78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Rhodos, Kolymbia  Grécko, Rhodos, Kolymbia

Marathon Hotel recenzie 

Marathon Hotel recenzie 

2:20 h
21 °C
21 °C
17 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
420 €
420 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 82 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 58 %
Izby 75 %
Strava 78 %
Personál 82 %
78%
Celkové hodnotenie
56 recenzií
Ingrid
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 27.09.2014 Prečítané 1406-krát
67 %
Hotel je vhodný pre menej náročných klientov, návštevníci boli väčšinou zo Slovenska. Izby dostačujúce (ak ste nebývali pri septiku), strava priemerná. More nádherné, teplé, pláže udržiavané pomenej, odporúčam požičať si auto a precestovať ostrov, pozrieť sa do Lindosu, Rodhosu a iných kútov. Krásna je pláž Czampika. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 15.09.2014 Prečítané 1240-krát
77 %
Hotel je veľmi slušný, prevýšil moje očakávania, azda jedinou nevýhodou je jeho poloha nachádza sa približne 10-12 min. od pláže, avšak v najrušnejšej časti strediska, čo sa mne osobne páčilo. Je dobre organizovaný, personál je veľmi príjemní, recepčné sú Češky, barman rozumie slovensky, hotel je vhodný pre stredne náročného klienta. čítať celú recenziu
majo
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 01.08.2014 Prečítané 1301-krát
73 %
V kúpeľni sa nedalo otvoriť okno a ani po nahlásení na recepcií to do konca pobytu neopravili, inak celkom ok. Bazén sme nevyužívali, ale vypadal dobre. Tropikana bola super. Pláže boli kúsok od hotela a more bolo krásne a čisté. Hotel vhodný pre nenáročných klientov. čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 26.09.2013 Prečítané 1774-krát
87 %
Rodinný hotel v centre strediska, kľudná pohoda, úslužný personál, čistota na izbe i celom areáli, krásna vegetácia okolo bazéna, stravovanie podla ponuky - menší výber, ale dobrá kvalita, dostatok ovocie a zeleniny. Bazén sme nevyužívali - plávanie a opaľovanie na pláži bolo vynikajúce. čítať celú recenziu
Eleonóra Tóthová, Galanta
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 20.09.2013 Prečítané 1449-krát
67 %
Spĺňa oficiálne hodnotenie. Bazén bol čistý, udržiavaný, len ležadlá boli sčasti polámané. Okolie hotela bolo príjemné, čo bolo na obtiaž, boli denné nočné koncerty v okolitých reštauráciách a to do jednej - druhej po polnoci. Pri tých decibeloch sa späť nedalo. Ale treba povedať, že hotel za to nemôže. čítať celú recenziu
Filomenka
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 14.09.2013 Prečítané 1355-krát
60 %
Hotel nižšej cenovej kategórie. Neleží priamo pri pláži. V stredisku je umiestnený v centre. Vhodné pre tých, čo nechcú nikde ďaleko šľapať a nemajú zvláštne nároky na stravu ani na nápoje. Bazén ani bar nie sú umiestnené pri ceste, preto poskytujú súkromie. Atmosféra príjemná, personál ochotný. čítať celú recenziu
Maja
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 21.08.2013 Prečítané 1759-krát
43 %
Izby na hoteli boli špinavé. Prvé, čo som urobila, keď sme prišli, bolo, že som si popratala. (prach, pavučiny smrad a hluk). V okolí hotelového bazéna neporiadok a špina. No najhoršia bola strava, po 5 dňoch sme chodili už len na raňajky a ostatné stravovanie bolo v reštauráciach (našťastie ich tam bolo dosť a jedlo a personál fajn ) Ináč more a pláže krásne, Rhodos úžasný. Takže sme ráno z hotela odchádzali a neskoro večer sa vracali. Pochodili sme, čo sa dalo a nakoniec prežili krásnu dovolenku , keď sme z hlavy vytesnili hotel. S ck sme boli na dovolenke už niekoľkokrát a zatiaľ to bola stále veľká spokojnosť. Zatiaľ nás to prvé sklamanie neodradilo, tak dúfam, že na budúci rok znovu, hor sa do sveta. čítať celú recenziu
Zoja bilikova
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 18.08.2013 Prečítané 2000-krát
30 %
Strava velmi zla a stale dookola to iste jedlo, malo ovocia a okrem zelatiny ziadne zakusky, plaz velmi daleko a ak mate male dieta, tak si davajte pozor! Moj vnuk zakopol a vylial na uterak dzus a pri odchode si vypytali 35 eur za znehodnoteny uterak, ak by som ich nezaplatila chceli na mna zavolat policiu, na letisku mi delegatka povedala, ze s nimi sa nedohadam, oni su proste taki a ochotne sama od seba mi vratila peniaze, ale ten sok, s akym so mnou jednali na recepcii ma velmi ponizil a deprimoval uz nikdy Grecko! čítať celú recenziu
Zuzana, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 22.06.2011 Prečítané 3260-krát
75 %
Je to nadherna dovolenka kludne aj pre rodiny s detmi ale len v pripade, ze si deticky vezmete pekne so sebou. Ziaden animacny program. Prechazdky popri plazi vecer, obchodiky a zaujimave vylety. Rozhodne odporucam Rhodos hlavne mesto a tiez Lindos - akropola. Delegat bol sama bieda - ukazal sa len 2x a aj to nam nepovedal vela. Len zinkasoval peniaze za vylety. Nastastie tam boli sprievodkyne z inych cestoviek. Boli mile, znale a ochotne odpovedat na kazdu otazku. čítať celú recenziu
vinco, kosice
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 15.07.2010 Prečítané 3572-krát
45 %
nikdy viac. Izby male, tesno je tam aj pre dvoch, nieto este pre rodiny s detmi, kde pristelky, resp. poschodova postel su pridane na ukor priestoru. katalog uvadza krasnu pieskovu plaz 400m, no 400m je kamenista plaz s obrovskymi balvanmi pod hladinou, piesocna je cca 1km od hotela čítať celú recenziu
Peter Paľov, Zvolen
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 22.06.2010 Prečítané 3463-krát
89 %
nemám čo dodať bola to neskutočná dovolenka, 3 dni sme strávili na róznych plážach v kolymbii + hotelovom bazéne alebo bare + poprechodili sme všetko čo sa dalo.. ďalšie 3 dni sme mali požičané auto takže sme pochodili rhodos hore dolu (to už nechám na každého kam a čo).. nudiť sme sa nemali kedy.. odýchli sme.. všetko super.. stredisko aj hotel môžem len odporúčať.. a malá rada - nepožičiavajte si auto od delegátovej partnerskej požičovne kde výjde na 3 dni 104€ pretože hneď vedľa hotela je rhodos cars nissan micra 1.1 motor za 65€ na 3 dni.. ešteže vieme po anglicky a nechýba nám zdravý sediacky rozum čítať celú recenziu
Monika, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2009 Recenzia pridaná 26.09.2009 Prečítané 2467-krát
78 %
Dovolenka sa vydarila, požičali sme si motorku na 5 dní a navštívili Lindos, FalirakiI, water park, a okolie.. najkrajší bol Lindos - odporúčam... dovolenka je vždy taká akú si ju urobíme.... Kalimera :) čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia