Bulharsko Bulharsko
Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie

Barcelo Royal Beach recenzie 

Barcelo Royal Beach recenzie 

Bulharsko Bulharsko
Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie
Teplota vzduchu: 29 °C
Teplota vody: 26 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 20 m
Nákupné možnosti: 100 m
Dĺžka letu: 1:20 h
Od letiska: cca 1:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 62 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 72 %
Izby 75 %
Strava 75 %
Personál 63 %
Anton
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 18.10.2018 Prečítané 745-krát
63 %
Hotel sa nachádza zhruba 5 km od Sozopolu a niečo cez 2 km od Černomorca. Prvý dojem z okolia hotela oslní len málokoho. Areál hotela nie je veľký, ale pomerne udržiavaný. Recepcia je priestranná a vybavená sedačkami a pri striedaní hostí je možné čakať aj vonku, je tam sedenie. Pre kúpaniachtivých je možnosť prezliecť sa na toalete recepcie a ísť k bazénu alebo k moru, je to pár krokov z recepcie. Na ubytovanie sme čakali zhruba do 14:00. Čítať celú recenziu
Irena Murínová
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 27.08.2018 Prečítané 617-krát
80 %
Celá dovolenka bola úžasná, hotel bol super, delegát veľmi milý. Asi 3 min. chôdze od hotela je obchod s potravinami a vedľa obchodu sa dajú zmeniť peniaze. Blízkosť mora je za nás najväčšie plus. Jediným a dosť veľkým negatívom bola ropa. Asi 4 dni po sebe (iba poobede) plávali v mori čierne fľaky a to sa už fakt nedalo kúpať. Lepilo sa to všade na telo a zle sa to čistilo. Čítať celú recenziu
Juro
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 27.04.2016 Prečítané 183-krát
67 %
Dovolenka bola sama o sebe dobrá, sklamalo len more. Hotel viac menej splnil to, čo sme od neho čakali. S čím sme nepočítali, bolo neskutočné množstvo 40 cm veľkých medúz v mori, ktoré dokázali pekne popáliť (vlastná skúsenosť) a následne veľké množstvo rias, ktoré urobili z mora močiar. Čítať celú recenziu
Miska
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 08.08.2014 Prečítané 1009-krát
67 %
Celkom v pohode, ale na budúci rok tu už určite neprídem, aj kvôli raňajkám :D Hotel vhodný pre rodiny s deťmi, ale aj pre mladých ľudí. Prišli sme o 22:10 kvôli 7 hodinovému zdržaniu na srbských hraniciach, báli sme sa, že tak neskoro nás už neubytujú, ale bolo to v pohode. Čítať celú recenziu
Mia
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 23.07.2014 Prečítané 1139-krát
77 %
Hotel je v tichej oblasti, fotky v katalógoch CK nezodpovedajú realite, v blízkom okolí hotela sa už nenachádza kemp, ale je tam postavený veľký hotelový komplex, okolo bazéna malé detské ihrisko s pieskoviskom, v hoteli sa nenachádza žiadna zmenáreň, ani detský kútik, ani klubové služby, t. j. ani animátor, ani detská škôlka, ani aerobik pre deti a dospelých ako to propagujú v CK. Nachádza sa tam minimarket, kde sú trošku vyššie ceny ako v Černomorci. Čítať celú recenziu
Beáta
Termín pobytu: Nov 2013 Recenzia pridaná 02.01.2014 Prečítané 1403-krát
50 %
Ak chcete stráviť fajnú dovolenku v tejto oblasti, nečakajte idylku, ktorú prezentujú cestovky. Inak budete sklamaní. Treba si uvedomiť, že cestujete do Bulharska. Tu sú isté nároky na hygienu a celkové služby nižšie. Veď to naznačuje už lákavá cena dovolenky. Fotky sú upravené a nie sú objektívne. Hotel je v pohode, ale nie je to žiaden luxus, potreboval by rekonštrukciu a hlavne poriadne upratovanie. Videli sme upratovačky upratovať každý deň, no na hoteli ich úsilie nebolo veľmi vidieť. Aj jedáleň by si zaslúžila viac pozornosti. Hotel je celkom nový, vybavenie bolo pekné. Mali sme balkónik, sympatický, no výhľad nebol úplne podľa našich predstáv. Balkóny nie sú otočené smerom na more, len čiastočne z bočnej strany sledujete more. Izba bola primeraná, mali sme tu chladničku aj televízor. Strava sa dala, no nič špeciálne neponúkali. Mali sme chuť ochutnať miestne špeciality. Na tie sme si museli zájsť do reštaurácie do mesta. Nebojte sa, ceny sú tu veľmi prijateľné, pochutili sme si. Personál bol celkom milý. Niektorí zamestnanci sa snažili a svoju prácu si svedomito odpracovali, no niektorým bolo zaťažko čokoľvek vykonať. Ale takí ľudia sa nájdu všade. Pláž bola niekedy hodne špinavá. Problém je, že pláž nepatrí rovnakému majiteľovi ako hotel a ono to potom tak aj vyzeralo. Z toho jasne vyplýva, že aj za slnečníky a ležadlá sa muselo platiť, ako to už býva, keď pláž nie je vlastníctvom hotela. Čítať celú recenziu