88%
Hodnotenie

SUNRISE Garden Beach Resort recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Hurghada
27 °C
teplota vzduchu
23 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 92 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 87 %
Izby 85 %
Strava 88 %
Personál 90 %
88%
Celkové hodnotenie
509 recenzií
Terézia D.
Termín pobytu: Oct 2018 Recenzia pridaná 16.11.2018 Prečítané 591-krát
90 %
Celkovo hodnotíme ako veľmi dobrý hotel so super službami. Izba bola trochu staršia, ale bola čistá a celkom priestranná. Celkovo celý areál bol veľmi čistý. Stravovanie super, veľmi dobre reštaurácie a la carte. Personál - milí a ochotní zamestnanci, špeciálne musím vyzdvihnúť šéfkuchára a slečnu z guest servisu. Areál hotela bol krásny, upravený, všetko blízko a pláž piesočná, s pozvoľným vstupom do mora, čiže aj pre deti super. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 23.07.2013 Prečítané 1629-krát
93 %
Tento hotel je výbornou voľbou, či už pre rodiny s deťmi, páry, alebo ako dovolenka s priateľmi. Je vzdialený od letiska približne 20 min. autobusom. Väčšinovú skupinu návštevníkov tvoria Rusi, na ktorých si treba troška zvyknúť. Program, o ktorý sa staral tím animátorov bol úžasný, či už išlo o aktivity počas dňa ako latino dance, aqua gym alebo večerný showtime napr. tanečná show, fakírska show, Mr. Bombastic. Oproti hotelu sú obchodíky so suvenírmi, kto však hľadá klasické obchody 5 min. taxíkom je nákupné centrum Senzo. Počasie horúce, ťažšie sa však zvykalo na neustály vietor. Každopádne nič vážnejšie tomuto hotelu nemožno vytknúť, pretože celkový dojem bol skvelý. čítať celú recenziu
A. S., Kežmarok
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 03.07.2013 Prečítané 675-krát
71 %
Prostredie oboch hotelov ako Sentido Mamlouk, alebo Sunrise Garden Beach je nádherné, ubytovanie v Gardene naozaj k spokojnosti , cenné veci sme mali vždy zavreté v trezore a dokonca jeden deň sme mali foťák celý deň na pláži a nič sa nestalo. Do tohto hotela ako Gardenu alebo Mamlouku sa už nechceme vrátiť, pretože si nevážia klienta ako klienta, neskutočne upredňostnovali arabsky hovoriacich. Všade aj pri podávaní obyčajnej zmrzliny pre deti, ked ste stáli v rade, boli ste pre nich vzduch, obsluhovali ďalej Arabov a vy ste stáli a stáli, kým ste sa neozvali, že ste tam a ste pre nich tiež klient. Aj kúpanie Arabov v tom dlhom oblečení v bazénoch a v mori nič príjemné, ukričaní ako naši Cigáni. Čiže prostredie krásne, ale už nikdy viac. Musíme pozornejšie čítať recenzie iných. čítať celú recenziu
Mgr.Ján Marton
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 09.05.2013 Prečítané 1567-krát
80 %
Hotel bol na úrovni.Areál pekný,bazény upravené.Čo sa týka stravy,každý deň veľký výber.Milá obsluha.Len turisti z Ruska to niekedy preháňali.Izby,strava,personál na úrovni...Mňa osobne sklamala pláž.Bola na stredisko malá a Rusmi obsadená.Nebrali ohľad ani na to,že na lehátku sme mali svoje veci.Tie zhodili a lehátko zabrali. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 18.06.2012 Prečítané 2444-krát
65 %
Ak chce niekto na dovolenke oddychovať, hľadá ticho, kľud, zábavné večery pri živej hudbe, rád sa chutne naje, určite odporúčam zatial najlepší hotel v Hurghade - Albatros Palace. Ak ten má 5 hviezd, potom má Sunrise Garden asi 3. Najväčším negatívom hotela bola s prepáčením "vygumovaná arogantná a hlučná" ruská klientela. 80-90% boli Rusi a samotný personál ich mal plné zuby, čo nám často hovorili. Ale za to hotel nemôže. No bez nich by mal o hviezdičku v mojom hodnotení viac. čítať celú recenziu
Štefan F., Levice
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 22.06.2011 Prečítané 2002-krát
67 %
Veľmi dobrý.Doporučujem si zameniť bankovky v hodnote jedného dolára pre nosičov batožín a upratovača. Pri odchode si zasa je dobré zameniť jeden dolár za egyptské libry na WC na letisku z dôvodu, že obsluha vyžaduje za použitie WC peniaze. Ja osobe som mu dal librovú mincu a nejako sa mu to málilo a požadoval euro. Po výmene názorov mi umožnil použitie WC,ktoré je tam značne znečistené. Hotel je na v smere pristávania lietadiel ale ich prelet nijako nevyrušuje. čítať celú recenziu