotivovaná, iný prístup k nemeckým turistom a nemeckým cestovným kanceláriám, výhoda - neprítomnosť ruských turistov. Pláž úzka, ležadiel dostatok, ale tesne pri sebe, všetko nahusto, vedľa vznikla pláž k novému hotelu, more plytké, väčšina ľudí sa "močí". Čistota v hoteli dobrá, minibar doplnený denne, izby moderne zariadené, strava stále to isté, animačný program na nízkej úrovni. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 05.09.2014 Prečítané 1241-krát
83 %
Hotel este celkom novy, dychal cistotou a pokojom (v porovnani s hotelom Kumkoy beach). Upratovanie denne, izby čisté, doplnanie napojov do minibaru tiez denne, ked si priplatite baksis, daju vam aj viac cohokolvek. Služby celkom ok. Kupelne su zrejme z menej kvalitnych materialov, nam na izbe napr. nefungovali: gombik na velke splachovanie WC, stuple z umyvadla a vane sa nedali vytiahnut systemom na to urcenym - len mechanicky, napr. vylupnut nozikom alebo pri velkom snazeni sa nechtom, sklenene zabrany na sprche nedoliehali - iba hore a dole sme mali taku 1cm medzeru, tak pri sprchovani sme sprchovali aj podlahu :))), vo vedlajsej izbe bola napr. zlomena hadica na sprche, takze sprcha striekala kade tade - ale to vsetko boli len detaily, ktore sme si po 2 dnoch uz ani nevsimali, teda sme sa na nich dobre zabavali. Areal je velmi pekny a cisty, taktiez promenada medzi arealom a plazou. Promenada je super - da sa tam rano perfektne behat. Plaz je pieskova, cista, more teple (pre nas bolo az prilis - nedalo sa ist schladit do mora, ale pre deti super), voda dlho, dlho vo vyske okolo prs, maximalne krka, takze dobre aj pre neplavcov, starsich ludi a hlavne deti. Len treba davat pozor na vlny, tie byvaju niekedy vysoke a zmatu cloveka do vody, alebo prejdu ponad hlavu - ale aspon je sranda, :-) cez den sa moc plavat neda, ludia sa skor len "čvachtajú", ale vecer okolo 18, 00 do 20, 00 sa da celkom dobre zaplavat pri krasnom zapade slnka a odpozorovali sme aj studene prudy, ktore prijemne schladia (pri vzduchu okolo 35 stupnou a vode cca 28 stupnou, ak nie viac). Snorchlovat sa moc neda, lebo je more trosku mudne a piesok nie je biely, ale taky bledohnedy. Ale rybicky obcas su. Vecer sa da aj dobre zabehat si po plazi - naboso po mokrom piesku bud na stranu za mostikom, kde zacina hotel SeaShell a konci Kamelyiou rezort (velikansky komplex, kde je velmi pekna promenada) alebo na druhu stranu smerom do Side, kde po 2km je hotel Kumkoy beach (po 1km konci promenada a je tam tiez mostik cez taku riecku a potom sa da ist len po plazi a o dalsi 1 km po plazi je Kumkoy beach, kde mate tiez vstup na ten isty naramok - mozete sa tam ist aspon napit, :-) ale kludne aj najest). V hoteli Kumkoy Beach sme vlastne aj boli ubytovani 1. noc. Prileteli sme a v autobuse sa nam ospravedlnili, ze bohuzial, pre nas namaju ubytovanie v Evren Beach. :D :D :D Ludia si niektori aj ponadavali, my sme sa vlastne aj potesili, lebo do Kumkoya sme aj chceli povodne ist a takto sme mohli aspon provnat. Dostali sme tam apartman na prizemi s priamym vstupom z terasy do bazena, co bolo uplne uzasne. Izby su vsak starsie, skaredsie a o dost mensie ako v Evren beach. Teda na hoteli Kumkoy uz vidno "zub casu". a uz len jedna taka mala neprijemnost sa nam stala, asi v 3. den v Evren beach sa nam z nicoho nic dali otvorit dvere aj z vonka - po zabuchnuti nefungoval system a dali sa dvere kludne otvorit. Nahlasili sme to na recepciu, a recepcny, ze za minutu pride "my friend" to opravit. Tak sme cakali na izbe, ze "my friend" dojde. Nedosiel. A my sme museli uz ist na veceru. Nedosiel ani potom, tak sme to zahlasili znova rano recepcnej, ta tiez, ze fiha, to treba hned vyriesit a povedala, ze posle niekoho, no ten "my friend" neprisiel ani na 2. den, tak sme to takto zahlasili aj 3. den a myslim, ze "my friend" neprisiel ani doteraz, ale nastastie sa nikomu nic nestalo a nic nezmizlo :))) a my sme prisli domov zivi a s hnackou, ktoru malo skoro cele lietadlo, ale inak bolo vsetko ok, ved je to TAKE TURECKO! čítať celú recenziu
2 dospelé osoby
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 1356-krát
90 %
Hotel má vynikajúcu polohu, blízko letiska, blízko nákupných možností, pri pláži. Prileteli sme ráno, a kým sme sa naraňajkovali, mali sme pripravené izby. Hotel je veľmi príjemný, všade čistý, nebol preplnený hosťami. Klientela veľmi slušná (Slováci a Nemci), nikde sme nemuseli čakať ani sa tlačiť (výťahy, jedlo, ležadlá). V Turecku sme boli piatykrát, tento hotel bol najlepší, neváhali by sme sa sem opäť vrátiť. Nádherná piesočná pláž s pozvoľným vstupom do mora, teplé more - vhodné pre deti aj pre ľudí s pohybovými problémami. čítať celú recenziu
Tubika
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 19.07.2014 Prečítané 1435-krát
100 %
Tento hotel nám odporučili, preto sme si ho vybrali. Boli sme veľmi spokojní. Hotel sa nachádza od letiska cca 45 minút(autobusom). Nachádza sa pri rieke, voda ale odteká na druhú stranu hrádze(nie na stranu hotela). Cez rieku je drevený most, sú tu obrovské mäsožravé korytnačky, ktoré sme chodili kŕmiť. Je to zážitok. Hotel je nový a veľmi moderný. Má 4 poschodia. Je menší, kapacita je asi 850 ľudí. Skôr je vhodný na oddych. Areál hotela je príjemný a všetko sa nachádza tak povediac pri sebe. Večerný program začína o 21:30 v divadle. Program je naozaj kvalitný! Vonkajší bar ponúka veľké množstvo miešaných nápojov a skvelú ľadovú kávu. Stretli sme sa so Slovákmi, ktorí tu boli už viackrát. Ani sa nedivím, lebo aj nám sa tu veľmi páčilo. Personál bol veľmi milí a animátori taktiež - sú aj zo Slovenska. Náš delegát Michal z Partizánskeho bol perfektný! V globále môžeme tvrdiť, že hotel Evren Beach je perfektný! Tento hotel by som odporučila každému koho poznám. čítať celú recenziu
Majo
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 02.09.2013 Prečítané 2004-krát
77 %
Vynikajúci hotel, ale dá sa ešte popracovať na zkvalitnení, počas môjho pobytu 50% Nemcov a 50 % Slovákov, miestami som sa cítil ako v Senci na jazerách. čítať celú recenziu
Mima
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 13.08.2013 Prečítané 1867-krát
83 %
Krasny, cisty hotel. Velmi prijemne rieseny, vsetko nove, este vonave. Okolie kludne, nakupne moznosti nedaleko hotela. Klima fungovala na 110 percent. Izby velke, priestranne, skor to bola dvojizba, 4postele, dve telky, my sme boli traja, plus balkon, tak akurat. Nechybal nam velky balkon, snura na susenie bola a to bol zaklad balkona. Nemali sme priamy vyhlad na more, ale bocny, resp. na susediaci hotel, to bolo jedine negativum, ale ziadna spina v okoli nebola, takze nam to nevadilo, plus na izbe sme travili iba cas po prichode z plaze. Plaz velmi dobra. Pozvolny vstup do mora, jemny piesok. Jedinou nevyhodou boli drobne drave kusacie rybicky. V obdobi, ked sme tam boli, sme neboli jedini , ktori mali takuto skusenost. Je to ale chyba turistov, ktori tieto rybky krmia pecivom, aj napriek zakazu. Lehatka vzdy k dispozicii. Akonahle ste na plazi, prinesu vam matrace. Pan, ktory nam ich nosil, ale asi nemal rad svoju pracu, resp. viac ho bavila, ked tam boli nemecki turisti. Co sa nam osobne nepacilo bolo, ze lehatka sa nedali potiahnut blizsie k moru, nakolko vam ich pan, co roznasal matrace vzdy potiahol naspat pod slnecnik a este nam v piesku vykreslil, ze za tuto ciaru sa uz nosit nemaju. Takze potom nas hrstka opalovaniachtivych bola nasackovana v mensom priestore pred slnecnikom. Tym, ze slnecnik je jednotny a vytvara velku plochu, nie je ina moznost ako sa opalit, len tak, ze si lehatko prenesiete pred slnecnik, aj to len do vyhradeneho priestoru. Bolo by dobre to vyriesit. Ja som typ dovolenkara, ktory sa rad opaluje a nie skryva pod slnecnikom. Co sa tyka stravy, naozaj siroky vyber, o nieco menej ako v Kumkoy, ale je to mensi hotel, tak s tym treba ratat. Plazova jedalen bola z celeho dna asi najslabsia, aj ked je pravda, ze clovek v tom horucom pocasi ma chut jedine na vodu a ovocie, takze nebol to az taky problem. Obed si mozete pokojne dat aj vo vnutri hotela, ako veceru, ale je potrebne sa obliect, v plavkach vstup zakazany. Dalsou moznostou boli poobednajsie snacky, pizza, plneny zemiak, gofri, zmrzlina, do urciteho casu, plus robili aj klasicky turecky chlieb. Personal mili, priatelski, nie dotieravi. Jedine pri poobednajsom snacku, kde sa podavala pizza sme sa stretli s neochotou a posmesnymi narazkami na hosti. Kuchar, ktory pripravoval pizzu asi nepredpokladal, ze aj Slovaci ovladaju turecky jazyk. To by som hodnotila ako najvacsie negativum celeho pobytu. čítať celú recenziu
martina, bratislava
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 22.07.2013 Prečítané 908-krát
98 %
super super super je to hotel na vysokej úrovni a veľmi nás prekvapil, že až do poslednej chvíľky odchodu ste pre nich klient! čítať celú recenziu
Andrea Városiová
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 19.07.2013 Prečítané 2114-krát
87 %
Mala som obavy, nakoľko sme už pár sklamaní na dovolenkách zažili. Ešte pár dní pred odletom ma kamarátka vyplašila, že CK krachuje, nemajú vraj vyplatené lety a hotely. Žiadne obavy, nie je to pravda. Hotel som si vyberala podľa recenzií. Prvýkrát som nebola sklamaná a neľutovala , že som toľko investovala do dovolenky. čítať celú recenziu
Ludmila Koniarová
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 30.06.2013 Prečítané 2024-krát
93 %
Veľmi kvalitný hotel hneď pri pláži, kvalitné reštaurácie v cene, stravovanie a bar aj priamo na pláži, krásna pláž, pozvoľný vstup do mora, večer promenáda a predstavenia v amfiteátri, pár kilometrov /miestny autobus/ do centra SIDE - nádherné antické pamiatky, možnosť nákupov. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia