90%
Hodnotenie
90%
Hodnotenie
Španielsko Španielsko
 Španielsko, Andalúzia - Costa del Sol & Costa Tropical, Torremolinos  Španielsko, Andalúzia - Costa del Sol & Costa Tropical, Torremolinos

Occidental Torremolinos Playa recenzie 

Occidental Torremolinos Playa recenzie 

2:00 h
24 °C
24 °C
18 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
621 €
621 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 80 %
Poloha 97 %
Šport a zábava 88 %
Izby 83 %
Strava 83 %
Personál 87 %
90%
Celkové hodnotenie
5 recenzií
lasto
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 13.08.2018 Prečítané 1073-krát
87 %
Dobrá poloha. 2 veľké bazény. Čistý hotel. Úslužný personál. Transfer z letiska 15 min. 5 minút od vlakovej stanice - do Malagy 15 minút vlakom za 2 €. Strava dobrá, veľa rýb - losos, tuniak, makrela, treska, žralok. Pivo biedne - Amstel a Cruzcampo. Množstvo fakultatívnych výletov, novinka Caminito del rey. Viem si predstaviť, že by som sa sem vrátil. čítať celú recenziu
Lubica
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 07.08.2018 Prečítané 1028-krát
60 %
Hotel celkovo bol dobry, izby nezodpovedaju 4*, teda aspon nie tie v starsich domcekoch. Jedlo premastene, velmi vela vyprazaneho, salaty nie cerstve, obedy a vecere stale to iste, obcas sa menilo maso. Pred obedom a vecerou sa cakalo aj 10 - 15 minut v rade pred jedalnou. Obcerstvennie pocas dna velakrat chybalo a kazdy den bolo to iste. Napoje velmi presladene, all inclusive bol slaby, co sa tyka jedla aj napojov. Bazen a plaz super, animatori hovoria len francuzsky, na animacie beru len fr. deti, anglicky vedia, ale vyhybaju sa konverzacii. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 28.09.2017 Prečítané 2065-krát
83 %
Hotelový komplex nachádzajúci sa v udržiavanej palmovej záhrade sa skladá z hlavnej budovy, menších viliek a novších štvorposchodových budov. Hotel je vhodný skôr pre hostí nad 50 rokov a všetky animácie prebiehajú vo francúzskom jazyku, pretože prevažnou klientelou sú francúzski hostia. Je umiestnený v pokojnejšej okrajovej časti Torremolinosu, do centra je to asi hodinku pešo. Pláž je len pár metrov od hotela. Celý hotel je oplotený, mimo areál sa dá dostať cez tri bráničky, ktoré sa otvárali prostredníctvom čipovej karty, ktorá slúžila aj na otváranie dverí na izbe. čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 14.10.2016 Prečítané 1335-krát
77 %
Boli sme tu už druhý raz. Prvý raz to bolo úžasné, teraz dobré, hlavne pre Francúzov, ktorých tu bolo teraz neuveriteľne veľa, takže to nevyzeralo ako v Španielsku alebo vo Francúzsku. Kuchyňa stále výborná, výlety úžasné. Boli sme v Ronde, Seville a sami v Benalmadene a Malage. čítať celú recenziu
Martina Radošovská
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 19.02.2016 Prečítané 1120-krát
97 %
Boli sme už na viacerých dovolenkách, ale Španielsko sme si zamilovali, tento hotel spĺňa všetko, tak ako je povedané, boli sme milo prekvapení, hodnotíme to ako najlepšiu dovolenku. Hotel je krásny, pláž a more úžasné, strava neskutočná, služby all inclusive boli vynikajúce, hotel nie je mimo civilizáci, ale v lokalite, kde môžete sami cestovať vlakom alebo autobusom na mnohé miesta. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 07.09.2015 Prečítané 743-krát
97 %
Pekný, čistý hotel neďaleko letiska vhodný pre všetkých, trochu ďalej od centra letoviska, ale dobrá dostupnosť busom, vlakom... fantastická strava, krásny areál, zábavní animátori, delegátka Marija z CK je úžasná osoba, starostlivá, milá, výlety na Gibraltár, do Alhambry určite odporúčam. čítať celú recenziu
Alena Mojžitová
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 10.07.2015 Prečítané 945-krát
87 %
Výborný hotel, vhodný pre každého, každý si niečo nájde. Pre deti bohatý program a tiež aj pre dospelých - aquagym, šípky, lukostreľba, stolný tenis atď. Výborné animátorky, ktoré sa snažia dorozumieť, tá naša vedela už aj trochu slovensky - naša práca. S troškou angličtiny a dá úplne v pohode dorozumieť. Je tu naozaj veľa Francúzov, ale sú veľmi príjemní. V hoteli sú dva bazény, jeden je viac navštevovaný Francúzmi, sú tam aj všelijaké atrakcie pre deti. Ten druhý sme navštevovali my, ten je úžasný, tak viac pre dospelých. Kuchyňa fantastická, iste nie pre niekoho, kto chce schudnúť, lebo tu každý priberie. Výlety zaujímavé, my sme boli na Gibraltare a v Seville. Sami sme sa boli pozrieť do Benalmadeny, tam je krásny prístav a do Malagy. Je to všetko veľmi zaujímavé, také v Maurskom štýle, teda až na ten Gibraltar, ten je veľmi britský. Je to proste krásna dovolenka, ktorej sa nedá nič vytknúť, my sa sem určite vrátime. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 16.08.2014 Prečítané 2628-krát
77 %
Hotel celkovo bez pripomienok, všetko na dobrej úrovni, vhodný i pre skôr narodených. Ubytovaní sme boli hneď po príchode do hotela po nočnom lete. Animácie boli, bohužiaľ, len vo francúzskom jazyku, ale vzhľadom na prevahu francúzsky hovoriacich hostí je to dosť pochopiteľné. Riviéra je asi pre nich drahá. Neodporúčam túto časť pobrežia pre niekoho, kto má záujem kúpať sa v mori. Teplota vody nevystúpila nad 20 stupňov. Za celú dobu pobytu som nevidel nikoho, kto by sa kúpal v mori. čítať celú recenziu
xxx
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 26.06.2014 Prečítané 2362-krát
80 %
Hotel zodpovedajúci 3 hviezdičkám: starší hotel, izby malé, ale čisté, denne upratané. Strava all inclusive - pestrá a chutná. Ponuka nápojov (alko, nealko) na vynikajúcej úrovni. More bolo blízko, ale studené, prechod cez miestnu komunikáciu. Animácie iba vo francúzskom jazyku, ako aj obsadenosť hotela na 90% Francúzmi - prevažne dôchodcami. Sprievodkyňa nič moc, neovládala históriu. čítať celú recenziu
Sima
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 18.12.2013 Prečítané 3006-krát
97 %
Hotel bol super, personál bol milý, ochotný. Strava bola vynikajúca a tak isto aj večerný program, ktorý bol každý večer iný a nikdy sme sa nenudili. Izby boli čiste, každý deň upratované. Bohatá ponuka miešaných nápojov v rámci al inclusiv, všade galóny s vodou. More je len cez cestu a atraktívne je aj okolie, pretože ponúka promenádu popri mori a veľa obchodov so suvenírmi. čítať celú recenziu
janka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 18.07.2013 Prečítané 3124-krát
93 %
hotel je pekný, blízko pri pláži, blízko letiska , izby príjemné s výhľadom na more , strava vynikajúca, veľký výber jedál a nápojov, nanuky , všade galóny s vodou , ochotný a milý personál, poriadok na izbách aj v okolí bohatý večerný program skrátka príjemné miesto na oddych čítať celú recenziu
B.T.
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 16.07.2013 Prečítané 2645-krát
77 %
Hotel bol dobre situovaný, od pláže ho delila len miestna komunikácia. Služby boli dostatočné, strava pestrá, vhodné najmä pre rodiny s deťmi. Každý večer program pre deti a následne pre dospelých. Využili sme aj požičanie bicykla, čo nám umožnilo bližšie spoznať okolie. čítať celú recenziu
Ján Tatár
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 28.06.2013 Prečítané 2948-krát
87 %
Vrele odporúčam. Príjemný hotel hneď pri pláži, pri hoteli krásna promenáda s množstvom obchodíkov a barov. Izby čisté s balkónom a výhľadom na more. Personál milý, strava výborná. Každý večer skvelý program. Hotel je vzdialený od letiska v Malage asi 5 minút autobusom. čítať celú recenziu
vero
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 22.08.2012 Prečítané 1394-krát
82 %
Pekne miesto, pekna promenada, viete sa prechadzat, nakupovat, navstivit Malagu. Odporucam vyskusat, oplati sa. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia