63%
Hodnotenie

Eri Beach & Village recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Kréta
  • Hersonissos
17 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 32 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 55 %
Izby 53 %
Strava 52 %
Personál 58 %
63%
Celkové hodnotenie
134 recenzií
Gabriel Slavik
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 15.08.2019 Prečítané 88-krát
47 %
Vzhladom na to, ze hotel ma 4 hviezdicky, vobec tomu nezodpoveda. Izby male, steny popraskane, mravce nam pobehovali na dlazbe, dvere boli viditelne vypacene (pred nami asi niekto stratil kluc?), co sa tyka stravovania, cakal som viac druhov ryb, bola stale len jedna v stave, podla mna pangasius. Polievka jedna a ta ista, kazdym dnom tmavsia, ovocie 99% melon, sem tam pomarance na jednej tacke, co ludia pobrali raz dva. Plaz velmi mala na take kvantum ludi, vedla bola vacsia, ale za poplatok uz, takze 4 hviezdicky v ziadnom pripade! čítať celú recenziu
Natália
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 04.06.2019 Prečítané 797-krát
30 %
Hotel je v katastrofálnom stave, izby špinavé a smrdľavé. Jedlo po 2 dňoch sa opakuje, recepčné neochotné. More čisté, pláž takisto. Avšak miesto pri bazénoch po 9:00 nenájdete. Určite neodporúčam, je to naozaj tragédia. Klientela prevažne ruská, tomu prispôsobený aj program. Miesto slova dovolenka je to utrpenie. Čakali sme na posledný deň nášho odchodu a tešili sa domov. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 11.09.2018 Prečítané 1166-krát
47 %
Na Kréte sme boli s manželom už sedemkrát a ešte sme nikdy nemali štvorhviezdičkový hotel. No toto bola tá najhoršia voľba. Hotelu by som dala tak jednu hviezdičku. Ubytovanie bolo čistá hrôza - maličké izby so starým nábytkom, ale najhoršie boli matrace. Škaredé fľakaté deky, čo boli na posteliach, sme si poskladali a dali pod plachtu, ale aj tak pružiny z matraca tlačili. Neviem pochopiť, ako taká skvelá cestovná kancelária mohla zakontrahovať niečo takéto. čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 27.08.2018 Prečítané 804-krát
50 %
Zo 4 hviezdičkového hotela ho treba zmeniť na najvýš 2 hviezdičkový, Izby nie sú zrekonštruované, kúpeľne horor, recepčné neochotné, bazény, more super. Hotelový komplex je veľký, tak sa to odzrkadlilo aj v jedálni, dlhé rady ako v "závodnej jedálni". Jednoducho nikdy viac. čítať celú recenziu
Mony
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 22.07.2018 Prečítané 1190-krát
60 %
Určite majú ešte čo zlepšovať a vylepšovať. Transfer z letiska bol cca 30 min. My sme prišli do hotela cca 9:30 a ubytovaní sme boli cca 13:30 hod. Zatiaľ sme boli pri bazéne. Areál hotela bol pekný aj kopec voľných ležadiel pri bazéne aj mori. Delegátka Zdenka bola veľmi milá a vždy ochotná, bolo vidieť, že ju práca napĺňa. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 05.12.2017 Prečítané 1421-krát
17 %
Ani jedna hviezda. Špinavý hotel, kde sú na recepcii tak nepríjemné panie, že sa človek až zhrozí. V hoteli prevláda ruská klientela, avšak sú to ľudia z najnižšej vrstvy, čo aj patrične vidieť. Hnusné, resp. žiadne jedlo. O room service sa nedá hovoriť. No proste katastrofa za takmer 1000€/osoba. čítať celú recenziu
Afrofita
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 09.08.2017 Prečítané 1392-krát
17 %
Niečo hroznééé... poddimenzované... strašne veľa ľudí, ktorí sa doslova pri snahe najesť dobre že neušliapu - čo uchmatneš... to máš! Keď konečne si naberieš jedlo, ak ti teda čosi ostane, nemáš si kde sadnúť a ak máš, musíš si upratať stôl a sám prestrieť, alebo ideš jesť na ležadlo! Resp. my sme radšej išli mimo hotela a znovu si zaplatili za stravu, pričom sme už psychicky nezvládali sa tlačiť. Keď si ideš pýtať v rámci all inclusive nápoje, podotýkam iba vodu a malinovku, po dlhánskom vystátom rade ti povedia, nie viac ako dva nápoje na osobu. Naspäť do radu ako za komunizmu do obchodu! Olovrant pri bazéne. Komunizmus na druhú. :-)) Vyložia jednu tácku s koláčom, po ktorom niet po 5 min. ani stopy... o izbe ani nehovoriac... pod oknami velikánske vrtule motorov, ktoré celú noc hučia ako motor lietadla... kúpeľňa :-)) - plesnivá, špinavá, vaňa zasadrovaná bez sifónu, umývadlo detto. Pláž cca 4 m, plná kameňov. V bazéne slaná voda, ktorá je úžasná pre deti, čo chodia na tobogany - nehovoriac žiadny plavčík. Nebyť hotela a pláže 15 min odtiaľ, idem peši domov! čítať celú recenziu
monika
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 01.08.2017 Prečítané 536-krát
47 %
Hotel nič moc, málo jedla a ovocia, budova je strašne ďaleko od viliek, CK uvádza v katalógu 6 min - je to hovadina, 25 min kráčate... a na pláž tiež. Radšej sme sa vybrali iným smerom a najedli sa v meste. Prehnaná cena je za tento slabý hotel. Mali by ho vylúčiť z ponuky a nie ho označiť ako 4*. čítať celú recenziu
Ľubo
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 19.07.2017 Prečítané 655-krát
60 %
Hotel v strmom kopci, bez hotelového autobusu k moru na pláž (1,7 km) do hotela Eri Beach, chýbajúci animátori cez deň, večerný program len jeden krát za týždeň. Údržba na izbách zanedbaná. Transfer z letiska 30 minút. Recepčný mal na zozname len jedno meno správne z našich dvoch, tak ho prepísal ceruzkou. Mali sme zakúpení hotel Eri Village, kde sme mali bývať - 8 minút chôdze od mora, ale bolo to minimálne 20 minút do kopca. Nemohli sme využívať služby all inclusive v hoteli Eri Beach, ako bolo prezentované v popise hotela Eri Village. Pozitíva - pekný výhľad na more a turistika k moru v cene. čítať celú recenziu
Aneta
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 17.07.2017 Prečítané 743-krát
37 %
Neodporúčam, absolútne sa to nedá porovnať so štvorhviezdičkovými hotelmi v Grécku ani nikde (a to ja nie som frfloš) a to sa týka všetkých oblastí: jedlo, pitie, starostlivosť o izby, ležadlá, okolie, personál, tlačenica, z ovocia len melóny na obed a večeru, ráno pár pomarančov a to je všetko. Slnečníky z prvotnopospolnej spoločnosti. A nečakajte nejaké ryby a podobné veci okrem pangasusa. Izbu sme mali slušnú, ale aj to predpokladám kvôli tomu, že sme podplatili recepčnú. Ani sa mi to nechce ďalej rozpisovať, nikdy viac. čítať celú recenziu
anonym
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 17.07.2017 Prečítané 881-krát
23 %
Hotel ani nemôžem hodnotiť, pretože nám ho absolútne nepridelili. Všetkých Slovákov zo všetkých slovenských CK už z letiska odvedú na Village, darmo máte objednaný hotelový pobyt! HANBA! Na Village, 3,3 km od mora máte bazény so sladkou vodou i so slanou vodou. Predsa necestujeme na Krétu preto, aby sme sa kúpali v bazénoch! čítať celú recenziu
Miroslav Šulc
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 23.06.2017 Prečítané 607-krát
23 %
Najhorší prístup do mora, aký som na gréckych ostrovoch ešte nezažil, ostré kamene a veľké balvany. Asi 95% ruských turistov s deťmi, personál prevažne iba rusky hovoriaci. Jedáleň príliš malá na zhruba 1000 až 1500 turistov. Keď sa nám konečne podarilo nabrať si jedlo, nebolo kam si sadnúť. Okolie a celkovo mesto Herssonissos bolo pekné. Wifi nebolo dostupné 5 dní, hoci malo byť prístupne zadarmo každý deň. Stalo sa, že nám až po 3 dňoch prišli upratať a vymeniť uteráky. A Gym room, miestnosť s činkami bola v dezolátnom stave, samá hrdza, proste výsmech všetkým fitness centrám. Ideálne pre Slovákov, čo sa chcú zdokonaliť v ruštine. čítať celú recenziu
Patrik
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 31.07.2016 Prečítané 797-krát
63 %
Hotel - ubytovanie - nastastie sme mali dobru izbu, ale co sme poculi od ostatnych ludi, take stastie nemali. Co sa tyka wifi, to je nula bodov, plne sa nedalo pripojit a ak nahodu hej, tak v noci, rychlost pomala. Vonkajsie wc katastrofa, smrad velky a ziadne sukromie. čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 20.11.2015 Prečítané 789-krát
37 %
Ubytovanie v hoteli sme my mali celkom dobre, co sa neda povedat o vsetkych Slovakoch, co prisli spolu s nami. Najhorsie na takom velkom komplexe boli vonkajsie WC/ 1 muzske a 1 zenske pre tolko ludi. Ked ste tam vosli, hroza, papiere porozhadzovane po zemi, smrad, treba to zazit, chodili sme na WC na izbu. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 28.07.2015 Prečítané 1022-krát
73 %
Hotel zodpovedal presne popisu CK na internete. Zariadenie síce bolo staršie, ale izba vrátane kúpelne a balkóna bola čistá, všetko fungovalo. Upratovanie v poriadku, upratovačky ochotné. Veľa ľudí v jedálni počas podávania jedál - to by síce nevadilo, ale chýbala organizácia - tlačenica pri pultoch s jedlami a motajúce sa malé deti, klzká dlážka. Personál ochotný, strava výborná - možno by mohlo byť viac druhov ovocia, inak široký výber. Niekoľko pekných bazénov so slanou vodou, tobogan a šmykľavky, pekný detský bazén, ležadlo a slnečníky zdarma - dosť pre všetkých, ale bolo si treba ráno obsadiť miesto, inak už po 10 tej bol problém nájsť ležadlo bez uteráka, aj keď na ňom nikto neležal. Na pitie v rámci AI pivo, biele červené/víno, ouzo a brandy, nealko zo stroja, voda, káva a čaj. Poobede cca o 16tej jeden druh koláča. Všetko hneď pri bazénoch. Hotelová pláž kamenistá, ale pekná, krásna voda, teplota príjemná, vidieť rybky a pod. Treba obuv do vody. Niektoré kamene boli klzké. Hneď vedľa piesočnatá pláž (platené ležadlá a slnečníky) - je súčasťou zábavného komplexu Star Beach. Pomerne hlučné cez deň aj večer, hlavne pre starších ľudí a malé deti. Neďaleko (cca 10 - 15 min.) ďalšie pekné piesočné pláže. Tenisové kurty a beachvolleybalové ihrisko v areáli hotela, aj herňa pre deti. Animačné programy počas dňa - pre deti hry a pre dospelých napr. beachvolleybal alebo boccia. Do centra mesta blízko - či už po hlavnej ulici alebo po promenáde vedúcej popri mori. Veľa obchodov aj supermarketov blízko hotela. Autobusová zastávka hneď pred hotelom a aj požičovňa - áut patrí tomu istému majiteľovi, ako hotel - služby v poriadku, cenovo dostupné. Klientela hotela prevažne ruská, poľská, česká, slovenská a z Veľkej Británie. Dovolenka splnila naše očakávania, boli sme spokojní. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 02.09.2014 Prečítané 2057-krát
70 %
Nezodpovedá určite 4*, ale napriek tomu to bola pre našu rodinu jedna z tých lepších dovoleniek. Mali sme izbu s výhľadom na more. Na izbe sme iba chodili sprchovať sa, spať. Takže nám neprekážalo, že to zariadenie nie je podľa poslednej módy. Bazény boli super, lehátka zdarma. Nám strava chutila. Nevedeli sme sa dojesť čiernych olív, feta, tzatziky, palaciniek a pomarančov. Hotel bol plný Rusov, Poliakov. Slovákov a Čechov tam bolo pomenej. Naozaj je to v centre všetkého, obchodov, barov, zábavy. Každý si príde na svoje. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 1435-krát
30 %
Toto zariadenie jednoznačne nezodpovedá 4*, dala by som max. 2*. Izby hnusné, zastarané, hlavne kúpeľňa. Všade sama stuchlina a plesne na kachličkách. Personál nechápavý, neochotný, strava jednotvárna. Neodporúčam rodinám s deťmi, veľmi zlý prístup na pláž - cez skaly. Večer v okolí hluk s diskoték. Veľké sklamanie. čítať celú recenziu
Bačíková Zita
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 1215-krát
40 %
Hotel nevhodný pre rodiny s malými deťmi. Prístup do mora cez skaly, kde ich bolo treba prenášať. Ubytovanie vhodné až na tretí pokus. Izby plesnivé, zatuchnuté. Jediné šťastie, že bazény mali morskú vodu. Animácie pre deti hotelovými animátormi, ktoré trvalo 30 minút bolo v anglickom alebo ruskom jazyku. Ubytovanie v tomto rezorte sme si nevybrali. Boli sme tu CK umiestnení bez nášho zvolenia. Platili sme iný rezort aj oblasť. čítať celú recenziu
SMM
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 12.08.2014 Prečítané 1227-krát
53 %
Nedobrovoľne sme sa ocitli v hoteli, ktorí by sme si NIKDY nevybrali a neviem, kto im dal 4*. Obrovský komplex, priamo v centre, bez pieskovej pláže (resp.platenej), hotel plný Rusov, vedľa v hoteli non-stop revala hudba na vonkajšej diskotéke v takej intenzite, že ste sa na lehátku pri bazéne nepočuli. Skutočne, tak ohučaní a nevyspatí sme z dovolenky ešte nešli. Animácie pre deti spočívali z detskej 5 minútovej večernej diskotéky, a jednej pani, ktorá im maľovala tetovanie. Vzdialenosť od letiska asi 20 minút, v blízkosti množstvo obchodov a reštaurácií, priamo v hoteli je mini-market, kde sme si museli napriek ALLIN kupovať pitie a pre syna aj občerstvenie, keďže mimo podávania jedla nič iné neponúkali. Možno to niekomu vyhovuje, ale keďže sme mali vybraný a uhradený hotel v max. tichom a kľudom prostredí, s nádhernou piesočnou plážou, výborným ALLIN, slovenskými animátormi (boli sme sa tam totiž pozrieť, čo sme nemali robiť, lebo to ešte predčilo naše očakávania) a o to viac sklamaní sme odchádzali. Čo nás potešilo, že obidva lety sme absolvovali bez akéhokoľvek meškania lietadla, delegátka bola ochotná, ale bezmocná... Kedy začnú slovenské cestovky hájiť práva svojich klientov a prestanú byť Slováci len tí, čo sa všetkému musia prispôsobiť? Veď naše eurá majú takú istú hodnotu ako u iných... čítať celú recenziu
Lenka, Trnava
Termín pobytu: Jún 2007 Recenzia pridaná 12.08.2007 Prečítané 2094-krát
98 %
Tento hotel vrelo doporučujem tým, ktorý hľadajú vynikajúcu dovolenku, so športovým vyžitím, ale aj oddychom. Ja som tu prežila vynikajúcu dovolenku, z ktorej sa nám nechcelo odísť domov. Nezostáva mi nič iné len vám ho odporučiť, stojí to za to..... čítať celú recenziu