Grécko Grécko
Grécko, Rhodos, Kolymbia Grécko, Rhodos, Kolymbia

Irene Palace Beach Resort recenzie 

Irene Palace Beach Resort recenzie 

Grécko Grécko
Grécko, Rhodos, Kolymbia Grécko, Rhodos, Kolymbia
Teplota vzduchu: 32 °C
Teplota vody: 23 °C
Pláž: 0 m
Dĺžka letu: 2:20 h
Od letiska: cca 0:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

06.10.2022 - 13.10.2022, 7 nocí, All inclusive

od 627 €

LEN UBYTOVANIE

03.10.2022 - 10.10.2022, 7 nocí, All inclusive

od 270 €

Dostupné termíny

Odporúčanie 73 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 68 %
Izby 75 %
Strava 75 %
Personál 82 %
maria
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 08.10.2018 Prečítané 836-krát
100 %
Hotel krasny, izby superior, ciste, krasne, s vyhladom na more, personal velmi slusny, strava vyborna a aj okolie velmi pekne, ciste, bazen pri hoteli, par metrov od hotela more s vlastnou plazou. Vecer super program, da sa ist aj do mesta na dlhsie prechadzky. Obcerstvenie pri bazene cely den. Spokojnost velka, urcite odporucam a osobne sa sem rada vratim. Čítať celú recenziu
Mgr. Júlia Vontorčíková
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 01.11.2017 Prečítané 1689-krát
80 %
Tento hotel je vhodný pre klientov všetkých vekových kategórií. Transfer z letiska prebehol štandardne. Hneď po príchode bola naša skupina ubytovaná. V hoteli je už väčšina izieb zrekonštruovaná a vybavená moderným nábytkom. V tesnej blízkosti je bazén a jacuzzi, ďalej veľa oddychových zákutí v tieni, pool bar a záhrada s ležadlami zdarma. Čítať celú recenziu
Oľga
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 24.09.2017 Prečítané 1036-krát
67 %
Hotel máva na portáloch vynikajúce hodnotenia, ale nezaslúži si ich. Z trojkrídlového komplexu s výhľadmi na 6 strán je dobrá vlastne len jediná strana s výhľadom na more a zároveň na bazén - aj to až od prvého poschodia, lebo prízemie zacláňajú kríky (nepárne čísla 1201 a viac, 2201 a viac, 3201 a viac), ďalšie krídlo s výhľadom na tento istý sektor je oddelené od traktu s bazénom posmolovanou strechou jedálne, takže ľudia sa z izby môžu pozerať na ňu a vzadu je vidno more, zvyšok sú strany odvrátené od mora a špeciálne dve strany (krídlo naľavo od recepcie - viac-menej s východoeurópskou klientelou) orientované na sever, kde nezasvieti slnko. Hotel ponúka saunu, ktorú sme nevyužili, a viaceré spoločné priestory (bar, konferenčnú miestnosť, TV miestnosť, kaderníctvo, obchodík s praktickými potrebami). Na počudovanie na 100% spoplatňujú wifi signál (nie je voľný ani pri recepcii) a prakticky si nechajú zaplatiť za všetko, ešte aj za snaky popoludní, ktoré by azda v All inclusive programe mali byť zahrnuté. Možno, že zrekonštruované izby na prvom a treťom poschodí sú kvalitnejšie, ale tie sme nevideli. Čítať celú recenziu
Zuzka
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 19.07.2017 Prečítané 745-krát
57 %
Hotel je situovaný priamo na pláži, avšak neočakávajte niečo úžasné. Na dverách hotela som si všimla, že bol postavený min. pred 30 rokmi, čo značila nálepka o ich výročí. Prileteli sme v piatok v noci. Letisko je kategória sama o sebe, ale cestovka s tým nič nemá, avšak naštvalo ma to, že ste museli hľadať sami autobus, ktorý vás hodí do hotela. Nám ako páru (22 a 24) to nevadilo, ale s deťmi to bola iná zábava. Presun trval asi 50 minút. Ubytovaní sme boli hneď, dostali sme izbu na prvom poschodí s výhľadom na more (ten sme si priplatili). Čítať celú recenziu
Mgr. Júlia Vontorčíková
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 02.10.2016 Prečítané 1123-krát
77 %
Všetko bolo v súlade s popisom v katalógu. Transfer z letiska trval asi hodinu. Počas neho nám prvé informácie o Rodose poskytol veľmi sympatický a fundovaný delegát Marek. Ubytované sme boli hneď po príchode na recepciu. Je to typ rodinného hotela s veľmi milým a úslužným personálom. Vzdialenosť od centra 500 m, najbližšie nákupné stredisko bol supermarket Zeus. Klientela: Gréci, Taliani, Francúzi, Angličania, Rusi, Česi a samozrejme aj Slováci. :-)/vrátane nás-štyroch kolegýň z práce/ na tzv. "dámskej jazde":-):-):-) Čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 19.09.2016 Prečítané 1066-krát
70 %
Transfer z letiska trval približne jednu hodinu. Ubytovanie bolo pripravené, a nakoľko sme pricestovali v noci, v chladničke bolo pripravené nejaké jedno a minerálka. Hotel je umiestnený na pláži. Vstup do mora je pozvoľný. Strava dobrá. Animátorský program podľa mňa slabý. Čítať celú recenziu
SMM
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 02.09.2016 Prečítané 489-krát
83 %
Prileteli sme v noci, ubytovaní sme boli ihneď, izby sú už vopred pridelené, milo nás prekvapilo občerstvenie a minerálka na izbe, transfer z letiska trval cca 1 hod. (nakoľko sa rozváža aj po iných hoteloch), pár metrov od centra Kolymbie, zastávka autobusov 100m, raj pre menšie aj väčšie deti (vnútri mini club, detský kútik s množstvom aktivít), krásne vonkajšie ihrisko aj s mini ZOO, bazén s hĺbkou od 1,35 do 3,7m, krásna záhrada s dostatkom ležadiel kedykoľvek, výborné animačné tímy z FR a IT, ale venovali sa všetkým bez rozdielu, prišli, prihovorili sa, nahovorili vás hrať petangue, stolný tenis, plážový volejbal, futbal na trávnatom ihrisku, mini-golf, ráno na stretching alebo vodnú gymnastiku, zaujímavá bola organizovaná vychádzka po pláži na neďaleký kopec, odkiaľ je nádherný výhľad. Pokiaľ ste nejaký turnaj v čomkoľvek vyhrali, dostanete diplom s menom. Jazyková bariéra problém nie je, pokiaľ ste aspoň trošku zdatní v AJ, NJ, resp. aj ruštine. a deťom sa venovali naozaj ukážkovo, potešil plavčík pri bazéne (bol tam zákaz skákania do bazéna, ale pritom plavčík učil deti skákať do vody). V hoteli sa nachádza aj výborne zásobený obchod s cenami ako v miestnych obchodíkoch, dostanete tam naozaj všetko. Bonusom bola napr. váha na kufre a za 5 EUR aj možnosť zafóliovať si ich, skrinka na uzamknutie vecí pri odchode, ak máte skôr check-out ako odlet, veci si môžete nechať na recepcii. Možnosť za poplatok 20 EUR ubytovanie do 18.00 hod. pokiaľ máte nočný let, my sme dali do 15. 00 hod. a platili sme 14 EUR. Jediným mínusom bolo spoplatnené wifi (15 EUR na týždeň, resp. 4 EUR/deň). Na recepcii sú prospektky k výletom, dokonca aj plán mesta Rodos, požičovňa automobilov, cestovné poriadky. Klientela väčšinou Taliani, Francúzi, Nemci, Rusi (veľmi kultivovaní, tešili sa, keď ste sa s nimi bavili po rusky), menej Slovákov a Čechov, ktorí sa neviem prečo, nezúčastňovali ničoho, naozaj tí animátori boli skvelí, po 2 dňoch našich rôznych aktivít si nás už pamätali po mene, už sa vás nepýtali, ale rovno zapísali do tímu. Čo nám vadilo, aj pri predchádzajúcich pobytoch v Grécku, je kontrast. Napr. 5* hotel, s nádherným areálom a plážou a 10m neporiadok, špina, krásne vyhliadkové miesto s rozbitými lavičkami, špinou, odpadkami, ktoré nikto nezbiera, staré nedostavané budovy, nepokosené okolie chodníkov a ciest a celkove neudržiavané okolie hotelov. Čítať celú recenziu
Elena Svitková
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 17.10.2015 Prečítané 685-krát
80 %
Hotel vhodný pre rodiny s deťmi, ale aj pre dospelých. Transfer z letiska plynulý, ubytovaní sme boli hneď po príchode. Areál hotela veľmi príjemný, dosť miesta na posedenie cez deň, ale aj večer. Animácie tento rok veľmi zábavné pre deti, ale aj pre dospelých, výborní animátori. Príchod na pláž príjemný banánovou alejou. Bazény čisté. Obsluha v jedálni milá, chutné jedlá po celý deň. Aj obsluha pri baroch bola tento rok dobrá. Izby menšie, ale čisté, každý deň čisté uteráky. My sme boli spokojní a doporučujem tento hotel. Čítať celú recenziu
Romca
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 29.09.2015 Prečítané 354-krát
73 %
Hotel velmi prijemny,izby zariadene jednoducho, ale ciste, upratovacka chodila kazdy den a menila uteraky. Strava vyborna. Aj ked je hotel vacsi, nikdy sa nestalo, z by boli dlhe rady, alebo sa nam z niecoho neuslo, ak nieco doslo, hned doplnili nove. Personal velmi prijemny, vsetci mily, usmiaty. Hotel je hned pri mori, najlepsie, ze ma velku zahradu s lehatkami, tiez sa nam nestalo, ze by sme nenasli volne lehatka. Čítať celú recenziu
Ivana K.
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 28.09.2015 Prečítané 413-krát
70 %
Dovolenka bola super, hotel odpovedal fotografiám aj popisu cestovky, izby by možno potrebovali trošku refreshnúť, pôsobili trošku vybývaným dojmom, avšak čisté, upratané. Strava rozmanitá, pestrá, dostatočný výber, každý si určite vyberie. Hotel má ideálnu polohu priamo pri pláži, piesočnatej zmiešanej s kamienkami, ležadlá na pláži sú za poplatok 4EUR, avšak v hotelovej záhrade, ako aj pri bazéne sú zdarma. Centrum Kolymbie s obchodíkmi a tavernami je len pár minút prechádzkou od hotela. Príjemný a ochotný hotelový personál, ako aj celý animačný tím. Čítať celú recenziu
Romča B
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 01.10.2014 Prečítané 1687-krát
83 %
Transfer z letiska asi 35 minút. Ubytovaní sme boli hneď, personál je veľmi milý, ochotný pomôcť a poradiť v každej veci. Ubytovanie aj celý hotel je jednoduchšie, ale všetko čisté. Strava úžasná, chutná a dostatok. Hotel je v centre Kolymbie, hneď pri hoteli kopa barov a obchodíkov a hneď pri pláži. Čítať celú recenziu
juarj
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 23.09.2014 Prečítané 1259-krát
87 %
Tento hotel by sme určite doporučili každému. my sme boli rodina s dvomi malými deťmi, a všetko bolo super. Hotel je síce trochu starší ale to vôbec nevadilo. Strava bola na veľmi vysokej úrovni, všetkého dostatok a stále dopĺňali, pokiaľ sa niečo minulo. Nebol problém si vybrať aj keď sme prišli pred záverečnou, čo sa nám stalo v minulosti v iných 4* hoteloch. Tento hotel má určite najlepšiu polohu čo sa týka oblasti Kolymbia, pretože je priamo na pláži, a pritom skoro v centre Kolymbie. Čítať celú recenziu
Miroslav
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 26.08.2014 Prečítané 1378-krát
67 %
Hotel je vhodný pre všetky kategórie, transfer z letiska cca 50 minút, ubytovanie je ihneď po príchode do hotela, do centra je blízko, hotel s bazénom a záhradou, ktorá oddeľuje pláž od hotela. Každý deň animácie, hlavne pre deti ale aj dospelých. Strava bohatá, výber mäsových, zeleninových jedál aj sladkostí. Čítať celú recenziu
Elena Svitková
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 26.08.2014 Prečítané 1131-krát
73 %
Hotel vhodný pre každého, ale hlavne pre rodiny s deťmi ako aj pre každého, kto si chce oddýchnuť. Z letiska asi 40 minút. My sme boli ubytovaní hneď. Areál hotela udržiavaný, čistý, bazény tiež. Vynikajúci animátori, zábavní. Jedla dostatok, pestrý výber. Obsluha v jedálni pohotová a milá. V baroch sme nemali problémy, boli celkom ochotní. Na recepcii veľmi ústretoví. Izby menšie, ale čisté, vždy upratané, uteráky vymieňajú každý deň. Upratovačky milé. Čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 24.08.2014 Prečítané 860-krát
80 %
Hotel je vhodný aj pre rodinu s deťmi. Transfer z letiska trval cca. 45 minút, nakoľko sme zastavili pri viacerých hoteloch, kde postupne vystupovali dovolenkári. Boli sme ubytovaní ihneď. Areál hotela pekný. Bazén veľký, hlboký a čistý. Okrem plávajúceho bazéna bol aj bazén s vírivkou a bazén pre malé deti. Ležadlá pri bazéne a pod stromami boli zadarmo, ale na pláži za poplatok (2 ležadlá + 1 slnečník 8€), to už nepatrí k hotelu. Pre deti bohato vybavené napr. minigolf, šach, mini gokart, stolný tenis, mini zoo, kútik pre deti, atď. Animátori celý deň robili všelijaké programy pre deti a večer pre dospelých. Vzdialenosť do centra trvalo pešo asi 10 minút, kde boli bary, obchody, reštaurácie. V hoteli sa nachádzalo aj kaderníctvo, obchod, požičovňa áut. Čítať celú recenziu
Renata
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 24.07.2014 Prečítané 1370-krát
87 %
Hotel je vhodný pre rodiny z deťmi, ale aj dospelých, ktorí môžu buď oddychovať pri mori, alebo pod stromami. Taktiež je možnosť fakultatívnych výletov. Upratovanie izieb je každý deň, čisté uteráky takisto. Strava vynikajúca, vždy sa dá vybrať. Možnosť športového vyžitia, animácie pre deti ale aj dospelých. Čítať celú recenziu
Milo, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 26.08.2013 Prečítané 650-krát
95 %
Pobyt v hoteli bol veľmi príjemný, personál snaživý a ochotný (dokonca sa niektorí snažili hovoriť po slovensky, čo bolo veľmi milé). Vrelo odporúčam pre tiché a pomerne kľudné prostredie pre rodiny s deťmi ale samozrejme aj pre ostatné "kategórie". Čítať celú recenziu
Miguel
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 25.06.2013 Prečítané 2500-krát
73 %
Hotel pomerne velky a aj ked je starsi, ale pekny s individualnou klimou v kazdom apartname. Kazdy den upratane a menene uteraky, personal OK. Hlavnou vyhodou bola blizkost mora v porovnani s okolitymi hotelmi. V hotely aj sluzby ako pise ponuka, obchodik, kde bolo myslim vsetko dolezite potrebne, inak sa v blizkosti dalo kupit. Vnutorny bar s vtipnym casnikom, vonkajsi bar, obsluha prijemna. Na konci pobytu sa dalo 20e doplatit za to, aby sme mohli opustit izbu az pred odchodom. Miesto bolo pokojne a ako stvorene na rodinnu dovolenku. Čítať celú recenziu
Eňa
Termín pobytu: Aug 2008 Recenzia pridaná 14.09.2008 Prečítané 2714-krát
91 %
Celkový dojem z hotela vyborny, oplatí sa tam ísť hlavne rodinám s deťmi, nakoľko je to pokojná časť Rodosu, bez hlučnej zábavy, odporúčam pribaliť repelent, nakoľko tam večer poletujú komáre, prípadne užívať vitamín B, ktorý komáre neznášajú a máte od nich pokoj. Taktiež odporúčam doplatiť si all inclusive, nakoľko nemusíte za každý džúsik pre dieťa platiť 3 Eurá, ako to bolo u tých čo mali len polopenziu. Je tam krásne ihrisko pre deti, kde sa dosýtosti vyšantia, taktiež mini ZOO, formulky na ktorých si zajazdia či chlapci tak aj chlapi - super zábava a vrámci mini-clubu chodia deti kŕmiť zvieratká. Taktiež je lepšie zložiť sa na lehátkach v záhrade, odkiaľ je len pár krokov k pláži. Výborný hotel, super služby, super strava, odporúčam hlavne rodinám s deťmi. Čítať celú recenziu