83%
Hodnotenie
83%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Kréta, Malia  Grécko, Kréta, Malia

allsun Hotel Carolina Mare recenzie 

allsun Hotel Carolina Mare recenzie 

2:20 h
16 °C
16 °C
16 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
647 €
647 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 83 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 72 %
Izby 82 %
Strava 82 %
Personál 87 %
83%
Celkové hodnotenie
277 recenzií
Karol
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 03.10.2016 Prečítané 878-krát
57 %
Veľké sklamanie, vzhľadom na to, čo je napísané o hoteli v katalógu a čo nám bolo povedané priamo v CK. Tento hotel sme si vybrali aj preto, že prešiel kompletnou rekonštrukciou. Záhada však, ale naša izba č. 618 nemala zrekonštruovanú kúpeľňu. Po sťažnosti V CK, nám vedúci predaja tvrdil, že niektoré izby boli zrekonštruované v nižšom štandarde! Izba bola veľmi malá, nakoľko nám do dvojlôžkovej izby pridali tretiu posteľ ako prístelku. V izbe sa dvaja ľudia neobišli bez toho, aby sa jeden neuhol. Po troch dňoch nám izbu vymenili a tá už bola pekná, väčšia a kompletne zrekonštruovaná. Aj keď v nej zase nefungovala klíma, ale to nám do hodiny opravili. Strava bola v pohode, až na sáčkové polievky, ale kto ste boli v Turecku v 5* hoteli, tak to sa nedá porovnávať, tam to niekedy až preháňajú. Personál celkom o. k. až na dve super arogantné recepčné. Stredisko je na okraji letoviska, takže vyhovuje tým, čo majú radi kľudnú dovolenku. Ubytovacie jednotky sú veľmi nahusto a veľmi záleží, kde vám dajú izbu či budete, alebo nebudete spokojní. Ale verím, že niekomu je to jedno. Pláž je krásna, more čisté, tyrkysové, ale vstup do mora kamene, len malá zátoka naľavo, kde je vstup do mora lepší. Krásna pláž je cca 800m na pravo od hotela. All inclusive na pláži veľké slabota, ani to nebudem rozvíjať. Problém bol s vodou. Ak ste chceli mať na izbe vodu, museli ste si kúpiť alebo ak ste mali fľašu, mohli ste si naplniť na pláži a doniesť na izbu. Ďalší šok bol s osuškami, výmena každý tretí deň a posteľná bielizeň jedna na celý pobyt. V areáli bolo veľmi málo ležadiel, keď ste chceli ležať pri bazéne, museli ste si ísť ešte pred raňajkami obsadiť. Niekedy bol problém nájsť miesto aj na pláži. Malo tam byť podľa CK veľa bazénov, ale v podstate tam boli dva menšie, kde sa dalo aj plávať a detský a taký pre najmenších pri animátoroch. Aby som nezabudol, medzinárodní animátori boli super, to bola svetlá stránka dovolenky. Ck v čase našej dovolenky tam ešte animátorov nemala. Športovať sa dalo, futbal, volejbal, stolný tenis, šípky, aerobik v bazéne atď. Boli sme v aqua parku v neďalekom Hersonissose. Do centra Málie to bolo peši tak 15 minút. Tam bolo živšie, veľa taverien, taká grécka klasika. Na záver len toľko, Kréta ešte určite áno, ale tento hotel určite nie a s touto ck tiež ani omylom. čítať celú recenziu
Eva, Maroš
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 13.09.2016 Prečítané 165-krát
100 %
Tomuto hotelu sa nedá nič vytknúť, svoje 4* má právom. Transfer z letiska trval asi hodinu. Pripravili nám v jedálni bohaté občerstvenie, napriek tomu, že sme prišli pred polnocou. Personál je veľmi milý, ochotný, usmievavý. Hotel je nádherný, zrekonštruovaný, vyzerá priam luxusne. Izby sú super. Priestranné, na izbe aj kávovar, denne dopĺňajú kávu a čaj. Izby na prízemí majú súkromný dlhý bazén, to sme mali aj my. Horné zas majú výhľad na more. Kúpeľňa je veľká, sú tam veľké dávkovače s mydlom a šampónom, je to praktické. Uteráky menia denne, upratujú všetko. Mali sme izbu blízko hlavnej budovy, tak sme chytili aj WiFi. Inak WiFi je na dobrej úrovni, v celej hlavnej budove ide super, aj v jedálni. Čo sa týka stravy, vynikajúca. Obrovský výber všetkého možného. Jedáleň je veľká, netlačili sme sa tam, prístup k nápojom a k pultom s jedlom je so všetkých strán. Ako snack robia gyros, hod - dog, toust, je to chutné. Pri bazéne je zmrzlina, môžete si sami naberať. Bazény sú dva, sú veľké a pekné. Pláž je hneď vedľa hotela, piesková, ležadlá a slnečníky zdarma. Vždy sme si mali kam ľahnúť, aj keĎ sme prišli až neskoro po raňajkách. More krásne, čisté, príjemné vlny, vstup do mora kamenistý, potom piesok. Určite treba topánky do mora. Dá sa aj šnorchlovať. Animačný tím super, priateľský, veselý, počas dňa rôzne športové aktivity, hrá hudba, večerný program pobaví. Po pravej strane od hotela začínajú obchodíky, ak vydržíte kráčať také dva km, prídete do mesta a tam to žije obchodmi a barmi. Túto dovolenku hodnotím ako najlepšiu, Kréta je krásny ostrov a k tomu tento úžasný hotel. :) čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 25.08.2016 Prečítané 216-krát
47 %
Dostali sme zrekonstruovanu izbu, ale nie kupelnu, nemenili sme vsak, kedze ostatne izby su extremne jedna vedla druhej, vidite susedovi oproti farbu oka. :) Strava bola sklamanim a ano, ti co si poviete - no a hadam sa doma stravuje lepsie? - ano, stravujeme sa doma lepsie. Gyros na plazi - odrezky traslaveho masa, v hotdogu lacne parky, v burgri chrupavkove maso. Kura v restike - odrezky, z ktorych ja varim ledva polievku - tu boli akoze grilovane. Tvrde bravcove, lacna ryba - asi pangas? Aj ostatne - slabota. Cez rusne casy obeda a vecere rady na jedlo a problem najst prestrety stol. More krasne, teple, kamene v nom nevadia. Kusok od hotela pekna piescita velka plaz a zatoka. 3 dni velmi veterne so zakazom sa kupat. Napoje v AI slabe - nizsia kvalita. Malia je rusne mesto plne caciek maciek a opitych britskych a nemeckych tinedzerov. Pozicajte auto na par dni a prejdite plaze v oblasti Iskro a na juhu v okoli Ierapetra. A najedzte sa v malych miestnych tavernach, potom ten dojem nebude az taky zmiesany. :) Kreta znovu? Ano. Tento hotel? Nuz, keby bol o tisicku lacnejsi a na menej dni, nie na 12. čítať celú recenziu
ellanetella
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 21.08.2016 Prečítané 188-krát
73 %
Tento hotel je dobrou voľbou pre rodiny s deťmi hoci transfer z letiska (30km) trval a v buse s vypnutou klímou o polnoci asi hodinu a pol! Hotelový komplex sa nachádza hneď pri pláži s celkom pozvoľným vstupom do mora (možno by som uvítala viac ležadiel). Všade sa nachádzajú bazény, ktoré pomerne často kontrolovali a aj čistili. Hotelové budovy sú zrekonštruované, ale nie všetky. My sme našťastie mali veľmi peknú, modernú a priestrannú izbu. Reštaurácia bola tiež moderná a jedlo bolo neustále dopĺňané, len keby bol väčší výber mäsa - niekedy veľa detí žilo len na hranolkách. Mám pocit, že 4 hviezdičky by mali ponúkať viac druhov jedál, v ponuke bolo dosť syrov, šalátov, zeleniny aj ovocia, čo bolo veľké plus. Najesť sa medzi hlavnými jedlami môžete v plážových baroch, ale hotdogy a burgre v nich nezodpovedajú úrovni hotela. Moja dcéra(4r.) bola nadšená z detského klubu a obľúbila si všetky animátorky a páčil sa jej aj program. Syna (8r.) sme nevedeli dostať von z vody či už z mora, alebo bazénov. Menšia pláž v pri kamennom výbežku bola vynikajúca, voda teplá a čistá (až na nejakú tú chaluhu). Celkovo hotel odporúčam. čítať celú recenziu
anna zacharová
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 10.08.2016 Prečítané 301-krát
80 %
S lepším hotelom som sa ešte na dovolenke nestretla. Prirovnala by som ho k nášmu k Aquacity Poprad 4*, ale ešte lepší. Výhľad na more, izby krásne, čisté, každý deň precízne poriadené. Dovolenku nám kazil malý počet ležadiel a jeden drzý plážový pracovník, ktorý mal nevhodné až drzé správanie. Boli sme tri dospelé ženy s tromi deťmi, ale platili sme aj za deti ako za dospelé, lebo sme boli v troch izbách. Dva dni sme boli úplne bez ležadiel, lebo jeden raz nebolo nič voľné, druhýkrát, keď sme si ráno, obsadili 4 ležadlá a potom sme prišli na pláž, tak tri nám zobral. Pritom priestoru majú dosť, len malý počet ležadiel. Tak nech potom dajú za ležadlá platiť, ale nech nemusím celý deň strážiť ležadlá. Dospelá dcéra tam bola celý čas chorá, nevládala, mali sme dosť problémov s ňou a on nám ešte drzo nadával. Potom sme prišli na to, že sme mu mali dať asi peniaze. Do hotela sme pricestovali o polnoci, takže izby boli hneď. Stredisko je síce blízko letiska, ale autobus rozvážal po iných hoteloch, takže v noci sa to zdalo dlho, lebo my sme boli poslední /cca 1, 5 h/. Animácie slabé. Nedá sa zrovnať s Tureckom. Rezort je vhodný pre rodiny s deťmi. Využívali sme aj plavecký bazén pri hoteli. Pre rodiny s deťmi doporučujem výlet do blízkeho aqualandu. Výborný. Krásny výhľad z neho na more. Príjemné prekvapenie bolo od hotela. Druhá dcéra mala počas pobytu v jeden deň meniny aj narodeniny a poslíček jej doniesol tortu so sviečkou a napísaným blahoželaním aj na torte aj s písomným blahoželaním. Bolo to milé. čítať celú recenziu
LenkaB
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 09.08.2016 Prečítané 320-krát
70 %
Príchod na hotel doobeda, ihneď sme dostali náramky a išli na neskoré raňajky. Izba okolo 13. 00 (chválim snahu recepčnej na hoteli dať 3 izby spolu blízko z dôvodu našej požiadavky, ktorú nám cestovka garantovala, ale vopred na hoteli nevybavila). Celkový dojem veľmi dobrý. Vrátili by sme sa, ak by boli odstránené nedostatky nižšie uvedené. Vysoko hodnotím kvalitu slovenských animátoriek Dominiky a Nicoly, vždy usmievavé, dobre naladené, deti ju zbožňovali a do klubu by chodili každý deň doobeda aj poobede. čítať celú recenziu
martina
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 05.08.2016 Prečítané 214-krát
33 %
Napriek ubezpeceniu CK o rekonstrukcii celeho hotela tyzden pred odletom, je zrekonstruovana len cast. Stare kupelne s ig. zavesom, hrdzavym smetnym kosom, nefunkcnym splachovanim. Izby male, poschodova postel, niektore izby napr. s vyhladom na schodisko medzi pavilonmi. Nedostatok lezadiel, roztrhane lezadla aj stolicky v baroch. Velmi slaba a opakujuca sa kuchyna. Arogancia personalu recepcie, zly pristup do mora, kamenne platne, pri permanentnych vlnach nebezpecne. Veterno, polovicu dovolenky zakaz kupania v mori. Odlahle od Malie, jedine pozitivum, zlate SK animatorky. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 19.07.2016 Prečítané 342-krát
70 %
Zrekonštruovaný hotel, veľmi pekne vybavený, aj pre detičky, my sme boli v superior izbe, kde nám každý deň dopĺňali vodu, k dispozícii sme mali varnú kanvicu, čaj káva, ovocie na izbe, kozmetika, žehlička. Izba bola priestranná, staršia dcéra bola na prístelke a menšieho sme mali v detskej postieľke, upratovali denne a pekne čisto, pláž je krásna aj na potápanie aj pre deti, my sme mali 6 dní veterno, ale dalo sa blázniť vo vlnách a 4 dni bezvetrie, tak voda aj vzduch stáli :O), voda teplučká, priezračná. Strava výborná a čo musím pochváliť. slovenské ANIMÁTORKY boli úžasné a výborne zabávali nielen deti, ale aj dospelých, veľmi ochotné a milé (Nikolka a Romanka). Mali sme ozaj SKVELÚ DOVOLENKU. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 17.10.2015 Prečítané 1414-krát
93 %
Hotel je veľmi pekne zrekonštruovaný, všetko je tam krásne, nové. Je tam plno bazénov, 2 plážové bary, izbu sme mali pekne zariadenú a mali sme hlavne nádherný výhľad na more, pláž bola tiež krásna, veľká, piesočnatá, ale vstup do mora bol pred našou časťou hotela skalnatý. Jedlo bolo úžasné. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 1044-krát
83 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, rodiny s deťmi, ale aj pre mladých. Transfer z letiska je do 30 minút. Ubytovanie sme mali od 11:00 k dispozícii, avšak do Hotela sme prišli ráno o 8:00 a všetky služby hotela sme mali zabezpečené ihneď. Od centra je to síce ďalej, no dá sa to zvládnuť prechádzkou (30minút). Hotel má k dispozícii množstvo bazénov, 2 plážové bary, animácie počas celého dňa pre deti i dospelých. My sme boli ubytovaní v novo zrekonštruovaných izbách. Izba bola plne vybavené a veľmi pekné a vkusne zariadená. K dispozícii set na prípravu čaju/kávy (denne dopĺňaný čaj a káva, cukor, mlieko). Z izby sme mali prístup na terasu s bazénom určeným pre 4 izby, čo bolo úžasné, nakoľko deti sa tam vyšantili denne až-až. čítať celú recenziu
Barbara
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 27.08.2015 Prečítané 787-krát
83 %
Sme z celeho pobytu uplne spokojne, vsetko sa nam pacilo, nemame k hotelu ziadne vacsie vyhrady. Prijemne sa dalo oddychnut, areal je velky a plaz sa taha pozdlz celeho hotela, jemny kamienkovy piesok a cista voda s velkymi vlnami. Ak Vam nevadi neustaly vietor, tak si pridete na svoje. Letisko cca 40 minut. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 1177-krát
57 %
Hotel presiel kompletnou rekonstrukciou, co bolo velmi pozitivne, cistota - hotel, areal super, kazdy den upratovali izby a menili uteraky, co hodnotim velmi pozitivne. Aj po celom areali stale zbierali odpadky. Animatori uzasni, cele dni robili program. Detsky klub tiez super a kazdy vecer vecerna detska diskoteka, naozaj musim pochvalit. Avsak, ubytovanie je vo velmi malych izbach, najhorsie, ked vychytite izbu ako my, ze pred nami budova a zboku tiez, vyhlad na mur a teplo neskutocne, stal tam vzduch, cele dni a noci sme museli mat pustenu klimu na deti, ziadna ochota vymenit izbu napriek malym detom. V kupelni tie odtoky nemaju doriesene, pri kazdom sprchovani sa valila voda z odtokovej diery na celu podlahu. Stravovanie - nam osobne nechutilo, a ked som po niekolkych dnoch pochopila, all inclusive v tomto hoteli nic moc, zbytky z ranajok a obeda sme dostavali vecer vo forme rolad. Musim pochvalit grecke zakusky, tie boli uzasne. Co sa tyka ponuky all inclusivu vonku v baroch, mala byt od 10-18 hod. najskor sa dalo nieco zobrat o 11. 00 a o 17. 00 uz nic nebolo, deti hladne po veceroch. Neochota personalu neskutocna, nahodou nam vbehla dcerka 12. 25 hod. do restauracie s placom, ze je hladna a nevpustili nas dnu napriek tomu, ze obedy boli od 12. 30. Normalne nas vyhodili za dvere. More - na fotkach vyzeralo krasne, ale teda v skutocnosti hrozne nieco, medzi jednotlivymi vybezkami sa dalo kupat tak, ze vzdy bol iba v strede pomyselny pas, kde sa vsetci kupali, lebo tam bol piesok, po okrajoch skaly a riasy tam nikto nesiel, cize minimalny priestor na kupenie v mori a hlava na hlave v tom stredovom pase. Lezadla a slnecniky boli zadarmo, vzdy sa dalo najst miesto. Fotky na nete celeho aeralu su neaktulane, je tam vela bazenov, dokonca aj niektore izby maju pri balkonoch bazeny, ale co mi vadilo asi najviac, vyberali sme hotel, aby to nebola masovka a teda bola, podla fotiek si clovek mysli, ze su tam dve budovy, ale v skutocnosti to tam vyzera ako niekolko bytovych domov a v nich izba na izbe. čítať celú recenziu
DenisaP
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 28.06.2015 Prečítané 2232-krát
97 %
S dovolenkou sme boli veľmi spokojní. Aj keď sme vyberali na poslednú chvíľu a ako alternatívu za iný pobyt, ktorý nebol voľný, dovolenka sa nám vydarila. Hotel prešiel v nedávnej dobe významnou rekonštrukciou (hlavná budova - reštaurácia, recepcia, fasáda, okolie a tiež bazénová časť). Fotky v niektorých katalógoch a ponukách CK&CA sú staré, tak niektorí spoludovolenkári boli milo prekvapení. čítať celú recenziu
Sia
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 30.10.2014 Prečítané 2492-krát
70 %
Pacilo sa mi, ze tak ako v Turecku bol sami Rus, tak v tomto hoteli bolo na kazdom rohu pocut Slovaka, co bolo velmi usmevne. :) A to more, tie vlny, nato, ze to bol prelom augusta - septembra, tam pocasie bolo neuveritelne krasne, ale raz aj trosinku sprchlo, co bolo tiez sumevne, ale len na chvilocku. :) čítať celú recenziu
Maja
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 11.09.2014 Prečítané 2367-krát
97 %
Úžasný hotel, vzdialenosť od centra Málie cca 20 - 30 min. chôdze, ale aspoň človeku vytrávi, asi 1 hod. z letiska Heraklion, vhodný pre všetkých aj pre rodiny s deťmi. Ubytovaní ste hneď, ochotný personál, v septembri už trochu chladnejšie, ešte začiatkom septembra je to ok. čítať celú recenziu
Róbert
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 02.09.2014 Prečítané 2213-krát
97 %
Veľmi pekný hotel, ktorý bude na budúci rok prekaterozovaný na 4* a kompletne zrekonštruovaný. Vždy a všade čisto. Strava výborná a pestrá. Odporúčam využitie večere ala carte, prípadne VIP raňajok za poplatok. Budete sa cítiť výnimočne. Personál veľmi ochotný a milý. Hotel vhodný pre rodiny s deťmi. Slovenskí a českí animátori. No super. Kto bude hľadať chyby, isto nájde, ale kto si chce oddýchnuť a zabaviť, bude nadmieru spokojný. čítať celú recenziu
Mirec
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 19.08.2014 Prečítané 1799-krát
77 %
Veľmi príjemný hotel s okolím aj službami. Je približne 35-40 minút autobusom od letiska. Pozor však pri vybavovaní ubytovania, treba do zmluvy do poznámok napísať, akú izbu presne vám sľúbili. Nám bola sľúbená štandard izba v hlavnej budove hotela. Pri ubytovaní sme však dostali bungalov, ktorý bol v dosť zlom stave. Po reklamácii a predložení zmluvy delegátke a recepčnej, v ktorej sme nemali napísaný bungalov, ale štandard izbu, sme po 2 nociach dostali nami žiadanú izbu, ktorá spĺňala, čo nám bolo sľúbené. Na hoteli je ubytovaných veľa rodín s deťmi, takže je tam rušno. O zábavu pre deti, ale aj dospelých sa starali animátori, myslím, že robili, čo sa dalo v rámci možností hotela. Kto sa chce zabaviť, zabaví sa. čítať celú recenziu
a_dka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 4013-krát
60 %
Cestovná kancelária predáva hotel ako celo zrekonštruovaný, práve preto sme si vybrali dannú ponuku ako zaujimavú aj napriek malému počtu hviezdičiek. Po príchode do hotela nás čakala krutá realita. DOstali sme starý, zatuchnutý bungalov ktorý sa nachádzal rovno pri vstupe do kuchyne určeným zamesancom reštaurácie. Bola to tmavá izba, nezrekonštruovaná minimálne 15 rokov. Okamžite sme začali rieŠiť situáciu na recepcii spoločne s delegátkou. No bohužial sme sa dočkali toho, že delegátka bola neschopná niečo vybaviť pre zákazníkov. Na recepci nás stalo ďalších 5 rodín, neubytovaných, nevybavených a delegátka sa tvárila, že nič sa nedá robiť až pokiaľ vŠetci nezačali kričať aby začala riešiť situáciu. Zvyšok hotela bol dobrý a adekvátny 3 hviezdičkam. Strava bola výborna, more a pláž krásna a čistá. Prístup personálu bol výborny bez akýchkoľvek problémov. Hotel neodporúčam. čítať celú recenziu
Zuzana Valášková
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 04.08.2014 Prečítané 1860-krát
83 %
Krásny hotel, boli sme ubytovaní v izbách superior, ktoré boli novovybudované (úroveň 5 hviezdičiek) a pred našou budovou bol nový samostatný bazén určený len pre ubytovaných v tejto časti hotela. Hlavná budova a jedáleň boli veľmi pekné, strava pestrá, ponuka nealko nápojov veľmi dobrá, pivo chutné. Hotel je pokojný, vhodný pre rodiny s deťmi (mimo centra mesta). Pláž je piesková, pozvoľna sa zvažuje. Na niektorých miestach pláže sa síce nachádzajú kamene, no sú tam aj miesta len s pieskom, takže pláž je vhodná aj pre veľmi malé deti. Počas nášho pobytu 23. 7. - 2. 8. 2014 bolo veterno a na mori boli vlny, čo bolo super! Vo vode sa vybláznili deti, ale aj mnoho dospelých (aj v pokročilejšom veku). Pri bazénoch a na pláži bol dostatok ležadiel a slnečníkov (pre hostí hotela aj na pláži zdarma). V hoteli chýba viac animačných programov, súťaže a hry pri bazénoch neboli žiadne. Jediná organizovaná zábava pre deti bol miniclub pre najmenších a pre dospelých len plážový volejbal o 12.00. Večer bola pri bare hudba "akože diskotéka", ktorú robil barman bez hudobného vkusu (nikto netancoval, len okolo 24,00 hod opité Rusky). Bola to škoda, lebo vybavenie aj miesto bolo výborné a vhodné na zábavu. Našťastie, 2 x večer (vždy v piatok) hrala živá kapela do tanca, 1 večer počas týždňa prišla grécka hudobná a tanečná skupina, ktorá učila hostí tradičné krétske tance. čítať celú recenziu
Majka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 02.08.2014 Prečítané 1560-krát
83 %
Hotel sa nachadza v pokojnej casti ostrova, priamo pri hotelovej plazi so slnecnikmi a lezadlami zdarma. Je vzdialeny priblizne 45 min od letiska v Heraklione a asi 2 km od rusneho strediska Malia. Je vhodny pre rodiny s detmi, ale aj pre mladych ludi a pary. V areali hotela sa nachadzaju dva bary a niekolko bazenov. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia