77%
Hodnotenie
77%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Kréta, Aghia Pelagia  Grécko, Kréta, Aghia Pelagia

Out of the Blue Capsis Elite Resort recenzie 

Out of the Blue Capsis Elite Resort recenzie 

2:20 h
21 °C
21 °C
20 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
723 €
723 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 72 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 70 %
Izby 78 %
Strava 73 %
Personál 78 %
77%
Celkové hodnotenie
32 recenzií
Alexa
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 26.09.2019 Prečítané 52-krát
83 %
Pekný hotel, rozľahlý areál rezortu. Milý personál, vynikajúce jedlo, pestrý výber. Pláž síce malá, ale čistá. V mimosezóne postačovala, počas júla a augusta zrejme nepostačí pre celú kapacitu hotela. Druhú pláž sme nevyužili, tá bola tiež malá. Krásny areál plný zelene a vône kvetov. čítať celú recenziu
Rhino
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 19.09.2019 Prečítané 0-krát
90 %
Krásny rozľahlý areál v starostlivo udržiavanej subtropickej záhrade. Jednoducho nádhera. Ubytovanie: Boli sme veľmi milo prekvapení, keďže sme si zakúpili dvojlôžkový bungalow s prístelkou s výhľadom do záhrady, z ubytovania v rodinnom b. s dvomi toaletami (jedna s bidetom), sprchovacím kútom a aj vaňou, veľkým balkónom a čiastočným výhľadom na more. Spanie na posteliach bolo kvalitné. Klimatizácia občas mierne zapáchala, čo bolo možno spôsobené aj tým, že sme ju používali len zriedka, keďže sme boli na prízemí, s orientáciou na východ, chránení vegetáciou. Izbový servis zodpovedal popisu CK, izby boli pravidelne upratané, uteráky a osušky menené denne, voda vo fľašiach dopĺňaná pravidelne. ALL INCLUSIVE. Strava: Kvalitná a relatívne pestrá s výnimkou obeda, ktorý sa s minimálnymi zmenami (polievka, šaláty) opakoval každý deň. Privítal by som viac rýb a "plodov mora". À la carte: CK uvádza počet sedem. V rámci all inclusive sú ponúkané len dve (grécka a talianska) a aj to len jedenkrát za pobyt a nie jedenkrát za týždeň. Vybrali sme si grécku, ktorá bola výborná. Nápoje v baroch v rámci all inclusive sú vo vineliste označené dosť nevýrazne značkou" INC ". Vhodnejšie by bolo ponuku uviesť zvlášť a zvlášť nápoje " extra charge ". Stávalo sa, že niektoré nápoje (METAXA) už v popoludňajších hodinách došli a boli nahradené neznačkovými. Obsluha v reštauráciách a baroch milá a ústretová. Pre deti zatiaľ najkrajší a najlepšie vybavený detský klub, aký som kedy videl. čítať celú recenziu
Nadka
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 18.09.2019 Prečítané 61-krát
90 %
Hotel sa nachádza cca 30 minút autobusom od letiska v Heraklione. Rozprestiera sa na súkromnom poloostrove. Ide o obrovský rezort, plný zelene s dvomi prístupmi na pláž. Jedna z pláží je súkromná a druhá verejná. Príchod do hotela sme mali v neskorých nočných hodinách, čo nevadilo, pretože sme boli ubytovaní okamžite. Dokonca nás k bungalovu odviezli malým elektrickým autíčkom. Samotná izba bola priestranná, len balkónik bol príliš maličký, a tak sme ho využívali maximálne na sušenie vecí. Ale výhľad z neho na bazén s toboganmi bol úžasný. Aj keď sme nestihli v deň príchodu večeru, v chladničke sme našli pripravené sendviče a k nim basu pitnej vody, dve coca coly a červené víno. Kúpeľňa bola veľká a čistá. Mali sme trošku problém s tlakom vody, ale nebolo to hrozné. Hotelový rezort je vhodný pre všetky vekové kategórie. Každý si v ňom nájde to svoje. Internetové pokrytie je v celom rezorte bezproblémové, dokonca aj na pláži, čo bolo super. Strava bola chutná a pestrá, personál bol veľmi milý a ústretový. Ako už bolo uvedené v predchádzajúcich recenziách z bungalovov na stravu to bola pekná prechádzka, ale stálo to za to. V deň odchodu sme si priplatili late check out, za naše pomery vyššiu sumu, ale ocenili sme pohodlie do poslednej chvíle, keďže odchod z hotela bol stanovený po 19-tej hodine. čítať celú recenziu
Alienka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 09.09.2019 Prečítané 138-krát
63 %
Hlavná budova pekná, ale priľahlé bungalovy nezodpovedajú 5 hviezdičkovému hotelu. Na dovolenku som si prišla oddýchnuť a nie počúvať celú noc centrálnu klimatizáciu, ktorú sme mali na streche bungalovu priamo nad hlavami. Vchodové dvere plesnivé a špinavé. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 09.09.2019 Prečítané 94-krát
100 %
Hotel sa nachádza na súkromnom poloostrove, na ktorom je vybudovaný nádherný areál hotela. Transfer z letiska trvá krátko cca 30 min., čo určite vyhovuje po dlhšej ceste. Ubytovaní sme boli ihneď pri príchode v hlavnej budove, kde sa nachádza hlavná reštaurácia. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 31.08.2019 Prečítané 131-krát
83 %
Pekný hotel s krásnym okolím, všade zeleň a kvety. Naozaj rozľahlý areál. Počítajte s tým, že sa dosť nachodíte, ale po príjemnom prostredí uprostred krásnej zelene. My sme bývali v bungalovoch, k hotelovej pláži sme to mali kúsok, k hlavnej reštaurácii, kde boli raňajky, obedy a večere, trošku ďalej. Vzdialenosť od letiska asi 40 min. čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 18.08.2019 Prečítané 126-krát
97 %
S dovolenkou sme boli veľmi spokojní, hotel nie je ďaleko od letiska, transfer trval asi 25 minút. Izby boli čisté, klimatizované, upratovali sa každý deň. Celý hotelový komplex bol veľmi pekný, všade samá zeleň. Určite tento hotel odporúčam. čítať celú recenziu
Simona
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 18.08.2019 Prečítané 0-krát
30 %
Absolútne neodporúčam tento hotel! Príšerné služby, málo jedla a aj to nestálo za veľa, zelenina a ovocie čistá hrôza! Obed taký, že ste si nemali z čoho vybrať, dookola to isté a takmer žiadne mäso. A keď aj bolo, tak všetko tak divne páchlo. Určite to nie sú služby na 5* hotel. Celkovo tá strava bola naozaj veľmi zlá. Na raňajkách si Vás personál ani nevšimne, kávu dostanete len so šťastím a keď si ju vypýtate, tak Vám ju ledva prinesú. Personál lenivý, tvária sa, že ich otravujete. Čo sa týka pláže, je veľmi malá a nezodpovedá kapacite hotela. 3/4 pláže je vyhradená pre deluxe hostí, okolo ktorých non-stop skáču a nosia im jedlo aj pitie. Nepáčilo sa mi toto delenie na "bohatých" a "chudobných". Nebudilo to dobrý dojem, že vy si ledva uchmatnete ležadlo a oni tam majú obrovskú pláž s pohodlnejšími ležadlami, obsluhou, vlastnými sprchami a WC. Nezaplatili sme za dovolenku málo, aby sme dostali takéto služby, resp. žiadne. Ak ste nevstali ráno o 7, tak ste na ležadlo mohli zabudnúť. Izby boli také priemerné, nezodpovedali 5*, ale čo už. Denne ich však upratovali. Celkovo to bolo najhoršia dovolenka, nikdy by som sa do tohto hotela nevrátila. Neodporúčam, vyberte si radšej niečo iné. čítať celú recenziu
Aďa
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 14.08.2019 Prečítané 171-krát
90 %
Hotel Capsis Elite Resort (plným názvom Out of Blue Capsis Elite Resort) je veľkolepý komplex, kde Vám nebude nič chýbať.... skutočne nič. Odporúčam si jedine vybrať správnu cestovnú kanceláriu, pretože my sme boli cez H........ a tá má v tomto rezorte veľmi zlého delegáta!!! Čo je škoda :-(. Príchod o polnoci.... na letisku skvelá delegátka nás vyprevadila do autobusu a povedala, že sa nemáme obávať, že náš delegát už na nás čaká. Nečakal!!!. Na druhý deň na stretnutí sa ani len neospravedlnil... za to sa chválil, že býva len kúsoček a nemá preto problém kedykoľvek dobehnúť. Keď sme odchádzali... zase neprišiel... bol problém sa dohovoriť s miestnym vodičom, ktorý mal v ruke zoznam cestujúcich a po nasadnutí do autobusu nás len prepočítal ako na nejakom školskom výlete. čítať celú recenziu