83%
Hodnotenie

White City Resort recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Turkler
31 °C
teplota vzduchu
26 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:15 h
Od letiska
Odporúčanie 86 %
Poloha 83 %
Izby 90 %
Strava 85 %
Personál 83 %
83%
Celkové hodnotenie
276 recenzií
Róbert K.
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 28.07.2017 Prečítané 518-krát
90 %
Hotel- taký akurát", žiaden veľký hotelový komplex... Izba- pre 3 osoby, úplne v pohode. Upratovalo sa každý deň. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 11.09.2015 Prečítané 624-krát
83 %
Hotel vzdialeny 100km/1, 5hodiny od letiska v Antalyi. Nachadza sa v kludnej casti Avsallaru (oblast, v ktorej sa teraz buduje vela hotelov). Je to mensi, kludnejsi, 6 poschodovy hotel. Bol postaveny v 2013, takze zatial vsetko nove, funkcne, moderne. V noci krasne LEDkovo osvieteny. Pri hoteli dostatocne velky bazen pre plne vytazeny hotel. Taktiez dostatok lezadiel. Plaz moze byt pre niekoho velke minus, pretoze je umelo vytvorena s molom, z ktoreho sa vstupuje do vody. Vedla mola je mala zatoka s pieskovo-strkovo-kamenistym vstupom. Po par metroch sa meni na velmi kamenisty a nepravidelne hlboky. čítať celú recenziu
mia
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 04.09.2015 Prečítané 510-krát
53 %
Mensi, omnoho dalej od Avsalaru, ako bolo v popise. Pekna mala recepcia, izby normalne, ciste uteraky denne, izba vsak bola upratana nie vždy, prach. (v predch. hoteli kazdy den) a niektori nemali upratane aj viac dni po sebe a stazovali si na recepcii. Pri prichode som dala do pasu 10 eur a listok, ze chcem lepsi vyhlad. Peniaze si zobrali, vyhlad bol na suchu travu a kozu, na vyvysenom 1 poschodi. Az mi bolo do placu. Delegatke som to oznamila, potom mi oznamila, vraj mi vybavila lepsiu izbu. Bolo to vsak to iste, ale vyssie. Tak sme ostali na povodnej izbe, ale plakala som. Maly vyber jedal, jedla sa stale opakuju, zelenina nedochutena, ovocie v misiach hnile, kuracie stehna uz od kosti zapachali, polievky fajn, zakusky fajn. Obsluhujuci personal vazny, malo usmevu. Maly bazen, plaz 0 bodov-na asi 500 hosti-30 metrova, ohranicena (takze ziadne prechadzky popri mori), po par metroch more hlboke, velke balvany! Horsiu plaz som nevidela. Denny program sa takmer nikdy nekonal, hoci na displeji zobrazovali, co vsetko sa bude pocas dna diat! Pocas 12-dni boli 2 sutaze v bazene a dost! Vecerny program fajn, samozrejme po nemecky a potom po anglicky. Nemec je tam na 1. mieste. Animatori len Turci, takze pre Slovaka nic. Delegatka - sl. Ryssova, arogantna, nemala zaujem nic vysvetlovat. Na tomto sme sa tam zhodli vsetci. Izbu sme mali v posl. den opustit do 12. 00. Ked sme prisli od bazena, bolo 11. 50, uz bola zablokovana, musela som na recepciu, ze tam mame veci... no horor. Ak by som do tohto hotela este niekedy isla, tak jedine zadarmo. čítať celú recenziu
Benita Krásna
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 22.06.2015 Prečítané 910-krát
100 %
Milé prekvapenie - nový, vkusný, menší hotel so všetkým, čo k tomu patrí (amfiteáter, bazén, detské ihrisko, tobogany, cukráreň, wellness, fitness, wifi, vnútorný bazén, animačné programy, bary, plážový snack bar). Výborný personál, moderný dizajn. Všetko čisté, voňavé. Jednoznačne odporúčam, dobrý tip na dovolenku za primeranú cenu. čítať celú recenziu
Barbora
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 27.02.2015 Prečítané 997-krát
73 %
Dobré miesto pre trávenie pokojnej dovolenky, rezort je na okraji, kde nie je taký ruch. Je to ďalej aj od letiska aj od centra mesta. Nám sa to viac pozdávalo, veď hotel je samostatný, mali sme všetko, čo sme potrebovali, takže sme nemali dôvod ísť mimo rezort. Hotel je nový, takže moderný, všade čisto, žiadna starina, pleseň, nič. Piesková pláž fakt pekná, vytvorili tu také terasy z piesku, dobre vymyslené. Personál veľmi ľudský a pohotový. Bakšišné rozhodne privítajú, ale nie je to zlé ani bez uplácania. My sme raz dali a stačilo to, mali sme istotu, že nás promptne obslúžia a vlastne sme si zaplatili za službu navyše. Inak sme za nič extra navyše neplatili. Dostali sme zdarma ležadlá, slnečník a dokonca automaticky aj osuška, za tie sme zatiaľ vždy na dovolenke platili nejakú tú kauciu. Ešte možno doriešiť 100%nosť wifi pripojenia a hotel bude fakt super. Pekné prostredie, personál super, strava chutná, služby v poriadku,... no splnilo to naše predstavy o dobrej dovolenke, takže odporúčame. čítať celú recenziu