73%
Hodnotenie

Sultan Sipahi Resort recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Alanya
22 °C
teplota vzduchu
20 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:30 h
Od letiska
Odporúčanie 61 %
Poloha 92 %
Šport a zábava 50 %
Izby 70 %
Strava 65 %
Personál 72 %
73%
Celkové hodnotenie
88 recenzií
Soňa Danišová
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 18.09.2017 Prečítané 716-krát
57 %
Hotel má to najlepšie už za sebou, ale to by ani nevadilo, celkovo. Izba bola celkom dobrá, upratovanie priemerné, ale snažila sa pani, pitná voda bola dodávaná, uteráky neboli vymieňané denne. Strava by bola celkovo obstojná, keby nebola smradľavá! To Vás normálne až zarazil ten zápach v jedálni. Ľudia ku každému jedlu neustále privoniavali! Syry boli slané, saláma tá najlacnejšia - u nás tuším ako diétna, podávali sekanú, vyprážané rybie prsty, pre mňa toto nie je jedlo. Ryža stále pomiešame s tou z predchádzajúceho dňa a s nechutným zápachom - niekedy. Podávali vnútornosti, slovom kuchyňa - nechutná. To, čo by sa dalo zjesť, sa rýchlo minulo a potom ste hladovali alebo si pokazili žalúdok ako my s manželom! Boli sme svedkami, keď im šéf nakázal nasprejovať jedáleň aj miestnosť, kde sa podávalo jedlo, čudovali sme sa, prečo to robia - no proti zápachu! Čašníci flegmatickí, načapovali len do trištvrte pohára a teplé nápoje. Tak sme pili obyčajnú vodu. Zákusky nejedlé, príšerne sladké. Jedine ovocie bolo fajn, pokiaľ ste prišli neskoro, tak sa vám neušlo. Ruskí turisti boli prioritou v hoteli. Kvôli strave a Rusom sem určite viac neprídeme, aj keď má hotel dobrú polohu. Pláž bola dobrá. Výhoda, že ste vedeli ísť do Alanye do mesta. Počasie výborné, more super! Prídeme do Turecka, ale už nie do Sultán Sipahi! čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 11.09.2015 Prečítané 1798-krát
80 %
Hotel má bezkonkurenčnú polohu v centre Alanye, more a pláž nádherné, hotel vhodný skôr pre dospelých, nakoľko nemá žiadne animácie (čo mne ale vyhovuje). Najväčšie negatívum je dlhý, asi dvojhodinový transfer z letiska, ale dá sa prežiť. Na stravu sme boli v cestovke upozornení, že je v tomto hoteli slabšia, ale opak je pravdou, boli sme v 5hviezdach v Tunise aj v Egypte, ale strava v Turecku bola ďaleko lepšia. čítať celú recenziu
Dominika K.
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 28.07.2015 Prečítané 72-krát
100 %
Best vacation, what we could wish. The hotel is well situated in the beautiful, clean Kleopatra beach. The hotel is clean, beautifully furnished and offers high standard services. Food in the hotel is varied and tasty up, the problem is that one can not taste everything . Staff and local people are incredibly kindly, friendly and helpfull. Especially I want to thank Aynahovi Bozkaya and Baran Kutlu. They were really friendly and provide professional service at the bar. In the hotel each evening was a nice animation program. The room was beautifully decorated, we had a day room tidy. I personally recommend, to spare "bakšiš (tips)" if one wants to really spend a wonderful vacation (reception, bar, cleaning lady). This beautiful resort offers many places that take your breath away. Sea was wonderfull, clean and warm, high waves were daily. Certainly we have to save money for next year so we can go back. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 01.09.2014 Prečítané 1282-krát
70 %
Zmiešané pocity, neviem, či by som chcela navštíviť hotel zas. Nehľadali sme chyby nasilu. Chyby si nás našli samé. Preto povzneste sa nad ne, dovolenka celkom ušla. Avšak aj obchodníci v obchodíkoch bývali často arogantní a neboli ani ochotní vyjednávať a vyhodili nás doslova z obchodu. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 24.08.2014 Prečítané 1066-krát
40 %
Hotel má oficialne 4*, ale úroveň hotela a hlavne poskytovaných služieb je naozaj zlá. Personál hotela bol neochotní, drzí a veľmi leniví, pripadalo mi, že oni sú tam na dovolenke. Jedáleň bola večne neuprataná, na stoloch plno špinavého riadu, barman a recepční neochotní a drzí, nikto to tam neriadil. Ubytovaní sme boli pomerne rýchlo, ale ubytovali nás do neupratanych izieb. A nielen nás, ale aj čechov. Na hoteli bol internet zdarma v lobby bare, ale mali sme s ním problémy, často nefungoval. Žiadne animacne služby hotel neposkytuje. Poloha hotela bola dobrá, blízko pláže, obchody, park. Od letiska 2,5 hodiny. čítať celú recenziu
Anonym
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 18.08.2014 Prečítané 940-krát
87 %
Hotel je pre menej náročných. Je to veľmi pekný hotel a hlavne je blízko pláže. Jediné mínus je asi 2 a pol hodinová cesta z letiska. Do centra je to blízko a market je hneď vedľa hotela. Dali sme 10€ a boli sme hneď ubytovaní(druhí čakali 2 hod.). Chýbal mi iba bufet na pláži. čítať celú recenziu
pišta
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.08.2014 Prečítané 916-krát
57 %
Strava a nealkoholické nápoje - dobré. Tanečky pri večeri tiež. Pivo proti smädu a jeden druh stolového bieleho a červeného vína tiež ušiel. Džin a vodku dávali s vodou /ľadom/ alebo malinovkou. To nepijem, preto keď som si objednal dvojitý džin bez ľadu, tak na mňa pozerali, ako na alkoholického exota a ani mi to nenaliali, že až vypijem jeden, nech si prídem pre druhý. Podobnou neochotou boli otrávení aj iní návštevníci, dokonca dva večery "manažér"vydal príkaz: každému v rade pred barom dať len jeden alkoholický nápoj. Takže každý si musel odstáť 10 - 15 členný rad na každý jeden pohárik. Pre veľké pohoršenie návštevníctva to po dvoch dňoch zrušil. Ja som ochotu riešil bakšišmi, postupne takmer všetkým v tom bare, takže potom boli povoľnejší. To, že mi 2x opravovali zámok na dverách, raz sprchu, že na mnohých izbách zle odtekala vaňa, to sa stáva aj iných hoteloch, ale že niekoľkým hosťom vykradli izby cez nezamykateľné balkóny, keď v nich spali, to už by sa nemalo stať. Ešte kuriozita na záver, na cestu sme dostali pekne vyzerajúci balíček v ktorom bolo: 2 malé kolieska salámy, malý kúsok suchého chleba, 2 polmesiačiky rozkrojenej paradajky, 2 malé kolieska uhorky, 3 slané olivy, 1 malý lekvárik a nutela /neviem, ako sa to malo spolu jesť/, najhodnotnejšia bola asi decová krabička džúsu. Skrátka, dobrý hotelík, ale mňa tam už nikto v živote nedostane. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 01.07.2014 Prečítané 1105-krát
57 %
Ako najväčšie negatívum hodnotím postoj barmana, ktorý bol drzý, arogantný a neochotný a to bol len začiatok sezóny. Jeho postojom nám pokazil 3 večere. Človeku bolo potom nepríjemne ísť do baru si objednať coilen vodu. Strava v celku dobrá, ale stále to isté. O čistotu v izbách sa starali, ale tiež tam bolo veľa nedostatkov. Hotel mal 5⭐️, ale nečudujem sa, že im jednu zobrali. Okolité prostredie krásne s množstvom akcií a zábavy. Ale napriek tomu už by som sa nikdy nevrátia do tohoto hotela. (To netvrdím len ja, ale množstvo Čechov, Slovákov, Poliakov, ktorí boli s nami na pobyte) čítať celú recenziu
Nıkol
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 03.06.2014 Prečítané 1279-krát
100 %
Ubytovanie bolo super, čakala som niečo horšie po všetkých zlých recenziách. Pre nenáročného človeka, ako som ja, je to super dovolenka. Strava bola na výbornú, každý si príde na svoje, sladké, slané, ovocie, zelenina, mäso. Určite som hotel nenavštívila prvý ale ani poslednýkrát. čítať celú recenziu
Zuzi+Patrik
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 08.08.2013 Prečítané 1577-krát
87 %
Hotel s výbornou polohou a veľmi kvalitnými službami. Mali sme menšie obavy, nakoniec bolo všetko skvelé. Ľudia, ktorí píšu negatívne recenzie kladú na mestské hotely asi príliš veľké nároky. My sme boli nadmieru spokojní a to sme už čo - to precestovali. Sme mladý pár a sme tak primerane nároční. Nech je čisto a príjemne - a to bolo. Ja naozaj nemám, čo vytknúť! :) čítať celú recenziu
Jakub Abrahám
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 26.07.2013 Prečítané 1244-krát
87 %
Hotel si určite prežil najlepšie časy, ale nie je sa na čo sťažovať. Personál milí, vždy usmievavý. Strava výborná. More trochu špinavé kvôli jemnému piesku. Hneď vedľa hotela vyteká stoka. V tejto stoke kotvia 2 väčšie výletné lode, ktoré skoro ráno odídu a večer sa vracajú. čítať celú recenziu
lubica
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.07.2013 Prečítané 1062-krát
93 %
Hotel by som v prvom rade odporucala vsetkym, velmi prijemne prostredie udrziavane ciste blizko pekna plaz, kusocek odtial velke detske ihrisko krasna estrada pri plazi z parcikmi, fontankami a velmi vela moznosti sa poprechadzat. Za hotelom o 2 ulicky dalej zacina hlavna zona pre nakupnych maniakov a teda je co nakupovat a za vyborne ceny. Co sa tyka hotela, boli sme velmi spokojni cistotou. Hotelovy personal bol tiez velmi snazivy a poctivy a mily k detom. Bazeny mozem konstatovat ako udrziavane kazdy den. Na detskom bazeniku je uz vidiet, ze je dlhsie pouzivany, ale velmi cistucky. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 25.06.2013 Prečítané 1067-krát
83 %
Čistý hotel v krásnom prostredí blízko pri mori s výborným jedlom. Krásne počasie veľmi dobra atmosféra večer príjemne prechádzky. Veľmi blízko boli aj diskotéky s výbornou zábavou, veľmi sa mi tam páčilo, tento rok by som sa tam určite chcela vrátiť, každému odporúčam. čítať celú recenziu
Attila
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 16.04.2013 Prečítané 1250-krát
67 %
Hotel bol celkom v poriadku. Hotel bol cisti. Upratovalo sa kazdy den. Strava bola celkom fajn,kazdy den sa naslo nieco dobre. Plaz bol dobry len vlny boli velke. Boli sme spokojny celkom zo vsetkymi sluzbami. Pacilo sa nam a radi by sme sa vratili znova. :) čítať celú recenziu
Pavol, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 28.03.2013 Prečítané 873-krát
84 %
pri cene 500 Eur za 12 dni to bola super volba, neobavajte sa komentarov k strave, taktiez mačky, ktore su na kazdom kroku, su vychované, za cely pobyt som ich nestretol ani raz v jedalni, vzdy boli len vonku na dvore, a samozrejme, ked ich ludia krmili, tak boli pri stole.. ale to je skor chyba ludi ako hotela.. co bolo obzvlast pozitivne, napriek posunutemu letu, odlietali sme az neskoro v noci,nam ponechali naramky all inclusive a tak sme sluzby mohli vyuzivat az do vecera.. čítať celú recenziu
Mario, Ziar nad Hronom
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 23.08.2012 Prečítané 936-krát
40 %
Nedoporucam navstivit tento hotel, nezodpoveda sluzbam k 4 hviezdickovemu hotelu, ja by som mu dal max. 2 hviezdicky, v juni som navstivil hotel vedla Kahya a ked mam porovnat , tak hotelu Kahya by som dal 5 hviezdiciek, co sa tyka sluzieb, personalu a stravy ani nehovorim čítať celú recenziu
Zvinaz
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 02.07.2009 Prečítané 3524-krát
91 %
Moj celkovy dojem z dovolenky je uzasny, dufam ze o rok sa do Alanye a konkretne do hotela Sultan Sipahi Rezort vratim a stravim tam znova prijemne momenty tak ako tento rok. čítať celú recenziu
Martina, Kosice
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 23.06.2009 Prečítané 4452-krát
49 %
Co ponúkala ck v katalógu a skutočnosť sú dve rozdielne veci. Hotel nestíha personálne zabezpečiť služby a vyhovieť požiadavkám klienta. Delegátka ktorá s nami bola je asi to isté čo cestovka, jediná odpoveď ktorej sme sa dočkali bola neviem a odlet bolo asi len vyvrcholenie tejto dovolenky, kde čakáte na letisku bez vysvetlenia a občerstvenia 7hodín po odbavení check inu tak to bola sila, fakt starostlivosť ck kancelárie kde boli dovolenkármi aj malé deti. Najlepšie na tom je že zo strany ck sa teraz k tomu nechce vyjadriť. čítať celú recenziu