93%
Hodnotenie
93%
Hodnotenie
Tunisko Tunisko
 Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet  Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet

Hotel Safa recenzie 

Hotel Safa recenzie 

2:00 h
17 °C
17 °C
16 °C
502 €
502 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 97 %
Šport a zábava 88 %
Izby 97 %
Strava 97 %
Personál 92 %
93%
Celkové hodnotenie
80 recenzií
Winnieee
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 07.07.2014 Prečítané 179-krát
40 %
Hotel je spinavy, vsetci sme mali zaludocne problemy a neboli z adaptacie ani vody. Stale sme pili flaskovu. Problemy prisli az po tom, ako sme si dali tavie maso. V jedalni spina a smrad, az nechuti jest. Napoje len po jednom. Neda sa vziat kolo pre cely stol. V plastovych poharoch, lepkave, spinave. Riedene vodou. Predavane v neriedenej verzii podpultovo. Internet len v hale. Plaz spinava, lehatka popraskane a je ich malo. AK neobsadite o siestej siedmej rano, kapacita nestaci. V mori plavaju sacky a sem tam aj plienka. Odpadky z vyletnych lodi. Inac farba je nadherna, meduza len kde tu. Super karaoke blizko hotela, super delegatka. V kupelni sme mali pliesen a dosli toaletaky v polovici pobytu, nie vzdy prisla upratovacka. Naozaj nie som narocny turista, spavam v hosteloch, ale toto bolo zlyhavanie personalu. Strasne zly standard nastaveny a lenovist postarat sa vobec o plaz. Ved na plazi podavali len pepsi, mirindu a 7up a aj to im v polke dna dosli napoje a v zlomenej chladnicke neostalo uz nic :) ak ste ochotny priplatit si, na plazi je super bistro. Bazeny su SUPER. ciste. Vecerny program je po prvom dni nezaujimavy. Ale detom sa venuju dost. Animatori su len chlapi a nepostaraju sa o deti cely den. čítať celú recenziu
Viki
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 04.07.2014 Prečítané 1077-krát
23 %
hotel je opotrebovaný všetko je staré, bazéne špinavá voda a tolko ludi že sa pohnut v bazene nedalo, ležadlo dostane ked ráno o 6 stej ho pojdete obsadit, malo jedla, občerstvenie (croissanty, pizza, koláče, sendviče, prípadne tuniské snacky) to tam vôbec nebolo, špinavá pláž a na velký počet ludi málo ležadiel, kokteli vobec nemali všetko dávali v umelých pohároch, vonku na ulici strašný smrad. čítať celú recenziu
zulumi
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 30.06.2014 Prečítané 1190-krát
30 %
Velke sklamanie to co je na fotkach ked tak z pred niekolkych rokov all inkluziv to urcite nebol malo jedla uplny nedostatok tych ich miestnych napojov iba ak ste personalu dali uplatok plaz plna smeti a vykalov lehatka dolamane ak vobec nejake musite pred siestou vstat ak chcete mat nejake izby nic moc jedine co bolo fakt super bola chyzna mila pekne poupratovane no kto ma rad svoje peniazky nech ich radsej investuje inde :-) čítať celú recenziu
Maria
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 12.03.2014 Prečítané 1935-krát
73 %
s hotelom sme boli v konecnom dosledku spokojni. Cestovali sme tu za velmi lacny peniaz (povodne sme mali plan za tuto sumu kupit autobusovy zajazd do Chorvatska :-). Izby su jednoduche, ak vezmem to uvahy, ze sme v Afrike, standart a hygiena bola uspokojiva. Voci strave tiez nemam namietky - kedze ide o 3* (nie europsky) hotel, vyber bol tomu adekvatny. Od stola sme ale nikdy nevstali hladni a pocas pobytu sa nevyskytol ziadny zaludocny problem. More a plaze su tu skvele - voda tepla, plaz priestranna, s jemnym pieskom. Za hlavnu vyhodu hotela povazujem jeho polohu - priamo na plazi (vlastne iba cez cestu) a priamo v centre noveho Hammametu - Yasminu. Takze aj turisti, ktori maju obavy, ze v Tunise niet kam vyjst, si tu pridu podla mna na svoje. Centrum Yasminu ponuka aktrakcie, nakupy a zabavu ako ktorekolvek ine europske letovisko. Napriek tomu, ze som blondina :-) sme nemali skusenost so ziadnym obtazovanim. Ak niekto hlada cenovo vyhodnu letecku dovolenku s nadychom exotiky, neocakava okazaly luxux, tak bude urcite spokojni. My sme boli! :-) čítať celú recenziu
Nikola
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 18.09.2013 Prečítané 1907-krát
17 %
Hotel nespĺňa ani 3*. Špina, bordel, v hoteli je samý Arab, ktorý ani jesť nevie na pláži, robia len bordel a sú strašne otravní, zakaždým doliezali za nami a otravovali nás. A cez náš termín tam ešte aj Slovákov vykradli, vliezli im tam cez okno. Tento hotel Neodporúčam!!! čítať celú recenziu
Oľga Hajdučeková
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 11.09.2013 Prečítané 1709-krát
27 %
Do hotela Safa som sa vrátila po 5. rokoch z dôvodu, že som mala veľmi dobré zážitky. Proste sa mi páčilo všetko, hotel, personál, jedlo, čistota, programy animátorov. Po terajšom mojom pobyte je hotel jedna veľká katastrofa. Sú upredňostňovaní Arabi, Rusi sú drzí a všade sa tlačia a predbiehajú. V celom hoteli je špina. Po chodbách skoro nikde nesvietia svetlá, trčia drôty, pokazené vodovodné kohútiky, voda tečie, aj keď to nepotrebujete. Na pláži sú polámané ležadlá, výkaly od zvierat. V jedálni neprestreté stoly, musíte si hľadať príbor a taniere, servítky, stoly špinavé, zem a celé okolie veľmi nepríjemné. Preto tento hotel neodporúčam nikomu, ani najhoršiemu nepriateľovi. Po dotaze, prečo je taká zmena, bolo nám povedané, že sa zmenil majiteľ a nový nemá taký záujem, aby to fungovalo k spokojnosti. Bol to celkovo nepríjemný zážitok a stratený čas za dosť peňazí. čítať celú recenziu
Dagmara Gregorová
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 03.09.2013 Prečítané 1230-krát
37 %
Hotel má dobrú lokalitu, personál bol veľmi príjemný. Jedlo bolo síce na ponuku bohaté no nedochutené ba až nekonzumovateľné. Izby boli pomerne jednoducho zariadené, no bola na nich klíma, čo hodnotím kladne. Bazén bol dosť malý na tak veľký hotel a so studenou vodou. Tobogány boli mimo bazéna, zastrčené takmer mimo objekt hotela. Pláž bola znečistená a nebol problém nájsť exkrementy od tiav, ktoré ponúkali domorodci na hladkanie a fotografovanie. čítať celú recenziu
Peter Gebej
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 28.08.2013 Prečítané 1194-krát
23 %
Hotel je na pohľad pekný, strava nedovarená alebo rozvarená, veľa kostí a šliach, nedochutená, jednotvárna. Stále iba jeden druh dietného salámu a tvarohová pomazánka a na jedlo sú rady niekedy aj na taniere, poháre, príbor. Nápoje riedia vodou, smrad, časté hnačky. čítať celú recenziu
Dado
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 20.08.2013 Prečítané 1096-krát
47 %
Zariadenie v izbach slabe, upchate odpady:-)2x sme menili izbu najma pre poruchy v kupelni a wc. Hotelova plaz neudrziavana po vacsich vlnach splachne do mora vsetku spinu z plaze. Panorama a more dalej od brehu fantasticke. Lehatka patriace hotelu je potrebne si obsadit uz rano okolo 06:00. Vacsina je polamana. Hotelovy bazen je Ok. pokial tam nepridu Araby. Aj tu je problem s lehatkami. Strava bieda. Dostatok zeleniny melonov. Zakusky vynikajuce. delegati cestovky bez chyb, ale bezmocny. čítať celú recenziu
gabriela, piešťany
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 18.08.2013 Prečítané 683-krát
65 %
Okolie je veľmi zaujímavé,boli sme na štvorkolkách - odporúčam - super adrenalím. Zoo Fregia - boskávanie s tuleňom + delfíni. Pirátska loď - skvelá zabava na mori - tanečky... brušné tance... okrem iného vládne tam nočný život popri pláži. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 16.08.2013 Prečítané 1465-krát
77 %
Celkový dojem je dobrý :), našli sa tam Slováci, Česi, Rusov tam bolo neskutočne veľa, čo mi trochu vadilo bolo ich správanie sa voči personálu, neskutočne drzí a chamtiví sú! Nie raz vytočili mňa samotnú a nie to ešte personál, inak hotel krásny do staršieho štýlu, upravený. :) čítať celú recenziu
manager74
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 09.08.2013 Prečítané 1295-krát
73 %
Pekný hotel a vstupná hala, no izby už menej, upratovanie slabé alebo vôbec, uteráky a toal. papier bolo nutné takmer každý deň zháňať :) Jedlo to isté na obed aj na večeru, niekedy aj dva dni, alebo len malé zmeny. Milý, ochotný personál, animation program na úrovni, skvelé bazény, pláž blízko. All inclusive funguje aj v hoteli aj na pláži, hotel je určený pre menej náročných klientov. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 02.08.2013 Prečítané 1583-krát
73 %
Starší hotel, pekná architektúra, aj keď starší. Každý deň upratané izby a výmena uterákov, milý a slušný personál, super program formou animácií pre deti aj dospelých, čisté bazény, blízko pláže, rušný nočný život. Strava sa dá vybrať, veľa zeleniny a výborné koláče. čítať celú recenziu
Adriana Z, Sp.Nová Ves
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 31.07.2013 Prečítané 636-krát
75 %
Keď som pred dovolenkou čítala recenzie na Safu, nebolo mi všetko jedno... ale som milo prekvapená a na budúci rok sa tam vrátim..Je jasné že od 3hviezdičiek nemôžte čakať 5! Za 3 si zaplatím tak viem čo môžem čakať...Ešte k plastovým pohárom. Sú umyvateľné a ani raz sa nám nestalo že by boli špinavé od rúžu ako som aj čitala, ani taniera,príbor. Poháre sa vynášajú k bazénom,a neviem ako by to dopadlo keby sa rozbili. Potom by sme sa sťažovali,že mali byť plastové...Bolo super,milí ľudia, aj obchodníci....Treba si zo sebou zobrať dobrú náladu,trochu ubrať-veď je to Afrika a budete mať super dovolenku....Nenechajte si ju pokaziť. čítať celú recenziu
Adriana Z
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 27.07.2013 Prečítané 1636-krát
97 %
Udržiavaný veľký hotel, kde si každý nájde to, čo mu vyhovuje. Kúpanie v bazénoch s čistou vodou, tobogany pre deti aj dospelých, oddych na lehátkach pod slnečníkom a aj vo vnútri na pohovkách, kreslách, bar, jedáleň, milý personál, animátori - pekný program a pár krokov od krásnej pláže. čítať celú recenziu
milan
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 27.07.2013 Prečítané 1117-krát
57 %
hotel je krasny, krasny vyhlad, poloha, no chyba all exclusive, ako ma byt, na plazi stanok na rozpadnutie, chybaju lehatka, treba chytit miesto, rano je krasne cista, od obeda - smetisko - vlozky, sacky, bordel, strava pre deti - slabe obedy, vecere pre dospelych vynikajuce izby - cisto zariadenie poruchovo ako v Rusku v 69, ale cisto obsluha perfektna, chyba alkohol, okradaju hosti v baroch, mate all exclusive - pivo stanky alkohol, siruopova voda - predavaju na cierno obchodnici v meste, dotieravi, treba zazit Tunisko samo o sebe je cele smetisko, iba destinacie su pekne, inak zavre sa za vami brana a okolie je hroza, radsej ist v noci a nevidiet lunik9, je luxus radsej dolozit a ist inde do kultivovaneho sveta, kde luxus znamena uroven, inak priroda krasna, hotel krasny, no cigansky narod, to vam poviem. čítať celú recenziu
Miroslav B
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 19.07.2013 Prečítané 1345-krát
83 %
Celkove hodnotenie hotela, hodnotim velmi pozitivne, splnil nase ocakavania, boli sme nadmieru spokojny, Odporucam kazdemu kto ma rad rusne stredisko a dlhe pieskove plaze, 3 bazeny v hotelovom komplexe vratane vnutorneho bazenu, Pri all inclusive perfektna starostlivost o klientov prostrednictvom animatorov , ktory sa o Vas postaraju bud to City gymom-cvicenie vo vode alebo inym programom a taktiez bohate nadielka vecernych programov čítať celú recenziu
Majka G., Prešov
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 18.07.2013 Prečítané 563-krát
42 %
JE lepšie až CK vo svojich katalogoch informuje pravdivo, ako keď to prikašľuje. čítať celú recenziu
Tomas, Spisska Nova Ves
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 10.07.2013 Prečítané 527-krát
64 %
bol som prvy krat v tunise a asi sa tu uz nevratim,bol som velmi sklamany,nielen ja ale my vsetci,je to sami bordel a spina,stat postaveny na smetisku a o ludoch ani nehovorim,obchodnici su hrozni,dotieravi a nedavat niekomu do teroristov a banditou je myslim vela na kazdeho.ale boli tam aj mili ludia... tu by som sa uz nikdy nevratil a neodporucam to nikomu čítať celú recenziu
Jana, Michalovce
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 03.07.2013 Prečítané 469-krát
64 %
Nám sa páčilo prostredie pri hoteli. Pekné prechádzky,každým smerom a veľa obchodov. Našli sme si neďaleko hotela jedno bistro,kde podávajú perfektné plnené lokše,ako arabský chlieb,hamburger každého druhu. Chceli sme to ochutnať,bolo to ozaj výborné. No chodili sme tam na dobrú kávu,veľmi chutná. Raz sme sa viezli vláčikom,dobrý zážitok. Celkový dojem dobrý. Za takú cenu,trojhviezdičkový hotel,tak asi veľmi očakávať nemôžme. Čítali sme všetky recenzie pred dovolenkou o tom hoteli,tak sme vedeli,že nejdeme do 5-hviezdičkového. Kto je pripravený na takéto podmienky,tak vrelo odporúčam,vcelku dobrá dovolenka. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia