73%
Hodnotenie
73%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Turkler  Turecko, Alanya, Turkler

Eftalia Aqua Resort recenzie 

Eftalia Aqua Resort recenzie 

1:50 h
26 °C
26 °C
20 °C
cca 2:15 h
cca 2:15 h
423 €
423 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 63 %
Poloha 73 %
Šport a zábava 65 %
Izby 70 %
Strava 73 %
Personál 70 %
73%
Celkové hodnotenie
259 recenzií
Lubica
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 25.02.2020 Prečítané 0-krát
0 %
Bola som veľmi sklamaná. Hoci som za dovolenku zaplatila vyše 1300 € za 2 osoby, v Eftalia Aqua Resort im to nestačilo. Od všetkých zúčastnených, ktorí sme sa pred polnocou prišli ubytovať (cca 10 - 20 ľudí), žiadali ďalšie peniaze, lebo vraj „nemajú voľné izby“. Ako je možné, že keď prídete v noci do hotela, kde máte objednané ubytovanie, na recepcii vám povedia, že musíte zaplatiť 100 €, aby ste si mohli ísť ľahnúť unavení po ceste? Je to hanba zástupcov CK aj hotela. čítať celú recenziu
palo
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 24.08.2019 Prečítané 120-krát
97 %
Opäť dovolenka taká, ako má byť, Eftalia aqua nesklamala. Super strava, veľmi ochotný a milý personál. Ubytovanie na slušnej úrovni, vždy upratané a čisto. Obsluha super (Ahmo Can Paris a celá banda))) vždy s úsmevom. Proste ak dovolenka, tak tu. Pestrý animačný program. Pláž dlhá cca 2 km s atrakciami, reštauráciami a obchodíkmi, spoločná s hotelmi Eftalia na okolí, hlavne vždy čisto a takmer všetko v cene. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 22.08.2018 Prečítané 1860-krát
60 %
Popis hotela v cestovke nezodpoveda realite. Po skusenostiach s inymi hotelmi... je to vraj ultra all inclusive, ale taka Nena club, Pemar beach ho kludne schovaju do vrecka. Na fotkach vyzera velky, ale v skutocnosti maly. Dokopy v nom nic nie je. Pozor, bary funkcne vo vecernych hodinach len 2 pre tolko ludi... same rady... vsetko ostatne mate v Eftalii island... v tom parku pred nim, ale pozor, park je pre 4 hotely, takze hlava na hlave. V Turecku bolo vzdy dobre, ale to je po prvy raz, co nas velmi sklamalo. čítať celú recenziu
Riso
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 09.09.2017 Prečítané 1136-krát
35 %
Totalna nespokojnost takmer so vsetkym. Hotel je spinavy,hlucny,personal neochotni,na vsetko sa caka v radoch../napoje,jedlo,obcersvenie,zmrzlina,proste nemate chut vystat vsade pritomne rady/. Lehatka dolamane,ulepene,matrace dotrhane,tak isto slnecniky..cez den bezne zatvorene bazeny aj tobogany...ALL INCLUSIVE nefunguje,nemaju pivo,potom vino,nejde kavovar,spinave plastove pohare..Proste za 4-miestnu sumu na 11 dni nikdy viac! čítať celú recenziu
Ľubica Regecová
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 14.07.2015 Prečítané 1611-krát
93 %
Transfer z hotela trval cca 1, 5hod, kedze sme mali prestavku na polceste. Izby boli kazdy den upratovane, vymenene kazdy den uteraky, minibar kazdy den doplnany. Hotel bol od plaze cca 2 min. peso, kde sa islo podchodom popod cestu. Podchod bol stale cisty a bola to fakt len otazka par krokov k moru. Plaz bola dlha, stale cista a pocas celeho dna volne lezadla. Aquapark excellent. Obsluha a jedlo na super urovni. Na obedy sme do hotela ani nechodili, stale sme obedovali na plazi, kde bol vyber vyborny. Zatial najlepsie sluzby! čítať celú recenziu
Lukáš Rosina
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 10.04.2013 Prečítané 2865-krát
83 %
Moderný hotel v ktorom bolo pekné ubytovanie , veľký výber stravy ( Nočný Bufet , Nočný Bar , Kaviarne , Cukrárne , Plážový Bufet ) a personál ktorý bol ochotný. Hotel má svoj malý AquaPark a taktiež Welnes. Za negatívu považujem nečistú pláž a tak tie prístup k nej ktorý viedol popod cestu pretože hotel bol pri ceste. čítať celú recenziu
Tatiana
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 06.02.2013 Prečítané 4048-krát
80 %
Prvýkrát sme sa rozhodli pre dovolenku all inclusive a vybrali sme si Turecko, nakoľko nám ho všetci odporúčali. Hľadali sme hotel, ktorý by mal tobogány, keďže máme deti. Tento hotel nám hneď padol do oka - aj čo sa týka ceny. Mali sme rodinnú izbu typu A a tá bola dostatočne veľká. Hotel je pri pláži, ale na pláž sa ide podchodom. Pláž bohužiaľ nebola veľmi pekná - taká neupravená. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia