Covid-19 v Grécku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
85%
Hodnotenie
85%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Kréta, Anissaras  Grécko, Kréta, Anissaras

Bella Beach recenzie 

Bella Beach recenzie 

2:20 h
16 °C
16 °C
16 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
599 €
599 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 82 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 73 %
Izby 82 %
Strava 90 %
Personál 92 %
85%
Celkové hodnotenie
125 recenzií
Igor B.
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 04.09.2019 Prečítané 0-krát
0 %
Veľmi dobrý dojem z dovolenky v tomto hoteli a včerajšie rozhodnutie, že sem s rodinou prídeme aj na budúci rok, pokazil dnešný hororový zážitok o 4:00. Po krásnom bouzouki večere sme sa zbalili, aby sme ráno v kľude odišli domov. V noci som mal nepokojný spánok a zazdalo sa mi, že niekto je na terase. Nezazdalo. Bola tam tmavá postava v šiltovke. Začal som kričať, aby so zobudil manželku a dcéru a vystrašil neznámeho. Súčasne som vybehol k terase. Zarazilo ma, že záves je odhrnutý a dvere otvorené. Osobne som ich večer zavrel a zaistil a zatiahol záves. Postava medzitým pomaly cúvla a odišla smerom pred hotel. Za stĺpom ju istila druhá postava. Bola ešte tma. Utekal som na recepciu, ale kým recepčný privolal strážnika, prešlo možno aj 10 minút. Potom ma presviedčali o tom, že to boli opití turisti, ktorí sa chceli dostať na svoju izbu. Nie, boli to chladnokrvní zlodeji. Nezutekali zbesilo. Veľmi ma zarazil postup hotela, neprivolali ani políciu. Ešte teraz mi po chrbte naskakujú zimomriavky. Našťastie, už som s rodinou doma v bezpečí. čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 02.07.2019 Prečítané 169-krát
70 %
Celkovo by som hotel hodnotila veľmi pozitívne. Nakoľko sme cestovali aj so synčekom 2 a pol ročným, hľadali sme niečo blízko pri letisku, čo aj tento hotel splnil. Čo by som hotelu vytkla, tak na detské ihrisko by mohli dať aspoň plachty, ako sme to v iných videli, nakoľko pri silných horúčavách sa tam nedalo byť, taktiež detský bazén. Nám to však pobyt nepokazilo a na ihrisko sme sa snažili chodiť neskôr a k detskému bazénu sme si pritiahli slnečník a stále drobca krémovali. čítať celú recenziu
Klára
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 21.08.2017 Prečítané 977-krát
60 %
Hotel blízko letiska. Malá izba s klimatizáciou bez diaľkového ovládača klímy, nefunkčná druhá karta na otváranie izby. Voda len pri príchode, pričom v katalógu sa uvádza minibar. Inak len prázdna chladnička. Lobby bar funguje až večer, v hoteli podávajú kávu len z automatov, nikde nie je normálny kávovar na prípavu kvalitného pressa. Výmena plážových uterákov len v pondelok, stredu a piatok, pričom Vám povedia, že uteráky došli, lebo si v ten deň veľa ľudí menilo. Ináč strava bola výborná a snaživý a úctivý personál. Animácie slabé. Na detských diskotékach sa zabávali asi 3 deti. Na pláži dostatok ležadiel, ktoré sú ráno plavčíkom očistené od piesku. Stolíky si čistí každý sám. Toaleta, sprcha z dreva, ktoré už čosi zažili zospodu odpadávajúce a prehnité preglejky. Ináč čistota v nich bola dodržiavaná. čítať celú recenziu
Miloš
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 13.08.2017 Prečítané 344-krát
97 %
Hotel na úrovni, prostredie a pláž okolo hotela príjemná a čo sa týka obsluhy - veľmi dobrá a dokonca servis (melón, kokteily, voda) až na pláž priamo k ležadlám. Najlepší čašníci v bare Popi a Arnold. Animačný tým tiež super milí ľudia. Odporúčam ľudom, čo si chcú oddýchnuť v tichom prostredí, blízko od letiska a pár minút autom od rušného centra. čítať celú recenziu
Regína
Termín pobytu: Oct 2013 Recenzia pridaná 15.01.2014 Prečítané 2510-krát
67 %
Komplex sa nachádza priamo na pláži, stačilo prejsť cez ulicu. Letisko sa nachádza asi 23 km od hotela, takže presun netrval dlho. Ďalšie väčšie miesto je Herssonisos - cca 5 km od hotela. Ako výlet – odporúčame. S veľkými nákupmi v tejto oblasti nepočítajte. V okolí hotela takmer nič nie je. Je to pokojná oblasť. Za nákupmi, reštauráciami či akokoľvek zábavou si musíte zájsť do mesta. Autobusová zastávka je slušných pár minút vzdialená od hotela, nie sú to 3 minútky, ako uvádzajú mnohé katalógy, tak pozor! Prechádzka by nám nevadila, len nás to poriadne zaskočilo, a tým aj nahnevalo. Ak budete dovolenkovať so svojim autom, bude to pre vás ideálne. V hoteli boli ubytovaní prevažne Angličania, Rusi a Poliaci. Zamestnanci sú veľmi dobrí, usilovní a ústretoví. Personál bol skutočne kompetentný. Nebol problém sa s nimi dohovoriť. Izby boli veľmi dobré. Mali sme priestrannú izbu zaliatu slnkom, pekne zariadenú s pomerne čistou a peknou kúpeľnou. Mali sme aj balkón s krásnym výhľadom. Izbu pravidelne upratali a vymenili nám aj uteráky a posteľnú bielizeň. Strava bola chutná, bolo tu veľa jedla typického pre Grécko. To sa nám páčilo. Nejaké tie chybičky by sme na jedle našli, ale v globále bolo chutné. Plusom boli bezplatné ležadlá a slnečníky nielen v areáli hotela, ale aj na pláži. čítať celú recenziu
Libuša V., Veľký Meder
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 13.09.2012 Prečítané 1657-krát
93 %
Najlepšia dovolenka a to som už bola takmer všade! Okrem kúpania sa v mori ,nakoľko v auguste je týždeň more kľudné a týždeň veľmi veľmi búrlivé dá sa prežiť iba na kraji v prvej až druhej vlne aj tá druhá vás už vyhodí a pozor zoberie vás späť do mora,vtedyje plávať absolútne nemožné. Dá sa však podniknúť výlet na Spinalongu tam je to úžasné !!!! čítať celú recenziu
Igor M., Nitra
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 22.08.2011 Prečítané 2159-krát
87 %
Veľmi dobrý, odporúčanie pre rodiny s deťmi a starších ktorý nepotrebujú diskotéky a nočný život.Jediný rušivý moment boli cykády. čítať celú recenziu
Klaudia T, Kosice
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 11.07.2011 Prečítané 2594-krát
89 %
odporucam hotel , je to kludny rodinny hotel , nenachodite sa jak blbci z jednej strany na druhu ako v tych megalomanskych hoteloch, vsetko mate po ruke, a nie je problem sa vratit na izbu pre nieco co ste zabudli :-) je tam kopec francuzov, a v case ked sme boli my, tak hlavne dochodcov, ale nevadilo nam to .. 5min taxikom je hned mesto na nakupy, alebo vecerne DJ-iny :-) čítať celú recenziu
Claudia, BA
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 16.06.2011 Prečítané 3089-krát
69 %
moj celkovy dojem je negativny , bola som rada posledny den pobytu , ze odchadzam a na kazdej dovolenke co som bola to bolo naopak , pekne zazitky mam len z cestovania po Krete na plaz Vai , na ostrov Spinalonga , odporucam muzeum v Heraklione, Knossos a klastor TOplou po ceste na Vai, takze odporucam tento hotel rodinkam a dôchodcom. Nezavislim mladim ludom odporucam 3 hviezd. hotel, pozicat si auto a precestovat Kretu... Strava je vsade draha , kava za 3 eur , pivo 4eur, jedlo drahe, benzin 1,75eur a pozicanie auta od 30 - 50 eur na den , Kretania su inak velmi mili ludia a ukecani, nasa delegatka Lubica - super clovek, uplna spokojnost, srdecna a ochotna pomoct kedykolvek čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia