82%
Hodnotenie
82%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Kréta, Adelianos Kampos  Grécko, Kréta, Adelianos Kampos

Kathrin Beach recenzie 

Kathrin Beach recenzie 

2:20 h
23 °C
23 °C
19 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
418 €
418 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 85 %
Poloha 90 %
Šport a zábava 62 %
Izby 80 %
Strava 73 %
Personál 88 %
82%
Celkové hodnotenie
247 recenzií
Juliana
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 14.08.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Veľmi dôležité je, akú izbu vám pridelia a kde sa nachádza. Je niekoľko izieb v suterénnych priestoroch cca 1 m pod úrovňou pomerne frekventovaného okolia. My sme takúto izbu dostali, ale vďaka ústretovosti personálu aj za cenu doplatku sme dostali izbu s výhľadom na more a mohli sme si užívať dovolenku. Personál bol milý, ochotný, stredomorská kuchyňa fantastická - veľa zeleniny, šalátov, cestoviny, mäso, ryby, ovocie, zmrzlina, koláčiky... raňajky trošku jednotvárne, ale dalo sa obmieňať. Nápoje k večeri si bolo treba kúpiť. Izby sa upratovali každý deň, bielizeň sa menila po troch dňoch. Wifi v izbách nie je, je možnosť si ju dokúpiť za 2 eurá na deň alebo si sadnete do príjemnej recepčnej haly, alebo baru a využívate wifi zdarma v týchto priestoroch. K dispozícii bol čistý bazén s ležadlami zadarmo, pláž bola veľmi blízko, na pláži boli k dispozícii ležadlá - set za 5 eur, po 16. hod. 2,50. Pomerne často sme sa stretávali s otázkou, či je všetko v poriadku jednak od personálu, ale aj od manažérky hotela, ktorá bola na recepcii alebo v reštaurácii počas večere, dokonca pri odchode sa nás pýtala, ako sme boli spokojní s poskytnutými službami. Taký záujem o zákazníka dokáže potešiť a máte pocit, že v tomto hoteli si klientov naozaj vážia. Dovolenka na Kréte v hoteli Kathrin Beach splnila naše očakávania. More bolo teplé a Poseidon sa postaral aj o vlny. čítať celú recenziu
icevan
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 13.08.2017 Prečítané 764-krát
93 %
Rodinný hotel vybavením zodpovedá počtu hviezdičiek. Nám sa javil ako čistý a útulný, s dobrou polohou pri pláži. Pri príchode na hotel o polnoci nás v chladničke čakala večera. Strava bola výborná, personál ochotný. More bolo krásne. Vrátime sa tam znova. čítať celú recenziu
Jessie
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 03.07.2017 Prečítané 401-krát
53 %
Hned pri prichode nas sklamala izba...zly matrac nam bol vymeneny na dalsi den...vyhlad z balkona priamo do ineho balkona...Vyhoda je blizkost plaze a blizkost mnozstva restauracii a obchodikov, pozicovne aut, autobusova zastavka. Vylet do blizkeho Rethymonu odporucame! čítať celú recenziu
ksls
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 14.09.2016 Prečítané 586-krát
73 %
Menší, útulný hotel hneď pri pláži. Zodpovedá trom hviezdičkám, všetko bolo v poriadku. Hotel má výbornú polohu, všetko máte blízko (obchody, reštaurácie, požičovne áut, autobusová zastávka, minigolf...). Izba bola čistá, personál milý, strava výborná. čítať celú recenziu
Ľubica
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 02.10.2014 Prečítané 1525-krát
67 %
Dovolenka prebehla v poriadku, sem sa oplatí asi ísť s nejakou zľavou, my sme tak šli a za tú cenu sme si pochvaľovali. Izbu sme dostali dobrú, čistú, menšiu. Hotel nie je, bohužiaľ, stopercentne dobre vyriešený - len malé percento izieb je otočené na more, my sme tiež nemali výhľad, po akom sme túžili, okolie je pekné, tak by to ani tak nevadilo, vadil nám len ruch z ulice. To nie sme jediní, komu to vadilo, ale s tým nič nenarobíte. Personál bol milý, vymenili nám aj posteľné prádlo a uteráky. Upratali každý deň. Tešili sme sa z mora. Voda bola čistá a pekne zafarbená. Počasie nám vyšlo, takže sme si užili príjemne teplú vodu. Vlny boli niekedy silnejšie, ale to nevadilo. Situovaný veľmi, veľmi dobre. Na pláž to bolo len na skok. Do centra mesta Rethymna (odporúčame) to je takých 10 min. Ceny za miestnu dopravu sú nízke, takže šup šup na výlet. Pochodili sme si uličky, popozerali miestne budovy, obchody a tak. Premávajú tu aj taxíky. Dovolenka splnila očakávania, na to, že to je hotel strednej triedy, tak za tie peniaze stál, nič nóbl to nie je. čítať celú recenziu
Dana, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2007 Recenzia pridaná 12.11.2007 Prečítané 3747-krát
89 %
Boli sme tu štvorčlenná rodina , veľmi sa nám páčilo. Boli sme veľmi spokojný aj s delegátom a celkovou starostlivosťou. Hotel by som odporúčala skromným a menej náročným klientom , tým sa tam bude páčiť určite. čítať celú recenziu
Nováková, Nové Zámky
Termín pobytu: Júl 2007 Recenzia pridaná 23.08.2007 Prečítané 2682-krát
53 %
Keďže sme si prenajali auto navštívili sme veľa krásnych miest na Kréte. Kréta je fakt krásna, ale tento hotel nikdy viac! Stravovali sme sa asi tak, že išili sme pozrieť čo tam je na večeru..zjedli nejaký ten šalát...a išli na večeru do centra letoviska...inak to nešlo, no a na raňajky sme si nosili vlastné zásoby, lebo ešte aj čaj bol najpodlejší z podlých....tak sme si kúpili svoj. Neodporúčam nikomu tento hotel kvôli slabej (nijakej) strave!!! čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia