Grécko Grécko
Grécko, Kréta, Adelianos Kampos Grécko, Kréta, Adelianos Kampos

Stella Katrin recenzie 

Stella Katrin recenzie 

Grécko Grécko
Grécko, Kréta, Adelianos Kampos Grécko, Kréta, Adelianos Kampos
Teplota vzduchu: 27 °C
Teplota vody: 22 °C
Pláž: 70 m
Centrum: 7 km
Dĺžka letu: 2:20 h
Od letiska: cca 1:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Poloha 83 %
Izby 67 %
Strava 17 %
Personál 50 %
Lenka
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 01.04.2016 Prečítané 221-krát
30 %
Hotel neodporúčam vôbec nakoľko sa nejednalo o All inclusive ale o plnú penziu, prístup zamestnancov hotela bol hrozný stále som mala pocit, že musím o niečo doslova škemrať i keď to malo byť " akože v cene" čo vôbec nebolo. celkovo ma tento hotel veľmi sklamal. Čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 14.10.2015 Prečítané 326-krát
60 %
Hotel po rekonštrukcií. Klíma aj TV v cene. Strava tu bola do po drobna rozobratá vo všetkých recenziách, jednoznačne aspoň nezomriete hladom a môžte nakŕmiť kopu túlavých mačiek, ktoré sú v správny čas nachystané na hody. Recenziu píšem naschvál z odstupom, lebo inak by to bol masaker. Jednoznačne som vedel, do čoho idem, vedel som, čo ponúka cestovka, cez ktorú idem a vedel som, za čo idem. Ľutujem ľudí, čo išli za plnú sumu a tešili sa. Tých 250 € z letiskovými poplatkami, čo som zaplatil, stáli za to. Viac by som nedal ani cent. Počítam, že hotel mohol dostať na osobu nejakých 90-100 €. Za to veľa muziky nenarobí. Za ušetrené peniaze sme s priateľkou požičali auto a precestovali celú západnú Krétu, užili si na cestách množstvo krásnych pláži, super jedál a neskutočné pamiatky. Čítať celú recenziu
Jan P
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 22.08.2015 Prečítané 437-krát
53 %
All inclusive? Ano, ale len urcity cas? Prosim pekne, toto sa vola plna penzia. Tento hotel okrem personalu nemozem hodnotit pozitivne a ani nikomu odporucit. Jedlo 11 dni to iste, napoje zadarmo len cez den, nedostatok zakladnych veci ako su snack, ovocie ani nehovorim. O kavu sme museli bojovat, aby bola aj cez den. Izby su ciste, ale ked som zbadal sprchovaci zaves plny spiny a plesne, mal som strach vojst a dat si sprchu. Internet? komedia, sluzby tazky priemer, aj ked personal sa fakt snazi, majitel mal vsetko, ako sa povie, na salame. Za toto co sme zaplatili ck za pobyt v tomto hoteli bola najvacsia chyba, aku som kedy s dovolenkami urobil. Chodte radsej inam. Čítať celú recenziu
Zlatica Milanova
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 27.07.2015 Prečítané 530-krát
53 %
Dobry den, chcem informovat kazdeho kto si vyberie tento hotel, aby dobre zvazil, ci je ochotny jest kazdy den to iste a nie moc chutne. Velmi slaby vyber jedla a ovocia. WLAN sa bohuzial tiez platil a nie malo. Jedine, co bolo pozitivne, bol velmi mily personal a relativne ciste izby. Čítať celú recenziu
Ada
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 25.07.2015 Prečítané 502-krát
60 %
Hotel je postaveny na vcelku rusnej ulici, tu ulicu - cestu treba prejst, ked idete na plaz. V cestovke mi pani do telefonu tvrdila, ze je to mala miestna cesticka, no nie je, je to normalna cesta, kadial chodia auta, busy, motorky ci zasobovacie auta do obchodov. Dalsia nepresnost z cestovky: hotel je od plaze tak 200 metrov, urcite nie 50m. 50tku som kedysi dost behavala, takze viem dost presne odhadnut, ze toto 50m urcite nie je. Dost to cloveka vytoci, ked si vyberate hotel a z 50m je cca 200m. Na plaz sme chodili cez zahradu hotelu oproti, hotel Maravel? Nie som si teraz ista ci ten nazov pisem spravne, nebol s tym ziadny problem. More bolo ciste, plaz bola ok, ale nikto ju necistil od vyplavenych topanok do vody, slnecnych okuliarov a popraskanych nafukovaciek ci inych veci, ktore more vyplulo. Pritom pytali 5e za slnecnik a 2lezadla, tak by aspon sem - tam ten bordel mohli upratat. Inak, platila som to asi len 2x, proste nikto to neprisiel pytat. Personal je ok, mlade baby a starsi pani manageri, ochotni a napomocni. Co je otrasne, tak to je strava. Kazdy den to iste a uplne najlepsie, ze ak sa nieco nezjedlo na obed, tak ste to dostali aj na veceru! Neviem, ci by si to trufol nejaky hotel na Slovensku. Nezjedli sa ciste cestoviny na obed? Nevadi na veceru bude z nich salat, trosku oschli? Nevadi, to spravi nejaka ta zelenina s nimi. Ostalo maso? Na veceru bude z neho fasirka ci nejaky iny vytvor. Kazdy den cestoviny, na obed suche ci s omackou a na veceru z nich salat alebo nieco zapecene. Ovocie okrem melonu ziadne!! To nevadi, ze je sezona ovocia ci zeleniny, len cerveny melon. Ak sme chceli na ranajky k prazenici rajciny, tak sme ich museli 3x pytat. Na ranajky bol jogurt, ale ich specialita med k nemu uz nie, miesto toho vam ponukli lacny dzem ci ovocie z konzervy! Na ranajky celych 8 dni ten isty syr a salam, to asi sunka nebola, nieco sa sposob sunkovej salamy. Salaty a dezerty mali dobre, to ano! Ak s obed zacinal o 13. 00 a prisli ste o 13. 30, uz ste dojedali len zbytky, detto vecera. Maso ci ryba uz neboli, len mlete maso. Minulo sa tzatziky, ci ako sa to pise, to uz nebolo, dajte si mrkvu alebo kapustu. Salat isiel na odbyt, to sa minalo, toho vela nebolo, ale mkrva bola stale. Na to, ze Kreta je ostrov, bola ryba len 2-3x a to pangasius, urcite nie ryba z greckych vod. Polievky boli nekonzumovatelne. Neochutnala som, ale tie nikto nejedol a ten co si trufol, tak max 2 lyzicky. To bol bujon s niecim. Taktiez zemiakova kasa, robena z polotovaru, otras. V kuchyni som videla len jednu kucharku, takze ak sa minul napr. salat, dost dlho trvalo, kym ho doniesla zas. Zatial vam vychladlo ostatne jedlo. Izby su ok, upratuje sa pravidelne. Bazen je na kapacitu hotela pomerne maly, ale voda z neho chuti miestnym tulavym mackam. Okolie hotela - zahrada je upravena a cista, je dost miest na vecerne posedenie. Dalsia blba vec su smeti, vynasaju ich hned po veceri, smrad az hroza, detto cistenie kuchyne. Mohli byaspon pockat kym odidu posledni ludia. Za internet sme si museli platit, dnes by to uz mal byt v hoteli standard. Neviem, ci majitela uspokojuju 2e za 15 minut. Oproti cez ulicu je net zadarmo, hotel camarel ci caramel. Čítať celú recenziu
Ivanka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 19.06.2015 Prečítané 1068-krát
77 %
- hotel je v pomerne tichej štvrti - v blízkosti je veľa obchodíkov a reštaurácií - lokalita je živá, vždy je možnosť niekam zájsť večer - par kilometrov od mesta Rethymno - odporúčam skôr mladým parom, ktoré chcú cestovať po Kréte než rodinám s malými deťmi Čítať celú recenziu
Peter Struhár
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.09.2014 Prečítané 1377-krát
53 %
Hotel priemerný, dal by som mu iba 2 hviezdičky, iba jeden bazén, aj to detský žiadne, animácie. Izby priemerné. Vzdialenosť od letiska 1,5 hodiny. Hotel vhodný pre deti a nenáročných klientov. Žiadne možnosti športu a zábavy v okolí. Najbližšie mesto Retymno 12 km. Čítať celú recenziu
heňa
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 1236-krát
83 %
Príjemný hotel s rodinnou atmosférou, personál veľmi priateľský a ústretový. Areál hotela je pekný, upravený, nachádza sa v tichom prostredí, vzdialenosť od pláže je asi 50 m, v areáli je bazén s ležadlami. Do centra mesta je to asi 15 min autobusom. Čítať celú recenziu
Peter a Zuzana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 1125-krát
70 %
Poďakovanie patrí milému personálu aj delegátke p. Helene. Boli sme spokojní, všetko nebolo ideálne, ale na dovolenku nechodíme preto, aby sme hľadali chyby, ale najmä preto, aby sme si oddýchli a spoznali novú krajinu, ľudí a kultúru. Ponuka jedál aj pitia bola adekvátna cene, kto chce viac, nech si priplatí. Ešte raz ďakujeme! Čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.07.2014 Prečítané 1208-krát
43 %
Hotel je pomenový po dvoch dcérach majiteľa. Čize rodinný hotel, z toho vyplýva, že majiteľ šetril, kde sa len dalo. Dovolenku som kupovala ako ALL INCLUSIVE. Ešte sa mi však nestalo, aby som si po sebe musela spratávať špinavý riad. Strava jednotvárna, ovocie len melón, dezert typu-jogurt s džemom. Na hoteli sme niekoľko krát videli švábov, mám aj zdokumentované! Je veľká hanba, že ste na dovolenke pri mori a čakáte inú kuchyňu ako našu tradičnú. namiesto toho, chvalabohu, my sme mali len 2x pečienku(tvrdú ako skala), skysnutú ryžu a na raňajky dostanete vajíčka so zemiakmi, ktoré ostali od večere. Rybu sme mali len 1x. Aj to, polotovar. Hnus! Pláž pekná, avšak za ležadlá sa platí 5€ na deň. Cesta na pláž hrozná, cez medzicestičky dvoch hotelov sprevádzané exkrementami a blatom. Na predposledný deň sme zistili, že sa dá chodiť cez hotel Maravel, ale myslím že s tým nie sú spokojní. Samotná pláž v poriadku. Tento hotel určite nedoporučujem! A to vôbec nie som náročný klient, ale keď si raz za niekoľko rokov chcete oddýchnuť a nič neriešiť, tak to fakt na*erie! All inclusive určite vizerá inak. Čítať celú recenziu
danka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.07.2014 Prečítané 931-krát
73 %
Musím poopraviť niektoré tvrdenia. My sme boli spokojní. Rodina s 2-deťmi. Boli sme už kade-tade. Aj 4 aj 5 hviezdičky. Keď si človek zaplatí 3-ku v Grécku, nemôže čakať nejaký zázrak. A tomu aj toto odpovedá. A k samotnému hotelu. Hotel spĺňa štandard 3*. Čistota super. Upratovačky makajú celý deň. Uteráky každý druhý deň, povlečenie 1x za týždeň, čo je fajn. Strava úrovne 3* Grécko. Čiže skromnejšia. Zelenina-3-5 druhov. Ovocie len melón. Šaláty 3-4 druhy. Mäso väčšinou 1 druh. Cestoviny, ryža, zemiaky. Ak čakáte nejaký výber alko - musíte si zaplatiť. Vrámci all len raki, víno, pivo. Cesta na pláž - tunel je už vyčistený. Dá sa chodiť rôznymi cestami cez hotely. Sprchy na pláži áno, aj WC - v rámci priľahlých hotelov - taverien. Nerobia problémy. More - pláty - radšej topánky. Ale nemusia byť. More čisté, vždy voľné ležadlá. 5E za deň. My sme brali 7 miestne auto, boli sme dosť mimo. Pre cestovateľov ideálna východzia poloha. Čítať celú recenziu
Michal a Mária
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 20.07.2014 Prečítané 1170-krát
40 %
Využili sme s manželom novú ponuku a sme veľmi sklamaní z dovolenky v hoteli Stella Katrin na Kréte. Hotel má síce iba tri hviezdičky, ale aj tak. To, čo nám bolo poskytnuté vrámci služby all inclusive, bolo do plaču. Slabé raňajky, denne zapekané vajcové záhady, pravdepodobne zbytky z predošlého dňa, na obed 3x mleté mäso a 3x pečienka. Vyberať ste mohli len prílohy zemiaky, ryža, cestoviny, zelenina. Čo sa týka mäsa, bolo bez možnosti výberu. Hotel bol čistý, avšak izba za celý pobyt raz umytá. Kto bol na toaletách v Grécku vie, kde končí toaletný papier - v smetnom koši, ktorý nám vynášali občas, uteráky vymenené iba raz sa pobyt. Riady sme si po sebe museli odniesť, čo sa u nás nerobí ani v pohostinstve poslednej cenovej kategórie a ani tam Vás pri jedle nebudú obťažovať mačky. No a čerešnička na torte bola cesta na pláž (v ponuke cestovnej kancelárie uvedená ako miestna komunikácia) v skutočnosti odpadový kanál, kde ste museli preskakovať špinu, črepy a exkrementy. Proste dovolenka pre naozaj nenáročných. Tak to sa taká cestovná kancelária, naozaj môže hanbiť, ak toto je schopná ponúkať klientom. Prikláňam sa k názoru, že ten kto písal o hoteli do katalógu triezvy asi nebol. Dokonca v deň odchodu sme nesmeli využívať od obeda nami zaplatené all inclusive, boli sme teda bez tekutín i večere a to nás pracovník cestovky pred odjazdom usitil, že máme zaistenú stravu až do odjazdu. Naše veľké "ĎAKUJEME" - Stella Katrin neodporúčame ! Čítať celú recenziu
Karol
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 05.07.2014 Prečítané 975-krát
43 %
More bolo krásne, ale prechod cez kanál bol príšerný. Každý deň vedľajší hotel čistil koše a vypúšťal smradľavú vodu do kanála, po ktorom sme my prechádzali, lebo iný prechod nebol. Strava bola jednotvárna a čo sa nezjedlo napríklad ráno, tak bolo na obed alebo večeru a stále dookola. Boli sme z all inculusive veľmi sklamaní. Čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 03.07.2014 Prečítané 930-krát
57 %
Hotel je menší, niektoré izby sú po rekonštrukcii - pekné, čisté. Ale ak máte tú smolu, že vás ubytujú v staršej časti hotela - priamo nad technickou miestnosťou, kde vám 24 hodín v kuse hučí - generátor - máte buď smolu, alebo sa môžete pokúsiť si izbu vymeniť. My sme to, kvôli slabšej jazykovej vybavenosti skúsili za pomoci delegátky pani Heleny, ale jej reakcia nás nemilo prekvapila - otázky typu - či sa nedokážeme dohodnúť sami s recepciou, alebo, že sa ešte nikto nesťažoval - vyzerali skôr na to, že pani Helena zastupuje grécku stranu a nie klientov cestovky, z ktorej aj ona žije. Nakoniec sme našli na hoteli ochotného krájaná, ktorý nám pomohol pretlmočiť našu požiadavku na recepcii a za pár hodín, nás presťahovali do inej - úplne tichej izby. Čiže ako tip - odporúčam vo voľnom čase trénovať jazyky! A nemlčať, za svoje peniaze, ktoré zaplatíte, žiadať adekvátnu kvalitu. Strava - je kapitola sama o sebe. Určite nezomriete od hladu, ale je to pobyt vhodný pre redukčné diéty alebo cukrovkárov. Okrem raňajok od 7. 30-9. 00 hod, ktoré ak nestihnete, máte smolu, obedy - ako v školskej jedálni - každý druhý deň pečienky a kuracie stehná, proste to najlacnejšie, aby majiteľ ušetril, rozvarené cestoviny, tvrdé zemiaky. Jediné chutné jedlo boli šaláty a dyňa. Po obede od 13.00-14.00 hodiny, nečakajte žiadne koláčiky alebo zmrzlinu, až večeru o 19.00, ku ktorej bola aj polievka. Nápoje - miešané - sýtené malinovky, ani doma nepijeme, takže našťastie personál bol ochotný načapovať nám čistú vodu - filtrovanú do fľaše pre dieťa. Ináč, pivo, bolo pitné. Pláž je síce široká, ale vstup do mora je kamenisto-piesočnatý. V mori sú aj väčšie zaoblené skaly, obuv do vody je vhodná. K moru sa išlo príšernou "uličkou hrôzy", na zemi hrdzavé klince, výkaly, proste nebolo toho, kto by to upratal. Čo hodnotím ako veľmi pozitívne je počasie a more, to bolo /koniec júna/ super teplučké a čisté. A ak si ako my zaplatíte dovolenku na 8 dní. prekvapilo nás, že sme boli 7 dní aj s cestou. Pričom - pri odlete - o 24. 00 hod. nám delegátka povedala, že na hoteli končíme obedom a transfer na letisko bol až o 20.00hod. V rámci zaplateného pobytu - sme si museli zaplatiť 25, - eur-, aby nám nechali izbu do 18. 00hod. No proste sila. A nechávam, na zváženie cestovke, či delegát, ktorý je milý, iba keď neho nič nechcete - je ten pravý, a ak má pre vás niečo vybaviť, tak má prichystané - nie riešenie, ale výhovorky, aby si to náhodou nerozhádzal s gréckou stranou. Po tomto veľmi zvážime, či ešte budeme služby cestovky využívať. Čítať celú recenziu
eva
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 02.07.2014 Prečítané 1167-krát
53 %
Malý hotel, izby v pohode, klimatizácia aj televízor. Kúpeľňa bola nazačiatku uprataná, ale smeti sa vynášali sporadicky - čo ak viete, čo sa na Kréte robí s toaletným papierom, tak nepôsobí dobre. Bielizeň a uteráky vymieňali raz za 2 dni. Wifi bola zadarmo. Ale strava - zapísaná ako all inclusive bola iba raňajky, obed, večera a drinky od desiatej do desiatej (nealko, pivo a raki). Žiadna zmrzlina, ani snack, kto zaspal raňajky, tak dostal až obed o jednej poobede, žiadne koláčiky, iba jeden druh dezertu k večery + melón. Raňajky boli celý týždeň tie isté, rovnaký druh salámy, rovnaký syr, párky, ale super broskyne, okrem toho vajíčka, croisanty a musli. Čo sa týka pláže, tak pieskovú pláž si ja predstavujem inak, aj pozvoľný vstup do mora. Pláž bola kamenisto-štrkovo-piesková, vstup do mora kamenistý až skalnatý. Najbližšie mestečko Rethymno pekné, stojí za výlet aj nákupy. Delegátka veľmi príjemná p. Helena. Čítať celú recenziu
Helena
Termín pobytu: Dec 2013 Recenzia pridaná 31.12.2013 Prečítané 1970-krát
67 %
Toto miesto je krásne a stojí za videnie, ale upozorňujeme, že je určené pre menej náročných dovolenkárov. Služby sú priemerné, hotel je už na prvý pohľad jednoduchší. Celý hotel vrátane izieb je jednoducho zariadený, nečakajte žiaden luxus či nóbl dovolenku. Cena dovolenky nie je príliš vysoká, takže zodpovedala tomu, čo sme dostali. Hotel patrí k tým menším, ale my sme to uvítali, aspoň tu nebolo toľko hluku a netlačilo sa tu veľa ľudí. Výhodou tohto hotela je jeho blízka poloha pri pláži, ktorá bola skvelá - čistý piesok. Vstup do mora bol pozvoľný. Za ležadlá a slnečníky sme platili, ale to nie je nič nezvyčajné. Aspoň tie hotelové boli zdarma. Videli sme, že sa za poplatok dali vyskúšať aj rôzne vodné športy. My sme túto možnosť nevyužili. My sme si radšej zašli do romantického mesta Rethymna. Využili sme na tento výlet miestnu autobusovú dopravu. Za pripojenie na internet aj za wi-fi sa platilo, nie je zahrnuté v cene pobytu. Hotel je veľmi príjemný a pohodový. Väčšinou tu boli ubytované páry a mladí ľudia, rodín s deťmi sme tu videli máličko. Personál bol fajn. Izba bola v poriadku, jednoducho zariadená, nižšia trieda. Kúpeľňa bola v pohode. Upratovali často. Bola klimatizovaná a mali sme aj televízor. Za použitie trezora sa muselo platiť. Čítať celú recenziu