80%
Hodnotenie
80%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Kréta, Malia  Grécko, Kréta, Malia

Dessole Malia Beach recenzie 

Dessole Malia Beach recenzie 

2:20 h
16 °C
16 °C
16 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
529 €
529 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 70 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 67 %
Izby 70 %
Strava 73 %
Personál 80 %
80%
Celkové hodnotenie
30 recenzií
eli
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 02.08.2019 Prečítané 117-krát
77 %
Ubytovanie výborné - v záhradných vilkách, krásne prostredie, čistúčko. Personál úžasný, jedlo fajn, stále dopĺňané, veľa ovocia, zeleniny, výborná káva. Oceňujem bazény napustené slanou vodou, keďže more bolo absolútne nevhodné pre deti. Nonstop jedlo či koláčiky. čítať celú recenziu
Meggy
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 23.07.2019 Prečítané 158-krát
87 %
Hotel ma nadhernu velku zahradu, v ktorej je viacero mensich ubytovacich blokov. Ma dva bazeny, jeden pri restauracii a Lobby bare a druhy pri Pool bare, kde je pocas dna k dispozicii bar, mensi bufet a cerstvo pecena pizza na dreve. Plaz je len zopar schodov od hlavnej restauracie. čítať celú recenziu
viera gruzova
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 16.09.2017 Prečítané 1126-krát
87 %
Hotel vhodny pre vsetky vekove kategorie, hlavne pre rodiny s detmi. Od letiska vzdialany asi 30 km. Areal velmi pekny, v krasnej zahrade a v tichej lokalite. Bazen so slanou vodou aj este jeden so sladkovodnou, animacie pre deti, cvicenie v bazene, vecerna disco pre deti. Animatori si zasluzia velku vdaku. čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 24.08.2017 Prečítané 687-krát
87 %
Celkovo jednou vetou vrelo doporučujem, ale prosím Vás, ak niekto očakáva luxus z tureckých hotelov, ani to nečítajte ďalej, ale ak vám stačí pocit bezpečia, ochotný prístup, kvalitné lokálne aj európske jedlá, čistota a hotel na pláži priamo, asi netrafíte pri výbere mimo. Drobné nedostatky sú všade, ale pri tomto hoteli to obracia perfektný prístup personálu, večere s výhľadom na more a ostatné je to na vašom prístupe k tomu KDE a ČO chcete vidieť. Animačný multinárodný tím, kde TOP banda boli napriek slovenským hlavne talianski animátori, ale zapájajú všetkých. Slovensko-český tím ochotný a prívetiví. Deti aj napriek tomu boli s nami vo vode, lebo more je more. Miniklub ale ako plán B máte poruke. Všade čisto a kľud. Klientela bola v čase SVK, CZ 50%, RUS 20%, ITA 20%, iný 10%. čítať celú recenziu
Zuzana a Slavomír
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 23.08.2017 Prečítané 449-krát
83 %
Hotel vhodný pre rodiny s deťmi ako aj pre páry. Transfer do 40 min. Po príchode sme boli ubytovaní do polhodiny, krásny upravený a udržiavaný areál, izby menšie, ale postačujúce, čisté, my sme mali výhľad na more, ktorý bol úžasný. Bazény dva, jeden priamo pri mori so slanou vodou a vírivkou, druhý priamo v areáli so sladkou vodou. Strava vynikajúca, bolo z čoho vyberať po celý deň, veľa rôzneho ovocia, zeleniny. More čisté, primerane teplé, aj napriek občasným chaluhám, na pobreží to nebol vôbec problém, stačilo prejsť pár metrov ďalej a vstup bol čistý, kto má rád vlny, si príde na svoje. Personál veľmi milý a ústretový. Bola to jedna z najlepších dovoleniek. čítať celú recenziu
Katarina
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.08.2017 Prečítané 506-krát
93 %
So všetkým sme boli veľmi spokojní. Ústretový personál, úžasní animátori, čisto, skvelé jedlo, stále dopĺňané, nonstop pitná voda k dispozícii. Úžasných 7 dní. Transfer cca 40 min. Ležadlá sa nesmeli obsadzovať, čo bolo super. Vpredu pri mori je bazén s časťou pre malé deti a slanou vodou, vzadu je bazén so sladkou vodou. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 01.08.2017 Prečítané 616-krát
77 %
Hotel umiestnený v rušnom letovisku Malia, blízko centra. Vhodný pre páry, aj rodiny s deťmi. Hotel je čistý, udržiavaný s krásne upravenou záhradou. Hotel má viacero bazénov, aj vírivku so slanou vodou. Ubytovanie na slušnej úrovni, vynikajúca strava v rámci AI. Príjemná obsluha v reštaurácii, aj v baroch. čítať celú recenziu
Betina
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 11.07.2017 Prečítané 692-krát
70 %
Hotelovy komplex vdaka krasnej zahrade posobi super. Potom clovek uvidi "prirodou" upravenu uzku plaz a vaha, ci si vybral dobre. Snazila som sa zhrnut plusy/ minusy tej nasej - hlavne z pohladu rodina s detmi. I napriek plazi hodnotim hotel, stravu, personal pozitivne a som toho nazoru, ze dovolenka je taka, aku si ju vytvorime. Ved prave my sme si ju zvolili. :-) čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 06.05.2017 Prečítané 1160-krát
53 %
K moru cestujem kvôli moru a nie kvôli tomu, aby som bola pri bazéne. To môžem zostať aj doma a neplatiť toľko peňazí. A práve pláž a more je obrovská slabina tohto hotela. Malá pláž, málo ležadiel, každý deň neuveriteľne fúkalo, takže naplavilo morské riasy, nedalo sa tam plávať. Celkovo má hotel nedostatok ležadiel aj pri bazéne. Ľudia tam zvádzali boj o ležadlá. Hotel to riešil len vyhadzovaním uterákov z ležadiel, pokiaľ ste tam neboli cca viac ako 10 minút. Takže Vaša myseľ počas dovolenky sa sústredila na to, aby ste si strážili ležadlo. Nikdy viac. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 17.10.2016 Prečítané 1804-krát
97 %
Hotel je v nadhernej tropickej zahrade tiahnucej sa priamo k plazi, na ktorej sa nachadza velky bazenovy komplex a pool bar. Skvela strava, velky vyber. Dobry vstup do mora, vhodne pre deti. V blizkosti hotela je plno obchodikov, greckych restauracii a ulicka s disco klubmi. čítať celú recenziu
Mariana K
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 1180-krát
83 %
Tento hotel sme si vybrali na dovolenku s 5 ročnými vnúčatami a bola to dobrá voľba. Krásny hotelový areál s veľmi dobrými službami, personál ústretový a veľmi milý. Vybavenie izby by som nehodnotila až tak kladne, ale dovolenku nám to nepokazilo. Mali sme rodinnú izbu v bungalove s dvoma miestnosťami, ale celkovo to bolo malé a poschodová posteľ ako prístelky. Na 4 osoby jedna skriňa a bolo v nej cítiť plieseň. Ale bungalov bol na konci areálu a bolo tam ticho a pritom všade sme mali pomerne blízko. Na recepcii nám povedali, že ako 2 prístelky majú len poschodovú posteľ a veľmi sa ospravedlňovali. Zájazd som kupovala s pripomienkou, že nie poschodovú posteľ. Strava bola vynikajúca, deti si vždy vedeli vybrať a doporučujem aj čínsku a rybiu reštauráciu, veľmi chutné jedlá vhodné aj pre deti. Pláž bola užšia a kamene pri vstupe, ale kúsok ďalej bola pekná piesočnatá a možnosť plávať na ostrovček s kaplnkou. More krásne priezračné, občas riasy, ale odpratávali ich. Bazén sme využívali ten pri pláži s morskou vodou, dobrá alternatíva pre deti, ak nechcú ísť do mora a blízko je aj bar. Celkovo veľmi dobrá pohodová dovolenka, služby hotela vyvážili horšie ubytovanie v rodinných izbách, dvojky boli o dosť slušnejšie. Vzhľadom na to sa mi zdá cena pre dieťa vysoká. Upratovanie a dopĺňanie vody v chladničke na jednotku. Pri odchode v skorých ranných hodinách nám pred šiestou otvorili jedáleň, kde sme mali pripravené jednoduché raňajky a taktiež po príchode nás hneď poslali do jedálne, kde bol taký neskorší obed, čo hodnotím veľmi pozitívne v porovnaní s inými hotelmi. čítať celú recenziu
Maja, Mirko, Filipko
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 1091-krát
80 %
Hotel je v peknej tropickej záhrade, o ktorú sa príkladne starajú. Hotel je v tvare buniek blízko pláže, ktorá je piesčitá. Pri pláži je dostatok ležadiel, o čom sa nedalo hovoriť pri bazénoch, kde bol stály boj o ležadlá. More bolo stále rozbúrené, obrovské vlny, čím sa na pláži vytvárali nečistoty, ktoré tvorili veľké fľaky, takže sa nedalo ani poriadne ísť do mora. Počas pobytu nám stále fúkal silný vietor a teplota vzduchu bola len 29 stupňov. Strava bola vynikajúca, izby čisté, ale na 5 hviezdičkový hotel malé a dosť biedne. Stačilo raz. Nabudúce už inam. čítať celú recenziu
Jaro
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 28.09.2016 Prečítané 1702-krát
37 %
Areál hotela rozsiahly, pomerne udržiavaný. Pláž žiadna, ako tu bolo spomínané, úplne nefunkčná, plná chalúh, nikto sa o ňu nestará. Pritom tí dvaja spomínaní plážoví a bazénoví ..., ktorí robia ľudom iba napriek, by mohli namiesto neodôvodneného brania uterákov z ležadiel vyťahovať z mora tie obrovské chaluhy. Strava iba priemerná, čašníci leniví, animátori slabučkí ako čajový odvar. Vrchol všetkého bolo, že večer sa pri jedinom funkčnom bare všetko podáva do plastových pohárov, káva, alko i nealko. Po upozornení, sa podávalo už do skla, ale iba pre tých, ktorí si to vypýtali. Smiešne bolo, že čašníčka o 23:30 hodine, pol hodinu pre záverečnou, prišla ku stolu a preliala nám colu a vodku znovu do plasťákov, aby to vraj stihla do polnoci umyť! Je vidieť, že v Grécku je zjavná ekonomická kríza a na každom kroku sa snažia na úkor dovolenkárov šetriť. Jediný plus hotela bola veľká vírivka so slanou vodou, aj keď i tá bola neudržiavaná a plná piesku, aj na druhý deň. čítať celú recenziu
par z banskej bystrice
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 22.09.2016 Prečítané 418-krát
42 %
Ubytovanie, izby ako z 50 rokov, nabytok osarpany, postele vylezane, vrzgajuce, plaz hlava na hlave, lezadla rozkladali bez slnecnikov, kapacitne nepostacujuca. Pizzu robil len jeden kuchar, stalo sa v rade a ked ste si pytali urcity pocet kuskov, nedal vam, a ukazal na rad za vami. Jedla sa opakovali. čítať celú recenziu
Ika
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 13.09.2016 Prečítané 391-krát
60 %
Hotel je čistý, izby pravidelne upratané, uteráky a osušky menené raz za 3 dni a plážové osušky raz za 4 dni. Prostredie je nádherné, more je čisté a trochu rias až tak nevadí. Čo ale vadilo boli zamestnanci hotela, ktorí Vám vyhodili osušku z ležadla, hneď ako ste si odskočili na toaletu. Platilo to najmä v ranných hodinách. Na pláž sme boli dopredu upozornení v cestovke, takže bolo to naše rozhodnutie či nám to prekáža alebo nie. Ale na čo nás už v cestovke neupozornili, bolo to, že tu bude polovica dôchodcov zo Slovenska a samozrejme na stravovacie služby all inclusive. Strava každý deň tá istá, z ovocia len červený a žltý melón, jablko a hrozno, čo považujem pre túto oblasť a toto ročné obdobie obrovským mínusom. Ale treba pochváliť šikovných kuchárov v taverne pri grilovanom mäse a v pizzerii. čítať celú recenziu
Pali
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 28.08.2016 Prečítané 364-krát
73 %
Neviem či hotel DESSOLE je to pravé orechové pre rodiny s malými deťmi, nakoľko Malia je mesto plné života (diskotéky, bary, pivárne, jazdy mladých na štvorkolkách, čo v noci rušivo vplýva na kľud (niektoré izby sú totiž otočené smerom k rušnej ulici alebo hluční, zábavychtiví dovolenkári). Napriek uvedenej skutočnosti tam bolo veľa mladých párov s deťmi v mojom veku, čo nám vyhovovalo, ale boli tam aj páry s deťmi spolu so starými rodičmi. :-) Mne a mojej rodine sa tam páčilo. Dovolenku sme si užili naplno a zhodnotili sme, že by sme tam šli ešte raz, ak by sme nechceli spoznávať iné kraje a iných ľudí. Rezort DESSSOLE MALIA BEACH má rezervy, na ktorých personál musí popracovať, ale má aj svoje čaro. Dúfam, že moja recenzia pomôže pri tej správnej voľbe. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 26.08.2016 Prečítané 265-krát
73 %
Hotel celkovo čistý, v krásnom areáli plnom kvetov a paliem. Všetko udržiavané. Personál ústretový, všetko super. Veľkým nedostatkom tak krásneho a veľkého rezortu je pláž. Je veľmi úzka a vyplavuje tam obrovské množstvo chalúh. Asi 100 m ďalej je verejná pláž, ktorá je nádherná, čistá. čítať celú recenziu
quanto
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 19.08.2016 Prečítané 494-krát
77 %
Transfer z letiska 30 min. Ubytovanie ihneď-príchod o 23. 00 hod. Odhlásenie z izby do 12:00. Centrum ozaj blízko do 5 min. Pozor treba dať v meste na podgurážených Angličanov a pod. na skútroch, štvorkolkách, stopka tam neplatí. Bazény, areál krásny, palmy citronovníky, granátovníky, oleandre, bylinky... čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 19.08.2016 Prečítané 382-krát
50 %
Transfer z hotela bol rýchly, cca 30 minút. Na izbu sme čakali takmer 8 hodín (od 7 rána do 14:00), avšak s tým sme počítali. Areál hotela je obrovský, nachádzajú sa tu 3 bazény. Pripravte sa na obrovské množstvo Čechov a Slovákov, občas som sa cítila ako na dovolenke na Slovensku. čítať celú recenziu
Kamila V.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 18.08.2016 Prečítané 135-krát
80 %
Izby male, ale ciste, kazdy den upratovane. čítať celú recenziu