62%
Hodnotenie
62%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Alanya  Turecko, Alanya, Alanya

Anjeliq Downtown recenzie 

Anjeliq Downtown recenzie 

1:50 h
26 °C
26 °C
20 °C
cca 2:30 h
cca 2:30 h
481 €
481 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 50 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 33 %
Izby 47 %
Strava 50 %
Personál 58 %
62%
Celkové hodnotenie
4 recenzií
mARTINA
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 22.07.2019 Prečítané 0-krát
80 %
Izba: Vcelku pekná. Mali sme apartmán, čiže 2 izby a kúpeľňa. Lenže veľké mínus bolo upratovanie!!! Za celú dovolenku nám upratovačka nevyprázdnila kôš,, "upratala" až na 4tý deň... /bolo mokro/ a uteráky tiež bolo ťažké vymeniť!!! Na štvrtý deň som ich nechala na zemi... tak aj ich vzala preč, ale čisté nedoniesla! Strava: Veľmi slabý výber, ale na počudovanie, vždy som si vedela vybrať a bolo to veľmi chutné! Lenže all incl. bar bol iba od 9:00 do 21:00 hod!!!! Personál: Čašnici milí... hlavne keď dostanú sprepitné. :-D Na recepcii je však recepčná, ktorá ovláda iba základy ang. Jeden starší čašník vedel dobre nemecky. Pláž: Hrubý piesok, ležadlá za poplatok /5 eur/, ale veľké vlny počas celej dovolenky. čítať celú recenziu
Inga piskova
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 28.07.2018 Prečítané 448-krát
27 %
Mali sme byt ubytovani v hoteli Kleopatra Gungor, cestovka nam zatajila, ze ten hotel je roky zatvoreny a nadalej ho ponukala! Boli sme ubytovani vo vedlajsom hoteli, strava hroza, ziadne all inclusive, skor to bola skolska jedalen, izby spinave, vobec neumyvali, ani nevymienali postelne pradlo, ani uteraky! A k tomu tam mali aj navstevu deratizatora, vela hosti bolo zhnusenych a tiez budu davat reklamaciu, nakolko boli podvedeni ako my! čítať celú recenziu
jaroslav
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 27.07.2017 Prečítané 293-krát
45 %
Do tohto hotela neodporučam... čítať celú recenziu
Jana Helegdová
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 02.05.2016 Prečítané 384-krát
87 %
Hotel zodpovedá cene, transfer na letisko je asi dve hodiny, boli sme ubytovaní hneď po príchode, strava je podávaná pri bazéne aj vo vnútornej reštaurácii, bolo z čoho vyberať a hlavne čerstvé ovocie a zelenina. Hotel sa nachádza na začiatku Alanye, do centra je asi 10-15 min. pešej chôdze, chodí tam aj za 1 eur autobus a tým sa dá dostať až do prístavu alebo pod pevnosť-hrad Červená veža. čítať celú recenziu
marc228
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 04.11.2015 Prečítané 282-krát
77 %
Hotel bol primeraný cene, nemôžete čakať za takú cenu 5 hviezdičkový hotel, my sme si doplatili 50 EUR za izbu, ktorá je vyfotená v katalógu s výhľadom na more na 5 posch. zrekonštruovanej časti hotela. Izba bola otočená do ulice, ale žiadny hluk nás nerušil, večer sme zatvárali dvere na balkón, pretože bez klímy bolo veľmi horúco aj v noci a tá funguje len pri zatvorených balkónových dverách. Strava bola dostačujúca, dalo sa vybrať, viac zeleniny, mäso skôr kuracie ale výborne pripravené, sladkostí viac než dosť a výborná káva. More, pre ktoré sme tam išli, bolo krásne, teplé, aj keď tri dni s trochu väčšími vlnami, ale to sme vyriešili, tak, že sme chodili autobusom za 1 EUR na mestskú platenú pláž, kde bol hnedý piesok, takže voda nebola priezračne modrá, ale výborne sa dalo zaplávať. Stredisko je obrovské a krásne čisté, obchodov hrozné množstvo, ceny treba zjednávať. Celkový dojem je veľmi pozitívny, ale deti by som do tohoto hotela nebrala, málo priestoru pri bazéne, je skôr určený mladým párom a dôchodcom, tých tam bolo viac. Veľké plus má poloha hotela hneď pri pláži - prechod cez cestu a určite by som odporúčala tento hotel menej náročným hosťom, ktorí idú na dovolenku za morom a čarom letoviska a netrávia čas v hotelovom komplexe. čítať celú recenziu
Marina
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 18.08.2015 Prečítané 383-krát
67 %
Hotel podľa nás nie je vhodný pre rodiny s deťmi, ani pre ľudí, ktorí si chcú na dovolenke oddýchnuť. Možno pre mladé partie ľudí, ktoré vyhľadávajú nočné zábavy, sú v noci v baroch a na diskotékach, takže im nevadí ten strašný hluk z ulice. Ale na druhú stranu smog musí vadiť každému, tráviť čas na balkóne bolo vyslovene nepríjemné. Transfer z letiska trval cca vyše 2 hodín. Prišli sme tam nadránom okolo pol 9 a ubytovali nás až o pol 2 poobede. Hotel situovaný neďaleko od centra Alanye. Areál hotela fajn, zaujímavá hlavne lobby miestnosť zariadená v retro štýle. Bazén dosť malý, ale človek tam ide hlavne kvôli moru. Animácie žiadne. Večer nehrala ani žiadna hudba. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 07.08.2015 Prečítané 560-krát
93 %
Nadmieru spokojna so vsetkym, co k dovolenke patri, ziadny ZBYTOCNY luxus, blizko centra, skvela poloha hotela. Na ubytovanie sme cakali asi pol hodinu, lenze sme hned po prichode dostali naramky a mohli sme ist na obed, co nam tu pol hodinu vyplnilo. Hotel moc neodporucam pre deti, nakolko tam pre nich okrem bazena nie je asi nic. V porovnani s inymi hotelmi je v tomto hoteli velky vyber jedla, personal skvely ako aj casnici. čítať celú recenziu
Valéria Votoupalová
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 04.11.2014 Prečítané 1196-krát
80 %
Hotel sa nachádza v blízkosti centra Alanye, transfer z letiska trval 2, 5 hod. Kleopatrina pláž je cca 100 m od hotela /len cez cestu/. Je to hotel s 2 šesťposchodovými budovami, malým bazénom pri jedálni, bez animácií ale s obrovským výberom zeleniny, ovocia, koláčov, šalátov. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 27.07.2014 Prečítané 1533-krát
53 %
Hodnotíme na 1 hviezdičku-vyhasnutú. Jedným slovom starina! Niesme nároční ľudia, len normálne pracujúci ako každý iný. Elektrina na izbách funguje len kým ste na izbe tj. chladnička, klíma atď. vďaka špeciálnemu 100 ročnému systému. Klíma na veĺmi slabej úrovni, na tie horúčavy tam absolútne nedostačujúca! V sprche vás prekvapí horúca, alebo studená voda, nič medzi tým nieje. A luster, alebo osvetlenie budete hľadať márne, lebo na izbe nájdete len 2 biedne lampy. Inak jedlo bolo ok, all inclusive služby boli ok a personál bol celkom fajn až na jazykové schopnosti. Okolie, more a pláž nádherné. čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 23.07.2014 Prečítané 1365-krát
77 %
Hotel je od letiska cca 2hod, ale v pohode sa táto cesta dá zniesť, aspoň sme si trocha pozreli okolie. Do hotela sme prišli cca o pol noci, hneď nás ubytovali a dali večeru. Personál bol počas celého pobytu milý a ochotný. Ubytovali nás do rodinnej izby, keďže sme boli štyria(nemali sme ju objednanú a nedali sme ani bakšiš). Izba bola čistá s chladničkou a Tv. Stravovanie sme mali all inclusive, jedla bolo vždy dosť. Ľudia, ktorí sú vyslovene na mäso, pre tých je trocha slabší výber, ale všetkého ostatného je dosť. Inak polievky majú výborné. Hotel je blízko pláže (cca 3 min), prejde sa cez semafor a ste tam. Pláž je krásna, čistá, jemne kamenistá, more teplé. Ak nie sú veľké vlny vhodná aj pre deti. My sme posledné 2 dni mali ozaj veľké vlny, ale s jednou pani, ktorá je tu, bola už 4-krát, vravela, že majú prvý raz takéto vlny. Inak z hotela je to kúsok aj do centra. Turci sú veľmi príjemní a nie dotieravý ako napr. Tunisania. Snáď jedinou nevýhodou bol malý bazén v areáli hotela a taktiež málo ležadiel. No nám to neprekážalo, lebo sme prišli k moru a nie k bazénu. Takže ozaj za tú cenu bolo super. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 06.03.2014 Prečítané 2735-krát
80 %
Dovolenka stravena v tomto hoteli bola uplne super. Hotel zodpoveda poctu hviezdiciek a za cenu, ktoru sme zaplatili sme dostali primerane sluzby, dokonca nieco naviac. Hned oproti hotelu je nadherna plaz a do Alanye sa dostanete peso za 5 minut, takze o program mate postarane pocas celej dovolenky. Alanya je uzasna! Strava bola velmi chutna a personal mily. Hned pri hoteli predavaju cerstve ovocie a zeleninu. Proste nam sa skutocne pacilo, nie sme narocni, preto sme volili 3* hotel, pricom pekna plaz a blizkost mesta boli pre nas prvorade. V tomto hotel splnil nase ocakavania na maximum. čítať celú recenziu
Ľudo
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 22.01.2014 Prečítané 2880-krát
57 %
Hotel Kleopatra bol pomerne nový, moderný a čistý. Pláž bola od hotela vzdialená cca 50 metrov. Je čistá a piesočnatá. Ležadiel tu bolo vždy dosť. Super bolo, že hneď pri hoteli boli dva trhy, kde sa dalo kúpiť výborné ovocie a zelenina a rôzne malé jedlá. Pri bazéne bol bar, kde chuťovky nestáli za veľa, ale tieto trhy nám to viac než vynahradili. Personál bol rôzny. Veľa z nich sa vôbec neusmievali a boli v práci len z nutnosti, čo kazilo dojem. Ich jazykové znalosti boli dosť chabé. Izba bola pekná, dobre zariadená. Cítili sme sa v nej veľmi dobre. Mali sme aj balkón s pekným výhľadom na more. Každý deň ju upratali. V niektorých priestoroch hotela nebola hygiena dostatočná. Upratovanie kúpeľne si predstavujeme inak. Netreba mať pred touto dovolenkou sny o luxuse. Je to priemerné ubytovanie. Jednoducho povedané – za priemernú cenu dostanete priemernú dovolenku. Prostredie je ale krásne, lokalita stojí za to, aj areál sa nám páčil. Netreba mať prehnané nároky. Ak si chcete zájsť do mesta, odporúčame vám využiť miestnu autobusovú dopravu. Zastávka sa nachádza blízko hotela. Ceny dopravy sú nízke. Výlet do centra Alanye stál za to, fantastické, nenechajte si to ujsť. Oblasť je krásna, Kleopatrina pláž patrí k najkrajším v Turecku. Za slnečníky a ležadlá pri hotelovom bazéne sa neplatilo, za tie na pláži už áno. Je tu aj požičovňa áut. čítať celú recenziu
Helena
Termín pobytu: Aug 2007 Recenzia pridaná 21.09.2007 Prečítané 2267-krát
76 %
Dovolenka sa nám veľmi páčila. Výhodou bolo umiestnenie hotela blízko pri pláže -prechod cez miestnu komunikáciu. Pláž a more - nemalo to chybu. Určite sa tam ešte vrátime ale keby sme nemali mať apartmán ale izbu, tak si urcite vyberieme iný hotel. čítať celú recenziu
Ingrid, Trnava
Termín pobytu: Júl 2007 Recenzia pridaná 26.08.2007 Prečítané 1773-krát
47 %
Turecko je veľmi pekná krajina, možno sa tam niekedy vrátim ale určite pôjdem do iného hotela. Je tu veľmi veľmi teplo. Večer sa nedalo chodiť po meste, bolo strašne teplo, len čo som sa pred večerou osprchovala, po vyjdení von zo mňa tieklo ako z vola, toto sa mi doteraz nestalo ani v jednej krajine. čítať celú recenziu