Covid-19 v Bulharsku: Vstup a návrat voľný
60%
Hodnotenie
60%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie

Grand Hotel Sunny Beach recenzie 

Grand Hotel Sunny Beach recenzie 

1:20 h
26 °C
26 °C
22 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
315 €
315 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 17 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 50 %
Izby 55 %
Strava 67 %
Personál 55 %
60%
Celkové hodnotenie
6 recenzií
SlávkaP
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 13.07.2018 Prečítané 728-krát
83 %
Boli sme spokojné s ubytovaním, stravou, umiestnením hotela, výhľadom, službami. Areál poskytoval bazén aj s detskou časťou, k moru je to asi 20 m. Počas dňa animačné programy, pre deti diskotéka, večer v lobby bare program pre dospelých. Do centra to je kúsok, plno možností nakupovania a stravovania. Mali sme all inc, využili sme málo, stravovanie v meste. čítať celú recenziu
Danka
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 05.09.2017 Prečítané 956-krát
90 %
Rada by som zlepšila reputáciu tohto hotela. Je to veľmi pekný hotel s kvalitnou stravou blízko mora. Využili sme aj bazén pri hoteli a keďže sme boli koncom augusta, nemali sme problém ani s ležadlami pri bazéne. Transfer z letiska trval necelú hodinu a boli sme ubytovaní hneď, keďže sme prišli až po 14-tej hodine. Let nazad sme mali, bohužiaľ, nočný, ale v hoteli nebol problém s neskorším check out. Za každú hodinu po 12:00 sme si iba museli doplatiť 10 leva. My sme si takto predĺžili izbu do 16-tej. čítať celú recenziu
Elena
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 08.08.2017 Prečítané 266-krát
77 %
Ubytovanie bolo super, jediné, čo by som vytkla, by mohla byť výmena vankúšov, na tých sa nedalo spať. Nemám žiadne výhrady voči ubytovaniu, len katastrofa je, ak vystihnete anglických turistov. My sme mali to šťastie posledne tri dni, ktoré sme sa ani nevyspali. Sú hluční, drzí a arogantní. Bez nich by to bola skvelá dovolenka. čítať celú recenziu
František Chamula
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 18.07.2016 Prečítané 294-krát
77 %
Hotel sa nachádza v bezprostrednej blízkosti pláže, cca 30 minút jazdy od letiska, príjemný, po rekonštrukcii. Je vhodný pre rodiny s deťmi. Negatívom bolo ubytovanie sa v izbe až od 14:00 hod., hoci sme pricestovali už o 8:30 hod. Ubezpečenie, že na naše zaplatené služby all inclusive máme nárok až od podaní večere je scestné a CK by sa mala pri rokovaniach s vedením rezortu dohodnúť na lepších pravidlách. čítať celú recenziu
Anika Kolanská
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 04.08.2015 Prečítané 680-krát
40 %
Nesplnal popis v katalogu, okna v kupelni zatekali, pri silnom naraze vetra sme mali v izbe prievan, nefunkcne vytahy stale sa jeden z nich pokazil, personal obskakoval hlavne Anglicanou a Nemcov, ktori mali na rukach modre naramky, my slovaci samozrejme zlte na rozoznanie, aby sa personal vedel ku komu ako chovat, dali to riadne pocitit, ze ste Slovak a nie Anglican uz len hnusnymi pohladmi, lezadla pri bazenne boli stale obsadenne, bolo problem si miesto najst a pri mori, sme mali posledne rady slnecnikov, ktore patrili hotelu, slnecniky potrhane, vela ludi sa stazovalo na izby, na spinu v nich, strava sa dala no stale to iste dookola, nikdy viacej tento hotel, jednym slovom nocna mora. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 11.09.2014 Prečítané 1454-krát
73 %
Tento hotel je vhodný pre rodiny s deťmi. Neodporúčam mladým. Veľmi dlhé čakanie na ubytovanie cca 4 hodiny po príchode. Vzdialenosť do centra cca 15min. Upratovali nám každý deň, prádlo vymieňali každé 2 dni, takže ok. Bazén perfektný, celkový dojem: dobré. čítať celú recenziu
Marián Král
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 07.09.2014 Prečítané 1236-krát
93 %
Dobre situovaný hotel, ktorý s prehľadom spĺňa 4* štandard (samozrejme 4* štandard na Balkáne, čo je asi 3* štandard u nás). V hoteli bolo veľa zahraničných turistov, najmä Britov a potom pár Nemcov či Rusov a nikto z nich sa nesťažoval, čo myslím vypovedá o kvalite hotela. Netreba sa báť debilných slovenských recenzií a už len keď porovnáte recenzie tu a na tripadvisor, tak vidíte rozdiel. Čo mám ja skúsenosti s rôznymi dovolenkami a hotelmi, tak sú to väčšinou Slováci a Česi, ktorí sa sťažujú na všetko možné, takže ja hotel určite odporúčam. čítať celú recenziu
Domi
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.09.2014 Prečítané 925-krát
83 %
Až na štyri problémy - super dovolenka: 1. pomalý výťah, na ktorý sme čakali aj 20 minút 2. terasa s ratanovým nábytkom, ktorú sme hľadali 3 dni 3. delegátka, stretnutie bolo až nedeľu, čakali sme na ňu na výmenu izby, keby vieme jej postoj vymeníme si prvý deň. Na recepcii nám vymenili izbu bez problémov 4. jeden odporný čašník, ktorý sa podobal na opicu čítať celú recenziu
AnnaK
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 26.08.2014 Prečítané 722-krát
70 %
Na základe recenzií sme očakávali hotovú katastrofu. Po príchode sme a prevzatí izby sme boli až do konca dovolenky spokojní. Izba bola čistá, uteráky a osušky menené každý deň, po oznámení poruchy záchodu nám ho ihneď opravili, posteľné prádlo menené 1x za pobyt. Strava bola veľmi chutná a obmieňaná, takže sme si mohli vyberať. Jediné, čo môžeme vytknúť, bol drzí personál v bufete, ale keď ste im to dali pocítiť, že ste hosť a oni zamestnanci, pochopili. čítať celú recenziu
Robert
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 1193-krát
40 %
Táto dovolenka bola najhoršia, absolútne sklamanie. Na izbe bol špinavý koberec, na stene plesne, aj v kúpeľni plesne a smrad, klimatizácia nefunkčná (3x nahlásená na recepcií), prístelok železná konštrukcia +1, 5 cm poduška(nevhodné ani na sedenie). Pre 12 poschodový hotel 1 bar pre "all inclusive", stáli sme v rade za svoje peniaze ako za soc. pre banány. Terasa uzavretá pre hosti rozbitá podlaha bordel. Delegátka prišla na 4. deň ale neriešila naše problémy a potom už radšej neprišla. nášho turnusu sa sťažovali asi všetci lebo vypisovali Zápis o službách o závadách. 31.07.-07.08. Tento hotel neviem kedy dostal tie 4* ale teraz nezaslúži ani 2*, je vhodný pre tých ktorým nezáleží kde sú, ale aby mali čo piť. neboli ešte v 4* hoteli. Po návrate na SK sme podali reklamáciu, a odpísali nám že všetko bolo OK! a sme "jediný" ktorý reklamujú. čítať celú recenziu
gabby
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 824-krát
43 %
Personal neochotny na recepcii. izby smrdlave zaplesnene slovakov dali do izieb pre personal. delegatka prisla v nedelu a my sme prisli vo stvrtok nic nevybavila. po dlhom hadani na recepcii o vymenu izby sme ju nakoniec dostali. strava bola celkom dobra. pri bazene ziadna sanca sa okupat vsetko obsadene anglicanmi. more sama riasa. zachranila to iba super partia slovakov co sme ich stretli z brezna trencina zo serede a blavy. tym sme mali dovolenku super. čítať celú recenziu
Žofia
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 741-krát
40 %
Na izbe nešla klimatizácia, /ani po nahlásení na recepcii, alebo delegátke nevedeli opraviť/ vymeniť izbu nevedeli. Plesne boli na izbe aj v kupelni, tiež smrad, špinavé koberce, prístelok nevhodný na spanie /železný rošt, bez matrace, len tenká poduška/, delegátka neochotná, prišla na štvrtý deň nášho pobytu, nič neriešila, zájazdy neponukala, terasa s ratanovým nábytkom, ktorá je vyfotená v katalogu neegzistovala, málo lehátok pri bazéne, jeden bar, velké rady pre nápoje, neuprataný dvor, burina. :( HOTEL NEZODPOVEDA 4* SKOR UBYTOVŇA. :( čítať celú recenziu
Juraj Štěpnička
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 21.08.2014 Prečítané 789-krát
57 %
Prvý dojem, ako sme sa tu dočítali bol ten istý! zápach, smrad, plieseň v kupelni. Izby tu spomína každý, z nášho turnusu cca 40 lúdi bolo nespokojných 99 % hostí. Jedlo sa celkom dalo, opakovalo ale aj tak sme chodili po reštauráciach a ochutnávali tradičné domáce jedlá. Tu za celí čas nebolo nič možné ochutnať. Hotel plný Angličanou a tý všetci pri bazéne a nasťahovaný na lehátkach. Tu trávili aj svoje raňajky, obed, večera. Keby mohli aj by tam spávali. Pláž bola ako tak OK, len ako hotelový hostia sme mali k dispozícii posledné 3 rady lehátok. Voda čistá, občas nejaká ta riasa. Celkové zhrnutie, nič moc, turistická ubytovňa. čítať celú recenziu
Táňa
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 26.07.2014 Prečítané 983-krát
47 %
Hotel je vhodný pre ľudí, ktorí vyhľadávajú rušný nočný život. /Angličania/. Hudbu počuť do izieb až do rána. Prístelky pre deti sú nevhodné, zo železa len s 5 cm podložkou ani nie matrac. Pre deti žiadna zábava, nič. Budete sa nudiť. Bazén maličký. Absolútne žiadna starostlivosť zo strany delegátky. Tá ani nevie, o čom sú zájazdy, čo predáva. čítať celú recenziu
Ľubica
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 22.07.2014 Prečítané 989-krát
17 %
Tento hotel je absolútne nevhodný pre rodinu s detmi a fotografie klamú. Všetky fotky sú upravené nezodpovedajú skutočnosti. Delegátka sa o Vás nestara a personál Vám nechece rozumieť. Špina smrad a pokazené výťahy, katastrofa. Hostel nič viac. bazéne plávajú posratý Angličania a ožrate rusky. Jedlo dookola to isté. Odporúčam sa vyhnúť širokým oblúkom. Nedovoláte sa ničoho a nikoho delegát ani cestovka za Vami nestoja. Ten hotel nemá 4 hviezdy. V Bulharsku mu ledva dali 3 a aj to mu chceli ešte jednu odobrať. Klamú klamú klamú ak chcete cestovať cestujte mimo cestovku a uvidíte ten rozdiel. Nie len v penaženke. Druhá dovolenka bola super. Grand Sunny Beach nikdy viac. NEOPORÚĆAM. čítať celú recenziu
alexander
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 19.07.2014 Prečítané 947-krát
40 %
Izbu ktorú sme dostali na prvom poschodí bola neuprataná, zapáchajúca, balkón sa nedal uzamknúť takže hocikto mohol prísť na návštevu. Delegátka, ktorá mala byť k dispozícii 24h nám s výmenou izby vôbec nepomohla a izbu sme si vybavili za všimné po 14h čakania. Delagátka nič nevedela bola tam na nič. Všetke problémy sme riešili sami. ĎAKUJEM nikdy viac PS: Plne súhlasím s vyššie uvedeným komentárom Gabiky čítať celú recenziu
GAbika
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 10.07.2014 Prečítané 1168-krát
33 %
Hotel je skor vhodny pre studentov, ktory robia od rana do rana bordel (anglicky turisti), ziadny komfort, ani all inclusive, same buzeracie, lezadla na plazi chceli za poplatok, stazovanie sa na recepcii nepomohlo, tvarili sa ze nerozumeju, ak ste Rusi mate vyhrate, dostanete aj zlate klucky na zachode, izby neupratane, delegatka nevedela nic. Ziadne animacie, a ak mate deti, je to pre nich skor naobtiaz, v detskom bazene sa od rana macala geriatria. Nikdy viac. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 25.06.2014 Prečítané 1166-krát
53 %
Všetky služby, ktoré sme si zaplatili - all inclusive, ležadlá na pláži sme si museli sami na recepcii "vydupať", delegátka sa o nič nepostarala. Špinavé koberce na izbe, neodtekajúca voda vo vaničke v sprche, upratovanie žiadne - až na požiadanie. Určite neprijmite izbu nižšie ako na 5. poschodí. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 09.09.2013 Prečítané 1927-krát
17 %
Hotelu by som nedala ani jednu hviezdičku, nič nezodpovedá udávaným štyrom hviezdičkám :-( , neviem, kto tento hotel hodnotil!!! Je to totalitný hotel, s malým bazénom, zlými službami, prevažne neochotným personálom, proste ho neodporúčame, iba ako penzión. čítať celú recenziu
Lívia
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 15.08.2013 Prečítané 1382-krát
43 %
Hotel na mňa zanechal veľmi zlý dojem...jediné, čo tam stálo za to bol nočný život a ruch okolo, nákupy....hotel by som odporučila mladým nenáročným ľudom, čo sa sem prídu len vyspať a inak čas strávia mimo hotel, vôbec by som ho neodporúčala rodinám s deťmi...pre nich tam nie je nič...v hoteli bolo veľa Angličanov a Nemcov, kt. robili po nociach cirkusy... čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia