Covid-19 v Albánsku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
93%
Hodnotenie
93%
Hodnotenie
Albánsko Albánsko
 Albánsko, Dürres, Durres  Albánsko, Dürres, Durres

Oaz recenzie 

Oaz recenzie 

1:20 h
27 °C
27 °C
24 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
692 €
692 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 100 %
Šport a zábava 92 %
Izby 83 %
Strava 97 %
Personál 100 %
93%
Celkové hodnotenie
7 recenzií
Turek
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 05.04.2019 Prečítané 155-krát
55 %
V tomto hotelu jsme byli v roce 2017 a ve stejném termínu i v roce 2018. Oproti roku 2017 se značně zhoršil přístup, jako zvýhodnění pro seniory jsem dostal pokoj až v nejvyšším patře. Hotel byl plný velice hlučných Poláků s malými dětmi, které běžně nechávali na nočníku v jídelně a personálu to bylo jedno. Opravdu nechutné, mnohem horší než v předešlém roce. Potřetí do tohoto hotelu rozhodně ne! čítať celú recenziu
Alex
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 31.07.2017 Prečítané 910-krát
33 %
Celé zlé. Izby špinavé, postele vŕzgajú. Strava malý výber, niektoré nedochutené. Bazén a pláž nič moc. Personál je otrasný, drzý a niektorí sú nespoľahliví. Možnosti športu sú nanič. Jediné pozitívum pre chlapov je, že sú tam pekné animátorky. Inak nuda a zlé. čítať celú recenziu
SiS
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 18.07.2017 Prečítané 1244-krát
27 %
Najhoršia dovolenka, na akej som kedy bola. Absolútna arogancia domácich ubytovateľov voči nám. Vo všetkom mali prednosť domáci. A to sme si tam napriek AI veľa kupovali. Strašne klamú pri vydávaní peňazí. Vždy si skontrolujte účet a aj to, čo Vám vydajú. Nás tak chceli obrať viackrát. Bez hanby mi v obchode vydal o 2000 Lek menej. Až keď som mu povedala, že mi dal málo, tak neochotne peniaze vydal. V mori sú pŕhlivé medúzy. Takže okrem toho, že bolo špinavé, tak sme boli aj dopŕhlení. Viacerí v hoteli sme mali črevné a žalúdočné problémy. Syn to schytal najviac, museli sme mu volať lekára. Delegátka sa objavila, iba keď sme jej telefonovali a keď chcela predať zájazdy. Pred hotelom sú po oboch stranách kolotoče, ktoré do pol noci hulákali dookola aj 5 pesničiek a najmä každý kolotoč svoje. To sa nedalo počúvať. Nikdy viac. Hotel absolútne nezodpovedá tomu, čo má v popise CK. Neodporúčam ani CK, ani Albánsko a už vôbec nie hotel OAZ. čítať celú recenziu
Darina
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 04.09.2015 Prečítané 818-krát
50 %
Izba nad centrálnou klimatizáciou - na pokojný spánok zabudnite, stále tá istá strava počas 12 dní, ak si myslíte, že podávanie slušnej kávy a čapovaného piva patrí do all inclusive, tak na to zabudnite, kávu si načapujete z kohútika, tak ako čaj a pivo z plastových fliaš, ak chcete kvalitnejšie, tak na terase dostanete, ale opäť platiť. Mydlo dostanete 1ks na začiatok turnusu malinké a potom dosť, viac by som do toho hotela nešla a ani nikomu nedoporučila. čítať celú recenziu
GaJa
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.07.2015 Prečítané 881-krát
30 %
Hotel rodinného typu, od letiska vzdialený cca 45min. Ubytovali nás ihneď, pretože sme prišli po 14. 00hod. Areál malý, bazén ešte menší, pre deti malé ihrisko, animácie žiadne. Po 23. 00hod. kľud, aj v izbách, domáci si to strážili a ak ste boli na ich vkus hluční, tak Vás prišli aj osobne upozorniť. čítať celú recenziu
Martuška
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 18.02.2015 Prečítané 1587-krát
63 %
Je to veľmi sympatický hotel, je veľmi komfortný, menší, personál má čas sa k vám zastaviť a popýtať sa na váš pobyt. Vzhľadovo aj útulnosťou pripomína skôr veliký rodinný dom s pekným bazénom, kde sa zíde celá rodina. Čo sa týka dizajnu, dali si záležať, nie je to len taká krabica na prespanie. Za krásnu oddychovú dovolenku ďakujeme, sú tu super ľudia, ktorých záleží na klientoch. Nás najviac zaujímala pláž, chceli sme sa poriadne vykúpať a užiť si kvalitu. Pláž hodnotím ako jednu z najkrajších, na akej som kedy bola. Patrí hotelu, takže sa o ňu starajú. Je široká, priestranná, vždy voľné ležadlo, pohodlie, komfort, vstup do mora bezpečný, voda fajn. Popri pláži vedie promenáda, kde sme našli všetko. Pozreli sme si pár obchodíkov, bary a reštaurácie sme nenavštívili. Prechádzka a motkanie sa po promenáde bol našou jedinou aktivitou mimo hotel. Nejaké výlety sme ani neriešili, ale skúste sa spýtať na recepcii. Jedlo bolo fajn, švédske stoly a výber z troch nápojov alko i nealko. Tento hotel určite odporúčam. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia