72%
Hodnotenie

Captains & Commodore & Admiral recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Zakynthos
  • Argassi
28 °C
teplota vzduchu
27 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 100 %
Poloha 67 %
Izby 83 %
Strava 83 %
Personál 83 %
72%
Celkové hodnotenie
1 recenzií
svetlana
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 02.07.2015 Prečítané 630-krát
53 %
Sú tam tri hotely commodore, admiral a captans. My sme boli ubytovaní v commodore - nedoporučujem, veľa schodov, ďalej od pláže, ak sa to dá nazvať plážou, úzka a v podstate skoro žiadna, hlavne veľa trávy, bordelu. Doporučujem keď už Admiral, je tam výťah, väčší balkón, všetko blízko. Strava - raňajky na 10 deň už nebolo čo vybrať kolotoč večere ok. Čistota ušla, ale des, čo je mokré, je čisté. S deťmi moc nedoporučujem. Animátori písaní, no poľskí, 95 % Poliaci, my sami Slováci. čítať celú recenziu
Gabi
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 08.10.2014 Prečítané 780-krát
60 %
Hotel super, žiadne výhrady, animátorky každý deň mali program pre deti - ale pre Poliakov, lebo tí tvorili 95%hotela. Aj strava super - široká škála, bazény okolo tiež dobre, aj det. ihrisko, všetko bolo fajn, len to more nám to trošku pokazilo. K moru je to asi 10minút do kopca - ale nám to až tak nevadilo /skôr deti boli lenivé/. čítať celú recenziu
Virgová
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 23.09.2014 Prečítané 648-krát
57 %
Hotel vyzeral zvonku výborne, vnútri boli obyčajné izby, nič extra, malá sprcha, každá izba je vybavená balkónom, internet bol prístupný len na recepcii, za tv, klímu sa extra platí. Pláž bola špinavá, malé, ale útulne stredisko, večer celkom rušné. Výhodou je poloha blízko hl. mesta. čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 22.09.2014 Prečítané 615-krát
80 %
Ja som bol max spoko, hotel, sluzby, celkom sa dalo, no na zvazenie by bolo urcite robit nieco s hygienou v hoteli a strasne ma hnevalo, ze vecer, ked sme jedli pri stole, macka, obcas pes, pribehol, proste to bolo otras, ze vas pri veceri rusia, inak personal fakt ako super, aj kucharka, aj casnik, proste mili ludia, do rana vas budu zabavat, len treba na na nich poriadnu vydrz, hotel robil kazdy vecer program, ocenujem, bolo stale co robit, cez den sport, vecer ziva hudba, tancovacka a podobne, no ja nemam co dodat, bolo fakt uzasne a more, to bolo proste super. čítať celú recenziu
Blanche and Kikuš
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 19.06.2014 Prečítané 960-krát
80 %
Hotel je síce situovaný na kopci, ale mladým ľuďom, ako sme boli my dve (27-29 r.) to neprekáža. Izby Commodore malé, útulné čisté. Máte možnosť, že vám dajú izbu s výhľadom na bazén - rušnejší, ale nádherný alebo na cestu - menej rušný za to vidieť iba cestu a kúsok mora. Nádherný výhľad počas obedov a večerí na more a západ slnka z terasy hotela Captains. Bola to dovolenka plná zážitkov. I keď sa to nedá s niektorými 5 hviezdičkovými hotelmi a niekedy ani 4 hviezdičkovými porovnať prežiť sa tam dajú krásne chvíle. Ohňová show, tradičné grécke tance a grécka hudba nás dostali. Odporúčame nájsť obchod Green Forg pri magickej hube na pravo asi 10 minút skvelé domáce produkty víno olej tam sme nakúpili suveníry. A neďaleko od Green Frog je dole spomínaná krásna pláž. Zdá sa mi, že sme boli na dovolenke v správnom období - začiatok júna - nebolo veľmi teplo, ale tak akurát na vyvaľovanie sa na piesku a opaľovanie a plávanie. Neboli preplnené pláže a nik nebol ešte nervózny. Večer nie preplnené ulice, takže paráda. Neďaleko hotela je minigolf, tam bolo super 5 eur a hrali sme, koľko sme chceli. Hneď pod hotelom admiral je taká skratka medzi plážou - tou našou - a hotelom sú tam oleandre a kto má rád tieto kvety príde si na svoje. Okrem toho tam rastú figy - ešte neboli zrelé lebo dozrievajú až v septembri, ale inak krásna cesta a človek nemusel ísť do hotela v tom úpeku po slnku, ale cez oleandrový hájik. Takže krásna dovolenka plná zážitkov, ak chcete niečo vedieť pýtajte sa a ako som už spomínala, neočakávajte nič nechajte sa prekvapiť a nakoniec to bude dovolenka, na ktorú budete s radosťou spomínať. čítať celú recenziu
Danka L., Bratislava
Termín pobytu: Aug 2004 Recenzia pridaná 04.05.2007 Prečítané 2926-krát
85 %
prijemna dovolenka, nadherny ostrov zial, objavili ho uz aj Anglicania :( čítať celú recenziu