43%
Hodnotenie
43%
Hodnotenie
Taliansko Taliansko
 Taliansko, Sardínia, Platamona  Taliansko, Sardínia, Platamona

Hotel Club Del Golfo recenzie 

Hotel Club Del Golfo recenzie 

1:30 h
23 °C
23 °C
17 °C
cca 2:00 h
cca 2:00 h
854 €
854 €
cena hotela od
cena hotela od
Poloha 17 %
Šport a zábava 50 %
Izby 42 %
Strava 67 %
Personál 33 %
43%
Celkové hodnotenie
145 recenzií
andrea
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 25.08.2018 Prečítané 495-krát
77 %
Tento hotel je zrekonštruovaný, leží v oblasti, kde nič nie je, ale na oddych je to priam raj. Izby sú dennodenne upratané, vymenené uteráky, strava je na úrovni all inclusive, nikdy sa jedlo neopakovalo, bolo veľa rýb, morských plodov. Pláž je v tesnej blízkosti, je čistá dostatok ležadiel, kajak, surf máte v cene all inclusivu. More čisté, v auguste, keď sme my boli, bola voda ako vo vani teplá, úžas. Keďže sa nachádza v oblasti chránenom - CHKO, nie je tam možné zbierať mušle. Táto pláž má 12 km. Jediným negatívom v tomto hoteli sú hostia z Francúzska (myslím si, že podľa chovania, sú to nižšie spoločenské vrstvy), ale všetko sa im tam prispôsobuje, bolo to okaté a dosť diskriminačné pre nás. Nie je hosť ako hosť. S anglinou tam neuspejete maximálne taliančina a hlavne francúzština. Tak aj tí medzinárodní animátori hovoria väčšinou len francúzsky. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 07.08.2018 Prečítané 849-krát
73 %
S ubytovaním, stravou a plážou sme boli spokojní. Malý rodinný hotel, hostia Česi, Slováci a Francúzi, ktorí boli "domáci", keďže sa jedná o francúzsky hotel, a preto sa s nimi jednalo lepšie. Zodpovedá 3 hviezdam, za cenu last minute určite výhodné. Vhodný pre všetky vekové kategórie. Areál hotela by potreboval rekonštrukciu a dobudovanie. Základné informácie delegát podal jasne a stručne, trocha teatrálne, čo bolo fajn, občas však preháňal - bolo ťažké ho zastihnúť. Celkový dojem z dovolenky pokazil fakt, že nám zmizla určitá suma peňazí z peňaženiek. Ak vám nefunguje alebo sa trezor pokazí, peniaze majte vždy pri sebe alebo ich napr. zamknite do kufra. Ako sa vraví, príležitosť robí zlodeja. Peniaze vám samozrejme nikto nevráti a nikto o ničom nevie. čítať celú recenziu
Viera
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 31.07.2018 Prečítané 981-krát
75 %
Dovolenka bola super, ubytovanie, stravovanie a hlavne more. Trochu horšie to bolo s animáciami, lebo boli robené len pre francúzskych turistov. Tiež bola malá pláž a miesta sa museli obsadzovať skorej. Najväčšia spokojnosť bola asi s delegátom Pavlom, ktorý bol veľmi ochotný a vychádzal v ústrety dovolenkárom. Na dovolenku chodíme každý rok, ale s tak výborným delegátom sme sa ešte nestretli. Keby ich bolo takých viacej. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 16.07.2018 Prečítané 1088-krát
83 %
Velmi pohodova dovolenka, animatori robia sou. Mala kludna plaz a nie hlava na hlave. Pavel delegat bombovy. Isli by sme znovu. Jedine, co by som uvitala, na ranajky tiez prestrene stoly s taniermi a priborom a kavu, keby nosili casnici k stolom. Nove bicykle na pozicanie by boli super. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 12.07.2018 Prečítané 1039-krát
97 %
Transfer z letiska bol trocha dlhší - asi 1 a pol hodiny. Boli sme milo prekvapení príjemným a tichým prostredím. Ubytovanie zodpovedalo ponuke. Kúpelňa a WC po celkovej rekonštrukcii veľmi peknej. Strava perfektná (za 7 dní sme pribrali 2 kilá), nápoje vo veľkom výbere ako alkoholické, tak aj nealkoholické. O príjemnú atmosféru počas celého pobytu sa postaral delegát Pavel H. Dávam mu za ochotu, úsmev a vždy dobrú náladu 10 hviezdičiek. Gratulujem cestovke k takémuto výberu delegáta. Atmosféra v hoteli je rodinná, zoznámili sme sa s príjemnými ľudmi. Jedným slovom najsuper dovolenka. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 03.07.2018 Prečítané 991-krát
83 %
Hotel je urceny pre vsetky vekove kategorie. Klientela je prevazne francuzska a talianska, preto zamestnanci komunikuju len v tychto jazykoch. Vsetko sa vsak da dohodnut so skvelym delegatom Pavlom, ktory je uzasny partak. Transfer z letiska trva 1h 40m, Pavel vam ho sprijemni rozpravanim o Sardinii. Animatori na hoteli sa hostom (po francuzsky) venuju cely den, takze pri mori su len Slovaci. čítať celú recenziu
Marta
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 01.07.2018 Prečítané 851-krát
90 %
Hotel je pre turistov, ktorí nemajú radi veľké rezorty a nakupovanie. Je obklopený lesom, dve hodiny od letiska. Pokojná dovolenka, všade je blízko, veľa sa nenachodíte. Hostia sa navzájom poznajú. My sme sa tam zoznámili s perfektnými ľuďmi. Kúpeľne boli rekonštruované, čiže sú nové a dostatočne veľké, to isté platí aj o izbách. My sme mali k dispozícii aj veľkú terasu a výhľad do peknej záhrady a bolo vidno aj kúsok mora. Strava vynikajúca, nie je taký veľký výber ako vo veľkých rezortoch, ale stačilo, každý deň niečo iné, veľa rýb a morských plodov. Pláž pekná, ležadlá a slnečník zdarma, my sme si doniesli vlastné osušky. More čisté s pozvoľným vstupom. Veľmi milý a ústretový personál. To najúžasnejšie v celom hoteli bol delegát Pavel, veľmi inteligentný, milý, scestovaný mladý muž s obrovským zmyslom pre humor, takto som sa nenasmiala ešte na žiadnej dovolenke. Odporúčam výlet na Korziku - mestečko Bonifacio. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 15.05.2018 Prečítané 1132-krát
93 %
Ak hladate pohodu, klud, neuveritelne uzasnu plaz - urcite je to prave TU. A ludia - sme na talianskom ostrove - necakajte turecke palace a komercnost. Vladne tu rodinna atmosfera, pohoda. V prvom rade sa sem jazdi za prirodou a plazou. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 30.08.2017 Prečítané 856-krát
40 %
Izby strašne, kúpeľne malé sprchovacie kúty malé. vzdialenosť od letiska 2 hodiny, strava hlavne raňajky otrasné, samé muchy a osy. Tento hotel nechcem viac vidieť vo svojom živote. čítať celú recenziu
dasa
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 01.08.2017 Prečítané 859-krát
53 %
Obrovské sklamanie. Cena premrštená, nezodpovedala kvalite prostredia, ubytovaniu, stravovaniu "ultra all inclusive". Neodporúčam v žiadnom ohľade. Výnimku tvorí čisté teplé more a nádherná pláž. Celý pobyt vylepšil úžasný delegát Pavel. Takého si treba vážiť. čítať celú recenziu
Jan
Termín pobytu: Jan 2017 Recenzia pridaná 28.07.2017 Prečítané 641-krát
55 %
Hotel službami nezodpovedal štandardu 4* hotela ani popisu CK v katalógu "impozantný hotelový komplex odpočívajúci v nádhernej hotelovej záhrade plnej vzácnych drevín a kvetov". Obstarožný hotel uprostred ničoho, možno hviezda v roku 1960, nie veľmi udržiavané okolie, ospievaná hotelová záhrada - trávnik polievaný zapáchajúcou vodou (asi z čističky), pár pekných kríčkov, zvyšok vyschnutá pustatina a tuje. V hoteli nevie takmer nikto ináč ako taliansky alebo francúzsky, animácie a predstavenia tým pádom nedostupné. Najlepšie z celej ponuky bolo teplé a čisté more. Veľké pozitívum bol delegát CK Pavel, lepšieho som ešte nezažil. Superlatíva použité v katalógu CK sú úplne zavádzajúce, hotel neodporúčam. čítať celú recenziu
Jano
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 21.07.2017 Prečítané 409-krát
50 %
Obstarožný hotel, naša izba smrdela potuchlinou, objavili sa aj šváby! Po výmene lepšie, minikúpelňa s tak malým sprchovacím kútom, ako sa len dá. Slizká plachta plantala pri sprchovaní po nás. Hotelová záhrada - trávnik polievaný zapáchajúcou vodou asi z čističky, pár kríčkov, zvyšok vyschnutá pustatina a tuje. V hoteli nevie takmer nikto ináč ako taliansky alebo francúzsky, animácie takisto. All inclusive - mizerné víno, oranžáda, pivo--ale iba 1 dcl do papierového kelímku a čakáte 2 min na ďalšie dcl či kávu, ponižujúce. Raňajky spústa sladkých koláčikov dopekaných z polotovarov, jedna šunka a syr tenká ako pauzák v záplave ôs v kútiku. Obedy a večere lepšie, cestoviny dobré, mäso nedochutené, tvrdé, ryby - sardinky a pod - lacné druhy. Rôzne zeleninové šaláty - to sa dalo. Personál milý, akurát nám nič nerozumeli. More čisté, teplé, nie prepchaté, ale polovicu pobytu veľké vlny, nedalo sa kúpať v mori. Večer sa nedá vôbec nikam, ani turistická cestička. Veľké pozitívum delegát Pavel, lepšieho som ešte nezažil. Superlatíva použité v katalógu CK sú úplne zavádzajúce, hotel neodporúčam. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia