83%
Hodnotenie

Kaya Artemis Resort & Casino recenzie 

  • Cyprus
  • Cyprus
  • Severný Cyprus
  • Bafra
15 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
2:50 h
dĺžka letu
cca 1:30 h
Od letiska
Odporúčanie 86 %
Poloha 63 %
Šport a zábava 72 %
Izby 85 %
Strava 92 %
Personál 83 %
83%
Celkové hodnotenie
98 recenzií
Mirec
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 06.09.2016 Prečítané 1461-krát
97 %
Hotel sme si vybrali na zaklade doporucenia znamych a po zhliadnuti ix videi a precitania ix recenzii rekreantov, co svoj pobyt v Kaya Artemis mali uz za sebou. Ak si odmyslim par malickosti, ktore vlastne ani velmi nestoja za rec (nesla na zaciatku po prichode odomknut izba kartou, ale o pol tretej v noci do 15minut vyriesene), musim napisat, ze tento hotel funguje ako perfektne naolejovany stroj, ako svajciarske hodinky. Sucinnost jednotlivych zloziek skladala mozaiku s jedinym vysledkom-spokojnost hosta. Rano, na obed, vecer, noci, aj medzi tym. :-)) Aj v tom najvacsom pracovnom vypeti si nasli cas na otazocku, ci je vsetko v poriadku, zapriali prijemny pobyt, alebo cloveka len hoci obdarili usmevom. Kto tento hotel projektoval-klobuk dolu a respekt. Vsetko premyslene do detailov, vsetko bolo tam, kde malo byt. Nebudem sa rozpisovat konkretne, v recenziach pod mojou je to popisane velakrat ci uz ohladom ubytovania, bazenov, stravy animacii... prezili sme tych sedem dni v takom lahuckom dovolenkovom opare:-))... kombinacie krasneho hotela, super mora, skveleho jedla, perfektneho personalu a skvelej partie ludi, ktorych sme spoznali uz cestou lietadlom a prveho dna pobytu. Chcel by som spomenut pani delegatky-po skusenostiach z minulosti mi tieto tri baby pripadali ako anjelske bytosti-starali sa o nas tak v hoteli ako na fakultativnych vyletoch, poradili, promtne vyriesili. Severny Cyprus bude o par rokov urcite konkurovat juznemu. Ma v sebe obrovsky potencial, aj ked je naozaj velka skoda (ale politika je proste politika a zaujmy mocnych su nad zaujmami zvysku), ze tak krasny ostrov je takto umelo rozdeleny a tym padom pre vsetkych-ci uz jeho obyvatelov na oboch stranach, alebo turistov ako takych je to trosku komplikovanejsie, ako by to mohlo byt. Suma sumarum-hovori sa vsade dobre, doma najlepsie, asi to vyznie ako klise, ale spomienky na tuto dovolenku budem tazko vymazavat, v pomyselnom rebricku mojich dovoleniek Kaya Artemis prevalcovala konkurenciu a dat ju niekedy dolu z prvej pozicie bude vcelku tazke. :-) Ano... niekto hovoril, ze Turecku (Belek) ci inde vo svete atd. su top hotely, nebol som. Mozno ano, ale tento hotel si nemozete nezamilovat. Ma dusu. To je vzdy velmi dolezite, ak nie rozhodujuce. :-) Takze este raz. Dakujeme za vsetko. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 25.08.2016 Prečítané 714-krát
90 %
Nádherný komplex s hotelovou a vilkovou časťou. My sme boli ubytovaní vo vilkovej časti, takže popísať izbu neviem, ale to, čo sme z hotela videli, bola nádhera. Naše ubytovanie bolo tiež veľmi pekné a boli sme dokonca bližšie k moru. Rezort je velikánsky, upravený, pekný. Na každom kroku možnosť pitia a jedenia. Jedlo si vyberie určite každý, proste nič, čo si zmyslíte, nechýbalo. Veľa a kvalitné. Personál v pohode a čo by som chcela obzvlášť vyzdvihnúť je more. Takéto nádherné more je snáď iba v Karibiku. Krása, krása, krása, nič iné sa nedá napísať. Jediné, čo už po takých 8-mich dňoch chýba, je možnosť niekam sa trošku prejsť. Promenáda, ako býva zvykom v letoviskách, tu nie je. Je to štvrť, ktorá je vo výstavbe. Naokolo stavby nových rezortov, myslím si, že určite bude neskôr aj toto vyriešené. V rezorte sú animačné a iné programy, večer disco. Animátori aj slovenskí, čo je super. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 16.08.2016 Prečítané 692-krát
93 %
Hlavný hotel, kde sa nachádzajú deluxe izby za príplatok, bol nádherný, ale boli sme si ho len obzrieť. Obvyklé ubytovanie je vo vilkách, sú blízko k moru, upratané každý deň, dala by som tak 4*, stoličku pri stolíku sme mali špinavšiu resp. opotrebovanú, čo by som ja vrámci 5* hotela ihneď vymenila, ale strieda sa tam mnoho ľudí, tak sa niet čomu čudovať, že sa veci zničia a opotrebujú. Strava-najskôr sme ohŕňali nosy, že až tak veľa tam toho nie je, lebo ja neochutnám všetko a chýbalo mi klasické hovädzie mäso na prírodno, mali len pečené fašírky alebo mleté mäská na rôzny spôsob. Ale keď sme si obložili tanier syrmi, zeleninou, hranolkami, bolo toho až až a ťažko sa nám po tej super strave vracalo do našej klasickej slovenskej. Drinkov od výmyslu sveta sme sa už prepili, namiešajú vám čokoľvek. Akurát na večeri bolo neskutočné množstvo ľudí, ktorí sa samozrejme tlačili a pretekali aby im náhodou niečo neušlo (čo nehrozí), ale keď sme išli na večeru hneď na začiatku t. j. 18:45 bolo to úplne v poriadku. Pláž-neskutočne nádherná pláž, keď sa prechádzate aj ďalej ako sú len ležadlá, vidíte, aká je krásna a to more...biely piesok v mori ako koberček krásne, čisté, teplé. Keďže je to rezort, nekúpite tam nič, čo sa týka suvenírov, odporúčam nakúpiť v DUTY FREE na letisku LARNACA, majú tam dobrý výber. Po večeroch sa niekto možno bude nudiť, spievajú tam miestni, resp. zabávajú animátori alebo v noci diskotéka, inak nie je to Grécko, aby ste sa prechádzali nočnými uličkami s obchodíkmi atď, za bránu hotela by som radšej ani nešla. Ale na oddych perfektné. Nám 7 dní vyhovovalo, oddýchli sme si nerobili sme nič a jedli sme zdravo a pili všetko možné. Ešte pre porovnanie prešli sme krkolomne aj k susednému NOAH ARK, inak nevedie k nemu cesta popri pláži, až keď preleziete a spálite si nohy od slnka. :-D Príde mi novší luxusnejší viac zelene všade samé palmy, ktoré v KAYI neboli, ale také fotky ako sú pri antickej KAYI si pri NOAH neurobíte. Na prvý pohľad je luxusnejší, ale antická KAYA má svoje čaro. čítať celú recenziu
krystof I
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 09.08.2016 Prečítané 760-krát
63 %
5 hviezdiciek tureckych, na Slovensku by dostal ledva 4, necakajte ziaden luxus. Super more a plaz, velmi priestranna, takisto dobry aquapark pre deti a vyborni animatori slovenski. Strava, obsluha, izby, cistota je vsak priemer v porovnani s inymi tureckymi hotelmi, takze necakajte ziaden luxus ani super komfort. čítať celú recenziu
Perer R.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 05.08.2016 Prečítané 479-krát
90 %
Hotel je velmi priestranny a hlavne mate pocit pokoja a kludu t. j. ze tam nie ste hlava na hlave. Izby na dobrej urovni, personal je velmi ochotny. Plaz je velmi vhodna i pre male teti. Je velmi cista, voda azurovo modra. Odporucam vsetkym, co si chcu oddychnut. :) čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 30.07.2016 Prečítané 697-krát
90 %
Hlavný hotel i vilky boli perfektné. Všade čisto, personál milý a ochotný. Jediné, čo by som zmenila, to sú stoličky v jedálni a terasách. Sú síce moderné s umelého ratanu, ale sedí sa na nich veľmi zle, lebo tlačia. Výhodou je, že personál sa snaží, aby bolo všetko v najlepšom poriadku. Na nič sa nestojí v radoch. čítať celú recenziu
Zuzana L.
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 18.07.2016 Prečítané 761-krát
77 %
Hotel je vhodný najmä pre rodiny s deťmi a pre ľudí, ktorí chcú len oddychovať. More bolo čisté, teplé, mierne vlny. Pláž piesková, celkom čistá. Dostatočný počet slnečníkov a ležadiel. More je dlho plytké, ale ani to nevadilo. Keďže okolo hotela ešte nestoja iné rezorty, bolo dostatok miesta aj v mori pre všetkých. Teplá voda bola aj v bazénoch - 2 vonkajšie. V prevádzke bol aj aquapark a detský aquapark. Ešte je tam aj vnútorný menší bazén. Za poplatok na pláži vodné športy - skútre, balón, katamaran, vodná posteľ. V rezorte je dostatok barov (na pláži dva), dve veľké reštaurácie, celodenné animácie, večerné programy v amfiteátri, diskotéka. Uteráky a ležadlá pri bazéne a na pláži zdarma. Uteráky sú na kartičku. Ubytovanie je vo vilkách a v hlavnej budove. V hlavnej budove sú však ubytovaní najmä Turci, Briti - tí čo chodia hrať do kasína. Animátori sú veľmi milí a snažia sa baviť hostí, najmä deti. Čo sa týka stravy, tak výber bol široký a nám chutilo. Nebol žiadny problém ani s nápojmi v baroch. Jediným problémom bolo to, že personál nevie dobre po anglicky (najmä upratovačky nevedia vôbec). Často sa nám preto stávali komické situácie s čašníkmi. Hádali sme, čo nám prinesú, keď sme si niečo objednali. Upozornenie pre kávičkárov - presso nie je v celom rezorte, len káva z automatu alebo potom ich turecká káva (tá bola dobrá). Čo sa týka transferu z letiska do rezortu, tak my sme prileteli do Larnaky ( priamy let z Bratislavy). Potom sme cca 2 hodiny cestovali autobusom do hotela. Cestou sme prešli hranicu medzi gréckou časťou a tureckou časťou, kde nám kontrolovali pasy. Po príchode do hotela sme boli hneď ubytovaní (prišli sme nadránom). Zhrnutie na záver: deťom sa nechcelo odísť a už vyjednávajú, že budúci rok to zopakujeme. čítať celú recenziu
ján b.
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 15.07.2016 Prečítané 727-krát
83 %
Z letiska dve hodinky, izby uz prichystane na meno, ubytovanie za par minut. Hotelovy komplex velky, udrziavany. Bazeny velke, ciste. Hotel vhodny pre rodiny s detmi. Do Famagusty na nakupy cca 40minut hot. busom za 10E. Jedno minus-domaci turisti. Hlucni, arogantni Turci, vsade po nich zostaval neskutocny bordel. Hlavne deti si robili, co chceli. Stavalo sa, ze z lezadla zhodili cudzie veci a jednoducho ho obsadili. čítať celú recenziu
Domi
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 15.07.2016 Prečítané 541-krát
100 %
V hoteli Kaya Artemis sme boli minulý rok na konci júla. Všetko bolo úžasné, až na zlý čas odletu (o 21:00), ale to nie je chyba hotela. Hneď ako sme prišli (4:00) mali sme pripravenú izbu. Bývali sme v rodinnom mezonete. Izba bola kompletne zrekonštruovaná. Strava bola super. Na výber bolo zo všetkého či sladké, alebo slané. A pláž tá bola najkrajšia, akú sme kedy videli a to si trúfam tvrdiť, že sme už kus sveta prešli. 18. 7. ideme znova a nevieme sa dočkať. čítať celú recenziu
Aurel
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 07.07.2016 Prečítané 804-krát
90 %
Po 4 dovolenkách v Turecku mierna zmena v lokalite, ale nie mentalite. ;) Turecko resp. Severný Cyprus sa proste musí vydariť, buď je hotel super, alebo je úplne zlý... Je to výborný hotel so zaujímavým zložením hostí, kde dominantú časť tvoria Turci a Slováci. Nasleduje Taliansko a Holandsko. čítať celú recenziu
Štefan
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 23.06.2016 Prečítané 575-krát
83 %
Všetko prebehlo rýchlo a včas, služby O.K., čistota a strava v pohode. Krásne čisté more vhodné pre deti a starších, dostatok ležadiel, žiadne obsadzovanie ráno, areál, krásna záhrada. POZOR, sú tam komáre! To je jediné, čo sa dá rezortu vytknúť. Inak super oddych. čítať celú recenziu
Ingrid
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 09.02.2016 Prečítané 731-krát
90 %
Fantastická pláž, kompaktný hotel s beach barmi all inclusive, odporúčam pre rodiny s deťmi, vynikajúci a pestrý all inclusive. Deti docenili zmrzlinu a skvelé animácie. Tobogany v areáli hotela sú výborným oživením dovolenky. Malé mínus za okolie, na dosah pešo nie je vôbec nič, ale od hotela premávajú busy aj na nákupy do Famagusty. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 10.01.2016 Prečítané 752-krát
70 %
Hotel bol dosť na samote, z čo som osobne dostala ponorku:(. Po 4. dňoch by som šla najradšej domov. Nič sme nerobili, len sme jedli a kúpali sa v mori. ANIMÁCIE: ani jeden, jediný krát sme nevyužili, nakoľko sme si dovolenku vybrali i kvôli nim. Tie boli úplná pohroma, nedokázala by som sa na nich spoľahnúť, predo mnou im ušlo dieťa a ani sa slečna za ním neotočila:(, to mi stačilo. Večerná detská disco: o 20. 00 trvala 30 minút a počas pobytu tá istá hudba a ten istý program, pre nás des, deťom to bolo jedno a tešili sa naň. Po detskej akože disco mali hodinku program pre dospelých, 2 dni po sebe sme sa nasmiali, zvyšok bol trápny. :( čítať celú recenziu
Kammy
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 08.10.2015 Prečítané 807-krát
93 %
Hlavna budova je velmi krasna, honosna, od plaze je najvzdialenejsia, blizsie su zahradne vilky, aj tie su velmi pekne. Cely areal sa rozprestiera v nadhernej tropickej zahrade - bananovniky, figovniky, granatove jablka, melony, kvety. Pre deti je to vyborne miesto, kvoli plytkemu teplemu moru, aquaparku a SK anim. timu. Vecerne animacie v amfiteatri su aj v SK jazyku. čítať celú recenziu
šanko
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 02.10.2015 Prečítané 640-krát
90 %
Cesta tam: odlet 9, 25hod, v Turecku sme stáli cca 40 min. na Cypre sme boli okolo 14, 30 hod. (čo tam už bolo 15, 30hod) V hoteli sme boli ubytovaní hneď, cca. o 16, 30 hod podľa tamojšieho času. Izby v apartmánoch boli pekné, čisté. Trezor bol zadarmo. Areál hotela bol nádherný, tobogany boli super dobré, nehovoriac o chalanov, ktorí tam dohliadali na poriadok. Boli veľmi milí. Prekvapili nás ceny vodných atrakcií, ako napr. vodných skútrov, ktoré boli oveľa lacnejšie ako v minulom roku Chorvátsku. Strava bola chutná, hoci každý deň dosť rovnaká. Cesta spať: o 2, 00 hod! od hotela, odlet bol o 5, 00 hod! Jediné, čo sa nám nepáčilo! čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 14.09.2015 Prečítané 616-krát
100 %
Hotel je určený pre rodiny s deťmi, keďže sa večer nedá nikam ísť, ale nám to nevadilo. Let na Cyprus aj s medzipristátím v Antalyi trval cca 4hod 30 min. Transfer na hotel trval asi hodinu. Na hotel sme prišli o 4 ráno a ubytovaní sme boli hneď. Od mesta Famagusta (čo je najbližšie mesto) je to 45km. čítať celú recenziu
Jaro Kamenský
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 11.09.2015 Prečítané 981-krát
87 %
Pravidelne ročné absolvujeme 2-3 AI dovolenky pri mori. Teraz sme tu šiesti - 3 generácie od 3 do 55 rokov. Vstúpite do rezortu a nestačíte obdivovať grandióznu a krásnu architektúru komplexu. Mali sme pocit, že sme v Dubaji, kde sú rovnako rozmarné komplexy. Bývame v priľahlých bungalovoch mimo hlavný hotel, sú to vkusné a nové budovy. Izby vás ničím neprekvapia, ani strava, ani personál, ani animačné programy, ani bary a jedálne nie sú ničím výnimočné, ak ich porovnáte s tureckými rezortmi. Dôležité ale je, že v celom sumáre služieb sme nenašli jediný prvok, ktorý by narušil dobrý pocit z dovolenky (samozrejme, našli sa aj takí, ktorým sa nepáčilo, že je teplo, alebo že na izbu nedávajú čaj a kávu v sáčkoch, čo im pokazilo dovolenku). Lepšie je mať všetko výborné, ako takmer všetko vynikajúce okrem jednej vyložene zlej služby, ktorá vám pokazí celý dojem. Tu je všetko výborné s bezchybnou organizáciou. Kaya Artemis je slovenský hotel. Sú nás tu stovky. Personál vie celkom slušne základné frázy po slovensky. Už sa vás neopýtajú, odkiaľ ste, ale rovno, či ste Slovák. Na detskom animačnom programe môžete počuť aj slovenské piesne, niektoré oznamy sú tiež v slovenčine. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 08.09.2015 Prečítané 598-krát
100 %
Na hotel sme prišli v noci, príchod na hotel trval cca 1 hod. Prvý pohľad, ktorý sa nám naskytol bol na hlavnú budovu, ktorá je naozaj nádherná. Ochotný personál odvezie batožinu až k bloku, kde bývate, ale po schodoch si ju ťaháte sám. Na izbe treba využívať trezor, ktorý je zadarmo. Nechali sme pár drobných na stolíku a upratovačky si ich zobrali. Keďže šlo o malú sumu, nechali sme to tak, akože vďaka za prácu, ale napriek tomu nikdy sa nám nič také nestalo. Takže si treba naozaj dávať pozor na peniaze. čítať celú recenziu
Gabriel
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 24.08.2015 Prečítané 743-krát
87 %
S pobytom sme boli spokojní. Ubytovanie bolo ok. Pláž a more taktiež. S čašníkmi to bola niekedy komédia, ale vedeli sme sa dohodnúť. Strava bola pestrá, bolo z čoho vyberať a bolo toho dostatok. Celkovo hodnotím danú dovolenku v maximálnej spokojnosti... čítať celú recenziu
MMTC
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 07.08.2015 Prečítané 2459-krát
67 %
Prvým faktom je, že hotel je na úrovni maximálne 4 hviezdičiek, tých 5 je len snom cestovnej kancelárie. Zájazd sme kupovali cez CK, ktorá tento pobyt zabezpečuje cez tureckú CK Puzzle Travel, teda tu nakupuje tieto pobyty. Veľkým sklamaním je cestovanie alebo inak letové hodiny, ktoré evidentne sú snahou o čo najlacnejšie lietanie, teda letecká spoločnosť Freebird Airlines nakupuje len lacné nočné letové sloty a neváha meniť časy príletov a odletov podľa toho, čo kde kto ponúkne najlacnejšie alebo ak sa naskytne príležitosť, tak určite nepohrdnú aj super lacným časovým slotom v najnižšej cene na poslednú chvíľu, čo sa stalo aj nám. Výhovorkou CK bola nestabilná politická situácia na Cypre, ktorá je stabilizovaná už 40 rokov zelenou líniou stráženou vojskami OSN vrátane slovenského kontingentu:). Teda k hotelu, podľa infa v CK prešli izby kompletnou rekonštrukciou a ja vravím nie, neprešli, napriek tomu boli v slušnom stave, čisté aj keď so známkami niekoľkoročného používania, vidno to najmä na tapetách. My sme bývali na prvom poschodí apartmánového komplexu (nie hlavná budova) a tuším sa tu niekto sťažoval na plesne a inú háveď na prízemiach, tak tomu by som aj celkom veril. Výhodou izieb v týchto apartmánových komplexoch sú balkóny, hlavná budova ich nemá. So službami v apartmánovom komplexe je to trošku horšie, upratovanie ako tak za 2+, uterák som si musel pýtať viackrát osobne vrátane osušiek, to isté platí aj pre minibar a bonus je toaletný papier, asi je to všetko na požiadanie:). Tu to však nekončí, tureckí dovolenkári v rezorte sú neuveriteľní a drzí, nerobí im problém vás odstrčiť v jedálni ani pri bare, fyzický kontakt im zjavne cudzí nie je a verte mi, že obsluha si vás všímať nebude, nie ste predsa tureckej národnosti a nemáte žiadne privilégiá. Bakšiš nedávajte, ani tips, nič tým nezískate a sú to vyhodené peniaze. Mali sme Ultra All Inclusive, vrátane detí, a keď som už po niekoľkom pokuse dostať normálny gin tonic upozornil barmana na túto skutočnosť s tým, že je tie ich domáce oslepováky nechcem, tak sa ešte aj oduto správal a išiel sa radšej venovať domácim tureckým priateľom, ktorí majú vždy a všade prednosť a je im fuk, že ste si pobyt rovnako tak zaplatili. Zostal v mne silný pocit z toho, že Turkom sa tu darí na náš úkor, im som veru žiadne červené ani modré náramky nevidel. Výber jedál bol však pestrý, každý si vybral, kapacita jedálne nepostačuje, stôl si budete musieť hľadať a čakať. Areál rezortu je pekný, čistý a udržiavaný, pláž nesie známky používania a niektorí jedinci nevedia, na čo je smetný kôš, takže nejaké tie smeti v piesku nájdete, more je krásne čisté s pozvoľným vstupom, kapacita ležadiel a slnečníkov je nedostatočná, to isté je aj pri bazénoch, sú čisté udržiavané s nedostatočnou kapacitou ležadiel a slnečníkov. Bary sú dva na pláži, obslúžia vás v oboch, avšak až po domácich, potom jeden pri bazéne, tiež až po domácich a jeden je v hlavnej hotelovej budove tzv. Lobby bar, tiež s obsluhou až po domácich, mám odtiaľ príhodu, že ani som si nedokončil objednávku a malá usmrkaná Turkyňa zahučala na čašníčku a tú v tom okamihu prestalo zaujímať, že ja som niečo vôbec chcel a hneď jej liala akúsi žbrndu. Na služby som sa sťažoval aj na recepcii a dosť ostro. Obchod v rezorte je jeden a predražený, berte si všetko z domu. Delegáti sú nepoužiteľní, nebudú si predsa kvôli nám kaziť dovolenku:) a tvrdo sa tu kalkuluje s jazykovou bariérou, keď neviete english aspoň intermediate, ostaňte radšej doma, delegáti vám nepomôžu, to mi verte. Animátori sú snaživí a vedia deti zabaviť, čo je veľké plus. Chcem však zdôrazniť, že miesto a prostredie je naozaj veľmi pekné, deti majú veľa príležitostí sa vyblázniť do sýtosti. Výlet sme si absolvovali vo vlastnej réžii do Famagusty, cena spiatočného lístka je 8 eur a autobus odchádza pri recepcii, cesta trvá jednu hodinku cestou popri pobreží. Domáci Cyperčania vo Famaguste sú priateľskí, ochotní, pravý opak personálu hotela a nie je problém sa s nimi porozprávať english, teda odporúčam sa previezť. Keď to teda zrhrniem, služby sú len dobré (nie z 1 ale za 3) a rátajte s tým, že ste menej ako Turci, hotel - apartmánový komplex je čistý udržiavaný, more čisté, pláž už menej, ležadlá a slnečníky nedostatočné pre tak veľký rezort a dávajte si pozor na hotelové osušky, pár ľudkom pomizli a boli si ich "nahradiť" na pláži. :) Tureckí hostia sú hluční, drzí, pozerajú na vás s dešpektom alebo pohŕdaním, obsluha je dtto, boli sme aj svedkami hádky a skoro bitky pri bazéne, kde som musel zakročiť a vyžiadať si hotelovú security, vedľa nás si vybíjal zlosť chlapík na svojej žienke a dosť nevhodne vykrikoval a kopal do ležadla pri bazéne, držal pri tom všetkom pod krkom svojho súkmeňovca, to moje deti nepotrebujú vidieť na dovolenke. A čerešnička na záver, odlet bol plánovaný na 30. 7. 2015 o 12:45 a aké prekvapenie, keď sme si večer 29. 7. 2015 o 22:00 po detskej disko našli pod dverami info, že letíme 9:25 a autobus od recepcie ide o 6:30 a raňajky budú o 6:00 a aj boli, sendviče a sendviče, my na Slovensku veľmi milujeme sendviče, všetci. Preto som spomínal v úvode to cestovanie. Ďakujem CK za "peknú dovolenku", avšak týmto sa s Vami aj lúčim, myslím, že za nie málo peňazí som dostal nižší štandard ubytovania, ale najmä služieb. čítať celú recenziu