80%
Hodnotenie
80%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Kréta, Sitia  Grécko, Kréta, Sitia

Sitia Beach Resort & Spa recenzie 

Sitia Beach Resort & Spa recenzie 

2:20 h
20 °C
20 °C
16 °C
cca 2:00 h
cca 2:00 h
397 €
397 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 78 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 60 %
Izby 85 %
Strava 82 %
Personál 83 %
80%
Celkové hodnotenie
18 recenzií
Julia
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 04.09.2017 Prečítané 191-krát
77 %
Vynikajuci hotel s vybornou stravou. Stredisko Sitia, kludnejsie, ludia co sa chcu zabavat, by si mali vybrat radsej inu lokalitu. Na oddych vyborne, mnozstvo restauracii v okoli. Plaz uzka, nic extra. More fajn, ked nefukal vietor, tak bola krasne priezracna voda. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 12.07.2017 Prečítané 226-krát
57 %
Málo ležadiel na pláži, stále fúka vietor, transfer na hotel trvá 3 hodiny 160 km, lebo zachádzate do Ira Petry, ak odlietate na raňajší let o 8-mej, tak odchod z hotela je 4:30 a na raňajky dostanete len sladké suché koláčiky a kávu. Jedlo nezodpovedá 5 hviezdičkovému hotelu. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 19.10.2016 Prečítané 1259-krát
80 %
Tento hotel sme si vybrali v last minute a veľmi sme sa tešili. Leteli sme zo Sliača v noci. Lietadlo trošku meškalo, takže prvý deň, ktorý sme mali zaplatený sme vlastne ani nestihli. Transfer z letiska bol dosť dlhý. Cestovali sme ešte ďalších 2,5 hodiny, čo bolo v noci dosť únavné a boli sme veľmi smädní. Nedala sa tam nikde kúpiť voda. To bolo to, čo nám trošku vadilo. Na hotel sme prišli v noci. Čakali nás a bar, ktorý bol od 23. 00 hod. platený, nám bol k dispozícii zadarmo. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Bolo tam veľa Slovákov, Francúzov, Nemcov, Talianov. Rusi nie. Do centra to bolo kúsok, cca 300 m...veľmi pekná prechádzka...veľa obchodíkov. Trošku sme sa báli tej cesty medzi plážou a hotelom, ale nebolo sa čoho obávať. Je tam veľmi príjemný podchod. Nemáte ani pocit, že idete popod cestu. Ľudia chodili na pláž aj cez cestu. Bolo to trošku kratšie. Areál bol veľmi pekný, plný zelene, kvetov, paliem. Bazény čisté, udržiavané. Nie sú tam tobogany. Spoznali sme tam veľa príjemných ľudí - ale naši animátori boli TOP. Riško a Paťka boli veľmi zlatí a keď bol akýkoľvek problém, hneď nám pomohli. Animácie celkovo boli dobré, len dovolenkári sa veľmi nechceli zapájať do programu. Okrem našich 2 animátorov tam boli ešte 2 Taliani a 1 Poľka. Z večerného programu bola super diskotéka pri Pool bare, módna prehliadka, vedomostné kvízy, kde môžete vyhrať aj masáž zadarmo. Cez deň aqua aerobik, joga, súťaž v robení tzatziky najlepšie bolo vodné polo, kde sme sa spojili Slováci a každý deň sme nabili Francúzov. Hrali muži, ženy aj deti. Bolo tam veľa mačiek a psov, čo sa páčilo najmä deťom. čítať celú recenziu
Hela
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 29.07.2016 Prečítané 486-krát
50 %
Priemerný hotel, izby skromné, ale čisté. V jedálni sa prechádzajú mačky a niekoľko psov. Výťahy sú dva, no občas funguje iba jeden. Za drahý pobyt v hoteli s 5 hviezdičkami sme očakávali full servis. Strava bola len plná penzia. Na pláži žiadne vybavenie, pitie si musíte priniesť v plastovom pohári na pláž. Kým prídete na pláž, môžete ísť späť do hotela po vodu, prípadne na toaletu. čítať celú recenziu
Barbora
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 20.07.2016 Prečítané 374-krát
77 %
Výborná dovolenka, dlhší transfer z letiska cca 2 hod, ale nevadilo nám to. Hotel veľmi pekný. Hotel sa nachádza v meste Sitia, takže popri pláži sa dá ísť na prechádzku aj do mesta. Je tam dosť obchodíkov so suvenírmi. Strava dobrá, pestrá. Izby čisté, upratané každý deň. Hotelová pláž nič moc, ale nám to až tak nevadilo. Požičali sme si na 2 dni auto a 1 deň sme boli v Aquaparku a akváriu v Heraklione. Na druhý deň sme boli na Vai pláži a na pláži Xerokambos. Bola tam nádherná čistučká voda, úžasné. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 02.11.2015 Prečítané 1032-krát
90 %
Výrok: čím východnejšia Kréta, tým krajšia, je určite pravdivý. Transfer z letiska bol síce dlhší, je to cca 120 kilometrov, ale stálo to za to. Hotel dýcha pravou dovolenkovou atmosférou. Od pláže ho síce oddeľuje cesta, ale vôbec to neprekážalo. Pláž bola užšia, ale dalo sa, slnečníky a ležadlá boli zdarma, rovnako aj plážové osušky. Pláž je piesočnatá miestami premiešaná oblázkami, obuv sme však určite nepotrebovali. Izba bola štandardná vždy uprataná, my sme mali výhľad na mestečko Sitia a z boku sme videli aj more. Jedlo bolo chutné, nebol až taký bohatý výber druhov, ale nikdy sme neboli hladní. Po večeri nebol problém vyjsť si na prechádzku, mestečko Sitia bolo kúsok, kto bol lenivý, ostal na animačný program. Personál hotela bol úctivý a priateľský, klientela zväčša francúzska. Boli tu tri bazény, z toho jeden sa nachádzal v hotelovom átriu - tu som videla zväčša šantiť deti, ďalší bol taký kľudový - kto si chcel v kľude prečítať knihu alebo len tak podriemať, nebol problém. Tretí bol najväčší, ten sa nachádzal pod reštauráciou, okolo neho sa dalo potom prejsť smerom na pláž. Autobusom sa dalo ísť na pláž Vai - tú rozhodne musíte vidieť je nádherná. No a určite sa oplatí požičať si auto a spoznať krásu východnej Kréty, rozhodne nesmiete vynechať mestečko Agios Nicolaos, no a v okolí je viacero typických krétskych dediniek - delegátka Vás už nasmeruje ,-). čítať celú recenziu
Ingrid Gábrišová
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 23.07.2015 Prečítané 1571-krát
87 %
Výborná dovolenka. Presne podľa našich predstáv. Tak ako nás informovali v cestovnej kancelárií. Strava bola na výber z rôznych druhov jedál. Myslím, že vybrať si mohol každý. Izby každý deň upratovali. Uteráky, slnečníky na pláži i pri bazéne boli v cene. Wifi v celej časti i na izbách v cene. Animácie zaujímavé. Personál tiež milý a úslužný. Naozaj nemám čo vytknúť. Veľmi milá a profesionálna bola aj delegátka Katarína, ktorá bola k dispozícií každý deň 24 hodín denne. Určite odporúčam i náročnejším klientom tento hotel. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 16.09.2014 Prečítané 2749-krát
87 %
Hotel poskytuje kvalitné služby, uspokojí aj náročných klientov, personál je milý a ochotný. Mestečko Sitia a okolie je nádherné, zatiaľ nie je poznačené masovým turizmom, je ideálne pre tých, ktorí na dovolenke hľadajú najmä oddych, večerné romantické prechádzky po milom gréckom mestečku s typickými tavernami a malými obchodíkmi. čítať celú recenziu
Hela
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 2153-krát
87 %
Hotel bol vynikajuci, cisty, kazdy den menili uteraky, dobra strava, vyborne kolaciky, tri bazeny, miesali dobre drinky. Lezadla pri mori a na plazi zdarma s osuskami. Krasne prostredie. Pekna promenada s palmami, co chybalo, bolo malo obchodov zo suvenirmi. čítať celú recenziu
ivan1976
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 07.07.2014 Prečítané 2982-krát
70 %
Hotel je skor stredny/mensi, co sa nam neskutocne pacilo, je umiestneny len kusok od zaciatku promenady v Sitii, ktora je velmi pekna. Keby pri zadnych bazenoch zriadili jeden dva tobogany alebo vodne smyklavky, tak sa tam snad aj vratime (co bezne nerobievame) - to jedine tam rodine s detmi chyba - vychodna cast Krety je este relativne neobjavena a je tam velmi pekne. čítať celú recenziu
DanaU, Trnava
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 16.11.2013 Prečítané 423-krát
93 %
Hotel urobil dojem veľmi dobrý, je ideálny na takú pokojnešiu odpočinkovú dovolenku, presne to som hľadala, takže môžem iba odporúčať. čítať celú recenziu
Marián
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 21.07.2013 Prečítané 4819-krát
53 %
Tento hotel vobec nezodpoveda 5. hviezdičkám. Je umiestnený v strede dvoch križovatiek. Ak už nehučia nákladiaky, tak sa ondeju celu noc psy a mačky. Izby velké priestranné, no satršie zariadenie. Sprcha sa nám rozpadla po dvoch dnoch. Strava vobec nezodpoveda 5 hviezdičkam. Malo rozmanitá, viac menej stale to iste dookola. Bazény tri + akože detský - nič mimoriadne, slušné. Pláž - v katalógu je odfotená vedlajsia pláž! Servis na pláži žiadny, ak je volné lehátko lahnete si, ak nie smola. Na pláži, ani v blízkom okolí (do 20km) žiadne športové možnosti (žiadny banán, ani nič iné), najbližšie až na pláži Vai 26km. Chodí tam poloprázdny mestský autobus za 3,20E. delegátka nás od toho silou mocou odhovárala, nech si požičáme radšej auto s hotela (asi má z toho províziu). Sitia - relatívne malé mestečko, malá promenáda, po dvoch večeroch už tam nie je čo pozerať. Animačný program 99 percent vo francuzštine, naša animátorka sa nevedela prebiť. Súťaže v hádaní francúzskych seriálov a pod. Personál neochotný a neuctivý. Stále fúka vietor. čítať celú recenziu
Ingrid
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 16.07.2013 Prečítané 2675-krát
83 %
Vynikajúci hotel, moderné veľké izby s kvalitným príslušenstvom a veľkým balkónom so sedením a sušiakom, 3 bazény so slnečníkmi, lehátkami a osuškami zdarma, Wi-Fi zdarma, wellnes centrum, veľké množstvo rozmanitej neopakujúcej stravy, piesočnatá hotelová pláž so slnečníkmi a ležadlami zdarma, slovenský animátor, detský kútik, celodenné športové a spoločenské vyžitie. čítať celú recenziu
Dušan, Piešťany
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 15.07.2013 Prečítané 862-krát
91 %
hotel spĺňa kriteria pre prežitie krásnej,kľudnej a pohodovej dovolenky. čítať celú recenziu
Dušan
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 15.07.2013 Prečítané 3414-krát
93 %
Vynikajúci hotel nachádzajúci sa priamo na pláži. Pláž dostatočne široká, časť pláže patrí hotelu, kde je dostatok slnečníkov a lehátok pre turistov hotela-zadarmo, na pláži sú sprchy. Izby veľké, priestranné, moderne zariadené, samostatná klíma, kúpeľňa - vaňa so sprchou, wc, veľké umývadlo, na celú stenu zrkadlo a všetko čo má mať moderná kúpeľňa, najvyššej značkovej kvality. Izba má veľký balkón so sušiakom a sedením, väčšia časť izieb s výhľadom na more. Rodinná izba sa skladá z 2 izieb a kúpeľne. Strava vynikajúca, teplé jedlá sa neopakujú, množstvo rýb, hydiny, mäsa, zeleniny, ovocia, syrov, príloh a iné. Nápoje-všetky značkové nealko nápoje, ľahké vína, pivo, alko. Hotel ma 3 bazény + SPA, pri hlavnom bazéne denne prebiehajú od 10. 00 do 18. 00 rôzne zábavno športové aktivity, je tu slovenský animátor. Klientela hotela sú vo väčšine francúzsky turisti (veľmi príjemní), holandsky a slovenský turisti. Možnosť ísť na výlety, doporučujem si požičať auto z hotelovej požičovne, (zariadi všetko delegát, ceny sú rovnaké)a ísť pozrieť východné pobrežie a najkrajšie pláže bez turistov. Bol som na južnej Kréte (Paleochora), sev. Kréte Chánia, ale oblasť Sitie a východnej Kréty je určite najkrajšou časťou Kréty. Odporúčam a strávite super dovolenku. čítať celú recenziu
Reni, Senec
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 28.11.2012 Prečítané 1507-krát
80 %
hotel zodpovedá hodnoteniu, určite by som sa sem vrátila.. Niekomu môže vadiť užšia pláž, ale ako som spomínala dá sa presunúť na iné pláže.. čítať celú recenziu
Anna T., Nitra
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 23.08.2011 Prečítané 3466-krát
45 %
Celkový dojem z dovolenky mám nedobrý. Vlastne som bola zavedená klamlivou reklamou. V katalógoch sa hovorí o nádhernej zlatistej pieskovej pláži ocenej modrou vlajkou. Taká naozaj v Sitii je, ale nie pri tomto hotely. Ani stredisko nevynikalo čistotou skôr naopak. Som skutočne sklamaná a musím skonštatovať, že vyšší štandart majú trojhvizdičkové hotely v Tunise, ktoré sú oveľa lacnejšie. čítať celú recenziu
LB
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 22.07.2010 Prečítané 2468-krát
75 %
my sme boli s dovolenkou veľmi spokojní. odporúčam požičať si na 2-3 dni auto a prejsť si JV ostrova (Kato Zakros, Vai, Xerokombos - panenské pláže s bielym pieskom, Ierapetra - trajekt na ostrov Krissi, kľukaté cesty s ohromnými výhľadmi...). Kúpte si sprievodcu alebo sa spýtajte delegátky Veroniky - výborné tipy. čítať celú recenziu
Marika, Nitra
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 22.06.2010 Prečítané 3124-krát
60 %
Velke sklamanie, okrem izieb nezodpoveda 5* hotelu nic. Neda sa porovnat s 3* hotelmi v arabskych krajinach ( napr. Tunisko). Tam sme nemali problem dat si na olovrant pizzu, hranolky, oblozene bagety, zmrzlinu, horucu cokoladu apod. Z ovocia sa tu podaval iba melon, dyna, kompotovany ananas, 1x jahody a 2x banany. Perlickou bol ananasovy dzus, ktory spravili zo stavy kompotovaneho ananasu rozriedeneho vodou, dzusy z krabice pred vami riedili vodou. Tento hotel neodporucam nikomu a neviem pochopit ako mohol niekto napisat recenziu v superlativoch. Hoci nie som narocna, chodili sme do 3* hotelov, kde sme boli velmi spokojni, tak mozem porovnavat. Zlaty pobyt v 3* v Tunisku alebo Egypte! čítať celú recenziu
Stanislava C., Banská Bystrica
Termín pobytu: Júl 2007 Recenzia pridaná 03.02.2010 Prečítané 3210-krát
100 %
Výborná rodinná dovolenka. Krásne prostredie, super fakultatívne výlety. Perfektné! čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia