67%
Hodnotenie
67%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum  Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum

Arabella World recenzie 

Arabella World recenzie 

1:50 h
17 °C
17 °C
18 °C
cca 2:00 h
cca 2:00 h
282 €
282 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 50 %
Poloha 72 %
Šport a zábava 57 %
Izby 70 %
Strava 60 %
Personál 67 %
67%
Celkové hodnotenie
402 recenzií
Milan P.
Termín pobytu: Máj 2015 Recenzia pridaná 03.06.2015 Prečítané 535-krát
64 %
More bolo uzasne, plaz cista,lezadla a slnecniky udrziavane. Vzdialenost hotela od mora bola cca 400 m tak,ako uvadza ck. čítať celú recenziu
Soňa K.
Termín pobytu: Máj 2015 Recenzia pridaná 17.05.2015 Prečítané 399-krát
36 %
Prijemny hotel s prima personalom, super relax čítať celú recenziu
Danica Petrovičová
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.03.2015 Prečítané 362-krát
80 %
Pre mňa to bola úžasná dovolenka. Jedinou nevýhodou je, že hotel stojí pri šesťprúdovej ceste. Premávka je veľká vo dne i v noci. Týka sa to izieb s výhľadom na more. Keď je balkón zatvorený a pustená klimatizácia, tak je to v pohode. Ja neznášam klimatizáciu a spať pri otvorenom balkóne bol problém. Ale ten výhľad bol krásny. Hotel nie je vhodný pre ľudí hľadajúcich zelenú oázu ticha. Animátori zabávajú deti počas celého dňa. Každý večer program, hlasná hudba hrá od rána do večera. Hotel skrátka žije a mne, hoci nie som najmladšia to dodávalo energiu. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 19.09.2013 Prečítané 1794-krát
97 %
Ubytovanie spĺňalo normy 4* hotela. Personál bol veľmi milý, (nakoľko pracovali tí istí pracovníci počas celej doby pobytu (10 dní), predstavte si ako by sa tváril Slovák pracovať 10 dní v kuse...Takže nechápem ľudí, ktorí tu nadávajú na personál... Stravovanie taktiež nebol problém, nakoľko sa vždy dalo vybrať z toho kvanta jedla.. Izby boli upratané každý deň, stačí nechať chyžnej pár dolárov za týždeň a verte uteráky aj ostatné veci vám vymení viackrát ako len raz...podobne to funguje aj na SVK no nie?? Bazén aj keby v hoteli nebol je to totálne jedno, nechápem ľudí, ktorí idú na dovolenku k moru váľať sa pri bazéne! Veď na Slovensku máme oveľa lepšie termálne kúpaliská a aquaparky ako kdekoľvek v Európe, takže škoda minúť peniaze za letenku, keď sa dá ležať pri bazénoch aj u nás. Delegátka bola príjemná a vždy sa s klientom porozprávala, hneď riešila každý problém. Výlety, ktoré ponúkala CK boli drahšie ako od predajcov v meste, ale keď si zrátate, že si budete musieť kúpiť obed, vodu a bohvie kam vás odvezú....radšej si priplatím a nechám sa odviesť z hotela do hotela a nemusím sa obávať, že ma nejaký Turek niekde vysadí a viac sa nestará. V konečnom dôsledku, hotelu a ani personálu nieje čo vytknúť (možno animácie by mohli viac premyslieť), ale to aká je dovolenka záleží na tom, akú si ju človek urobí....pokiaľ ide na dovolenku len hľadať chyby a nedostatky, nech sa páči, každý ma iný druh relaxu....,ale nech sa potom nesťažuje ako tam je otrasne... Nie, nie som nenáročný a ani prehnane náročný, ale myslím, že pobyt v tomto hoteli bol presne taký, aký ho ponúkla cestovná kancelária... Bola to úžasná dovolenka s úžasnými ľuďmi....a veľmi rád sa sem opäť vrátim. čítať celú recenziu
Miroslava J., Bojnice
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 01.09.2013 Prečítané 804-krát
31 %
Určite by som tento hotel viac nenavštívila. Nespĺňa kategóriu ****. čítať celú recenziu
dada
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 14.08.2013 Prečítané 1630-krát
77 %
Hotel je sice zrekonstruovany, ale len na oko. Po restauracii behaju macky, casnici utieraju stoly len na oko obrusmi, ktore su polozene na stoloch. Detske stolicky spinave, neumyvane. Izby ciste, no okrem izby klima nikde inde nebola. Ruch bol vsade. Vodu dostavate do decovych poharov, a ked si vypytate 4 pohare, uz po vas zazeraju, ze tak vela. More bolo super, ale bolo daleko. Cez podchod, ktory bol pre kocik tak strmí, že sa tam kocikom nedalo vyjsť. Cestovka nam tento hotel odporucala, ale vobec to nie je hotel na 4 hviezdicky, ale iba na tri. O nezáujme delegátky ani nehovorim. Mala chaos, o nicom nas neinformovala, dvakrat drahsie vylety nam ponukala ako boli ponuky v meste. vonkajsi bazen je malý aj celkovo okolie hotela. Su to dva spojene hotely, no kapacita vonkajsieho okolia ale aj restauracie je tak pre maximálnu polovicu. Nedoplnali mydlo, toaletny papier a uteraky vymenili raz, aj to len na ruky. čítať celú recenziu
Diana
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 25.07.2013 Prečítané 1819-krát
40 %
Neodporucam!!! klamlive info!!!hotel bol pri 4 - prudovej dialnici!!!! nedalo sa v noci spat a cez den ste sa na balkone nepoculi! areal mal 10x10metrov betonovy vysoky mur a za nim dialnica! zaplatili sme si vyhlad na more!!!! ked sme sa moc moc nahli, tak sme videli! stravili sme tam 2 noci a prestahovali sme sa za 370€ inde! kde bolo perfektne!!!!!!!! tento hotel ani najhorsiemu nepriatelovi!!!!! plaz bola 15min peso! ranajky hrozne! jedlo sa nedoplnalo! vytahy dva na cely hotel takze stale po schodoch na 5!!!!!!!!! CK nam ho odporucala, ze tam osobne boli a ze super!!!!!!!!!! tam robia ludia bez chrbtovej kosti!!! povedali ze sa vyrovna 5 hviezde!! Nie sme vobec narocni, ale toto bolo naozaj velmi velmi zle! cestujeme vela a casto, ale toto bolo najhorsie!!hotel bol sice novy, izby pekne ale to nestaci! personal sa dal! a vela vela vela Rusov!! bili sa o jedlo!!! ale kto pozna Rusov, vie, ake to je! čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 09.07.2013 Prečítané 1341-krát
70 %
Bývali sme v novšej (okrúhlej) časti hotela. Využívali sme aj bazén a tobogán. Animácie bavili deti, ja by som uprednostnila skôr viac ticha. Po 23:00 už bol nočný kľud. Hluk bol aj z blízkej cesty. V hoteli som využila aj hamam - 90 min. za 25 Eur, dieťa dostalo penový kúpeľ zdarma. čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 28.06.2013 Prečítané 1266-krát
80 %
Hotel čistý, personál úctivý, strava dobrá, čo viac si priať. Nám sa veľmi páčilo aj keď recenzie nie sú dobré na tento hotel ale podľa mňa urobili zmenu lebo všetko sedelo podla popisu CK. Super sme si oddýchli. ak hladá niekto luxus, tak to nie je o oddychu, ale chválení, na to sú hotely 5-6 hviezdičiek. čítať celú recenziu
julia, zilina
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 11.09.2012 Prečítané 2182-krát
36 %
to nie je hotel neodporucam si ho vobec vyberat cestovka by ho nemala ani ponukat strava otrasa , cistota na 5 .a sluzby uplna minus katastrofa nevyberajte tento hotel turecko ma 4 hotely a lepsie sluzby ovela aj strava ako arbela word čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 25.07.2012 Prečítané 2558-krát
62 %
Boli sme nadmieru nespokojný so službami delegátky. Videli sme ju iba raz a aj to nám nepovedala nič iné ako len aby sme pravidelne čítali nástenku a samozrejme vychvaľovala fakultatívne výlety v hodnote 30 eur, pričom po krátkej prechádzke do centra Avsallaru ste ich našli v priemere o 50 percent lacnejšie. Ja osobne hotel inak odporúčam. Celkom ochotný personál až na recepciu a čašníkov na prednej recepcii. Animátory vtipní a spoločenský. Počasie a prostredie nádherné a horúce. 2-krát do týždňa veľké trhy s lacným tovarom (značkové tričká za 2 eur, turecký med 5 eur/kg,... len treba zjednávať). Bohatá možnosť adrenalínových športov na pláži. Išla by som znova. čítať celú recenziu
Emilia S., Bratislava
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 19.07.2012 Prečítané 1309-krát
44 %
Pobyt v Hoteli Arabella Wordl by som zhrnula sko priserny, nikdy viac sa tam nechcem vratit a v ziadnom pripade ho nedoporucujem rodinam s detmi! Ak ho CK ponukaju ako 4*, s nadstandardnymi sluzbami, vhodny pre narocnejsiu klientelu je to od nich klamstvo a neverte im! čítať celú recenziu
Katarína G., Ružomberok
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 15.07.2012 Prečítané 2035-krát
84 %
Boli sme spokojní, ale delegát by mal vysvetliť klientom na čo majú nárok, nie každý sa vie dorozumieť. Delegát len ubytuje klientov a ponúka výlety. čítať celú recenziu
Karol T., Bratislava
Termín pobytu: Apr 2010 Recenzia pridaná 21.06.2010 Prečítané 3918-krát
29 %
V hoteli sme sa rozpravali aj s inymi hostami, napr. z Ruska, ktori sa stazovali. Da sa z toho usudit, ze aj ine cestovne kancelarie nakupili lacne ubytovanie v zrejme este neskolaudovanom Arabella world hoteli, ktore podvodne predali svojim klientom ako vysokokvalitnu sluzbu v cene 4 hviezdickoveho hotela, pricom poskytli hodnotu typu kempingoveho ubytovania s pevnou strechou. V Alanyi maju svojich zamestnacov, o aktualnych pomeroch hotela preto museli vediet čítať celú recenziu
Roman, Bratislava
Termín pobytu: Apr 2010 Recenzia pridaná 30.05.2010 Prečítané 5466-krát
27 %
Neodporúčam nikomu pokiaľ sa jednoznačne na 110% nepreukáže, že hotel je plne personálne a materiálne vybavený t.j. tzv. "dokonale zabehnutý". To môže trvať pri životnom štýle a mentalite tureckého obyvateľstva aj niekoľko rokov... čítať celú recenziu
Zuzana, Bratislava
Termín pobytu: Apr 2010 Recenzia pridaná 24.05.2010 Prečítané 3422-krát
25 %
Bola to otrasna dovolenka na ktorej sme stale schodovali a volali do BA a premarnili jeden den presunom na iny hotel. čítať celú recenziu
Ivica L., Tlmače
Termín pobytu: Apr 2010 Recenzia pridaná 24.05.2010 Prečítané 5922-krát
24 %
O tomto hoteli poskytla cestovná kancelária vo svojom katalógu zavádzajúce informácie. Hotel nespĺňal popis, ktorým je prezentovaný. Neochata personálu je zarážajúca, napr. na poháre v kúpeľni sme čakali 3 dni, chyžná sa na nás oborila, že chce ísť po smeti, hoci som jej otvorila v uteráku a mokrá (zo sprchy), minibar bol celý pobyt nedoplnený, taburetka bez sedačky, svetlo slabé, tobogán vám vypli, keď ste sa po ňom šúchali, strava hrozná. Hotel v žiadnom prípade nezodpovedná 4 hviezdičkám, ale maximálne 2. Počas nášho pobytu v hoteli vŕtali, zariaďovali izby a bary a reštauráciu atď. V skutočnosti sme bývali na stavenisku. Jediné čo bolo dobré, bol bazén. TENTO HOTEL SKUTOČNE NIKOMU NEODPORÚČAM, AK CHCE STRÁVIŤ PRÍJEMNÚ DOVOLENKU. Hotel by som klasifikovala ako "tureckú ROH." Najhoršia dovolenka, akú som kedy zažila !!! čítať celú recenziu