87%
Hodnotenie
87%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Colakli  Turecko, Side, Colakli

Alba Queen recenzie 

Alba Queen recenzie 

1:50 h
31 °C
31 °C
25 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
381 €
381 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 85 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 78 %
Izby 82 %
Strava 88 %
Personál 87 %
87%
Celkové hodnotenie
488 recenzií
Imrich a Gertrúda
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 08.09.2019 Prečítané 56-krát
87 %
Tento hotel zanechal na nás veľmi dobrý dojem ako aj personál a všetky poskytované služby. Prevažujú nemeckí hostia, takže aj rečovo je personál nastavený prioritne na nemecký jazyk. Samozrejme nemajú problém ani s inými jazykmi. Nie je čo vytknúť, maximálna spokojnosť. Nemáme problém vrátiť sa tam aj nabudúce. Odporúčame. čítať celú recenziu
Tonka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 06.09.2018 Prečítané 1415-krát
87 %
Hotel je starsi, ale uplne vyhovuje, cisto, mily personal, more je ciste, teple, nie je daleko, vsade nadherna zelen, idealne nocne prechadzky. Plazovy bar s obsluhou, to sme sa este nestretli, taktiez strava tam bola, podla mna vyborna a dost sa dalo vyberat. čítať celú recenziu
jana
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 10.10.2017 Prečítané 2259-krát
97 %
Super hotel, pekná a čistá izba s veľkou terasou. Upratovanie, dopĺňanie minibaru každý deň. Bar pri bazéne otvorený nonstop. Personál na recepcii, pri mori aj v jedálni super. Malá nevýhoda je cesta od mora k hotelu - krátkou prechádzkou do kopca a slabšie animácie. Pláž krásna, široká s jemným pieskom, ležadlá nebolo problém získať - len zopár rodákov potrebovalo ráno utekať s osuškami obsadzovať prvú radu a potom si hlasno púšťať hudbu. :-( Obchodná ulica v blízkosti hotela, pondelok a štvrtok bazár v meste. Areál pozostáva z 3 hotelov: 1. Alba Royal - zrekonštruovaný, len pre 16+, najbližšie k moru. 2. Alba Queen - pre rodiny s peknými izbami, 1 bazénom a s perfektnými službami, vzdialenosť k moru cca 300 m. 3. Alba Resort - rodinný hotel s veľkou záhradou, bazénmi, šmykľavkami, animáciami, staršie čisté zariadenie, vzdialenosť k moru cca 450 m. čítať celú recenziu
Heriet
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 14.09.2017 Prečítané 1081-krát
87 %
Hotel je vhodný pre dospelých aj pre deti. Pri bazéne je vždy rušno, veľa detí, ale my skôr chodili na pláž. Transfer z letiska bol cca hodinu, bez problémov, ubytovaní sme boli ihneď, všetko bolo nachystané. Mali sme trošku problém z kartami od izby, nakoľko niektoré nefungovali a museli sme ich viackrát meniť. Areál hotela je krááásny, čistý, takisto okolie bazéna, pláž tak isto udržiavaná, čistá, sprchy aj wc. Veľmi sme boli spokojní aj so službami hotela a aj s personálom. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 30.08.2017 Prečítané 617-krát
77 %
Starší hotel, ktorý má už najlepšie časy dávno za sebou. Pláž udržiavaná, dostatok ležadiel. Nábytok starší, izby by si žiadali rekonštrukciu rovnako ako jedáleň. Na stole mi chýbali rezervné servítky, ovocie nezrelé. Wifi pomalé. Animátori sa snažili. Minulý rok sme boli v hoteli Pegassos Royal (Avsallar), kde sme boli veľmi spokojní. čítať celú recenziu
Patrik
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 05.07.2017 Prečítané 504-krát
70 %
Veľa ruských klientov,ktorý sa nevedia slušne správať. Na pät hviedičiek za nemalú sumu dosť slabé viac by som už do tohto hotela nešiel ani nikomu neodporučil. Cestovky čo píšu krásne bájky treba brať s rezervou ale to na Slovensku robia všetky cestovky nič nie nové pod slnkom. čítať celú recenziu
Robo
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 28.06.2017 Prečítané 467-krát
80 %
Krásny hotel, usilovný personál, všade starostlivosť o hostí, zeleň, poriadok... izby upratané, more čisté a voda teplá, pláž piesočnatá s pozvoľným vstupom do mora, voda po pás cca 50 m. Strava pestrá každý deň, určite si vyberie každý. Väčšinou Nemci, Rusi, Angličania, ale nikto nič nerieši a každý relaxuje po svojom. Určite niekedy opäť! čítať celú recenziu
ingrid
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 14.10.2016 Prečítané 773-krát
63 %
Alba resort zatvorený, tým bol Queen totálne preplnený, nebolo miesto na pláži, pri bazéne, v jedálni. Mali to zavrieť naopak, rezort je priestrannejší. Nočný hluk rušil pokojný spánok. Strava priemerná. Bola som 5 krát, tento rok najslabší. Ak rezort neotvoria, už neprídem. Škoda. Nedomyslené zo strany majiteľa. čítať celú recenziu
Elena
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 06.11.2015 Prečítané 480-krát
87 %
Tradične kvalitné služby v hotely Alba Queen. Personál bol milý a ústretový. Izba bola priestranná, čistá, denne dopĺňaný mini bar(v cene). Večerné animácie boli zábavné. More a pláž čisté, pozvoľný vstup do mora, dostatok ležadiel pri bazéne a pri mori. Služby delegáta veľmi dobré. Radi sa sem vrátime. čítať celú recenziu
Magda
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 01.10.2015 Prečítané 403-krát
70 %
No, tých päť oficiálnych hviezdičiek si asi nezaslúži, ale zase celkom fajn. Izbietky trochu skromné a malé, ale však človek celý deň nie je na hoteli. Wifi sem, tam ide, sem tam nie, ale človek nemá čo čučať hodiny na internete. Trochu ďalej od pláže, ale človek sa aspoň prejde a strávi dobré jedlo. čítať celú recenziu
Marcello
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 29.09.2015 Prečítané 336-krát
97 %
Perfektný hotel priamo pri súkromnej pláži, super služby, animácie, diskotéky, fantastický výber jedál, alko a nealko nápojov (ultra all inclusive), proste úžasná dovolenka! O všetko sa tam vedia pekne postarať. Na tomto hoteli sme boli už 2x a určite ho ešte navštívime! Odporúčam každému! čítať celú recenziu
Edita
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 05.09.2015 Prečítané 326-krát
100 %
Hotel je na vysokej úrovni. Personál milý, obskakovali nás. Určite sa ešte vrátim, boli sme maximálne spokojní. Každý deň sme mali upratanú izbu, doplnený mini bar. Kuchyňa bola naozaj na špičkovej úrovni, každý si prišiel na svoje, jedlo bolo vynikajúce. Veď vďaka tomu bolo aj nejaké to kilečko navyše. čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.11.2014 Prečítané 1612-krát
83 %
Hotel Alba Queen určite odporúčam. Má veľmi dobrú polohu. Blízko letiska, transfer iba hodinku. A blízko centa Side. Celý hotel je čistý. Či už spoločné priestory, izba, bary, pláž. Jedlo veľmi dobré, chutné, všetko bolo jedlé. Obedovať sa dalo aj v plážovom bare, kde nám jedlo urobili čerstvé, podľa nášho výberu z jedálneho lístka. Blízko od hotela boli nákupné možnosti. My sme väčšinou chodievali do centra Side dolmušom. Cesta trvala do 15 min. čítať celú recenziu
Lydia
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 23.09.2014 Prečítané 2297-krát
47 %
Ubytovanie po 40 hodinach od prichodu, 2 noci presunu do ineho hotela. Recepcia zrejme zvyknuta na bankovky v pase, nezaujem o klienta. Izba ako v 2* hoteli, po pridani pristelky muselo ist kreslo na balkon, potom prekazkova draha v izbe. Nesplnene ocakavanie. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 06.09.2014 Prečítané 1113-krát
90 %
Dovolenku sme absolvovali na prelome august/september. Hotel sme si vyberali na last minute a podľa recenzií, ktoré boli veľmi dobré, no musím povedať, ze sme už boli v hoteli, ktorý nebol až tak dobre hodnotený, no cítili sme sa tam lepšie ako tu. Celkovo však hotel hodnotím pozitívne. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie /zloženie bolo od 0 do asi 70 rokov/, no hlavne pre rodiny s deťmi. Transfer z letiska trval cca 60minút, ubytovali nás hneď /prišli sme o polnoci/, dostali sme veľkú izbu s 2 prístelkami, ktorá však bola pripravená len pre 2 osoby /cestovali sme aj s 2 deťmi - 1+4roky/, po návšteve recepcie bol problém okamžite vyriešený. Okrem nedele boli denne animácie, využívali sme len miniklub, kde bola aj milá slovenská animátorka, denne rôzny program, večer detská diskotéka a po nej program pre dospelých cca 1 h. Pre deti: veľa detských stoličiek, detský bazén, miniklub, tobogany, ihrisko - ktoré je však otvorené úplne nezmyselne: 10-12h a 15-17h, pričom je celé na slnku, inak je pekné, no v horúčave prakticky nevyužiteľné. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 06.09.2014 Prečítané 1773-krát
87 %
Na dovolenke som bol na prelome augusta a septembra s rodinnou partiou (20-50r). Samozrejme, bolo horuco kazdy den a na plazi sa medzi 12:00-14:00 nedalo vydrzat, takze cas sme travili v lobby bare. V hoteli bolo asi 80% dochodcov, co ma dost zarazilo, zvysok boli zas rodiny s malymi detmi tak do 10 rokov, mladi ludia vo veku 20-30 takmer ziadni. Vacsina turistov su Nemci. Mne osobne sa napriklad nepacil system stravovania pocas dna. Obed v hlavnej jedalni len v case 12:00-13:45 tu bolo normalne svedske stoly. V plazovom bare a v bare pri bazenie v casoch od 12 do 17 no jedlo si nenaberate sami, ale objednavate ako v restauracii a casnici vas obsluhuju. Maju na vyber len cca 7 jedal a jedalny listok zmenia raz za tyzden. Takze odporucam chodit do hlavnej jedalne. Do "a la carte" ani chodit nemusite, treba si tam rezervovat miesto niekolko dni vopred a je to zbytocne, pretoze vsetky jedla, co robia tam, vam urobia pocas pobytu aj hlavnej jedalni na veceru. Takze na zaver jednou vetou: Za tie peniaze som ocakaval nieco lepsie. :) čítať celú recenziu
dovolenkar
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 05.09.2014 Prečítané 1394-krát
53 %
Klientela roznoroda od dochodcov cez rodiny s detmi az po mlade pary (Nemci, Anglicania, Holandania, Iri, pomenej Rusi). Svoje nakrajsie dni ma hotel zrejme uz za sebou, poloha /vzdialenost ku plazi nevyhovujuca/. Je to hotel, do ktoreho sa radi uz nevratime. čítať celú recenziu
Martika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.09.2014 Prečítané 840-krát
83 %
Boli sme tu druhýkrát po troch rokoch. Opäť bolo všetko super, hotel si drží svoj štandard. Ubytovaní sme boli ihneď po príchode do hotela. Všetci boli veľmi milí a ústretoví, vrátane slovenskej animátorky Dominiky a delegátov CK. Boli sme veľmi spokojní. čítať celú recenziu
alica
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 27.08.2014 Prečítané 1155-krát
80 %
Pláž je dosť ďaleko, v minibare nie je ani pivo - za tie peniaze, o fľaškovú vodu treba doslova prosiť, čo bolo pre mňa dosť čudné. Ináč pláž bola v pohode, personál takisto, strava chutná, bolo si z čoho vyberať, ale už by som tam ešte raz nešla, bola som trochu sklamaná. čítať celú recenziu
Gabriela Bánoczká
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 25.08.2014 Prečítané 1288-krát
90 %
Po prílete sme dostali facku od hotela. Jednou vedou nás dostali: ľutujeme, ale máme FULLHOUSE! Predýchali sme, dostali sme inú izbu v druhom hoteli (na jednu noc), inak hotel krásny, blízko pláže, od centra mesta cca. 30 min autobusom. Aby som nezabudla, je to čisto DETSKÝ HOTEL! Takže doporučujem rodinám s deťmi. čítať celú recenziu