55%
Hodnotenie
55%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Kemer, Camyuva  Turecko, Kemer, Camyuva

Larissa Inn recenzie 

Larissa Inn recenzie 

1:50 h
34 °C
34 °C
25 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
283 €
283 €
cena hotela od
cena hotela od
Poloha 83 %
Šport a zábava 83 %
Izby 50 %
Strava 33 %
Personál 33 %
55%
Celkové hodnotenie
182 recenzií
Katka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 24.03.2014 Prečítané 644-krát
33 %
v Turecku sme už boli a za tie peniaze sme si mohli dat aj niečo iné ako nepitnú vodu celkovo už o tom nechcem ani počuť. pani z ck hovorí nebojte bude tam delegát Jožo ten všetko zariadi no jasne keby že sa aspoň ukáže. neodporúčam nikomu. čítať celú recenziu
Petusa
Termín pobytu: Oct 2012 Recenzia pridaná 18.07.2013 Prečítané 849-krát
40 %
Tento hotel bol síce čerstvo zrekonštruovaný, ibaže pri návšteve bolo cítiť, ako sa o priestory a aj hostí vôbec nezaujímajú. A tak to nebolo len v hoteli ale aj v okolí, kde sa nás stále pýtali odkiaľ sme a pokiaľ sme neboli Rusi, tak sme boli pre nich nezaujímaví. Už by som sa sem nikdy nechcela vrátiť. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 15.07.2013 Prečítané 955-krát
77 %
Pred dovolenkou som si prečítala recenzie a ostala som zhrozená, že čo to je za hotel. Ale ani jedna recenzia nebola podľa mňa pravdivá. Všetko bolo super.. večerné programy, jedlo, pláž, personál, izby tiež ok. Klasická turecká 4-hviezdičkovka. Ruština však potrebná. Bolo nás 11 a všetci sme boli spokojní. čítať celú recenziu
Irena Kyrcová
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 08.07.2013 Prečítané 987-krát
93 %
Veľmi pekný hotel, milý personál, jedlo nebolo vôbec jednotvárne, výber bohatý či raňajky, obedy, večere, treba si uctiť personál a budete sa mať ešte lepšie. My sme to zistili až v strede pobytu, ale aj tak nám bolo úžasne. Perfektný program plný zábavy, počas celého dňa. Odporúčam. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 07.06.2013 Prečítané 785-krát
73 %
Mala som obavy z našej dovolenky keď som si prečítala recenzie, no nakoniec som bola milo prekvapená. Služby zodpovedali cene. Izby boli pekné, každý deň sme mali upratané a vymenené uteráky. Strava mohla byť pestrejšia, milovníci šalátov si prídu na svoje. Ak sa niečo minulo, hneď to aj doplnili, takže sa nám nikdy nestalo aby sme sa nenajedli alebo sme si nemali z čoho vybrať. Na dovolenke sme boli v máji takže predpokladám že tam nebolo toľko dovolenkárov ako cez vrchol sezóny a nestalo sa nám aby sme nemali lehátko. More bolo čisté a v máji už dostatočne teplé. Jedinou nevýhodou boli Rusi. Celé letovisko je nastavené na nich. Nemecky sa dorozumiete ťažko, domáci rozprávajú prevažne rusky a anglicky. Veľkým plusom boli animátori. Doobeda sa cvičil vodný aerobik v hotelovom bazéne, poobede bol turnaj v šípkach a volejbal na pláži. Po večeri mali program deti, potom nasledoval ďalší program, každý deň niečo iné (bingo, súťaž medzi mužmi a ženami, mister rizzi, a pod.) Boli sme naozaj spokojní. Negatívne recenzie zrejme písali tí čo niesu spokojní nikdy s ničím, alebo čakajú ,,veľa muziky za málo peňazí,, ... a vraj sa od minulého roku hotel zlepšil. Prajem vám peknú dovolenku, my sme si ju užili :) čítať celú recenziu
Adela Pálková
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 06.05.2013 Prečítané 809-krát
50 %
Pekná dovolenka až na nejaké nedokonalosti, čo sa týkajú hotela. Prostredie hotela je rušné, veľa nákupných možností. Pláž je dosť úzka a je nedostatok lehátok, hlavne pri väčšej obsadenosti hotela. Personál bol fajn až nato, že "bar" na pláži je len drevená búdka, v ktorej je voda dopúšťaná z hadice :D Čo môže niektorým spôsobiť žalúdočné problémy. Strava bola v poriadku, celkom pestrá. Celkový obraz o hoteli je priemerný. čítať celú recenziu
Lýdia H., Prievidza
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 02.10.2012 Prečítané 1571-krát
45 %
Hotel zodpovedá dvojhviezdičkovému hotelu.Rada by som vedela prečo sa kráti pobyt o 9hod. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia