82%
Hodnotenie
82%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Kizilagac  Turecko, Side, Kizilagac

Club Nena recenzie 

Club Nena recenzie 

1:50 h
20 °C
20 °C
19 °C
cca 1:30 h
cca 1:30 h
657 €
657 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 72 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 73 %
Izby 80 %
Strava 78 %
Personál 80 %
82%
Celkové hodnotenie
90 recenzií
Linda
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 14.08.2019 Prečítané 26-krát
67 %
Odporucam. Ak ocakavate super plaz, more, bazeny, tobogany, volne lezadla zadarmo, krasne prostredie, uteraky na plaz aj na izbe menene kazdy den, nakupy nablizku, tak urcite odporucam. Neodporucam, ak ocakavate krasne, nove, ciste izby (hotel urcite nezodpoveda 5⭐️, max. 3⭐️, izby zatuchnute, hygiena restauracii tiez smutna, uzasnu pestru stravu (celych 12 dni to iste), pestry program pre deti (minimalny program), all inclusive len pivo a to nie v kazdom bare a miestne alkohol. napoje len vodka, rum, gin len v jednom bare, ostatne sa vsetko plati, zmrzlina iba od 20:00 do 21:30. Dost velky areal, tak sa clovek dost nachodi, ale lepsie ako cakat na vytah. Celkovo to hodnotim aj napriek tymto nedostatkom ako super dovolenku. čítať celú recenziu
Laco
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 12.09.2016 Prečítané 571-krát
87 %
Prekrásne prostredie, všade samá zeleň. Výborná strava. Pekná čistá pláž, jedinou chybičkou bol komplikovaný prístup do mora. Personál bol veľmi ochotný, aj keď všade sa nájdu výnimky. V stredisku je niekoľko bazénov a barov. Pokiaľ chcete luxus za prijateľnú cenu, tak tu ho nájdete. čítať celú recenziu
Eva D.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 15.08.2016 Prečítané 80-krát
80 %
Boli sme spokojní, a v pomere cena - služby veľmi :) čítať celú recenziu
Hanka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 21.11.2015 Prečítané 519-krát
87 %
Dovolenka na tomto mieste splnila naše očakávania. Tak ako to bolo na obrázkoch, tak je to i v skutočnosti, v noci ešte krajšie. Odhliadnuc od zlej skúsenosti s cestovkou, hotelu niet čo vyčítať. Personál milý-hlavne k deťom,detský klub super i animačné programy ok. V Turecku som bola už 4x a nie v lacných hoteloch a tu to cenovo nebolo ani moc drahé a úroveň super. čítať celú recenziu
PietroKE
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 23.01.2015 Prečítané 824-krát
83 %
Jednoznačne odporúčam pre rodiny s deťmi. Super vyžitie aj pre rodičov a oddych. Ubytovanie v domčekoch v krásnej záhrade. V pasáži sú aj obchodíky na suveníry a pohľadnice. Personál komunikuje Ang., Nem., Fr., Rus., ale v pohode sa dorozumieme. Snažia sa. čítať celú recenziu
Ivan
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 1104-krát
67 %
Starší hotel, ale udržiavaný. V areáli zeleň a stromy. Strava výborná, podávaná počas celého dňa. 80% klientov boli Rusi. Správali sa ako doma, čo mi liezlo na nervy. Pláže pieskové, v mori kamienky a strmý vstup. Bazény preplnené, ale čisté. Chýbala mi promenáda ako napr. v Colakli. Hotel vhodný pre rodiny s deťmi. Celkový dojem dobrý, ale už by som tento hotel nenavštívil. čítať celú recenziu
Iva
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 796-krát
67 %
Hotelový komplex je starší, ale udržiavaný, čisto v celom areáli, pekná záhrada, v ktorej sú postavené apartmány. Hotel sa nachádza na začiatku, hneď pri vstupe z recepcie má svoj vlastný bazén. Pláž bola trochu sklamaním, nakoľko pri vstupe do mora bol strmý vstup s kamienkami. Slnečníky boli dosť malých rozmerov, mohli by uvažovať o zmene prekrytia na plachty, ktoré viac uchránia pred horúcim slnkom. Strava bola dobrá, znalosť cudzích jazykov personálu hlavne angličtiny slabá. čítať celú recenziu
Tamara
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 17.09.2013 Prečítané 1660-krát
100 %
Hotel na výbornú, strava veľmi dobrá a pestrá. Personál milý, animátori vynikajúci, program každý deň. Pláž pekná a vždy uprataná. Okolie hotela prekrásne. čítať celú recenziu