Covid-19 na Cypre: Vstup a návrat voľný
87%
Hodnotenie
87%
Hodnotenie
Cyprus Cyprus
 Cyprus, Južný Cyprus, Paphos  Cyprus, Južný Cyprus, Paphos

Louis Ledra Beach recenzie 

Louis Ledra Beach recenzie 

2:50 h
33 °C
33 °C
26 °C
cca 2:30 h
cca 2:30 h
402 €
402 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 88 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 78 %
Izby 85 %
Strava 93 %
Personál 92 %
87%
Celkové hodnotenie
49 recenzií
Eva
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 29.09.2013 Prečítané 710-krát
63 %
Hotel Luis Ledra Beach je poľa nás iba 3*, služby sú na úrovni. Jedáleň tiež, ale vstup do mora je kritický, samé kamene. Je krásny chodník, panoráma hotela je krásna. Izby malé, vyhovujú iba 2 hosťom, s deťmi horor. Klíma veľmi slabá. Jedlo - dalo sa vybrať. OK. čítať celú recenziu
Mária, Nové Zámky
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 02.09.2012 Prečítané 819-krát
49 %
Cena a kategorizácia hotela 4* a katalóg 5 slniečok, nezodpovedá skutočnosti. Tento hotel by sme neodporučili a pokiaľ niekto chce ísť k moru s piesočnou plážou, tie Cyprus v oblasti Phaphos-u nemá. Predstava CK o piesočnej pláži je rozhodne iná, ako očakáva bežný človek. Videli sme aj ostatné pláže pri hoteloch ,ktoré CK ponúka a nakoniec Ledra bola z nich to ,,najmenšie zlo´´. Musíme však podotknúť,že CK má výbornú delegátku Betty ,ktorá sa o nás ochotne starala a snažila sa spríjemniť náš pobyt. Celkové hodnotenie?! Ck na nás dobre zarobila a neposkytla to, čo v katalógu uvádza. Pokiaľ by sme mali tieto informácie, nikdy by sme sa do oblasti Phaphos nevybrali, ale skôr do oblasti Ayia Napa. čítať celú recenziu
Bohuš, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 10.08.2012 Prečítané 1091-krát
95 %
V tomto hoteli sme boli už 2 x. a môžem povedať, že hotel je veľmi dobrý. Bola to pohodovo strávená dovolenka. Doporučujem každému kto chce stráviť dovolenku v kľude s veľmi dobrým personálom / minulý rok bolo 12 Slovákov a teraz 4/ takže sa temer všade dohovoríte po slovensky čítať celú recenziu
Hilda S., Rimavská Sobota
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 27.04.2012 Prečítané 1700-krát
56 %
Z tejto dovolenky som bola veľmi sklamaná. Najhoršia dovolenka spomedzi všetkých čo som absolvovala. Zbytočne vyhodené peniaze /nie málo/. Hotel nezodpovedá opisu cestovky a vôbec nie je na úrovni ceny, ktorú sme za dovolenku vysolii. čítať celú recenziu
Michal, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 30.08.2011 Prečítané 2636-krát
95 %
Pre mladšie generácie doporučujem navstivit BAR STREET. Ulica plna barov a diskotek. S personalom hotela problem nebude prooze su to prevazne Slovenky. čítať celú recenziu
Janka C., Zvolen
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 19.01.2010 Prečítané 3119-krát
84 %
urcite doporucujem aj Paphos ako letovisko treba urcite vidiet a zazit. kvalitné ubytovanie, cisté a urcite doporucujem si priplatit vyhlad na more. čítať celú recenziu
Maja
Termín pobytu: Aug 2008 Recenzia pridaná 17.09.2008 Prečítané 2034-krát
67 %
Dovolenka na Cypre - Paphos skvelá, dlhé prechádzky večerné, až do prístavu /4km/, plno reštaurácií a barov, odporúčam požičať auto, fakultatívne výlety sú predražené a maximálne neseriózne. A odporučiť? Lepší hotel, za takúto cenu. Katalógová cena bola cez 40 000,- to je výsmech do očí zákazníka... čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia