70%
Hodnotenie

Maxima Paradise Resort recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Egejská riviéra
  • Ozdere
24 °C
teplota vzduchu
20 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 69 %
Poloha 67 %
Izby 73 %
Strava 70 %
Personál 70 %
70%
Celkové hodnotenie
73 recenzií
Daniela
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 09.10.2014 Prečítané 1009-krát
67 %
Ubytovanie, areál, strava uspokojivé, dobré, hodné 5 hviezdičiek. Asi sme mali smolu na upratovačku, veľká nekvalita. Pláž úzka max. na 1 radu ležadiel. Škaredá. V zadnej časti areálu ešte jedna menšia pláž s 3 radami ležadiel, ktoré boli veľmi špinavé, asi nikdy neočistené. Nie všetky mali matrace a aj tie boli veľmi špinavé, asi nikdy neprané. Pláž neupravená. Hodnotila by som ju na max. 2 hviezdičky. Škoda. čítať celú recenziu
meno neznáme
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 19.08.2014 Prečítané 1124-krát
80 %
Dovolenka nie geniálna, ale super. Do hotela sme prišli o siedmej ráno a to v čase, kedy bolo veľmi veľa ľudí na recepcii. Ubytovanie je oficiálne až o druhej a kvôli veľa ľudom sme dostali izbu až o trištvrte na tri. Našťastie je na recepcii sedačka a dali nám možnosť ísť zatiaľ na raňajky alebo do bazéna, pokým nedostaneme izbu. To, že sme nedostali izbu hneď, nebola chyba hotela, ale cestovnej kancelárie. Izba bola s exkluzívnym výhľadom a bola čistá. Mali sme všetko: veľkú terasu, klímu, chladničku. Mnohí si sťažovali na hluk z klímy fučiacej na terase. No rodinné izby - (Izby s dvoma spálňami. Je za ne príplatok a mali sme túto izbu aj my. Žiaden hluk vychádzajúci z klímy ani teplo. Posledné dni klíma roznášala nejaký bacil a nakazil sa s tým celý hotel, ale nič vážne. Voda z vodovodu nebola pitná a mohla spôsobiť tráviace ťažkosti. Ale po celom areáli sú fľaše s čistou pitnou vodou zdarma. Personál na recepcii nevedel moc jazyky, ale inak dobre. Personál v reštaurácii a v bare bol veľmi priateľský. Tento hotel je vo veľmi kľudnom prostredí, no iba tento rok sprístupnili hotel aj domácim, ktorí ho veľmi pokazili. Nebyť domácich, je to naša naj. dovolenka. Pláž malá, ale trošku by ju mohli upratať. Našťastie neďaleko hotela asi dve min peši je ďalšia obrovská piesočnatá čista pláž, na ktorú nikto nechodí. Nepatrí síce k hotelu, ale rezort sa dá bez problémov opustiť. Tento hotel až na pláž je lepší ako susediaci hotel. Náš celkový dojem je, že síce sme sa tešili domov, ale teraz by sme sa tam vrátili. Program zaujímavý a pestrý. Spoznáte super ľudí a zažijete super zážitky. čítať celú recenziu
Dana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 18.08.2014 Prečítané 1084-krát
57 %
popis a info v CK bolo niečo iné ako realita na mieste, pop prílete(ráno7h) sme čakali až do 14h na ubytovanie, delegátka bola iba na letisku, do hotela s nami nešla, stretnutie s nou bolo až na druhý den o 15h, sami sme si museli všetko vybaviť a zohnať info ako to tam funguje, najvačší problém bol v tom, že hotel bol obsadený na 90% tureckými klientmi, hotel bol na samote, široko-daleko nič, všade bolo treba chodiť taxi, alebo dolmušou, žiadna záhrada, alebo promenáda na prechádzky čítať celú recenziu
Olga
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 18.08.2014 Prečítané 168-krát
62 %
Rezort pôsobil ako celok dobrým dojmom. Lenže v čase nášho pobytu ho domáca CK naplnila nespratnými domácimi rodinami a to bola jednoznačne pohroma a zníženie kvality z 5* na 3*. Hotel bol situovaný vo voľnej prírode, vedľajší hotel bol v ďalšej zátoke, všade sme mali ďaleko a museli sme sa prepravovať miestnou dopravou. Kto hľadal pokoj a proklamovaný raj, tak bol na omyle. Ten bol len v názve rezortu. Domáci obrátili všetko naruby. Najhoršie to bolo v jedálni, kde robili nesmierny hluk a po nich zostávali na stole celé nedojedené porcie. čítať celú recenziu
Oľga, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 11.08.2014 Prečítané 1320-krát
67 %
Hotel mal oficiálne 5*, ale reálne to boli 3*. Jeho kvalitu znížili v čase nášho pobytu hluční a neporiadni domáci turisti s hŕbou detí. Ich chovanie dokonca vadilo aj personálu. Je zarážajúce, že CK posiela do Turecka delegátov, ktorí nechajú hostí napospas personálu recepcie (5*! ), kde okrem turečtiny neovládajú iný jazyk. Po príjazde sme čakali 5 hodín na ubytovanie a paradoxne iní turisti dostali izby okamžite po príchode! Pol dňa drahej dovolenky sme presedeli na recepcii čakaním! CK by mali zvážiť, či nenapasovať odlety tak, aby bol synchrón medzi príletom a vydaním izby. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 28.06.2014 Prečítané 426-krát
93 %
Celkový dojem je dobrý. Ak sa prípadní záujemci dokážu preniesť cez doluuvedené negatíva, dovolenka je OK. čítať celú recenziu