68%
Hodnotenie
68%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Alanya  Turecko, Alanya, Alanya

Muz Hotel recenzie 

Muz Hotel recenzie 

1:50 h
27 °C
27 °C
23 °C
cca 2:30 h
cca 2:30 h
325 €
325 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 60 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 48 %
Izby 65 %
Strava 72 %
Personál 68 %
68%
Celkové hodnotenie
75 recenzií
Miroslava T.
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 04.11.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Po prosbe na recepcii mi bola zamenená izba, personál veľmi ochotný a ústretový. Strava super, pláž čistá. Veľká spokojnosť, odporúčam. čítať celú recenziu
Miroslava T.
Termín pobytu: Máj 2019 Recenzia pridaná 24.06.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Odporúčam, pomer cena a služby na vysokej úrovni. čítať celú recenziu
Miroslava T.
Termín pobytu: Oct 2017 Recenzia pridaná 26.10.2017 Prečítané 423-krát
75 %
Tento hotel odporúčam , pokojný ,malý hotel priamo na pláži. Pomer cena a služba ok. čítať celú recenziu
Szuszana
Termín pobytu: Oct 2017 Recenzia pridaná 12.10.2017 Prečítané 1316-krát
80 %
Dovolenka od 30. sept. do 7. októbra 2017. Hotel je zodpovedajúci svojim 3*. Vhodný pre všetky vekové kategórie, záleží kto čo potrebuje na dovolenke. :-) Transfer z letiska v Antalyi do Alanye trval cca 2 h. Nakoľko sme prišli až po 21 h ich času, ubytovali nás hneď a bez problémov. Hotel, izby, jedáleň, bar, bazén, všade bolo čisto. Pláž, more je hneď pri hoteli, všetko sme mali po ruke, čo sme aj chceli. Wifi na recepcii nebol žiaden problém, zadara, free. Centrum je na pešo cca 2 km, večerná prechádzka nikomu neuškodí, po peknej promenáde. Celkovo pekné prostredie, neďaleko je hrad na kopci, odtiaľ je krásny výhľad. Personál úslužný, milý. Jedlo výborne chutilo, treba kombinovať jedlá. Ovocné nápoje dostupné aj káva, voda. Mínus boli len skaly v mori, veľmi zle sa vchádzalo aj vychádzalo. :-( Veľa turistov odradí ísť do mora kvôli skalám. Odporúčam. Pekná dovolenka to bola. :-))) čítať celú recenziu
Marta
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 22.06.2017 Prečítané 441-krát
17 %
Nedoporučujem, katastrofický scenár hotela, horší hotel som ešte nevidela, i keď má 3 hviezdičky. Na Turecko niečo otrasné. Celkovo drahý hotel pre Slovákov a to pre 2 osoby 800€ (Poliaci 2 osoby 600€ a Nemci 500€) a to na 10 dní. Cena nezodpovedá absolútne..... Cestovka sa absolútne nestará o klientelu na hoteli. čítať celú recenziu
Miroslava T.
Termín pobytu: Máj 2017 Recenzia pridaná 07.06.2017 Prečítané 348-krát
95 %
všetko odpovedalo cene a musím podotknúť , že oproti minulému roku sa výrazne zlepšili služby. čítať celú recenziu
Miroslava T.
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 24.08.2016 Prečítané 294-krát
100 %
ubytovanie , príjemné a tiché , nechýbalo nám nič ,personál ochotní a úslužní čítať celú recenziu
Jolana
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 08.10.2015 Prečítané 488-krát
78 %
cca 50 izbový hotel, odporúčam z hľadiska polohy, blízko na pláž do reštaurácie a na plážový bar. v tej cene určite odporúčam. z reštaurácie pohľad na more. čítať celú recenziu