70%
Hodnotenie
70%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie

Park-Hotel Continental Sunny Beach recenzie 

Park-Hotel Continental Sunny Beach recenzie 

1:20 h
13 °C
13 °C
13 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
366 €
366 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 55 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 52 %
Izby 65 %
Strava 60 %
Personál 63 %
70%
Celkové hodnotenie
55 recenzií
veronika
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 21.08.2018 Prečítané 899-krát
60 %
Boli sme pripravení na všetko, ale na toto nie. Nečakala som luxus, ale čo je veľa, to je moc. Izby otras! Nepomôže rekonštrukcia, iba zbúrať. O kúpeľni ani nehovorím. Už viem, prečo nebola zobrazená ani na jednej fotografii. Keby som to videla, nikdy by som tam nešla. Ubytovanie des! Strava, poloha hotela super. čítať celú recenziu
Patricia M
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 16.07.2018 Prečítané 913-krát
40 %
Smrad na izbe, plesen v kupelni... popis hotela nezodpoveda skutocnosti, fotky su robene z uplne inej casti hotela (pre Rusov) ako tam, kde Vas ubytuju realne. Tehotnu s 2,5 r dietatom ma nechali v plesnivej izbe, ziadna vymena, ziadna ochota, delegatka Lujza mila a usmievava, ale principialne neschopna cohokolvek! čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 30.07.2015 Prečítané 732-krát
83 %
Vyborna strava, vyborne ubytovanie, parkovanie zdarma, kazdodenne upatovanie, hotelovy bazen, hotel nie je pri plazi, ale nie je to daleko, vzdy sa da niekde prejst po okoli, zabava pre kazdeho, prijatelne ceny, zelen pri hoteli, detske ihrisko, dobre dopravne spojenie. čítať celú recenziu
Edynhko
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 23.07.2015 Prečítané 712-krát
37 %
Hotel záleží, kde si kúpite kde vás dajú. 3* od bazéna bolo to pekne inak všetko o ničom. Je to hotel čisto na alkoholické a sexuálne radovánky. Takže iba pre mladých. rodiny nech vôbec tam nejdú. Strava zlá. Izbu sme museli opustiť o 12:00 a odchádzali sme kolo 19:15. Čo ponúkajú vôbec to tam nie je a žiaden deň bulharský jak nám vraveli. Proste zlé, dobré, čo sa týka alkoholu a žien, veľa tam šlo mladým iba o jedno. Cenovo veľmi lacné, všetko dookola. čítať celú recenziu
mimi
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 02.12.2014 Prečítané 1585-krát
70 %
Izby hotela sú zariadené starším nábytkom, ale inak čisté nemusíte sa obávať žiadnych chrobákov ani švábov. Park Hotel Continental zaručuje skvelú dovolenku hlavne pre mladých ľudí a to nízkou cenou a svojou polohou - nachádza sa totiž blízko centra. V hoteli pracuje mladý a príjemný personál, strava je výborná, v okolí bazéna sú preliezačky a hojdačky pre deti, more je tiež blízko hotela, cesta k nemu vedie popri typických pouličných obchodíkoch, ktoré vytvárajú príjemnú atmosféru pravej prímorskej dovolenky. čítať celú recenziu
zuzana
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 01.07.2014 Prečítané 1708-krát
43 %
Nikomu neodporucam hotel 2* hnus spina chrobaky co sa neda povedat o 3* hotely nakolko tento hotel sa deli na dve casti inak strava dobra. ale tie izby katastofa . ak si aj niekto vyberie tento hotel tak nech si priplati za 3* sprcha ziadna nabytok hnusny spina vsade kam pozriete spalibsme v teplakoch svaby. plostice čítať celú recenziu
Ján Novotný
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 11.06.2014 Prečítané 1401-krát
30 %
Po príchode do hotela nás čakalo nemilé prekvapenie. Nečakali sme od 2* hotela luxus ale toto nie! Hnoj, ubytovanie ako v maštaliach, špina, chrobáky, plesnivé steny a podlahy. Škoda vyhodených peňazí. Tento "hotel" by mali okamžite zbúrať Neodporúčame nikomu. čítať celú recenziu
Radka Vasilkova
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 01.01.2014 Prečítané 1744-krát
83 %
Určite sa nenechajte odradiť zlými recenziami. Ubytovanie nebolo úplne luxusné, ale dostačujúce, avšak úžasné more, vynikajúca strava a počasie hovorili za všetko. Večer nespočetne množstvo barov a diskoték. Bulharsko opäť nesklamalo. Absolvovali sme našu 5 návštevu Bulharska a bola najlepšia. pre milovníkov zábavy ako stvorené. čítať celú recenziu
Martina Sabacka
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 15.09.2013 Prečítané 1413-krát
100 %
Hotel je čistučký, obsluha tiež dobrá, strava vynikajúca, more asi 10 metrov od hotela. Izby tiež čistučké s balkónom klíma, tv, chladnička. personál milý, ústretový. Výmena posteľ. prádla každé ráno. Na izbe taktiež telefóny. Elektrika na kartu, proste spokojnosť all inclusive. čítať celú recenziu
Patrícia
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 29.08.2013 Prečítané 1173-krát
73 %
Keďže hotel bol len 2-3 hviezdičkový, nemali sme veľké nároky. Izbu sme mali v zrekonštruovanej časti a bola naozaj dobrá, mali sme aj klimatizáciu aj balkón. Takisto nám chodila upratovačka každý deň. Horšie to bolo so stravou, ktorá nebola zlá, ale každý deň bola na výber len jedna príloha, raz dokonca iba hranolky. Medzi obedom a večerou, čo je dosť dlhý čas boli na výber len koláče a zmrzlina, čiže zvykli sme byť vtedy hladní. A najväčšie mínus bol obsluhujúci personál, tí celkovo neboli veľmi prívetiví. Ale okolie, pláž a celková dovolenka boli naozaj super. čítať celú recenziu
Radoslav
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 05.08.2013 Prečítané 1504-krát
43 %
Hotel ponúka dva druhy izieb, a to zrekonštruované a staré. My sme si bohužiaľ nedoplatili za tu zrekonštruovanú, a to bola najväčšia chyba zájazdu. Inak je v hoteli dobrý bazén s lehátkami zadarmo (cca 150 pre cca 1000 ľudí). My dôveryhodný ľudia sme si nechávali v izbe voľne položené peniaze, či mobily a oni nám nezmizli. :) Čiže personál si váži svoju prácu. Dokonca nám zatvárali otvorený balkón, kam by nám mohli preliezť z iných izieb. čítať celú recenziu
Veronika Uhrová
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 1794-krát
40 %
Hotel celkovo by som hodnotila fajn. Jedlo chutné, izby každý deň čistené, príjemné okolie. Čo nás, ale znechutilo bola krádež. Každý deň nám zmizli nejaké peniaze a predposledný deň pobytu peňaženky s dokladmi a mobilný telefón. ZO zamknutej izby! A čo bolo najhoršie - hotel to vôbec neriešil, odmietli zavolať políciu a obvinili nás, že sme si to vymysleli!!! A o tom že nám každý deň mizli sprchové gély, krémy a podobne - o tom sa radšej ani nevyjadrujem. Tento hotel vôbec neodporúčam. čítať celú recenziu
Jana, Nitra
Termín pobytu: Apr 2013 Recenzia pridaná 29.06.2013 Prečítané 838-krát
36 %
Bulharsko je krásne, ale tento hotel už nikdy v živote. Neodporúčam nikomu... čítať celú recenziu
Lucia S., Vychodna
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 01.08.2012 Prečítané 2652-krát
45 %
Bulharsko ano, kedykolvek, lebo Slnecne pobrezie je krasne plne peknych hotelov a perfektnych atrakcii, restauracii ale mrzi ma ze slovenski turisti su ubytovani prevazne v slabsich kategoriach hotelov, dalej od mora s nic moc sluzbami a preferuju sa ruski, nemecki, holandski turisti. Rada by som si priplatila za lepsiu kvalitu ubytovania a sluzieb. čítať celú recenziu