90%
Hodnotenie
90%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Evrenseki  Turecko, Side, Evrenseki

Adalya Resort & Spa recenzie 

Adalya Resort & Spa recenzie 

1:50 h
27 °C
27 °C
23 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
373 €
373 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 91 %
Poloha 90 %
Šport a zábava 77 %
Izby 88 %
Strava 92 %
Personál 92 %
90%
Celkové hodnotenie
326 recenzií
Hana
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 27.08.2019 Prečítané 0-krát
65 %
Izba fajn, akurát sme dostali izbu pri kuchyni a vývode klimatizácie... čiže smrad z varenia a divné zvuky z klimatizácie... Ale na izbu sa chodilo iba spať. Personál... no.... priemer.... Bazén fajn, program animátori denne to isté. Jedlo fajn. A more čistá katastrofa. Pláž špinavá, všade odpadky. More špinavé. Asi ostanem verná Egyptu. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 06.08.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Rezort je veľmi pekný, menší hotel, ale na vyššej úrovni, izby sú oproti iným hotelom väčšie, kúpeľňa obrovská. Čo sa týka stravy, tak si isto dôjde každý na chuť, strava je veľmi pestrá a aj na pláži vyvárajú, takže sme ani nechodili na obed do hotela. V plážovom bare je cez deň možnosť aj ovocia a zákuskov, akurát čo mi chýbalo, že tam neponúkali miešané koktaily. Personál až veľmi milý, poriadok na izbe každý deň aj výmena uterákov, ešte aj plážové osušky sa dajú vymieňať každý deň. Akurát čo nám vadilo, bola plná pláž, nakoľko celá plocha pláže bola poobsadzovaná aj okolitými hotelmi, ale inak čistá a udržiavaná. Čo je tiež výhoda, je cestovanie minibusmi, ktoré majú konečnú asi 100 m od hotela a premávajú do Side a Manavgatu skoro každých 5 minút. Rezort hodnotím na jedničku, vrelo odporúčam. čítať celú recenziu
zuzana
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 03.09.2018 Prečítané 1239-krát
67 %
Nekupujte si ultra all inclusive, nie je v cene wifi pripojenie, ako je napísané, každé pripojenie 15 eur, trezor 2 eur každý deň, nápoje len ich lacné - hrôza, ani džús, len na požiadanie, strava priemerná, pláž - voda v mori občas špinavá inak mútna, izby na prízemí. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 24.07.2017 Prečítané 945-krát
97 %
Perfektna dovolenka so sluzbami ako sa patri, nemam co vytknut. :) Jedlo na jednicku, plaz neskutocna, more teple, obcas nejake vlny, cize sme si mohli poskakat. Co sa tyka animacii, tie boli slabsie, ale programov sme sa velmi nezucastnovali, takze pre nas nepodstatne. V bazenoch sme takisto neboli, ked sme pri mori chodime k moru. :) A este poznamka k izbam, dostali sme izbu na prvom poschodi s bocnym vyhladom na more, ale nakolko sme tam iba prespavali, takze to nezohravalo ziadnu ulohu. :) Jednoznacne odporucam, buduci rok sa tam kludne rada vratim! čítať celú recenziu
alica
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 03.08.2015 Prečítané 1218-krát
83 %
Hotel je v celku blizko letiska, transfer trval cca 1, 5 hodiny, pretoze delegatka sprevadzala klientov na recepcii a pomohla pri ubytovani. Pre nas to nebol vobec problem. Delegatka velmi ochotna. Hotel pekny, velmi cisty, uroven sluzieb velmi vysoka. Animatorky Nika a Lucia skvele, deti Vam zabavia 2x denne v miniklube. Mozem len odporucat tento hotel. čítať celú recenziu
janogv
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 02.11.2014 Prečítané 1417-krát
80 %
Radi sa vrátime, lebo sme boli s hotelom a službami maximálne spokojní. Strava naozaj pestrá, ubytovanie čisté s denným kompletným servisom, trezor v cene, možnosť jedla pri bazéne alebo pri pláži, jedáleň klimatizovaná, pohodlné plážové ležadlá, pláž čistá, každý pár ležadiel so svojím stolíkom, more naozaj s pozvoľným vstupom. Tu však je jediné mínus - asi 250 metrov od pláže ústi malá riečka s vodou určite nie práve čistou, a tak sme podnikali výpravy asi 400 metrov ďalej od ústia riečky, aby sme si užili teplú slanú vodu. Pláž - výhradne jemný piesok. čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 01.11.2014 Prečítané 1063-krát
97 %
Hotel bol na vysokej urovni. Mali sme vsade blizko. S nicim nebol problem. Po prichode nas hned ubytovali. Izba sa nam pacila. Personal priatelsky a ochotny. V hoteli bola nemecka klientela, par Slovakov, Cechov. Vacsinou rodiny s detmi, takze v noci bol klud. čítať celú recenziu
Rasťo
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 31.10.2014 Prečítané 904-krát
80 %
65km letisko, 10km Side, pre rodiny s deťmi a volejbalistov, strava výborná aj behom dňa na viacerých miestach, dalo sa obedovať aj na pláži, bazén super, veľa ihrísk na plážák upravované, siete a lopty na niektorých ihriskách horšie, vodné aktivity neskutočne drahé pre Slovákov. čítať celú recenziu
yusmart 1971
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 17.08.2014 Prečítané 1542-krát
93 %
Hotel je situovaný v blízkosti krásnej piesočnatej pláže. Obsadený je prevažne nemeckými turistami, početnú skupinu tvoria aj Slováci, Rusov, Čechov, Maďarov je tu málo. Hotel je čistý a vkusne zariadený. Personál milý a ochotný. Strava chutná. V jedálni je kútik pre deti. Animačný tím slabý, programy nudné. čítať celú recenziu
karolina
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 996-krát
93 %
Krásny hotel V tureckom štýle. Všetko super až na to, že sme na hotel prišli O 6. 00 A izbu sme dostali O 12. 00. Áno viem, že sa ubytováva od 14. 00, ale keďže sme boli jediné, ktoré sme vystúpili. Čakali sme, že to bude hneď. Ale hovorím, toto bolo menšie negatívum. Služby hodnotím na veľmi vysokej úrovni. Dostali sme kupón na masáž zadarmo, ktorú sme aj využili. čítať celú recenziu
Maryon 80
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 05.08.2014 Prečítané 1123-krát
100 %
Hotel je vyborne polozeny, plaz priamo pri hoteli, personal perfektny, uzasna strava, velmi dobre situovany bazen. Neskutocne ustretova guest relation a aj cela recepcia! Animatori velmi zabavni, nie dotieravi. Tento hotel je skvely pre rodiny s detmi ako aj pre starsích a aj pariky. Z letiska to bola asi hodinka cesty. Ubytovali nas do hodinky, ked niekto nebol spokojny s izbou, hned ju vymenili. Do centra sa da dost lacno a rychlo(15-20min) dolmusom. čítať celú recenziu
Daniel
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 02.08.2014 Prečítané 965-krát
87 %
Ubytovanie vynikajúce, izby sú priestranné, trezor zadarmo, kúpeľňa a izba čisté, bazén čistý, pláž čistá, personál veľmi milý a ochotný, strava vynikajúca, dostatok ležadiel a slnečníkov pri bazéne aj mori, vhodné aj pre deti, jediné malé mínus je málo miesta okolo bazénu na ležanie. čítať celú recenziu
Mata
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 20.07.2014 Prečítané 1121-krát
93 %
Hotel prevažne preferovaný nemeckými turistami, čo zabezpečuje vysokú kvalitu služieb. Transfer z letiska cca 1 hod. Na hoteli sa dohovoríte najlepšie nemecky, ale aj anglicky. Odporúčam pre rodiny s deťmi nakoľko komplex nie je veľký a deti "nezablúdia" a máte ich pod dohľadom. čítať celú recenziu
Ľuboš
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 1137-krát
83 %
Transfer z letiska cca 50 min. Nakoľko sme leteli v noci, do hotela sme prišli ráno o 9. 00. Na recepcii nám oznámili, že izby budú pripravené až o 14. 00, ale hneď po príchode sme dostali hotelové náramky a mohli sme plne využívať všetky služby. Personál na recepcii bol veľmi ústretový a nakoniec sme jednu izbu dostali v predstihu, o 11. 00. Komunikácia prevažne nemecky a rusky, ale dohovoríte sa aj anglicky. Hotel sa nachádza priamo na pieskovej pláži, pozvoľný vstup do mora. Všetko, čo nám v CK sľúbili, bolo dodržané a pravdivé. čítať celú recenziu
Anna
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 03.07.2014 Prečítané 1548-krát
100 %
Uplne spickovy hotel s neskutocnymi sluzbami, stretovy a priatelsky personal, ktory nepozna slovicko "NIE", perfektna strava, vsetko k dispozicii 24 hodin denne, krasne a ciste prostredie, nadherna plaz, WoW, odporucame. Cena zodpoveda kvalite. O rok sme tam zas. čítať celú recenziu
Adam
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 04.01.2014 Prečítané 1904-krát
90 %
Výborný hotel, všade čisto, strava bola výborná, personál bol príjemný ale vedeli prevažne nemecky a rusky s angličtinou tam bol problém, ale dohovorili sme sa, animátori mohli byť aj lepší, ale každý večer bol program a to nám stačilo, nákupné centrum bolo asi 1 kilometer možno ani to nie od hotela, ako čisto to vyznie ďaleko ale bol to kúsok a bolo tam tých obchodov hodne, sem tam bol problém z elektrikou ale keď vypadla elektrika tak v celom side, takže to nebola chyba hotela, neviem či tam boli dáke stavebné prace, alebo je tam toľko hotelov a toho všetkého že to tam proste nezvláda. Hotel môžem len odporučiť ďalší rok tam pôjdeme pravdepodobne znova. čítať celú recenziu
Zdenka
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 08.09.2013 Prečítané 2550-krát
93 %
Izby boli dostatočne veľké, každý deň upratané, všetko čisté, strava vynikajúca, stále dostatok - v hlavnej jedálni, pri bazénoch a na pláži, pláž priestranná, denne uprataná, vždy dostatok lehátok, more čisté, pozvoľný vstup do mora, pláž piesočnatá. čítať celú recenziu
Zuza
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 01.09.2013 Prečítané 1455-krát
97 %
Vsetko fungovalo na 1*. Najlepsia dovolenka v Turecku (bola stvrta). Jedlo bolo vyborne, izby priestranne a ciste. Hotel krasny. Personal bol priatelsky. Plaz je najcistejsia v okoli. Bazen je velky, po cely den plny ludi. Skvely vecerny program. Problem je jedine s lehatkami na plazi aj pri bazene. čítať celú recenziu
Snopko Marek
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 04.08.2013 Prečítané 1770-krát
100 %
Hotel dokončený v máji 2013, všetko úplne perfektné, čisté, dokonalé. Všade dostatok miesta, veľký bazén, krásna čistá pláž, strava úžasná, nápoje v baroch jedna báseň, alko aj nealko miešané drinky, obsluha a celkovo personál si zaslúži veľkú pochvalu a obdiv. Izby veľké, bar, trezor, terasa, LCD Tv, upratovanie každý deň. Animátori super, tak isto každý večer nejaký zaujímavý program. Jednoducho vrele odporúčame tento hotel aj CK. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 27.07.2013 Prečítané 3385-krát
63 %
Hotel je jedným z menších hotelov. Novopostavený, čistý , luxusný, moderne zariadený. Výborná strava. Slabšia obsluha a personál aj napriek prepitnému. Dorozumiete sa prevažne nemecky a rusky. Pláž preplnená, špinavá. Veľká nespokojnosť s ňou! Bazény vonkajšie dva - detský a veľký. Takisto preplnené. Vnútorný plavecký bazén so studenou vodou - čo nám, osobne nevadilo. Vždy bol prázdny. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia