55%
Hodnotenie

Tia Maria recenzie 

  • Bulharsko
  • Bulharsko
  • Slnečné pobrežie
  • Slnečné pobrežie
6 °C
teplota vzduchu
6 °C
teplota vody
1:20 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Poloha 62 %
Šport a zábava 58 %
Izby 38 %
Strava 53 %
Personál 37 %
55%
Celkové hodnotenie
6 recenzií
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 06.08.2017 Prečítané 92-krát
43 %
Tia Maria hotel neodporúčam, mali sme all inclusive - hrozné, každý deň to isté, spečené jedlá, strašné izby nepoupratované, špinavé, postele na rozpadnutie, wc smrdelo, kúpeľňu nám neumývali až dovtedy, kým sme sa nesťažovali. Bazén špinavý, nečistili ho vôbec. Personál takisto na figu, o nič sa nestarali. čítať celú recenziu
Nika
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 07.08.2016 Prečítané 215-krát
67 %
V Tia Maria bolo dobre, izba super, raňajky dobré, len bazén maličký na to, že tam bolo 200 izieb a bazén tak pre 20 ľudí. Kúsok od mora, najbližší obchod bol priamo pri hoteli aj s najlepšími cenami, promenáda so suvenírmi bola asi po dvoch min. chôdzou od hotela, veľmi dobre a lacno sa tam dá najesť. Cestovná kancelária je úplne na nič, delegátka vás nejde ani ubytovať, sami po anglicky na recepcii, nepovie vám, kde a kedy sú raňajky, zisťuje si sami, kedy je odchod som sa dočítala v knihe na recepcií, na letisko nejde, taktiež letenku vybaviť sama. S touto cestovnou kanceláriou nikdy. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 11.07.2015 Prečítané 857-krát
63 %
Hneď na začiatku: Hotel má a zodpovedá 3***. Ak ste nároční a hľadáte luxus, tak si treba priplatiť za viac hviezdičiek. Hotel je ďalej od mora pri frekventovanej ceste. My sme našťastie mali kočík pre 2r. starší občas zvládal pešo - občas manželovi "na koni" :-), trvalo nám to cca 15 minút dostať sa na pláž. Pri zatvorenom okne - autá nebolo moc počuť. Ak si vyberiete hotel bližšie k moru - pozor na diskotéky a reštaurácie so živou hudbou - Slnečné pobrežie je rušné, obrovské dovolenkové stredisko, kde to naozaj žije. Bazén - každý deň sme boli pri mori, nemali sme potrebu ísť do bazéna. čítať celú recenziu
Viktória
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 1960-krát
73 %
Na dovolenku v hoteli Tia Maria som šla po prečítaní mnohých recenzií veľmi nervózna a so stiahnutým žalúdkom. Hneď po ubytovaní som začínala preklínať všetkých fajnovkárov, ktorí píšu tieto recenzie a skazili mi vopred radosť z blížiacej sa dovolenky. Neviem ako vyzerá staršia budova, no my sme ubytované v novom krídle, ktoré podľa mňa primerane odpovedá oficiálnemu hodnoteniu hotela v rámci bulharského letoviska a i cene, za ktorú bola dovolenka ponúkaná. Klimatizácia napriek všetkým frfľošom, ktorí ju možno nevedia používať fungovala, prostredie je kľudné, hoci uznávam, že poloha pri tak frekventovanej ceste nie je ideálna, no zas až taký problém sme v tom nevideli. Personál je príjemný, nebojte sa, aj uteráky vám vymenia, kedy budete chcieť. Problém by som videla snáď jedine v realizácii odpadových kanálov, keďže voda zo sprchy vo frekventovanej dobe odteká naozaj pomaly, ale myslím si, podľa toho, čo som videla, že to je problém celého Bulharska, nielen tohto konkrétneho hotela. Raňajky v podobe švédskych stolov boli rozhodne postačujúce a vybrať sa určite dalo. A to i v prípade, že ste na raňajky prišli na poslednú chvíľu a že pred vami to tam vyplienili kobylky v podobe Slovákov a Čechov, ktorí si brali melón na tony. V bare na recepcii vám uvaria výborné espresso, na ktorom si práve na terase pri bazéne pochutnávame. More rozhodne nie je vzdialené 25 minút cesty. Pomalou chôdzou tam dôjdete za cca 12 minút (schválne sme to stopovali). Prvé dni bolo čisté, teplé a pláž nebola v horšom stave než kdekoľvek, kde sa pohybuje toľko ľudí, čo tu. Včera sa síce objavili riasy, ale to k Čiernemu moru patrí a komu to tak veľmi vadí, nech sem nechodí. V okolí hotela to nijak extrémne nežije, no po 10 minútovej prechádzke sa dostanete k prvému rušnejšiemu podniku. Rozhodne by som pobyt odporúčala a túto recenziu píšem najmä z dôvodu vytočenia sa nad recenziami predošlými, ktoré mi už vopred dovolenku takmer znepríjemnili. Za relatívne málo peňazí celkom príjemná muzika. čítať celú recenziu
Milan
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.08.2014 Prečítané 1364-krát
53 %
Hotel má klimatizáciu ale len pro forma, izbu nechladí, má ventiláciu v záchode ktorú keď pustíte, tak ide dnu žumpový smrad. V izbe je taký špinavý koberec, že by človek chodil bosý radšej vonku po zemi ako po ňom. O mydlo a šampón sme sa museli doprosovať na recepcii. Pri odchode sme mali nárok na raňajky v balíčku, tak nám zabalili dva suché chleby. Asi si nejakí Slováci brali jedlo z raňajok na pláž, tak pri vchode do jedálne umiestnili len slovenský text o tom, že sa nemajú kradnúť potraviny. Personál bol milý, ale na recepcii sa chovali, ako keby nás tam trpeli. Ak máte trocha hrdosti na slovenský pôvod, nechoďte do hotela Tia Maria. čítať celú recenziu
NONO
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 09.10.2013 Prečítané 1534-krát
70 %
Na dovolenku sme sa vybrali pred rokom s rodičmi a menším bratom. Super 7 dní.. Zažili sme veľa vtipných chvíľ. Mrzí ma, že je toto naše BULHARSKO tak ďaleko. To síce tvrdím, teraz, keď tam nežijem, ale hocikedy by som sa vrátila. Zoznámili sme sa so skvelou partiou SLOVÁKOV. A ešte aby som nezabudla na fakultatívny výlet-skvelá pirátska loď! čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 09.09.2013 Prečítané 1078-krát
63 %
Jednoduchý, vkusne zrekonštruovaný, ale príjemný hotel v rušnejšom prostredí, takže hluk z áut, mesta a susediacich hotelov. Na pláž je to nejakých desať minútok. Nemali sme nejaké výhrady k hotelu, pretože sme čas trávili na pláži. Bazén sme využili len raz, príjemne sme si posedeli na terase pod slnečníkom a zahrali biliard. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 25.08.2013 Prečítané 1300-krát
83 %
Hotel je vzdialený od pláže asi 10 min. chôdze, ale nachádza sa v tichšej lokalite. Izby sú veľké, priestranné s TV, chladničkou a veľkým balkónom. So stravou sme boli spokojní, hoci sme mali len raňajky, na výber bolo obrovské množstvo jedál a ovocia. Neďaleko hotela sa nachádza hneď niekoľko supermarketov a trh. Celkovo hotel splnil očakávania a boli sme s ním spokojní. čítať celú recenziu
Katka bb.
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 25.08.2013 Prečítané 1449-krát
57 %
Neupratovali izby. Vôbec tam nebolo mydlo, ako to zvyčajne býva. Uteráky vymieňali pomerne málo. Posteľné prádlo nám za celých 12dní nevymenili. Na izbe sme boli tri a mali sme len dva poháre a dve stoličky. Troška sme zašpinili uterák a museli sme im dat 20lv. čítať celú recenziu
Erika, Prešov
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 15.08.2013 Prečítané 503-krát
71 %
Po prvom dni som síce chcela ísť domov, ale potom sa všetko zmenilo a bolo výborne- odporúčam ísť aj do aquaparku, kde vás dovezie microbus ( stojí to asi 2 leva). Dovolenka je vhodná nie len pre mladých ľudí ( vzhľadom k veľkému počtu diskoték a zábav) ale aj pre rodiny s malými deťmi avšak tu upozorňujem vybrať si hotel, ktorý nie je v centre alebo pri reštaurácii lebo hudba hraje do polnoci. Potom je už nočný kľud. Ich MHD sa dá dostať všade, lístok stojí 1 levo a dostanete sa sami aj do Nesebaru (nemusíte za výlet platiť cestovke). čítať celú recenziu
Lenka, Trstené pri Hornáde
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 14.08.2013 Prečítané 367-krát
93 %
Celkový dojem veľmi kladný, keďže máme s čím porovnávať. Určite by sme sa vrátili tak ako do hotela aj do strediska. čítať celú recenziu
eryk
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 08.08.2013 Prečítané 1519-krát
47 %
Ubytko bolo sice OK, izby celkom fajn aj s klimou, no zalezi, na aku izbu trafite, ja som mal krasny vyhlad na smetne kose :D Najproblematickejsie to bolo s jedlom. Ranajky boli v cene, a vecere sa dali zakupit za 7eur/1 vecera. Vsetko formou bufetu (ak tak odporucam to zakupit na mieste, agentura si pyta 80eur za 6 vecer. namiesto 42, co pyta hotel), no varili uplne nechutne. Jedol som len preto, ze som bol hladny. Celkovy dojem, uz by som tam viac nesiel. Celkom daleko z mesta. cca 15min, a to jedlo uplne odradilo. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 03.08.2013 Prečítané 1335-krát
93 %
Hotel bol úžasný, izby komfortné, čisté a so všetkým, čo sme potrebovali :) stravu sme si nevedeli vynachváliť, na výber bolo veľké množstvo jedál, ktoré neustále dopĺňali a taktiež sme každé ráno mali aj čerstvé ovocie :), bazén je síce menší, ale na osvieženie úplne postačil :) . Na dovolenku sa predsa chodí k moru, a nie k bazénu :). Celkovo sme boli veľmi spokojní a odporúčam ho. :) čítať celú recenziu
Jaro a Evka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 06.07.2013 Prečítané 2130-krát
80 %
Dnes rano som sa zobudil v hoteli Tia maria a nemohol som uverit vlatnym ociam. Ked som si na nete prezeral hotel tak som si povedal taky standard "snad bude dobre" a ono je to celkom inak. Hotel je totiz cely zrekonstrovany z vonka i zvnutra, moderny, izby su obrovske, plne klimatizovane centralne a zariadene, kupelne priestrane a nove. Bazen cisty a prsonal ma super anglictinu a ztial bol velmi ochotny. Fotky na nete su stare a vdaka tomu sme zazili najvecsie prekvapko ake sa dalo, za tie peniaze je to TOP čítať celú recenziu
erika a marek
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 29.06.2013 Prečítané 1793-krát
43 %
V hoteli vládol zvláštny smrad. Na izbe sme potom pochopili, že asi nemajú dokonale dotiahnutú kanalizáciu, strašne tam smrdelo. Izba inak v pohode - klíma, tv, chladnička, fén, elektrika na kľúč. Pohoda, len ten neskutočný smrad... to sa nedalo ani vyvetrať. Balkón sme mali nad bazénom, čiže celý deň hluk a výhľad nulový. V katalógu sľubovali 300 m od pláže, no v skutočnosti to bola dobrá 25 min. prechádzka! čítať celú recenziu
ivana
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 06.05.2013 Prečítané 2025-krát
27 %
Hotel celkovo je hlučný, ďaleko od pláže, bazén je strašne malý, izby zasa veľké ale nezariadené ( apartmán ). strava je otrasná, stále to isté dookola, na raňajky z pečiva iba toustový chlieb. Poviem to tak, bola som v Bulharsku pred 24 rokmi ako dieťa a nič sa nezmenilo. čítať celú recenziu
Ivana B.
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 31.10.2012 Prečítané 1085-krát
22 %
do Bulharska nikdy viac, ani zadarmo, radšej pohoda v Chorvátsku alebo exotika v Egypte, všade sa o vás postarajú lepšie čítať celú recenziu
Mária L., Spišská Nová Ves
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 19.09.2012 Prečítané 746-krát
42 %
Slnečné pobrežie je pekné.odporúčam. ale iný hotel ,v žiadnom prípade nie hotel Tia maria čítať celú recenziu
Andrea J., Harichovce
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 19.09.2012 Prečítané 1118-krát
35 %
celkovy dojem velmi zlý,počnuc recepčnou,až po upratovačky,personál v jedálni ako z inej planéty.nahneval ma ked mi išiel skontrolovat kabelu,či náhodou som nezobrala tu ich praženicu!!! tento hotel neodporučam ani svojmu najvačšiemu nepriatelovi. čítať celú recenziu