Chorvátsko Chorvátsko
Chorvátsko, Kvarnerský záliv, Opatija Chorvátsko, Kvarnerský záliv, Opatija

Amadria Park - Hotel Agave recenzie 

Amadria Park - Hotel Agave recenzie 

Chorvátsko Chorvátsko
Chorvátsko, Kvarnerský záliv, Opatija Chorvátsko, Kvarnerský záliv, Opatija
Teplota vzduchu: 28 °C
Teplota vody: 24 °C
Pláž: 150 m
Dĺžka letu: 0:50 h
Od letiska: cca 0:30 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 33 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 50 %
Izby 72 %
Strava 67 %
Personál 72 %
Zoja
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 411-krát
63 %
Je to komplex 5 hotelov, je naozaj veľmi pekný, prechádza pravidelnými rekonštrukciami (bola som tu 2x). Agava je hotel na hlavnej ulici. Menší, ale izby sú krásne, priestranné a každý deň upratané. V tomto hoteli je jediným mínusom strava. V hlavnom hoteli v Camelii varia oveľa lepšie a je bohatší výber. Welness sa nachádza v hlavnom hoteli - bazén, sauny, jakuzzi - perfektné. Treba však počítať s vyššími cenami. Čítať celú recenziu
Ľuboš
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 09.09.2013 Prečítané 1660-krát
67 %
Budova z ktorej na Vás pôsobí história, s obnovenou fasádou. Výborná poloha, nevýhodou je mať okná situované k hlavnej ceste po ktorej prejde denne okrem iných motorových vozidiel neuveriteľne veľa motoriek ťažkých kubatúr. V budove je na prízemí situované prijemné Grand café s dobrou kávou a zákuskami. Izby zariadené imitáciami starožitného nábytku v celku kvalitnom prevedení. Sociálne zariadenie, spolu je wc a vaňa. Izby sú predelené len sadrokartonovými priečkami, nakoľko sa jedná o historickú budovu. Na izbe je zavedený internet v cene a LCD televízor. Čítať celú recenziu
Marek, Pezinok
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 16.12.2012 Prečítané 1586-krát
91 %
Velmi kvalitny, noblesou dychajuci hotel. Skvela poloha velmi blizko priamo skoro v centre mesta. Ludia, ktori sa stazovali na hluk a vysoke ceny, ci uz v hotelovom bare, meste, alebo na plazach, nech si uvedomia, ze idu do stvor hviezdoveho kvalitneho hotela a do kupelneho mesta, ktore ma tradiciu uz od cias rakusko-uhorska. Vrelo vsak odporucam kazdemu. Čítať celú recenziu
Danka, Sereď
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 03.08.2010 Prečítané 2778-krát
42 %
Celkovy dojem nie je dobry. V noci sa nedalo spat, strava bola podpriemerna, more a plaze v opatiji 0 bodov. Velmi draha dovolenka. A este k tomu prida aj platenie za parkovanie. Tento hotel nebudem nikomu odporucat. Ani mesto Opatija. Je to mozno len pre tych co chcu bludit po meste, alebo sediet v baroch. Inak to nieje pre deti, ani pre mladych ktory si chcu uzti, more, plaz a oddych. Čítať celú recenziu
Maja
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 26.12.2009 Prečítané 4430-krát
60 %
Cestovka uvádza dva hotely akože v komplexe - Agava a Grand hotel, v skutočnosti Grand hotel je exkluzívnejší a drahší (podľa cenníkov na recepciách). Náš celý zájazd bol ubytovaný v Agave, čo znamenalo žiaden výhľad na more, ak ste chceli bazén, museli ste ísť do vedľajšieho hotela po miestnej malej uličke. V cene malo byť ovocie a čaj pri bazéne, čo nebola pravda - to platí iba pri vstupe do welness (a to je iba 1x za pobyt/ osoba). Chcela som písať sťažnosť, delegátka mi vravela, že by som asi uspela, lebo to sľubovali v katalógu, ale nakoniec som to nechala tak. O to viac som prekvapená, že cestovka to uvádza v katalógu aj tento rok (2010)... celkovo ale Opatija je krásne, niečo ako naše Piešťany... ale nie je to stredisko pre malé deti. Napríklad blízko bol amfiteáter, v ktorom bol program neskoro do noci. Čítať celú recenziu
Marian, Bratislava
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 28.07.2009 Prečítané 2483-krát
36 %
Parkovalo sa za 70 kuna na den, lezadlo od 25-35 kun, slnecnik 25-30 kun. Plaz pri hoteli ani celom komplexe hotelov ziadna, najblizsia asi 300 m - betonova, uzka. Čítať celú recenziu
Anna, Poprad
Termín pobytu: Jún 2008 Recenzia pridaná 07.05.2009 Prečítané 2242-krát
82 %
V konečnom dôsledku je to krásny komplex, zamestnanci hotela boli vždy ochotní. V katalogu bolo uvedené že pri bazéne je k dispozícii bezplatne ovocie, ale to bol veľký omyl, za to sa platilo. Ovocie bolo bezplatne len vo welnese aj to len jablka, nič iné tam nebolo. Čítať celú recenziu
Beata, Bratislava
Termín pobytu: Máj 2008 Recenzia pridaná 13.07.2008 Prečítané 1483-krát
51 %
Hotel vhodný hlavne pre nenáročných dôchodcov, v žiadnom prípade nie pre rodiny s detmi. Bez animačných programov! Dovolenka nás vyšla dosť draho a keď si k tomu pripočítame aj cenu za parkovanie v garaži hotela, a pokutu za odtiahnutie auta, chce sa mi plakať. Čítať celú recenziu