80%
Hodnotenie
80%
Hodnotenie
 Španielsko, Andalúzia - Costa del Sol & Costa Tropical, Benalmadena Costa  Španielsko, Andalúzia - Costa del Sol & Costa Tropical, Benalmadena Costa

Palladium Costa del Sol recenzie 

Palladium Costa del Sol recenzie 

2:00 h
17 °C
17 °C
17 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
588 €
588 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 85 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 63 %
Izby 80 %
Strava 85 %
Personál 87 %
80%
Celkové hodnotenie
196 recenzií
katarina
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 03.09.2018 Prečítané 413-krát
60 %
Hotel nema dobru polohu, v okoli len 1 supermarket, bazen s barom je od plaze s lezadlami daleko, plaz pekna, ale velmi mala na tak obrovske mnozstvo ludi, hlavne domacich, ktori kompletne zatarasia cestu k moru, bazen velmi maly, natrieskany, 90% lezadiel pokazenych, vo velkom hoteli len 4 mini vytahy, cakanie na vytah bolo bezne i 10 - 12 min. Strava niekedy chutna, niekedy vobec, vyber slaby v porovnani s inymi hotelmi v Spanielsku. Izby v poriadku, ciste, krasny vyhlad na more, more krasne, ciste, okrem 1 dna, kedy bol prival meduz, takze sa nedalo vobec kupat. čítať celú recenziu
Betka
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 31.08.2018 Prečítané 359-krát
80 %
Jednoduchý dizajn hotela zvonka, poloha priamo na pláži, vo vnútri čistota, izby malé, ale účelné, kúpelňa čistá. Uteráky a posteľné obliečky pravidelne menené. Jedáleň s krásnym výhľadom na more. Perfektný prístup personálu, ktorý tomuto hotelu dodal pridanú hodnotu. čítať celú recenziu
Barbora
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 29.08.2018 Prečítané 422-krát
70 %
Hotel starší, ale udržiavaný, útulný, priestory, izby čisté, personál veľmi milý, ústretový... strava veľmi dobrá, pestrá, dá sa vybrať. Hoteloví animátori sa tiež snažili nielen počas dňa pre deti aj dospelých, no dali to na výbornú aj vo večernom programe. Smutné, až zarážajúce je, že cest. kanc. (ostatné neviem, neskúmala som) účtuje poplatok za izby s výhľadom na more, napriek tomu, že všetky izby sú situované iba na more. Wifi nehľadajte ani extra služby. Pláž pekná, taktiež denne udržiavaná, čistená. Tým, že je destinácia blízko Gibraltáru, more je studenšie, my sme vychytali studenšie ako studené (cca. 19-20 st., v bazénoch je voda osviežujúca). Vraj je hotel pre rodiny s deťmi... možno, ale pre ozaj nenáročnú klientelu a cena by mala ísť za pobyt na osobu o dosť nižšie! Celkovo tu zaspali dobu dobrých 10 rokov. Výhoda je, blízkosť transferu z letiska a v podstate aj výbeh k pešej promenáde (s deťmi busom, taxíkom) bez detí v pohode aj pešo. No do tohto hotela za tú cenu by som sa už nikdy nevrátila. Barbora čítať celú recenziu
Adi
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 14.09.2017 Prečítané 1645-krát
83 %
Najprv, ked som vosla do hotela, vsetko mi pripadalo ako za starych cias, spat 15 rokov. Na izbach stary televizor, internetove pripojenie denne 1 hodina, za dalsie hodiny sa plati. Az ked som sa oboznamila zo sluzbami hotela, vsetko sa to vyrovnalo. Hned som menila izbu, na recepcii mi poskytli uplne novu bez problemov. Strava vynikajuca, spickové ciste bary a lepsimi nápojmi. Personal prijemny, ochotny. Ciste izby. Troska mi vadili tie vytahy. Plaz je krasna, izby su vsetky s vyhladom na more. čítať celú recenziu
Nina
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 09.09.2017 Prečítané 466-krát
77 %
Táto dovolenka splnila očakávania, hlavne krásnym prostredím Andalúzie a výborným jedlom. Kladne hodnotím krátky transfer z/do hotela, prístup personálu, čistotu pláže a okolia. Ubytovanie dobré, menšie izby, ale všetky s výhľadom na more. Upratovanie izieb každý deň aj výmena uterákov. Plážový servis - uteráky na depozit. Hotel už nie je z najmladších, ale pravidelne udržiavaný. Odporúčam hlavne pre rodiny s deťmi a staršie páry. čítať celú recenziu
Marek Páleník
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 06.08.2017 Prečítané 351-krát
63 %
Hotel v poriadku - najvacsie negativum je more - pekelne studene - par ludi v mori pocas dna - nechapal som, voda v bazenoch (aj v detskom) velmi studena (zvazte to ako dovolenku s detmi). Hotel nereaguje na poziadavku "oteplit" vodu minimalne v detskom bazene. čítať celú recenziu
Nana
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 19.07.2017 Prečítané 342-krát
93 %
Pekny, velky, jednoduchy hotel s profesionalnymi zamestnancami, vsetky izby s vyhladom na more je top, aj ked bol hotel plne obsadeny, nebola to masovka...jedina skoda, ze bazen je dost od ruky, nie je sucastou hoteloveho komplexu, inak sa mu neda nic vytknut. čítať celú recenziu
Ing. Margita Mojičková
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 13.09.2016 Prečítané 1318-krát
87 %
Aj keď hotel nepatrí medzi najmodernejšie, tak izby sú pomerne priestranné a postele sú super veľké. Izby sú čisté a uteráky aj s posteľným oblečením pravidelne vymieňajú. Personál je úslužný. Hotel je pravidelne uprataný. Taktiež aj pláž je každé ráno uprataná, rolovaná a smeti vynesené. Najlepšie však hodnotím all inclusive v tomto hoteli. V bare si za danú službu môžete dať Malibu, Rum (okrem niekoľko ročných - za tie sa pripláca), Jagermeister, Proseco, viac druhov vín veľmi dobrých), Contreau, atď., veľa druhov džúsov, zmrzlinu - nestlé (kupujete si len tie, ktoré si vyberiete z posteru - ako u nás algidu...), najlepšie však je, že dostávate v danej službe aj balenú vodu 0,5 l alebo veľkú 1,5l - čo využijete hlavne, keď chcete vyraziť niekde mimo hotela, ale aj na izbe. Strava geniálna. Veľký výber - napr. každý deň 3 druhy rýb, 3 druhy mäsa - len ktoré sa grilovali, zemiaky, ryža, cestoviny - naozaj skvelý výber a s určenými energetickými hodnotami (väčšinou). Jedinou nevýhodou je snáď trochu dlhšia pozícia hotela od nákupných možností - buď autobusom, alebo vlakom (metrom), alebo dlhšou prechádzkou. Hotel odporúčam hlavne rodinám s malými deťmi - je ich tam dosť veľa. Mali dokonca aj stravu pre malé detičky - ako rozmixovanú zeleninku, polievočky atď. Animácie boli v pohode, ale asi kvôli jazykovým bariéram sa viac venovali deťom zo Španielska - tie tam boli s animátormi "celé dni" - bez rodičov. Výhodou je aj rýchly, 20 minútový transfer z a na letisko. V hoteli sme už mali určenú izbu a len nám vydali karty a išli sme na izbu - čo bolo pomerne rýchlo. Majú výborný kartový systém. Všade sa preukazujete - all inclusive, raňajky, obedy, večere kartou a aj si všetko ňou otvárate - dvere na pláž, izbu. Žiadny náramkový systém - super. Daný hotel vrelo odporúčam. Strávili sme tam naozaj výbornú dovolenku a určite sa tam ešte radi vrátime. čítať celú recenziu
JanMr
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 20.08.2016 Prečítané 320-krát
100 %
Vsetko ako bolo napisane v CK. Maximalne vhodne na relax, nevhodne na sportove aktivity čítať celú recenziu
johankatt
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 16.07.2016 Prečítané 564-krát
73 %
Poloha hotela dobrá aj doprava do okolia bola výborná. čítať celú recenziu
Magdaléna Plánková
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 23.07.2015 Prečítané 1243-krát
100 %
Bola to super dovolenka. Transfer z letiska približne 30 min. Boli sme hneď ubytovaní. Hotel prekrásny, čistý. Izba je pekná, čistá - každý deň upratovali, všetky izby sú s výhľadom na more. Okolie prekrásne. Personál profesionálny, milý. Pri hoteli cca. 100 m. je supermarket. Strava výborná. čítať celú recenziu
Beata
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 21.05.2015 Prečítané 1775-krát
67 %
Vsetky izby maju vyhlad na more. Boli sme 3 na jednej izbe. Postel sme dostali len king size. Ked sme to reklamovali, povedali, ze to je 3 osoby :(. Inak by sa ani pristelka nezmestila do izby, kedze postel a 2 nocne stoliky boli od steny k stene. Fitness nie je. Animacny tym rozpraval len po spanielsky, nas ani nikam nevolali. Ziadna zahrada, len hotel, bazen. Hotel je daleko od mesta, v okoli nic nie je. Ck tiez sklamanie. Delegat len nam predviedol, ake vylety maju. Sami sme museli zistit, kde co je, ako sa dostaneme do mesta, co na okoli by sme si mohli pozriet, Spanieli tiez maju na vsetko cas. Objednali sme si auto na 9hod, doniesli na pol 11. Wifi len 30 minut denne zadarmo. Strava bola vynikajuca. čítať celú recenziu
janka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 2144-krát
90 %
Hotel priamo na pláži, cesta z letiska cca 25 min, výborné spojenie "metrom" priamo do centra Malagy (40 min, spiatočný lístok 5 EUR), v okolí aj reštaurácia - veľký výber, najbližšie väčšie centrum s obchodíkmi a stánkami tak 30 min pešo (príjemná prechádzka po chodníku), skvelé jedlo, výborná obsluha, alkohol v cene all inclusive (aj importovaný), krásna čistá pláž, denne udržiavaná. Jediná nevýhoda - chladnejšia voda v mori. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 16.12.2013 Prečítané 3867-krát
83 %
Keď si vyberám hotel, dosť si hľadám recenzie na internete. Našiel som výhodnú ponuku na hotel Playabonita a tak som si ho preveril. Čítal som aj negatívne recenzie a tak som mal aj trocha obavy. Tie sa však nakoniec ukázali ako neopodstatnené. Od nášho príchodu bolo všetko fajn. Pracovníci na recepcii sú profesionáli. Mali sme dve izby, keďže naše deti sú už dosť veľké. V každej izbe boli dve veľké postele, takže teoreticky sa tam vyspia aj 4 ľudia. Bazén je kúsok od hotela. Aby zabránili prístupu cudzím hosťom, areál bazéna bol chránený a bolo potrebné mať so sebou kľúč od izby. Pri bazéne sa odohrávali všetky denné animačné programy. Veľa sťažností, ktoré som čítal, boli najmä na jedlo. Bolo to pre mňa dosť nepochopiteľné...a to som náročnejší. Mám rád dobré a kvalitné jedlo a to som aj mal. Raňajky boli veľmi bohaté. Typické pre Britov - slanina, vajcia, ale aj veľký výber pečiva, ovocie, zelenina, viac druhov tvrdého syra, salámy. Aj obsluha pri stoloch bola veľmi pozorná a sledovala, či niečo netreba a pod. Na obedy a večere boli vždy minimálne tri druhy vareného mäsa, čo myslím je úplne dostačujúce. A vždy bolo aj niečo z mora - ryby, krevety, mušle. Podľa mňa bolo všetko čerstvé a veľmi chutné. Jedlo ste si mohli nechať aj naservírovať. My sme si každopádne dovolenku veľmi užili. čítať celú recenziu
Lenka, Piešťany
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 25.08.2012 Prečítané 1080-krát
85 %
Celkový dojem uspokojivý, môžem len odporučiť, dá sa prestravovať aj s polopenziou, blízko potraviny, ceny sú totožné. Okolie upravené, pekné ulice, plné paliem, kvetov, taxíkom sa dá za 10 e dostať do centra Benelmadena, tam je suprové delfinárium - odporúčam naštíviť, tiež je tam krásny prístav. Blízko je Torenomollinos-mesto kde to žije, plno butikov, obchodíkov, kaviaričiek. Máme plno krásnych zážitkov, krásna krajina, a chyby? kto hladá určite nájde, ale otom to nieje.... čítať celú recenziu