87%
Hodnotenie
87%
Hodnotenie
 Španielsko, Andalúzia - Costa del Sol & Costa Tropical, Torrox Costa  Španielsko, Andalúzia - Costa del Sol & Costa Tropical, Torrox Costa

Iberostar Malaga Playa recenzie 

Iberostar Malaga Playa recenzie 

2:00 h
12 °C
12 °C
14 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
559 €
559 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 93 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 77 %
Izby 88 %
Strava 88 %
Personál 92 %
87%
Celkové hodnotenie
225 recenzií
Anita
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 16.07.2016 Prečítané 2224-krát
83 %
Super hotel! Blizko letiska. Krasny, udrziavany, cisty. Interier hotela zaujimavy. Hotel je situovany v dedinke. Vela tam neuvidite, ale mate aspon kam ist. Areal zozadu uzamknuty. Velmi sa mi to pacilo. Vstup a vystup na karty /kluc od izby/. V jedalni vzdy ciste obrusy, strava pestra. čítať celú recenziu
Adriana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 08.09.2014 Prečítané 3300-krát
60 %
Celkovo hodnotím ako priemer. Dovolenka v tomto komplexe ma ničím zvláštnym neoslovila. Je to obrovský hotel pre 1200 osôb. V našom termíne koncom augusta, začiatkom septembra tam bola polovica ubytovaných a aj tak sme mali problémy napr. s ležadlami pri bazéne. Na večeru sa čakalo pred dverami do jedálne aj v trojstupoch. Rad dlhý aj 20 metrov. Nie je povinnosť u mužov dlhých nohavíc. Animácie tam vcelku nefungujú. To čo oni nazývajú akože animácie, je na smiech. Personál chladný, neosobný. Slovákov tam chodí pomerne veľa, ale oni sa nesnažia akože ani zo srandy napr. pozdraviť po slovensky. Dokonca sa tvária, že nerozumejú. Pozor - lekárska starostlivosť v prípade potreby žiadna. Skolabovala tam pani - Nemka /cca 45 - 50 ročná na srdce/ v jedálni pri večeri a trvalo cez hodinu, kým prišla záchranka. Či jej ešte bolo pomoci sme sa nedozvedeli, lebo sme hneď ráno odchádzali domov. Personál, kým sa ju ostatní dovolenkári snažili oživiť, si kľudne pol metra od nej krájal pečené prasa. Manažér chodil okolo a nasprostasto sa usmieval. Väčšiu aroganciu som ešte nezažila. Žiadna prvá pomoc - nič. Najhorší zážitok. Pomer cena dovolenky /2 osoby - 2050 euro - po zľave na týždeň/ absolútne nezodpovedá. Hotel by som asi skôr nedoporučila. Na druhej strane ma celkom milo prekvapila pláž a more. Bála som sa chladného mora, ale bolo na počudovanie teplé a to som "fajnová". No keď prídu vlny, tak sú obrovské a trvajú aj 3 - 4 dni. Čiže my sme sa kúpali z týždňovej dovolenky asi len polovicu. Poloha hotela je naozaj pri pláži. Pláž je piesková, piesok tmavý, ale nevadí. More čisté. Hodnotím ako najväčšie plus polohu hotela. Pred hotelom krátka promenáda. Samé čínske haraburdy. A drahé. Domáci suvenír si tu nekúpite. Mestečko Torrox, kde sa hotel nachádza je malé, špinavé, bez zelene - o ničom. V okolí sú len samé apartmánové domy - skoro činžiaky. Štýlové kaviarničky tam nemáte. V hoteli sú zväčša Nemci, Angličania, málo Čechov, žiadni Rusi. Slovákov nás bolo asi cca 35, inak dobrá partia. Hodnotím ako veľké pozitívum dovolenky. Druhý raz by som sa už ale nevrátila, no nebola to žiadna hrôza. Skôr priemer. Delegátka Zuzana - milá, ústretová. Veľká možnosť výletov je ozaj výhoda - vyberie si naozaj každý. Uteráky na pláž za 10 euro/uterák. Pri odchode eurá vrátia. Ubytovanie hneď po príchode, žiadne čakanie. Služby recepcie bez problémov. Let trval 2 hod. 50 min. a od letiska je to do hotela cca 50 min. cesty aj transfer na hotel dobrý. čítať celú recenziu
Rado
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 07.09.2014 Prečítané 671-krát
100 %
Hotel môžeme vrelo odporúčiť. Po všetkých stránkach splnil naše očakávania nad mieru. čítať celú recenziu
Katarina
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 24.07.2014 Prečítané 2557-krát
83 %
Hotelu naozaj nemožno absolútne nič vytknúť. Izby, reštaurácia, bazény, služby, všetko bolo na veľmi vysokej úrovni. Myslím, že je vhodný pre všetky vekové kategórie. Bola to veľmi pekná dovolenka a kedykoľvek by som si to zopakovala. Leteli sme z KE a trvalo to asi 3 a pol hodiny. čítať celú recenziu
Denisa
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 09.07.2014 Prečítané 2513-krát
87 %
Hotel je vhodny pre rodiny s detmi, hned po prilete nas poslali najest sa a az potom sme sa ubytovali. Recepcne boli velmi prijemne, vlastne sluzby boli uplne perfektne, super animatorky a animatory, vecerny program aj pre deti aj pre dospelych. Ziadne kysle tvare. Švedske stoly stale plne, kuchyna fakt dobra, pestry vyber zeleniny, masa, sladkosti, peciva. Izby by mohli byt modernejsie, ale su fajn, stale čiste. Jedina nevyhoda je pocasie, aj ked pisu 32'C, skoro stale fuka, takze fajn, ale nie na to, aby ste vkročili do mora, vlny a studene more. Ale pocasie si clovek nevyberá! čítať celú recenziu
Jana Hengericsová
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 12.09.2013 Prečítané 2897-krát
77 %
Nádherné prostredie vo vnútri hotela, milý personál, perfektná strava, najmä výber z viacerých druhov jedál, dobré animačné programy, najmä športové. Hotel je vzdialený od letiska v Malage 60 km. Nachádza sa v meste Torrox, ktoré sa radí k menším mestám tejto časti. čítať celú recenziu
Erika, Lučenec
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 24.09.2011 Prečítané 6316-krát
95 %
Krásny hotel s mimoriadne milým personálom,výbornou stravou. Veľký výber fakultatívnych výletov, každý svojim spôsobom jedinečný. Odporúčam ľuďom, ktorí chcú spojiť oddych pri mori s poznávaním. čítať celú recenziu
Karin, Trnava
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 14.09.2011 Prečítané 3162-krát
93 %
Môj celkový dojem z hotela a prostredia okolo neho je výborný. Odporúčam rodinám s malými detičkami. čítať celú recenziu
Hanka
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 22.08.2011 Prečítané 3846-krát
82 %
Celkový dojem je viac ako výborný. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi. Pre mladých hľadajúcich diskotéky, hlučný a rušný nočný život neodporúčam. Čo sa týka fakultatívnych výletov, užili sme si Gibraltar a keďže sme boli v auguste, v čase Ferie, tak aj koridu v aréne v Malage. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 07.08.2011 Prečítané 4436-krát
96 %
Viackrát po sebe som navštívila egypt a keď to mám porovnať so španielskom, tak španielsko vyhráva .. užasná atmosféra, ľudia, animačné večerné programy a strava na ktorú nedám dopustiť .. naozaj som si dovolenku užila oddýchla a hotelu nemám čo vyčítať, odporúčam :) čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia