58%
Hodnotenie
58%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie

Colosseum recenzie 

Colosseum recenzie 

1:20 h
29 °C
29 °C
23 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
959 €
959 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 1 %
Celkový dojem 53 %
Pláž a more 82 %
Izby 71 %
Strava 46 %
Personál 59 %
58%
Celkové hodnotenie
56 recenzií
Klient
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 24.09.2019 Prečítané 0-krát
55 %
Izba vcelku vyhovovala. Hotel však celkovo vybývaný a starý. Strava nie je výstižné slovo. Všetko bola totál recyklácia ako na vojne. Nič sa tu nevyhadzuje, personál úplní amatéri v zložení brigádnici - študenti a pracujúci dôchodcovia. Žiaľ, celkovo jedna obrovská tragédia a už nikdy viac Coloseo. POZOR na pekné "reči" od predávajúcich v CK!! čítať celú recenziu
Pupinka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 27.07.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Tak hotel čistý, to bolo v poriadku, čo sa týka stravy, jedna katastrofa, dalo sa vybrať, ale jedlo sa stále opakovalo dookola. Podľa mňa to nie je celkom all inclusive, majiteľ chce ušetriť aj tam, kde sa nedá. Čo sa týka hotela, neboli tam žiadne atrakcie pre deti, čo v iných hoteloch to tam žilo! Bary otvorené, ale nalieva tam alkohol asi tak na jeden hlt, čo chceli ušetriť... Takže tak. More čisté, krásne priezračné, teplé, tak aspoň to bolo také plus. čítať celú recenziu
Podvedení hostia
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 08.09.2018 Prečítané 1847-krát
30 %
Cestovná kancelária sú podvodníci, klamári a šarlatáni, ktorí o sebe radi tvrdia, že sú lídrom na trhu už 25 rokov. Možno tak lídrom v podvodoch a zástupoch nespokojných hostí, ktorých svojimi bájkami o luxusných rezortoch nalákajú na najhoršie dovolenky v živote. Popis hotela v Bulharsku, Colosseum s 4*+ nezodpovedá realite. Neviem, či tu niekedy nejaký delegát CK bol, pretože my sme ho nevideli, ale asi nie. Po prílete si nájdite autobus sami z pomedzi desiatok ďalších... autobusy samozrejme neoznačené a musíte sa pýtať bulharských šoférov, ktorí krútia hlavami opačne, či je to váš autobus a na angličtinu sa tiež spoľahnúť veľmi nedá. Organizácia zo strany CK nulová. Nehovoriac o tom, že autobus sa po 10 minútach jazdy pokazil a 50 ľudí zostalo uväznených v poli bez vody a klímy. Po príchode do hotela bolo jasné, že hotel štvorhviezdičkový plus má maximálne len to + a hviezdičky žiadne. Klimatizované izby síce sú, ale klíma nefunguje, wifi síce je, ale nefunguje, strava, údajne all inclusive je vlastne plná penzia, ktorá sa nedá jesť! Jedlá sú buď rozvarené, alebo surové, denne sa opakujú vo variáciách, kde je vidieť, že zvyšky z predošlého dňa sú prevarené na niečo nové, aby sa nepovedalo. Kvalita a úroveň stravovacích služieb je naozaj príšerná a mali sme dojem, že kvalita bola zámerne nízka, aby ľudia nekonzumovali veľa. Celý "hotel" je skôr 30 rokov stará ubytovňa, ktorá bola postavená len ku kasínu, ktoré je súčasťou budovy a už pred rokmi skrachovalo. Spoločenské priestory sú nedostačujúce pre lôžkovú kapacitu, reštaurácia primalá a nezorganizovaná s obitými tanierami len na jednej strane, lobby prakticky žiadne, "lobby bar" umiestnený pred hotelom na parkovisku, terasa pre 250 izieb s 10 stolmi, okolo bazéna 20 ležadiel a bazén otvorený od 9 - 17, reštaurácia od 7 - 21:30 s prestávkami medzi obedmi a večerami. Ponúkaný all inclusive je vlastne len nechutná plná penzia. Výťahy sú pre celý hotel len 2, z toho jeden, prekvapivo, nefunguje. Hotel má elektrické zámky na karty, ale ku karte dostávate kľúčik, pretože elektrické zámky nefungujú. Kľúčik však dostávate len 1 na izbu a ste tak nútený ho nechávať na recepcii, kde sa personál celé dni hrá na telefóne, nehovorí anglicky a podáva kľúčiky kde-komu-ako-príde, bezpečnosť teda ukážková. Hygiena a vybavenie hotela je v dezolátnom stave, fén v kúpeľni obtočený lepiacou páskou, mali sme 3 izby a všade rovnaký scenár, sprchovací kút tvorí len plachta, takže vodu máte vždy po celej kúpeľni. Smrad, ktorý sa šíri z verejnej toalety do celého lobby, nasvedčuje, že sa tam umýva len veľmi zriedka ak vôbec. Po prvom dni by sme sa už najradšej vrátili. Pri plánovaní sa vyhnite Bulharsku a našej cestovke, ušetríte peniaze a zažijete viac muziky. Výber a prezentácia hotelov, ktoré ponúkajú, je zavádzajúci a klamlivý. Dnes si môžeme len sypať popol na hlavu, že sme sa nepozreli na katastrofálne recenzie hotela a CK vopred a skočili sme na last minute ponuku. Bulharsko je predražená destinácia s 3-násobne vyššími cenami ako v európskych metropolách, no so servisom ako v 4. cenovej triede v ZSSR. Rozhodne sa nejedná o lacnú destináciu. Des a hrôza. Vrelo NEODPORÚČAM! čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 27.07.2017 Prečítané 1260-krát
45 %
Izby nezodpovedali kategorie 4hviezdičkového hotela jedáleň už vôbec nie hlavne jedlo čistá katastrofa každý deň to isté a nehovoriac o tom že človek musel čakať v rade na ten hnus,taniere špinavé poodrozbíjané pohare nedostatok museli sme použiť plastové,obruse špinavé na moje upozornenie obrus len prevrátili opačne.Tento hotel bol jeden veľký omyl.Výhlad na plechovú strechu casína neodporúčam pre rodiny s deťmi len pre mladých ktorým je jedno čo jedia a hýria celú noc a alkohol majú zdarma v all inclusive.Toto je moja prvá recenzia nakoľko mám veľmi zlú skúsenosť..Inak boli sme cez Solvex -informovanosť nulová. čítať celú recenziu
Fero
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 22.07.2017 Prečítané 470-krát
45 %
Skonštatovali sme, že Slnečné pobrežie áno ale Colosseum už ........... čítať celú recenziu
Rado
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 17.07.2017 Prečítané 1665-krát
40 %
Na úvod iba upozorním, že absolútne vôbec nie som typ človeka, ktorý píše recenzie, neustále sa na niečo sťažuje a nebola táto recenzia písaná v zápale hnevu. Píšem to z presvedčenia, že toto som ešte nezažil a prinútili ma tieto okolnosti: Pri hľadaní hotela na Slnečnom pobreží určite vynechajte tento hotel s názvom Colosseo. Nikdy viac.. Pricestovali sme do hotela o 6 ráno a nechali nás čakať do 14:00 kým nás ubytujú a vôbec ich nezaujímalo, že sme prišli nevyspatý, unavení, spotení a hlavne hladní! Museli sme si vybojovať, aby nám aspoň o dvanástej dali pásky a mohli isť na obed... Jedlo: 4 druhy jedla poriadne neochutené a chutili podobne, čiže človek bol toho prejedený už po 2 dňoch.. Raňajky a obedy fakt, že úbohé, večera taký slabší štandard. Personál - uvediem vážne, že málo príkladov pre niekoho banality, ale aj to robí mienku: kečup a horčica bola k dispozícií na obed a večeru (nikto nechápal z akého dôvodu, lebo sa ku žiadnemu z tých jedál nehodili) na raňajky sa vôbec nepodávali a to ponúkali slaninu k raňajkám a klobásky, keď sme požiadali o horčicu tak povedali že nemajú, čiže ste jedli samotnú slaninu s chlebom alebo zeleninou a syrom. Bolo úplne normálne, že počas obeda keď sa všetci usadili či už vo vnútri alebo na terasu začali kosiť pred vami trávnik, alebo sa začalo nad vami vŕtať.. ako keby to nemohli robiť mimo stravovacích časov. 60 % personálu vedelo po anglicky základnými slovami, čiže keď ste chceli niečo riešiť hľadali niekoho kto vie o čo si lepšie a to sa týka aj recepcie... Zvyšných 40% po anglicky nevedelo skoro vôbec.. Personál, ktorý mal na starosti bar pred hotelom aj za hotelom otvorenie baru mávalo omeškávanie aj 15 - 20 minút a vôbec ich to netrápilo, ale akonáhle padla, tak neboli ochotní naliať 1 minútu po... Počas pobytu sme nemali na hotely žiadny program až na jeden večer, kde zavolali 3 malé dievčatka na krátke vystúpenie a dvoch spevákov, ktorý spievali miestami dosť falošne... Bol to pokus o program a to vôbec nie som kritik, celé to bolo smiešne až trápne a trvalo to našťastie tuším len hodinu.. Čiže zábavu na hoteli nehľadajte, vedľajší hotel napríklad praskal vo švíkoch čo sa týka animačných programov, každý deň sa im tam starali o zábavu a kto chcel sa ich zúčastnil. Hudba pred hotelom pri bazéne: každý boží deň hralo dokola 5 skladieb a ľudia boli už z toho otrávení po 2 dňoch, keby aspoň vymenili kábel, ktorý išiel do toho reproduktoru bolo by fajn, lebo im to tam chrapčalo a vrčalo každú chvíľu.. Čistota taký priemer výmena uterákov, dodanie toaletného papiera a spravená postel nič viac 2-3 minúty práce..V celej príchodovej hale smrdeli toalety tak si dávali pozor a dvere od toalety radšej začali zatvárať.. Poloha: výborná blízko ku všetkému :) až na to, že keď sme chceli isť k moru sme museli obchádzať celé oplotenie hotela, ako keby nemohli sprístupniť prechod od bazénu smerom k pláži... Išli sme cez cestovnú kanceláriu Solvex, tiež už nikdy viac, všetko sme si vo svojej podstate museli riešiť na mieste sami a nie cez delegáta (pozdravujem delegátku Jarmilu) ktorý sa akože iba tváril, že je tam od toho aby sa riešili nejaké problémy cez neho.. Skôr tam bol od toho aby Vám poradil čo máte v danej destinácií vyskúšať za jedlo, alebo pitie a to sa dočítate kdekoľvek na internete, čiže úplne nepodstatné informácie.. V krátkosti: mali sme zaplatený pobyt na 7 noci a v siedmu noc nám išiel let o 1 hodine ráno, čiže reálne po nás chceli aby sme po 6tej platenej noci vypratali hotel do 12:00 DOOBEDA!! Pritom sme mali hotel zaplatený ešte do nasledujúceho dňa 12:00 obeda.. Delegátka nebola schopná to vybaviť a od prvého dňa sme ju nevideli a pridelia nám radšej začínajúcu delegátku radšej... AJ tento problém sme si museli vyriešiť sami aby nás aspoň nechali ubytovaných do 22:00 aby sme si mohli aspoň v posledný deň spraviť nejaký program. A to sme sami museli volať na centrálu Solvexu a vyhádať si to aby dodržali zmluvné podmienky!!! Čiže dovolenka nám začala od prvého dňa takto! Celkovo hodnotím hotel a cestovnú kanceláriu a služby ako "úbohosť a slabé" v porovnaní s cenou a popisom čo ponúkajú... Nikoho som sa nechcel dotknúť a ani haniť, iba uvádzam čo sme si zažili a pevne verím, že podobné recenzie sa tu ešte objavia aj od ľudí, ktorí sa tak isto sťažovali a chceli podobným spôsobom varovať ostatných, aby si radšej oddýchli a užili dovolenku podľa svojich predstav inde a cez niekoho iného... Ale aj tak, Ďakujeme :) (Rado) čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 16.07.2017 Prečítané 325-krát
47 %
Najväčšia katastrofa bola jedáleň - bitka o miesto 3 krát denne, tlačenica, neporiadok, otrasný výber jedál, vzhľad jedálne, stolov. Izby- nič moc a to sme vraj mali ešte super oproti ostatným. Tečúci záchod, sprch. kút v otrasnom stave, chýbal stojan na sušenie prádla na balkóne, zlomené plastové stoličky. Toalety pri recepcii v otrasnom stave a to isté pri bazéne. Podávanie nápojov v bare v plastových pohároch! Sľúbené animácie neboli žiadne. Konalo sa jedno trápne vystúpenie v nedeľu večer. čítať celú recenziu
mariana
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 07.09.2016 Prečítané 393-krát
57 %
Celkovo by sme tam už nikdy viac nešli, transfer z letiska trval hodinu, bola veľká premávka, ubytovaní sme boli ihneď, WC pri recepcii bolo hrozné, pri bazéne to isté, hotel nemá pri pláži žiadny bar, aspoň nejakú mrazničku s vodou tam mohol mať, na pláži za ležadlá 2ks a slnečník pýtal 30 leva, žiadne WC na pláži a od bazéna je to asi dobrých 250 m k moru. čítať celú recenziu
Viera
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 05.09.2016 Prečítané 238-krát
80 %
Celková spokojnosť s čistotou hotela, každý deň menené uteráky, personál ochotný a príjemný. Strava chutná, veľa rôzne upravenej zeleniny, čerstvé ovocie rôzneho druhu. Mimo hotela nočná dovolenková atmosféra, množstvo atrakcií hlavne pre mladých. Vadila mi akurát studená voda vo vonkajšom bazéne. čítať celú recenziu
Rado
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 26.07.2016 Prečítané 131-krát
40 %
Tento hotel rozhodne nespĺňa kritériá na 4 hviezdičky, je to katastrofa ešte som sa s takým niečím nestretol. Na izbe je zápach, sprcha je na hroznej úrovni, s toalety vyteká voda. Na umyvadle je povolená batéria a neodteká voda. Posteľ je zlomená aj keď je na nej matrac spím v diere. Je tu špina sami sme si vysávali izbu aby sa na to dalo vôbec pozerať. Jedlo je dookola to isté a bez chuti, v Bulharsku som asi 10x ale toto ma prekvapilo. Personál sa snaží udržať úroveň hotela ale fakty a fotky hovoria jednoznačne. Do hotela Colosseum mňa už nikto nedostane. čítať celú recenziu
lenka
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 25.07.2016 Prečítané 235-krát
47 %
Hotel vhodný pre mladých bezdetných, hlučný v centre. Bazén malý, málo ležadiel, na pláži za poplatok. Animácie pre deti 0. Strava hrozná každý deň to isté len v prehodenom poradí, mastné bez chuti /žalúdočné problémy/, žiadne ovocie, parkrát melón a hnilé broskyne. Obrusy na stoloch špinavé a pokrčené. Hotel - posteľ polámaná, klíma nefunkčná, klučky na dverách pokazené, výťah zlý - párkrát som sa zasekla, 2x odviezla a 10x pešo na 8 poschodie. Personál nevľúdny. Nikdy viac! čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 02.07.2016 Prečítané 441-krát
40 %
Rozmyslite si nie 3 krát ale 5 krát, ci nezvolíte iný hotel. Dcéra tam iba včera pricestovala so starými rodičmi a bola z hotela zhrozená. Vraj strašné - ako stará bytovka! No najhoršie bolo, že dcéra nemala zabezpečené ŽIADNE LÓŽKO. A ani po hodinách vybavovania sa nič nevyriešilo. Hoci ide o tínedžerku musela spať na posteli so starými rodičmi. Dnes sú všetci dolámaní a určite si dnešný dovolenkový deň užijú.... vybavovaním slušného prenocovania čítať celú recenziu
Ján
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 07.09.2015 Prečítané 473-krát
97 %
Hotel Colosseum nam poskytol velmi solidne sluzby s milym personalom. Na plaz je to 50m, teda 1-2 minuty. V hoteli je k dispozicii stredne velky bazen a lezadla. Hoci sme isli do 4-hviezdickoveho hotela a so sluzbami all inclusive, pocas nasho pobytu sa nevyskytlo nic, za co by sme hviezdicky mohli strhnut. Chutne a rozmanite jedla, z ktorych sa vzdy dala vybrat vhodna kombinacia aj pre narocnejsieho zakaznika. Ocenujem, ze domaci skor stavili na tradicnu kvalitnu a zvycajne turistom zo Slovenska, Ciech a Polska neponukali "riskantne" kulinarske dobrodruzstva. Jedinym, co nas pocas pobytu mrzelo boli nasi "spoludovolenkujuci", ktori si neraz v hoteli mysleli, ze im vsetko patri, ako sortiment, tak (zial) aj personal. Hotel vrelo odporucam! Pozor na tychto strankach je casto zamienany s hotelom Colosseum II, ktory je k "nasmu" hotelu pristavany. čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 07.09.2015 Prečítané 305-krát
57 %
Čakala som dovolenku a hotel so 4 hviezdami, ako uvádzate, no tam by som ubrala aspoň 2 hviezdy! Personál sa snaží, ale inač hrôza, fén prelepený lepiacou páskou nefúkal, príbor v jedálni z plechu! Pri vstupe do jedálne nahlásiť č. izby! Jedlo a koláče každý deň tie isté a drinky vám nalejú do plastových pohároch aj večer v bare! Ak majú, ak sa im neminie koňak, nikde žiadny popolník.... jedným slovom ubrať hviezdy a pripraviť sa na dovolenku len v hoteli s 2 hviezdičkami, aspoň nezažijete sklamanie. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 06.08.2015 Prečítané 262-krát
37 %
Ako v lágry - veľké rady pri obedoch, večeriach, jedlo to isté, malý výber, každý musel diktovať číslo izby, ako v koncentráku. Nápoje a ovocie si nesmel si zobrať na izbu, ani na pláž, i keď bolo všetko zaplatené incluzív. Nedá sa to porovnať na Egypt alebo Tunis. Personál ofrčení. Nedoporučujem. čítať celú recenziu
Peter Peter
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 04.09.2014 Prečítané 223-krát
51 %
Celkové hodnotenie Ck si počíta aj deň, keď idete na letisko ráno o 2. 50 h., takže ste pri mori 7 dní. Recepcia: Pricestujete do hotela o 10. 00h. bez jedla a nápojov a oni vás s pohŕdavým úsmevom ubytujú a dajú náramky na all inclusive po14. 00h., keď skončil obed, aby ste čakali až na večeru. Čašníci: Snažili sa. Izba čistá, celkom pekná, upratovačky slušné. Mali sme výhľad na more a to bolo šťastie, lebo na opačnej strane bol výhľad na hrdzavú strechu kasína -bŕŕ. Nečakajte ALL INCLUSIVE ako v TURECKU atď....... čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.09.2014 Prečítané 1396-krát
60 %
Ck si počíta aj deň, keď idete na letisko ráno o 2. 50 h., takže ste pri mori 7 dní. Recepcia: Pricestujete do hotela o 10. 00h. bez jedla a nápojov a oni vás s pohŕdavým úsmevom ubytujú a dajú náramky na all inclusive po14. 00h., keď skončil obed, aby ste čakali až na večeru. Čašníci: Snažili sa. Izba čistá, celkom pekná, upratovačky slušné. Mali sme výhľad na more a to bolo šťastie, lebo na opačnej strane bol výhľad na hrdzavú strechu kasína -bŕŕ. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 02.09.2014 Prečítané 1001-krát
40 %
Najväčšia hrôza bola jednoznačne strava, žiaden výber, nedokladali jedlo, šetrili kde sa dalo. Napríklad keď sa míňala polievka tak doliali čistú vodu, čo ostalo z obeda použili na večeri, len v inej forme a pod. Viacero ľudí či už po dovolenke alebo cez ňu mali zdravotné problémy. Či už hnačky, zvracanie a iné ťažkosti tohto typu. Neobišlo to ani mňa. Na výber bolo zo 4 príloh a len 2 druhy mäsa (nikto nevedel čo je to zač). Raňajky stále to isté, za 11 dní sme nemali nič iné okrem melóna a tých istých zvláštnych koláčov. Nápoje riedené a alkohol ich výroby, čiže žiadna sláva. Absolútne nevyužitý all inclusive. Ani len ten "snack" poobede nebol tam kde mal a na výber 2 suché koláče a 3 druhy zmrzliny tej istej chuti. Inak hotel sa ešte ako tak dal, izby celkom pekné aj keď malé a úplne niečo iné ako bolo v katalógu a na internete. Personál nula bodov, len upratovačky boli zlaté a ochotné inak bieda. Hneď prvý deň príchodu, vo večerných hodinách sme našli personál opití. Bazén strašne studení, skoro všetky lehátka pokazené. Za všetko chceli "tips" ak ste nedali tak Vás odmietli obslúžiť. Pre mňa jedna veľká hrôza, nikdy viac, radšej pôjdem pod stan. Určite neodporúčam! čítať celú recenziu
Katka,Milan+Kačenka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 28.08.2014 Prečítané 850-krát
57 %
Vhodný hotel skôr pre mladých, animácie vôbec, strava- no dalo sa, ubytovanie v poho., s výhľadom na more, bazén pekný čistý, more krásne, pomerne čisté a hlavne počas nášho pobytu teplé, takže vnučka si to oproti minulému roku užila-4 roky. Ináč fajn, ale o rok asi tento hotel nie. čítať celú recenziu
Jarčin
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 967-krát
47 %
Hotel čistý, upratovalo sa každý deň, vymieňali sa uteráky, umývala podlaha a kúpelňa. Strava hrozná, riady špinavé, málo jedla, jednotvárne, nápoje teplé, čašníčka dáva ľad do nápojov rukami. Obrusy špinavé, personál neochotný. Pečivo suché, akoby 3-dňové, nebol problém pre personál zdvihnúť zo zeme spadnuté pečivo a dať naspäť do košíkov. čítať celú recenziu