58%
Hodnotenie
58%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Konakli  Turecko, Alanya, Konakli

MC Arancia Resort recenzie 

MC Arancia Resort recenzie 

1:50 h
31 °C
31 °C
26 °C
cca 2:15 h
cca 2:15 h
389 €
389 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 26 %
Poloha 70 %
Šport a zábava 52 %
Izby 53 %
Strava 50 %
Personál 45 %
58%
Celkové hodnotenie
51 recenzií
Evelyn
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 12.08.2018 Prečítané 3464-krát
40 %
Chvalabohu, už sme doma. Čo sa týka cestovania, bolo všetko super. No po príchode do hotela v noci nás čakalo nemilé prekvapenie. My sme si objednali izbu s výhľadom na more. No naša izba bola s výhľadom na strechu. Izba bola špinavá, smradľavá, záchod smrdel, nemali sme mydlo, toaletný papier ani vodu v minibare. Na druhý deň nám izbu vymenili. Bola lepšia, ale ani raz nám nemenili prádlo, upratovali len raz, uteráky menili dvakrát. V kúpeľni bola pleseň a v záchode vo dne v noci tiekla voda. Štvrtýkrát sme boli v Turecku, ale takúto špinu sme ešte nezažili. Hotel je na úrovni 3hviezdičkového hotela. Personál je veľmi nepríjemný, neochotný, drzý. Celý hotel smrdí. Bazény špinavé, na pláži nefungovali sprchy, za matrace na ležadlá pýtali peniaze. Dva dni ani neboli. Strava mizerná. Keď sa niečo minulo, tak sa minulo. Viac nepriniesli. Nie sme nároční, ale pre mňa čistota je základ dovolenky. Modlili sme sa, aby sme nechytili v tej špine nejaký vírus. Neodporúčam nikomu tento hotel. Vhodný je len pre Turkov a Rusov!!!!!!! čítať celú recenziu
Baková Alena
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 07.08.2018 Prečítané 529-krát
43 %
Chvalabohu, už sme doma. Čo sa týka cestovania, bolo všetko super. No po príchode do hotela v noci nás čakalo nemilé prekvapenie. My sme si objednali izbu s výhľadom na more. No naša izba bola s výhľadom na strechu. Izba bola špinavá, smradľavá, záchod smrdel, nemali sme mydlo, wc papier, ani vodu v minibare. Na druhý deň nám izbu vymenili. Bola lepšia, ale ani raz nám nemenili prádlo, upratovali len raz, uteráky menili dvakrát. V kúpeľni bola pleseň a v záchode vo dne v noci tiekla voda. Štvrtýkrát sme boli v Turecku, ale takúto špinu sme ešte nezažili. Hotel je na úrovni 3hviezdičkového hotela. Personál je veľmi nepríjemný, neochotný, drzý. Celý hotel smrdí. Bazény špinavé, na pláži nefungovali sprchy, za matrace na ležadlá pýtali peniaze. Dva dni ani neboli. Strava mizerná. Keď sa niečo minulo, tak sa minulo. Viac nepriniesli. Nie sme nároční, ale pre mňa čistota je základ dovolenky. Modlili sme sa, aby sme nechytili v tej špine nejaký vírus. Neodporúčam nikomu tento hotel. Vhodný je len pre Turkov a pre Rusov! čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 23.07.2018 Prečítané 481-krát
47 %
Dovolenka nesplnila moje očakávanie, informácie uvedené v katalógu boli zavádzajúce a nezodpovedali realite. Po príchode izba teplá, nevyvetraná, v kúpeľni silne zapáchalo celý pobyt - asi problém s odtokmi, osušky na izbe sme museli žiadať na recepcii - dostali sme ich až na druhý deň po tretej urgencii, minibar prázdny, nedopľňaný počas pobytu ani vodou a chladnička nefunkčná. Strava pestrá, ale taniere a príbory nepostačovali množstvu hostí - bolo ich treba hľadať po celej jedálni, čo pokazilo celkový dojem, taktiež rady na pripravované jedlá, nehovoriac o fakte, že zo šiestich hostí pri stole sme mali v praženici veľké škrupiny traja. Nápoje teplé, ľad nebol 4 dni, stoly špinavé, pri bare bol stále dlhý rad - obsluha pomalá - jeden obsluhujúci čašník /hotel má kapacitu cca 1200 hostí/. Možnosť komunikovať anglicky veľmi obmedzená, hammam ponúkaný v katalógu nie je v cene, reštauráciu a la carte nám vybavil priamo delegát a napriek tomu nás odmietli s odôvodnením, že majú obsadené, animácie takmer žiadne a večerné programy typu oddiel baví oddiel - z pionierskeho tábora. Tobogan 3 x denne cca po hodine, ležadiel málo, treba vstávať o šiestej a obsadiť. V katalógu spomínaný bar na pláži nebol a taktiež žiadna hudba ani program, takže ležadiel bolo dostatok, nakoľko sa na pláži nezdržiaval takmer nikto. čítať celú recenziu
Veronika R.
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 18.06.2018 Prečítané 2273-krát
40 %
Moderny hotel... izby pekne, oplati sa priplatit si vyhlad na more... je krasny. Bazenovy svet super. Tu asi koncia vsetky pozitiva... More a plaz velke sklamanie. Plaz upratovana len sporadicky. Vstup do mora zly... a v mori kamene, sutre.., co zabranuje kludnemu kupaniu... ked clovek nevie... na aku skalu si buchne nohu... ci ho nezomelie vlna rovno o skaly... zle... neodporucam. Nezvladnuta obsluha v jedalni... pravidelne chybajuce taniere, pohare, na ktore sme museli cakat a upozornovat personal, neupratane stoly, neodporucam. Dovolenku sme kupovali na first moment za velmi dobru cenu... no moj nazor je... ze by som po skusenosti uz nedala ani tolko. Odporucam pre tych... ktorym sa staci vyvalovat pri bazene a na kvalitu sluzieb tiez nie su narocni. čítať celú recenziu
Andrej a Zoe
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 13.02.2017 Prečítané 664-krát
17 %
Cim zacat? Hotelova budoba aj zahrada je pekna, tam to konci. Na izbe stara, zazrata spina, kupelna hrozna. Ked som zatvoril dvere, humus. Zaplute a zaoblievane boli, ked sa pozriete zblizka na vsetko, dvihne sa vam zaludok. Strava bola este vacsia katastrofa, maly vyber, stale to iste, nic nemalo chut, ani to pekne nevyzeralo, ani nechutilo. Personal dalsia katastrofa, nikto nic nerozumel, max vedia trochu po rusky. Nikto ziadny jazyk neovlada. Posledne dni uz sme tam ani nejedli. V baroch to iste. Anglicky rozumie len fotograf (tam aj nemecky) a pracovnik zo spa a trochu recepcia. Bazeny strasne spinave, pod mostikmi hromada odpadkov, ktore akoze neboli vidiet, tak tam boli. Plaz nic moc, more nebezpecne aj pre dospelych, velmi velke vlny a kusok od brehu uz len kamene a doranane nohy. Plavat sa v tom vlnobiti nedalo, 1x sme tam vliezli. Dieta sa toho balo. Tobogany pustali vselijako na striedacku, animatori boli znudeni a len sa poflakovali a zasivali. Len gazleme placky a zmrzlina sa dali zjest. Pivo, kava fuj. Nikdy viac sem, totalne sklamanie. Radsej si priplatime, ale toto bolo zleee. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 28.09.2014 Prečítané 701-krát
60 %
Celkovo sme boli spokojní, pri zohľadnení last-minute ceny. Za plnú cenu by som si túto dovolenku nezopakoval. Dosť záleží aj na šťastí v zvolenom čase. Môže sa stať, že hotel bude preplnený nevychovanými turkami/rusmi a vtedy celkový zážitok z dovolenky stojí za nič. S angličtinou ani slovenčinou si mimo hotela veľmi nepomôžete. Väčšinou treba ruštinu a nemčinu. Dôrazne NEodporúčame návštevu tureckých kúpeľov (fakultatívny výlet) asi 500m od hotela. Bola to hrôza, ktorá skončila kožnou komplikáciou. Naopak, odporúčame nočný výlet pirátskou loďou do Alanye (36€/os.). čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 17.07.2014 Prečítané 983-krát
50 %
Hotel zodpovedá 3 hviezdam, wifi za poplatok cca 6 dolárov na deň ktorá samozrejme viac nejde ako ide:) po večeri nejaky program v amfiteátri inak sa na hoteli nič nedialo. Diskoteka v hoteli za poplatok, hotel skôr pre starších ľudí. Neviem kto videl diskotéku na pláži v recenziach ktoré som čítal ked že na pláži boli iba lehatka a slnečníky:) Jedine kde to žilo bolo v bare pri bazéne aj to iba preto že boli MS v Brazílii:) Okolo hotela zopár obchodov čítať celú recenziu
Dada
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 02.06.2014 Prečítané 1063-krát
77 %
Vychytila som last minute, čiže za tie peniaze som sa cítila ako v raji, ale zaplatiť tak viac, tak by som tie peniaze aj ľutovala. Hotel je veľký, pekný, nádherné sú hotelové bazény aj Konakli je jedno úžasné mestečko. Rusi ale znepríjemňujú pobyt. :( čítať celú recenziu
Martin Gadoczi
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 18.09.2013 Prečítané 857-krát
100 %
Okolie aj samotny hotel bol fantasticky. A tak ako vacsina ludi berie na vedomie hlavne stravu, tak ta bola v tomto hoteli fascinujuca. Personal bol velmi ochotny a super boli aj animacne programy. Odporucam vsetkyn tento hotel. Davam mu 1 s hviezdickou. čítať celú recenziu
Elena, Trnava
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 17.09.2011 Prečítané 3489-krát
100 %
Celkový dojem z hotel Arancia ja mám úžasný, som spokojná so službami, s personálom, s ochotou zamestnancov, nikde nebol žiadny problém. Trošku som sa obávala potom, čo som prečítala tieto recenzie, ale neviem prečo tu takto písali, ja som asi bola v inom hotely :-) Bola to krásna dovolenka, na ktorú budem dlho spomínať a určite by som odporučila tento hotel na krásnu dovolenku s tým, že ja sa sem ešte určite vrátim :-) čítať celú recenziu
Tánička, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 08.08.2011 Prečítané 1975-krát
67 %
Myslím, že v pohode, kvôli recenziám som mala strach v očiach, keď sme prišli. Je fakt, že klíma fungovala slabšie, my sa k moru chodíme ohriať, keďže naše počasie nič moc. Aspon človek neodpadáva pre rozdiel teploty hneď ako vyjde z hotela. Personál mohol byť snaživejší, ale veď si predsa nebudem kaziť dovolenku. Delegátky CK boli veľmi milé, myslím, že sa nám dosť venovali. Boli sme v Turecku už štvrtý krát, Alanya je krásna. Tým, čo čakajú zázraky, tento hotel neodporúčam, nám tam bolo fajn. Na dovolenke sa venujem rodine a nečakám, že ma bude zabávať personál. Do Alanye sa ešte vrátime. Do iného hotela len kvôli tým kameňom v mori, ktoré aj tak z našej rodiny prekážali len mne. čítať celú recenziu
Eva S., Turzovka
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 30.06.2011 Prečítané 5562-krát
16 %
Celkový dojem strašný, hotel nespĺňa úroveň 5hviezd max. tak 2-3! Neodporúčam nikdy nikomu. Dajte si pozor za akú dovolenku zaplatíte,lebo takúto úroveň dosahuje určite 3hviez hotel. čo sme sa tam spoznali Slováci ani jeden nebol spokojní. Jediná kladná stránka je že sme mali pekné počasie a spoznali nových a milých ľudí! Inak naozaj nič, zbytočne vyhodené peniaze! čítať celú recenziu
Zuzana M., Zilina
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 29.06.2011 Prečítané 2544-krát
31 %
Doporucujem tento hotel vylucit z akejkolvek ponuky akou kolvek cestovkou. Tento hotel hodnotim tak na 2 hviezdy a my sme zaplatili za 5 hviedny hotel. Nikdy tam nechodte, lebo bude velmi sklamani, ako sme boli aj my. čítať celú recenziu
Nika, BA kraj
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 28.06.2011 Prečítané 1944-krát
64 %
Hotel je preplnený Rusmi, ktorí sú veľmi drzí, všade sa pchajú, predbiehajú sa v radách na jedlo, kľudne nechajú svoje deti aby robili všade bordel, celý hotel je na nich orientovaný, rusky hovoriaci animátori, rusky orientovaná hudba, ako sme sa neskôr dozvedeli majiteľom je Rus, preto bolo na nich všetko zamerané. Nad takéto veci sa však dalo povzniesť a aj tak sme si dovolenku užili a páčilo sa nám tam. U nás by ale takýto hotel určite nemal 5 hviezdičiek, služby tomu nezodpovedali. My sme boli v hoteli mimo sezóny a už vtedy vznikali všade rady a situácia s lehátkami bola veľmi zlá, takže si neviem ani predstaviť ako to tam musí vyzerať počas aktívnej sezóny. Počas sezóny by som ho určite nedoporučila. Na dovolenku sme šli na last minute takže sme mali okolo 40% zľavu a zhodli sme sa že by nás štvalo keby sme dali za tento hotel plnú cenu. čítať celú recenziu
m.k.
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 08.06.2011 Prečítané 2689-krát
42 %
Veľmi pekný hotel, pkné izby, vonkajšie bazény a okolie hotela veľmi pekné, to je však všetko, a pokiaľ nefungujú zákaladné veci, tak je to potom ťažko prehliadnuť. Rada: Ak je ešte možná výmena hotela, tak tak určite urobte. V prípade info pošlem email. Veľkú katastrofu spôsobujú aj ruský hostia, kt. sa vôbec nevedia správať! Hotel v žiadnom prípade nepatrí do kategorie 5* hotelov, čo sa týka reštaurácie, tento hotel by som zaradila do kategorie 2*, pretože nesplňa základné hygienické podmienky. čítať celú recenziu
Lucia M., Trnava
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 25.01.2011 Prečítané 3396-krát
47 %
Strašné, neviem, kde ten hotel zobral 5 hviezd, tí, čo im ich udelovali boli asi po opici. Maximálne 3 hviezdy aj to s prižmúrenými očami by som im dala. čítať celú recenziu
Miroslav, Žilina
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 22.08.2010 Prečítané 2666-krát
47 %
celkovy dojem velmi zly, neodporucam, nechapem tych 5hviezdiciek ja by som dal tak 2.... čítať celú recenziu
Ingrid B.
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 14.07.2010 Prečítané 3705-krát
38 %
V hoteli su pekne izby a dobre bazeny. Lehatka si treba obsadit co najskor, inak sa vam neujdu miesta. Celkovo jedalen aj pocet lehatok pri bazenoch nezodpoveda kapacite hotela. Na jedlo a pitie si treba vystat dlhe rady ako za komunistov na mandarinky. Plaz nestoji za vela. Neodporucam čítať celú recenziu
Roman, Krupina
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 08.09.2009 Prečítané 2002-krát
45 %
Podľa katalógu chýba plážový bar, Atrium bar, vitamínový bar, nefunguje poriadne klíma. Kôli pláži nedoporučujem rodinám s deťmi - alebo len bazény, tie sú naozaj pekné. Nedoporučujem zakúpiť výlety od delegáta - zanesie to do cestovky 50 m od hotela a pýta 2x viac ako sama cestovka. Napr. rafting - delegát 29€ a cestovka 10€. Sám personál na recepcii mi povedal, že tento hotel by mal mať najviac 3 hviezdičky. čítať celú recenziu
Monika N. , Hlohovec
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 22.07.2009 Prečítané 2409-krát
65 %
Celkovo sme boli spokojní, na dovolenku sme si išli oddýchnuť, čo sa nám v konečnom dôsledku podarilo. Hotel je inak veľmi pekný, 7 poschodový, 2 výťahy / nefungovala v nich občas klíma, keď tam nastúpilo veľa ľudí, zle sa dýchalo/, takže sme občas chodili aj pešo na 5 poschodie. Ale v pohode. Upratovačky len napravili naše veci, upratali postele, uložili veci v kúpelke, neutierali okolo vane, kde sa začínala tvoriť pleseň. Veľa poľských, ruských, českých turistov. Zistili sme, že bratia česi nerozumejú slovensky hovoriacemu - inak veľmi fundovanému delegátovi. Hlavne, že naši umelci začnú mluvit hneď ako prekročia hranice. Rusi, ktorí prišli v priebehu nášho pobytu si mysleli, že sú asi jedinými hosťami, niektorí boli veľmi drzí - zobrali si našu nafukovačku z trávy a drzo si na ňu ľahol. V podstate sme boli spokojní. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia