80%
Hodnotenie
80%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Kos, Lambi  Grécko, Kos, Lambi

Atlantis Hotel recenzie 

Atlantis Hotel recenzie 

2:10 h
24 °C
24 °C
19 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
419 €
419 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 82 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 68 %
Izby 77 %
Strava 78 %
Personál 85 %
80%
Celkové hodnotenie
420 recenzií
Gabriela
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 23.09.2015 Prečítané 543-krát
90 %
Predtym, ako som sla na dovolenku, som po precitani tychto recenzii mala strach a bola pripravena na vsetko. Ale ked som to vsetko videla na vlastne oci, tak nechapem, co ti ludia tu opisuju. Je to vec nazoru, neviem na co je kto zvyknuty, ale ja som dost narocna a nebolo si na co stazovat, naozaj. Hotel bol krasny, cisty, s peknou greckou architekturou. Transfer z letiska trval 45 min. Museli sme cakat dlhsie na izbu, ale tento cas sme využili na uz cerpanie all inclusive, takze sme mali ranajky a napoje v poolbare a po dlhej ceste sme si oddychli na lezadlach pri bazene, kupali a opalovali sa. Boli sme ubytovani vo vedlajsej budove pri hoteli, ktora bola pekna, cista. Izba bola prijemna a cista jedboducho zariadena, neviem ako ostatni, ale ja na dovolenke travim cas vonku, nie v izbe. V izbe iba prespavam (kupelna cista, pekna a postel pohodlna. Areal hotela bol uzasny (nadherne kvety, stromy a pekne bazeny). Animacny program bol kazdy vecer iny od cca 20 - 23 zaciatok pre deti a potom pre dospelych (najlepsi bol brazilsky vecer). Jedlo hodnotim na vybornu, len kolace neboli nic moc, ale kto neholduje sladkemu, tak 100% spokojnost, vsade mily personal. Do mesta bolo dost daleko, ale na bicykli (prenajom 3€/24h) 10 min pomalsou jazdou. Prenajali sme si auto a presli sme cely ostrov. Urcite netreba ostavat len v hoteli. Plaz bola pieskovo kamienkova hned pri hoteli, na prenajom mozne lezadla, perfektne, makkucke, na ktorych sa skvele spi za 3€ na den. More bolo teple, ciste s rybkami. :) čítať celú recenziu
Margaréta
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 18.09.2015 Prečítané 347-krát
33 %
Transfer z letiska trval cca 1 hodinu. Ubytovanie sme dostali hneď po príchode do hotela. Vzdialenosť od mesta Kos bola cca 2 km. V areáli hotela sa nachádzali tri bazény, z ktorých nikdy nikto nebral vzorky vody. Ani sme nikoho nevideli čistiť bazény. Personál v bare pri bazéne bol veľmi neochotný a dovolenkári, ktorí nevedeli aspoň trochu po anglicky nemali šancu dostať nápoj. čítať celú recenziu
Maja
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 26.11.2014 Prečítané 1236-krát
87 %
Priznám sa, že po prečítaní recenzií, keď sme čakali na letisku, sme nastupovali do lietadla sklamaní, ale hneď po pristatí sme boli nadšení. Privítalo nás skromné letisko a skvelá delegátka, ktorá žije dlhé roky v Grécku a svojimi skúsenosťami, perličkami o tejto krajine nám spestrila transfér z letiska do hotela (cca 40 minút). Hotel sa nachádza na opačnej strane ostrova ako je letisko, teda zážitok pre nás bola už cesta k nemu. Po ceste sme videli veľa iných hotelov, pláží a delegátka nám počas celej cesty rozprávala o tomto krásnom malom ostrove a pre nás bol zážitok aj to, ako plynule po grécky komunikovala s veľmi milým šoférom Dimitrim. Hotel je nádherný, najmä vstupná hala a celý veľmi čistý a najmä veľký hotelový areál s nádhernými udržiavanými záhradami. Na vyšších poschodiach hotela boli na niektorých stranách otvorené bočné dvere- výhľad bol nádherný na celé okolie hotela, dali sa tam urobiť krásne fotky. No dajte si pozor, aby sa nestalo to, čo aj nám, že sme sa zabuchli, pretože z vonkajšej strany nebola kľučka a museli sme zliezť po požiarnych schodoch :) Na to, že bol jún tam bolo veľmi teplo a nechápeme ako sa môže niekto sťažovať na silný vietor, ten je veľká záchrana proti silným horúčavám. Iba v jeden deň nefúkal a to dusno sa ozaj nedalo vydržať. Tento hotel je vhodný pre akúkoľvek vekovú kategóriu, nás mladších tam bolo pomenej a asi najviac bolo vidieť rodiny s deťmi, či staršie páry. Ak potrebujete wifi, dalo sa zakúpiť na recepcii za prijateľné ceny. čítať celú recenziu
Ľubica
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.07.2014 Prečítané 1366-krát
57 %
Za tie peniaze sme očakávali viac. Ubytovaní sme boli priamo v hoteli, čo bola vraj lepšia varianta ako v domčekoch v záhradách. Na kúpeľni si veľmi záležať nedajú, ani celkovo na hygiene. Záves v sprche bol špinavý a vaňu tiež asi len opláchnu vodou. Na pláž sú vhodné topánky do vody, ale na ostrove sa dajú nájsť aj krásne pieskové pláže. My sme si požičali skúter za prijateľnú cenu hneď pri hoteli a prešli sme celý ostrov. Strava bola fajn. Deti nemám, ale do bazéna by som ich nepustila, čisto nevyzeral. čítať celú recenziu
dodo, nitra
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 03.08.2013 Prečítané 423-krát
44 %
Neodporucam nikomu, 95percent rusov ktori si myslia ze vsetko je ich. čítať celú recenziu
Dodo
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 03.08.2013 Prečítané 2065-krát
40 %
Hotel bol sice po rekonstrukcii, ale asi nedokoncenej. Izby celkom v pohode, az na zapach z kupelni, zrejme chyba kanalizacie a to nielen na nasej izbe. Pytali sme sa aj inych Slovakov, co tam boli. O strave nebudem ani hovorit, to by som písal asi pol dna. Taktiez sme mali ultra all inclusive, ale asi len v popise dovolenky!!! Kavu ste po 16, 30 nemali sancu dostat len za peniaze, takze kazdy vecer sme si ju museli kupovat, alkoholicke napoje ako vodka whiska konak atd len od 19, 00. pocas dna len vino a pivo a kava asi neska s velkej nadoby ste si ju pustali. Moj nazor - neodporucam nikomu. 95 percent Rusov, ktori su nenazrati a tlacia sa k jedlu, ako keby bolo na pridel, mozno preto boli aj take sluzby a ta nechut personalu. Za 2150 eur sme cakali nieco viac. čítať celú recenziu
Zuzana, Žilina
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 11.06.2012 Prečítané 1266-krát
62 %
Musim uviest, ze tato recenzia je ovplyvnena aj cenou tohto zajazdu. Kupovali sme ho ako last minute so 60% zlavou, takze vela veci sme neriesili a boli sme spokojni... Keby som vsak zaplatila povodnych cca 2000EUR/2osoby, to uz by som asi riesila - hlavne vymenu izby. Inak riadime sa heslom, ze dovolenka je vacsinou taka, aku si ju urobime - takze sa snazime vyhybat vecne nespokojnim ucastnikom zajazdu...a funguje to! Mesto Kos je krasne, ale ak niekto pise, ze je vzdialene 10-15min tak bud klame, alebo tam musel bezat. Schvalne sme si to stopli a od hotelovej recepcie do pristavu, co je centrum Kosu, to bolo takou stredne rychlou chodzou, bez zastavok v obchodoch, cca 25-30min - zaviselo to aj od hustoty premavky (cast chodnika je vyhradena pre bicykle). Ale po vydatnej vecery nam takato prechadzka padla vhod. čítať celú recenziu
Ingrid, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 03.09.2009 Prečítané 2992-krát
67 %
Až na tú kanalizáciu, diskotéku a vstup do mora to bola pekná dovolenka. Oplatí sa požičať si auto, alebo ísť aj autobusom na krásne pláže (Tigaki, Paradis Beach, Bubble Beach, Sunny Beach). Až tam poznáte čo je krásna pláž a čistá, čistá vodička. Hlavné mesto Kos je nádherné, celé dýcha históriou a ak máte deti, choďťe sa pozrieť na miesto Plaka, voľne sa tam prechádza asi 50 pávov. čítať celú recenziu
Martina, Druzstevna pri Hornade
Termín pobytu: Júl 2008 Recenzia pridaná 21.08.2008 Prečítané 3560-krát
53 %
Na to že sme tam šli koli moru a deti boli v nom asi 5 krat aj to len pri brehu tak na buducu dovolenku budem brat uplne važne recenzie hotelov a takejto plazi a vstupu do mora sa zdaleka vyhnem. V žiadnom pripade na slovensku by tento hotel nemohol mat 4*. čítať celú recenziu
Mária, Košice
Termín pobytu: Jún 2008 Recenzia pridaná 16.07.2008 Prečítané 3326-krát
36 %
Radila by som cestovke vylúčiť hotel z ponuky ak chcú mať do budúcna klientelu. Na 4* hviezdičkový hotel s all inclusive je to úbohé. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia