Covid-19 v Turecku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum  Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum

TT Hotels Pegasos Club recenzie 

TT Hotels Pegasos Club recenzie 

1:50 h
15 °C
15 °C
16 °C
cca 2:00 h
cca 2:00 h
520 €
520 €
cena hotela od
cena hotela od
Izby 67 %
Strava 83 %
Personál 83 %
78%
Celkové hodnotenie
1 recenzií
Lukáš
Termín pobytu: Aug 2021 Recenzia pridaná 30.09.2021 Prečítané 0-krát
90 %
top top dovolenka len odporúčať čítať celú recenziu
Elienka
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 24.06.2019 Prečítané 341-krát
80 %
Hotel je vzdialený od letiska cca 85 km, nepríjemné bolo, že sme sa cestou zastavili na 20 minút v "obchode", kde bola možnosť kúpiť si jesť či niečo z obchodíku. Radšej by sme boli čím skôr v hoteli. V hoteli nás hneď ubytovali, odniesli nám na izbu kufre, odovzdali ubytovacie karty a karty na plážové osušky - boli veľmi milí. Izby boli príjemne a prakticky zariadené, s balkónom, kúpeľňou, chladničkou a TV. Ocenili sme individuálne ovládanú klímu. čítať celú recenziu
Peter S.
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 23.01.2018 Prečítané 1194-krát
83 %
Hotel je umiestnený na krásnej pieskovej pláži, má obrovskú, udržiavanú záhradu. Komplex tvoria tri hoteli, ale vôbec nemáte pocit, že je preplnený, nakoľko je tam množstvo bazénov, toboganov a veľká pláž. Všetci klienti môžu využívať služby celého areálu, čo je veľké pozitívum. Dostupnosť do mesta výborná. čítať celú recenziu
Robert K.
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 1256-krát
90 %
Hotel a okolie krásne, bazén krištáľovo čistá voda, bazén je priestranný a jedna jeho časť je uspôsobená na vodné pólo, teplota bazéna bola 29-30 stupňov. Hotel vhodný pre rodiny s deťmi, transfer z letiska cca dve hodiny, v hotelovom komplexe je veľmi veľa možnosti zábavy pre najmenších. čítať celú recenziu
Peter Gera
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 24.09.2015 Prečítané 754-krát
60 %
Ako hotel v celku fajn, keď sme prišli na izbu, nefungoval nám minibar ani trezor, ale vyriešilo sa to v priebehu 10 minút. Ale obsluha v bare a loby bare odmeraná a arogantná. Jedlo nič moc, samá kuracina, málo ovocia, ale pláž a more to bolo super, no viac tam neprídem. :( čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 21.08.2015 Prečítané 1075-krát
87 %
Hotel je umiestnený na krásnej pieskovej pláži Incekum, má obrovskú, udržiavanú záhradu. Komplex tvoria tri hoteli, ale vôbec nemáte pocit "masovky", nakoľko je tam množstvo bazénov, toboganov a veľká pláž. Všetci klienti môžu využívať služby celého areálu, čo je veľké pozitívum. Dostupnosť do mesta výborná. Jediné mínus vidím v tom, že popri tejto hotelovej zóne ide frekventovaná cesta. čítať celú recenziu
Bia
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 15.07.2015 Prečítané 1237-krát
93 %
Nakoľko máme pochodené takmer celé pobrežie, odhliadnuc od malinkých nedostatkov hotelov, majú jednu z najkrajších pláži, aké sme mali možnosť v Turecku vidieť. Čisté, bez rias, s tyrkysovo modrou a teplou vodou, s dokonale udržiavanou piesočnatou plážou. Ak by sa dalo, pláži a moru by som dala 7*. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 18.09.2014 Prečítané 2105-krát
77 %
Krásna dovolenka. Personál milý, ochotný, animátori taktiež super :-). Izby menšie, ale na spanie úplne stačia. Upratovačky akurát vymenili uteráky, vysypali koše. Strava fajná, na raňajky bolo všetko, čo by si človek mohol priať, snack bar šaláty, hamburgery, hranolky, špagety, pizza, nepotrebovali sme chodiť ani na obed :-) na večeru stále niečo iné buď grilované mäso alebo ryby :-), nikdy nebol problém si vybrať. :-) čítať celú recenziu
peter
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 23.08.2014 Prečítané 2532-krát
77 %
Hotel je vhodny pre rodiny s detmi, areal je super, velky, mnozstvo toboganov, obrovsky bazen, program vecer dobry, ale na cistotu na izbach vobec nedbaju, len vysypanie kosov, vymena uterakov a umytie podlahy a kupelky az po staznostiach, ostatne super. čítať celú recenziu
Jankovič P.
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 27.02.2014 Prečítané 3028-krát
63 %
Okolie a celková atmosféra tohto miesta je pokojná a veľmi pekná. Cítili sme sa tu dobre. Pláž bola pekná a pomerne čistá, bola kvalitná. Odporúčame si robiť výlety po okolí. Prepravovanie sa miestnymi dolmušami je skutočne zážitkom, cenovo vychádzali veľmi lacno. Stáli všade aj taxíky, ale to sme nevyužili, tak nevieme posúdiť ceny. Program bol zabezpečený počas dňa aj večer. Niekedy to bolo trochu trápne a hlučné. Deti sa zabávali. Program sa im páčil. Večer, keď hrala hudba tu bola príjemná atmosféra. Je tu aj spa centrum, dá sa zaplatiť si za nejaké tie masáže. Zadarmo sa dá využiť hotelová sauna. Hotel poskytuje aj zmenáreň. Izba bola v poriadku. Mali sme tam všetko, čo sme potrebovali. Celkom dobre sa tu spalo. Vadil nám len hluk, ale vybavenie izby bolo ok. Zamestnanci boli aj skvelí, ale našlo sa aj pár otrávených jedincov. Na pláž sa išlo dobre. Je blízko a prístup je dobre doriešený. Strava je veľmi chutná, ale po pár dňoch sa nám zdala byť všedná, pretože sa stále opakovala. Kvalita jedla bol super. My si najviac spomíname na chutnučké dezerty. Tým dávame desať bodov z desiatich. Nápoje podávali miestne. Nebuďte prekvapení, keď ochutnáte všeobecne známy nápoj a chuť bude iná. Zo všetkého majú svoju verziu. Podávali nealko aj alko nápoje. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia