93%
Hodnotenie
93%
Hodnotenie
Tunisko Tunisko
 Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet  Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet

Hotel Safa recenzie 

Hotel Safa recenzie 

2:00 h
18 °C
18 °C
18 °C
418 €
418 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 97 %
Šport a zábava 88 %
Izby 97 %
Strava 97 %
Personál 92 %
93%
Celkové hodnotenie
80 recenzií
Paulina
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 22.08.2018 Prečítané 171-krát
25 %
Izby priemerné, strava otrasná, špinavá pláž, riedené malinovky, z ktorých sme mali všetci hnačky a bolesti brucha. Všade špina, hluk. Tento hotel by vôbec nemal mať 3*, zaslúži si max. 1*. Tobogany nefunkčné, vonkajší bazén sa môže používať iba v určitých hodinách. Bar ponúka len pivo, víno, čapované malinovky. WiFi veľmi slabé. Stolovanie hnus, prestieranie ešte horšie. Všade smrad, humus a špina. Tento hotel neodporúčam ani nepriateľovi. čítať celú recenziu
jana
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 12.03.2018 Prečítané 928-krát
20 %
Hotel spinavy, plny bordelu a smradu. Izby hrozne. WC a vana total humus. Veci sme si museli zamykat v kufri, nakolko mi ukradli riflove nohavice. Jedlo des. Neodporucam, fakt hrozny hotel plny Alzirov. Hotel safa uz nikdy viac. čítať celú recenziu
adriana
Termín pobytu: Máj 2016 Recenzia pridaná 27.08.2016 Prečítané 321-krát
60 %
Oblast pekna plaz a more krasne ale to je jedine pozitivum. Hotel spinavy strava hrozna personal neochotny az odporny....no skratka katastrofa a neodporucam nikomu sa ubytovat v tomto hoteli v oblasti Hamammet je vela peknych hotelov kde si vedia vazit turistov s ktorych vlastne oni ziju.Hotel Safa si nevazi nikoho z Europy vazia si akurat domacich a Alzircanov ktory su tam noseny na rukach a uprednostnovany. čítať celú recenziu
alex
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 27.08.2016 Prečítané 192-krát
45 %
Poznanka-nemôžeme dodať foto nakolko nam nebolo možne fotiť lebo securiti hoela Safa nam vymazavali foto!!!! čítať celú recenziu
sio
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 28.09.2015 Prečítané 232-krát
37 %
Hotel je špinavý, všade smrad a pleseň. Strava bola stále rovnaká, bez fantázie a chuti. Personál neochotný a drzí. Náš delegát miesto toho, aby riešil problémy, tak nám vysvetlil, prečo sa to nedá napraviť. Jedným slovom otras. Hostia boli prevažne Rusi a tým to nevadilo. Neodporúčam tento hotel a nedal by som mu ani 2 hviezdičky. Jediný svetlý bod bol výlet do safari parku. Tento hotel je vhodný pre ľudí, ktorým to je jedno, kde sú ubytovaní, hlavne že sú pri mori, ale keď človek chce peknú dovolenku so všetkým, čo k tomu patrí, tak treba rozmýšľať nad iným hotelom. čítať celú recenziu
Soňa - Košice
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 01.02.2015 Prečítané 1080-krát
97 %
Výborný hotel s kvalitnými službami, je vhodný pre menej náročných klientov, tí ktorí tu píšu zlé recenzie, tak nech idú do iného luxusu. Hotel je 3+ ale ja si myslím, že my si zaslúžil viac. Tento hotel je strašne návykový tak ako aj celé Tunisko! Vyskúšali sme aj Egypt, Taliansko, Maroko. Ale do Safi sa vraciame vždy a radi. Mne sa najviac páči samotná oblasť Yasmine, je nová, čistá ako ostatné strediska, má veľa nákupných centier a dlhé predlhé pláže. Naozaj doporučujem! Odporúčam kupovať zájazd skôr (január, február) lebo potom ani miesta nie sú! čítať celú recenziu
Miroslava
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 31.01.2015 Prečítané 719-krát
100 %
Výborná a lacná dovolenka, odporúčam! Bola som s kamarátkou a zo synom všetkým sa páčilo. Keď som si čítala recenzie na českých stránkach, tak som sa trošku zľakla, ale nie je to pravda stretla som tam pár Čechov, ktorí boli neskutočné namyslení a hnusní, keď chceli luxus, mohli ísť do Dubaja! Mne sa tam veľmi páčilo. O rok idem zas a zas :-). čítať celú recenziu
Vcelicka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 24.01.2015 Prečítané 693-krát
50 %
Celkovo hotel sa dal. Za úplatok 10€ sme dostali akože lepšiu izbu - veľmi jednoduchá, ale dá sa. Jedinou výhodou je blízkosť k moru, my sme mali pred hotelom more super - čisté, avšak pár metrov ďalej bolo už riadne špinavé. Na pláži všade ťavie výkaly. Málo ležadiel, musíte vstať o 6, 30, aby ste si nejaké obsadili, veľa bolo zlomených. Strava nič moc, môj manžel zje čokoľvek, ale od polovice zájazdu bol už len na suchých bagetách. Aj keď je súčastou all inclusive alkohol, museli ste "žobrať" o večerný drink, následne na to, vám čašník ponúkol na výkup fľašu whiskey alebo iného alkoholu. Bazén OK, okolie tiež OK, dá sa ísť do mediny, kde môžete čokoľvek nakúpiť. Najhoršie hodnotíme stravu. čítať celú recenziu
ValikaDanko
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 30.08.2014 Prečítané 832-krát
77 %
Najlepšie boli animácie, tí chlapci boli úžasní, deti ich žrali, aj dospelých dokázali zabaviť ich skvelé tance, aj celkový program a prístup. Ostatný personál takisto - ochotní, usmiati a pracovití - toto u nás nevidieť často, pritom makali od skorého rána do noci všetci. Jedlo skvelé, arabská kuchyňa je úžasná, rôzne zeleninové nákypy, teplé aj studené šaláty, zákusky, akurát mi trošku chýbali mliečne produkty, na ktoré som ja zaťažená. :-) Ale výber jedál bohatý a aj čašníci sa snažili, ako mohli - menili obrusy, dopĺňali jedlo, príbory, taniere, zbierali špinavé, kmitali v kuse a pritom niektorí návštevníci boli otrasní, neporiadni, pritom drzí a nároční, chceli dokazovať akí sú nóbl a doma takíto jedia drevenou lyžicou a 3hviezd. Hotel v Tunisku si mýlia s tisícovými hotelmi, ktoré videli doma v obývačke v telenovele, no proste"gadžo vo svete". Personál nikdy nikdy neukázal ani stopu nevôle, hoci mňa by trhalo im povedať svoje - no profíci, správanie na úrovni. Aj chyžné sa snažili, menili uteráky, umývali izby cca každý 2-3deň, ako som to vypozorovala, úslužné, skromné a pracovité, pritom mali toho pritom veľa, hotel je obrovský, skoro 800izieb! Mali by sme si podľa mňa my toto všetko uvedomiť a nezaškodí nám voči týmto ľuďom trochu úcty, tolerancie a rešpektu, a nielen vyslovene hľadať chyby. Tj. ak tak len drobné chybičky, ktoré sa vyskytujú všade a vždy a za tú cenu to bolo super. čítať celú recenziu
Nikola a Erik
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 21.08.2014 Prečítané 1482-krát
77 %
Strašne sa smejem z niektorých recenzii. :D Bola som tu s priateľom a boli sme spokojní. Delegátka Nikol ochotná, izby v maximálnom poriadku, ani 10 eur sme nedávali do pasu, žiadne šváby! Ak tam je niečo zničené, to nie oni, ale my turisti si nevieme nič vážiť. Strava? Choďte neskôr a všetko budete mať: croisanty, ryby, polievka, pizza, lečo, špagety, palacinky, ryža, zemiaky, zelenina, cestovinové šaláty, bravčové, kuracie na šťave, cuketa v cestíčku proste kadečo, nikdy sme neboli hladní. Animátori sa starajú o zábavu počas dňa aj večer. V Tunise tri hviezdičky sú ako jedna na Slovensku, dopredu som si čítala tieto zlé recenzie, pripravila som sa na najhoršie, ale nakoniec som bola milo prekvapená, vôbec to nie je tak, ako tu píšete tie bludy! čítať celú recenziu
katuška
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 17.08.2014 Prečítané 842-krát
60 %
v prvom rade chcem napisat že ti čo pišu o super hoteli a boli v safe tak boli asi niekde inde ako my. strava sa dala vybrat ale ked mi niekto povedal že dva kusky a dost a prišiel domaci a dali mu 4 kusky tak je to nefer, nečakala som ruže pod nohami ale all exkluziv je o niečom inom. asi ste neboli v lepšiom hoteli ale skusit si hotel 2plus all exkluziv a toto je veliky rozdiel. lehatkam na plaži polamane a pospajane sponami, presonal bol priatelsky, vybavenie hotela bolo sice staršie ani tak to by mi nevadilo ale pliesen v kupelke a rusi nie zakaznici ale chrobaky na schodoch mi vadili take niečo by pri pobyte allexkluziv nemalo bit. tiež mi nevadili rady na obed ale ked doniesli taniere poumyvane a boli tam špinave tak mi to trošku dost vadilo. neviem či im umyvačky nestihali ale celkovy efekt to nerobilo dobre. bare mali pivo vino a martini ked nemali tak nas posielali do obchodu aby sme si išli kupit. neviem každemu sa pači asi niečo ine ale aj sama delegatka uznala že to čo nam nalievaju je len niejaka kysela voda a nie martiny, doniesli sme jej aj vzorku aby vedela čo pijeme človek sa nejde opyjat ale aby si dal niečo s chuti, ale to nebolo ani na chut. čo sa tyka stravy dalo sa vybrat. neviem ake ovocie mali na mysli že bolo na vyber ale ine ako melon jeden den a druhy den dyna ovocie sme nemali . boli tu ludia čo prišli na 2 tyždne a po tyždni sa dali preložit dokonca som bola svedkom že večer prišli česi a na druhy den sa s delegatkou riešili išli do ineho hotela . čo viem tak v tom obdobi odišlo 6 rodin. povedala nam aby sme sa išli pozriet do druheho hotela že tam je to tak isto. tak sme išli a vysledok už vonku bolo vidiet bar kde bolo naukladane ovocie hrozno mandarinky, banany, melony, vedla boli mineralky, ochutene vody, sprite, tonic, cocacola, fanta lemon,, už toto bolo ine ako v našom hoteli . take tak isto to nebolo . celok hotel safa je katastrofa delegatke sme povedali nech to neponukaju ako allexkluziv hotel. voda domaca napuštana do barelov akože kupovana. ja som ju nepila ale priatel mal problemy zachodove, a to nepil alkohol . takže vaše recenzie ktore su tak super poviem asi tolko. bola som prvy krat na allexkluziv pojdem ešte raz ale do ineho hotela a potom ked to bude take iste ako v safe tak ju tak vychvalim ako nikto doteraz. čítať celú recenziu
L.M.
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 998-krát
27 %
Ubytovanie primerané až na osušky, uteráky a Wc papier často až na vyžiadanie. Strava- horor v priamom prenose - žiadny all iclusive - dlhé 1/2 hod. rady na každé jedlo, strašná špina, nechutné jedlo, slabý výber, ovocie len melón-čakanie na 3 plátky v rade, nápoje skoro žiadne, museli sme si kupovať, používali opakovane jednorázové poháriky-1 dcl 20 min. rad, voda vôbec nebola v originálnom bareli- napúšťaná hadicou. niečo neuveriteľné! Lehátka na pláži a pri bazéne rozbité a museli sa osadiť o 5 hod. ráno aby vôbec nejaké boli. More špinavé, bazén ako tak. Človek však nejde na dovolenku k moru aby bol potom pri bazéne. Bola to naša najhoršia dovolenka v živote! čítať celú recenziu
Michaella
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 06.08.2014 Prečítané 825-krát
83 %
Takze kde zacat. Po rezervovani dovolenky som si zacala citat recenzie no poviem vam mala som dost a kedze bolo 2 tyzdne do dovolenky velmi som sa modlila aby sa ani jedna negativna recenzia nenaplnila. Uz po prichode som bola milo prekvapena krasna recepcia a zaujimavo rieseny interier hotela s krasnou fontanou. Po vybaveni papierov na recepcii sme sa dostali do izby, kedze sme prisli v noci boli sme velmi unavene z cesty ale izba bola cista, upratana a tak isto aj kupelna. Co sa tyka stravy narocnejsi ludia mozu mat problem ja sama som dost narocna na jedlo ale nikdy som neodchadzala hladna, da sa vybrat je tam toho kopec! Na ranajky obedy aj vecere sme chodili asi po hodine od otvorenia jedlane a vzdy vsetkeho bolo a aj ked nebolo dolozili:) Usilovnejsi personal som v zivote nevidela vsetci tam makali! Boli mili vzdy pozdravili a osobitna vdaka patri animatorom ktory nam nasu dovolenku este viac sprijemnili boli uzasni! Kedze mam 19 rokov velmi dobre som si snimi rozumela s kazdym jednym! Dalo sa s nimi pozhovarat o vselicom :)) kazdy den k nam chodili kedze doobedie sme travili pri bazene vzdy sa snami rozpravali a zabavali nas :) UZASNI! Co sa tyka plaze tak ta bola pekna malo lehatok ale nam to nevadilo kedze doobedie sme travili pri bazene a k moru sme chodili az poobede a vtedy vzdy nejake volne boli:) niesom plavec cize do mora som sa chodila len oplachnut takze vlny mi nevadili ale plavcom vadit mozu najma nebezpecne pre deti ale tak to uz je na rodicoch. Dalej co sa tyka chlapov bola som sama s mamkou zo zaciatku nam velmi vadilo ako sa k nam kazdy prihovara a kazdy pozyva na kavu ale neskor sme si to prestali vsimat treba si nato zvyknut ale nebyt na nich agresivny, zbytocne. Nakupne moznosti su skvele hned pri hoteli velky supermarket kde sa dalo kupit skoro vsetko od oblecenia cez potraviny suveniry atd atd atd blizko bola aj medina kde sa ceny zjednavaju je to tam krasne najma vecer :)) takze ak mozem kazdemu poradit z negativnych recenzii si nic nerobte pisu to ludia ktory si myslia ze za 400€ im maju hadzat lupene ruzi pod nohy, treba si uvedomit ze treba ocakat od 3* hotela 3* a nie 5* a treba si uvedomit ze idete do hotela ktory ma kapacitu okolo 1000 ludi cize nadavat na to ze ste 5 minut cakali na taniere :)) oh. Uzasna dovolenka o rok sa tam vratim :) uz teraz sa tesim čítať celú recenziu
matej
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 05.08.2014 Prečítané 762-krát
83 %
Hotel je krásny, síce zvnútra izby sú trocha staršie, tj. nábytok, ale každý deň upratovali, menili uteráky atď. Je pravda, že strava je divná, ale nehladovali sme, je z čoho vyberať od cestovín po ovocie, kuracina, hovädzina, bravčovina, pizza no strašne veľa jedál. Len treba uznať, že ony varia podľa svojho a majú iné korenie asi ako my, ale inak nesťažujem sa. Personál hodnotím na 1*, makali ako sa len dalo a tí, čo napísali, že dovolenka katastrofa, asi viem prečo. Bol som svedkom kde ľudia si mysleli, že keď majú all inclusive, tak im patrí celý hotel, nalievali si nápoje do 2 litrových fliaš, brali si kopu tanierov k bazénu, čo nemohli, pretože na jedenie je vytvorená jedáleň. Čo by som dodal, iba že odporúčam. čítať celú recenziu
Alino
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.08.2014 Prečítané 843-krát
80 %
Do hotela nás viezol klimatizovaný bus cca 1:40. Pri vstúpení z busu vám udrie zápach od koní drožiek, ktoré postávajú pri hoteli. Hotel má svoju slávu už asi za sebou. Ani nie tak z vonku ako zvnútra, kde nájdete drobné nedostatky od starších prasknutých obkladačiek po chýbajúce (už asi roky) madlo vo výťahu či tlačítko na zatváranie dverí. Investuje sa asi minimum maximálne do toho, aby hotel bol v chode, čiže napr. výťah by asi potreboval minimálne generálku, ale pokiaľ sa pokazí, tak sa sprevádzkuje. Upratovanie hotela bolo výborné, od rána tam upratovačky kmitajú či už pri bazénoch, alebo v halách. Izby sú vybavené starším nábytkom, ktorý si tiež už zaslúži viac pokoja. Ale všetko je funkčné, a ak náhodou nie tak personál sprevádzkuje celkom promptne. Toaleta na izbe bola vcelku čistá. Nádržka na vodu v toalete prestala uzatvárať a začala pretekať, po upozornení na recepcii počas našej neprítomnosti závada bola odstránená. Jedáleň bola veľká a obsadená na asi 2/3. Niektoré jedlá boli vydávané personálom a priamo pripravované pred očami hostí. Prílohy boli vydávané samoobslužne. Pri najväčších návaloch ľudí, teda hlavne po otvorení jedálne bolo problematické nájsť hneď miesto, či bolo treba chvíľku počkať na na nové taniere. Jedlá boli rozmanité a dostatok. Bar otvorený od 10:00 pri bazéne s obednou prestávkou. Tobogany funkčné bez fronty, časovo obmedzené 10-12, 14-17. Celý deň animačný program pre dospelých aj deti, pre tie hlavne večer. Pláž pri mori má nedostatok ležadiel, spôsobuje to ich rezerváciu hosťami už od 5:15 ráno, keď Rusi si ich rezervujú. Bol som si odfotiť východ slnka a hostia tam už boli a aj sa dvaja už kúpali v mori. More bolo plné rias, hlavne počas vetra. Vyplavené riasy boli po jednom dni z pláže odstránené. Pri bezvetrí bez rias, more čisté a priezračné. Bar pri mori spočíval v nealko nápojoch z mrazničky vydávaných službou - bez problémov. Bakšiš: 5 € pri ubytovaní - izba s výhľadom na more, blízko výťahu atď. Upratovačkám po 1$ /deň - každý deň výmena uterákov, upratanie postelí, atď. Atrakcie sme nevyužívali, ale možností je veľa od jazdy za člnom na banáne, cez padák, pirátska loď až po výlety na Saharu. Nedostatok delegátka nebola s nami na hoteli bola s inou skupinou na inom hoteli. Odporúčam pre nenáročné rodiny s deťmi, ktorým neprekážajú menšie estetické nedostatky. Personál ochotný, úslužný a venujú sa deťom. Pláž piesková. čítať celú recenziu
martina
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.07.2014 Prečítané 894-krát
57 %
Hotel spĺňal 3. Po doplateni na výhľad na more to už bolo lepšie. strava katastrofálna. nevhodná pre deti. máme 3 roč. dieťa. stravu sme mu kupovali. ja som posledné dni už nič nejedla. všetko tam smrdí baraninou a je na pridel všetko. taniere špinavé. plastové poháre Umývajú prosím pekne. more je pekne len malá kapacita lehatok. ráno o 5.00 treba ísť na pláž a si uchmatnúť. náročnejší klienti by ušli doslova. animatory sa venovali super. to bolo plus. čítať celú recenziu
Igor Ernst
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.07.2014 Prečítané 1103-krát
20 %
humus a ze all inclusive, tomu sa hovori boj o prezitie. slabsia povaha z dovolenky rovno na psychiatriu. kto neveri nech ide do hotela safa. ako toto moze cestovka ponukat. Nech si tam idu majitelia cestoviek na 12 dni a neverim ze tam vydrzia. to radsej do vazenia pojdem ako do hotele safa čítať celú recenziu
mirka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 24.07.2014 Prečítané 1056-krát
73 %
Takze na tuto dovolenku som isla s obrovskymi obavami, nakolko som si citala vsetky tie recenzie. A neda mi nenapisat moju skusenost. Bola som tam s kamaratkou a mojim 4-rocnym synom. Okrem jedla bolo vsetko perfektne. Kedze sme v Afrike, niet sa co cudovat, ze nam to nechuti, nie su to nase europske jedla, ale napriek tomu sme nikdy nesli od stola hladni. Neni pravda, ze je tam spinavo a smrad, pred hotelom smrdia kone, ktore su po celom Hammamete, ale v hoteli nic nesmrdi. Vsetci sa tam neskutocne snazia, cely hotelovy personal by nam zniesol aj modre z neba, maximalna ochota, ktoru na Slovensku tak lahko nestretneme. Najvacsiu pochvalu si zasluzia animatori, vdaka ktorym na tuto uzasnu dovolenku nikdy, ale nikdy nezabudnem. Tie skarede recenzie su klamstva. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 21.07.2014 Prečítané 1045-krát
40 %
Hotel už dávno nespĺňa 3*. Špina je to, čo ho najviac vystihuje. 90% klientely tvoria Rusi. Ani domáci ich nemajú radi, ale pre nich je to biznis. Rusi bezohľadne ničia všetko čo príde. Strava na prídel. Špinavý riad a stoly. Plastové poháre, ktoré umývaju a aj tak ich je vždy nedostatok. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 930-krát
33 %
nevyhovuje v nicom. Strava sa nedala jest, zemiaky na vode, maso tvrde, smrdelo. davali jedlo na prídel, salama dietna dva kruzky davali, aj syr. aj pizzu davali na prídel po jednom az dvoch kuskoch. tobogany zle zlepene, dvoje plavky som si roztrhla. more spinave riasami. a to bol exclusiv. smrdelo tam starobinou. čítať celú recenziu